Ένα απροσδόκητο fisting

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Τάκης έχει πολλές φαντασιώσεις κι έχει αγοράσει πολλά σεξουαλικά βοηθήματα για να κάνει πικάντικα ερωτικά παιχνίδια με την γυναίκα του. Την ημέρα των γενεθλίων του όμως, εκείνη του ετοιμάζει ένα δώρο που ούτε στα πιο τρελά όνειρά του δεν είχε φανταστεί…

Η ιστορία:

Το όνομα μου είναι Τάκης, 38 ετών και της γυναίκας μου Μαρία 36 ετών (αλλαγμένα για ευνόητους λόγους). Είμαστε παντρεμένοι δώδεκα χρόνια.

Εγώ πάντα είχα κάποιες διαστροφές στο κρεβάτι ενώ η γυναίκα μου, αν και τα κάνει όλα, είναι πιο συγκρατημένη. Της έχω αγοράσει δονητές και άλλα ερωτικά βοηθήματα για να κάνουμε πιο πικάντικα τα παιχνίδια μας, με τελευταίο απόκτημα μια τάπα για τον κώλο της από αυτές που φουσκώνουν.

Ήταν τα γενέθλια μου και θα έρχονταν μερικοί συγγενείς και φίλοι για να μου ευχηθούν. Το πρωινό εκείνης της ημέρας με ξύπνησε με ένα καταπληκτικό τσιμπούκι και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου και να μου την χαϊδεύει με το δάχτυλο της. Δεν άργησα να χύσω το σπέρμα μου μέσα στο στόμα της καθώς μου ρούφαγε το καυλί μου. Άφηνε τα χύσια μου να τρέχουν καθώς με πίπωνε και μετά τα έγλειφε από τον κώλο μου. Με τρέλανε.

-    «Χρόνια πολλά μωράκι μου!», μου λέει.

Σηκώθηκα και άρχισα να ετοιμάζομαι για την δουλειά. Τα πόδια μου έτρεμαν από το τσιμπούκι.

-    «Τι δώρο θες μωρό μου;», με ρώτησε ενώ είχε στηθεί στα τέσσερα τουρλώνοντας την κωλάρα της.

Ανοίγω το συρτάρι με τα παιχνίδια μας, παίρνω μια τάπα για τον κώλο της, την καρφώνω μέσα της και της λέω:

-    «Μην διανοηθείς να την βγάλεις μέχρι το βράδυ που θα σε γαμήσω μωρή καριόλα!», και της δίνω ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο.

Μετά από καμιά ώρα, ενώ ήμουν στην δουλειά, χτυπάει το κινητό και ήταν η γυναίκα μου.

-    «Σε παρακαλώ… να το βγάλω;», μου λέει. «Δεν αντέχω… Με έχει γαμήσει. Περπατώ στη δουλειά μου και κουνάω τον κώλο μου σαν πουτάνα…»

-    «Όχι μωρή καριόλα!», της λέω. «Μόνο για να χέσεις θα το βγάλεις και μετά ξανά θα το χώσεις στον πάτο σου!»

-    «Εντάξει μωρό μου…», μου απαντάει και κλείνω.

Αμέσως ξαναχτυπά το τηλέφωνο και ήταν και πάλι η γυναίκα μου.

-    «Τι θες μωρή;», την ρωτάω.

-    «Δεν μου είπες μωρό μου… Τι δώρο θες;»

-    «Θέλω να κάνεις κάτι και να με ξαφνιάσεις σήμερα. Αυτό θέλω!», της λέω και κλείνω το τηλέφωνο.

Όλη μέρα στην δουλειά μου δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Σκεφτόμουν την κωλάρα της, το πρωινό τσιμπούκι που μου έκανε και ανυπομονούσα για το βράδυ που θα την ξέσκιζα. Τα αρχίδια μου πονούσαν από την καύλα. Επιτέλους ήρθε η ώρα να σχολάσω. Με το που μπαίνω στο αμάξι την παίρνω τηλέφωνο.

-    «Έλα μωρό μου…», μου λέει.

-    «Σχόλασες;», την ρωτάω.

-    «Ναι…», μου απαντάει. «Αλλά ο κώλος μου με έχει πεθάνει και έχω γίνει μούσκεμα… Όλοι στη δουλειά μου με κοίταγαν πως περπάταγα νομίζω…»

-    «Δεν πειράζει καριόλα μου. Ας τους να μείνουν με την καύλα.  Εγώ θα τον σκίσω αυτόν κώλο!», της λέω.

-    «Αυτό θα το δούμε…», μου λέει και μου κλείνει το τηλέφωνο.

Τρελάθηκα. Ανυπομονούσα να την συναντήσω στο σπίτι. Μόλις έφτασα στο σπίτι βλέπω το αμάξι της απ’ έξω. Ανεβαίνω και πάω κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Την βλέπω στα τέσσερα με την τάπα στον κώλο και να μαλακίζεται.

-    «Έλα ρε καριόλη, γάμησε λίγο το μουνί μου. Δεν αντέχω άλλο…»

Σκύβω και αρχίζω να γλείφω τα υγρά της που είχαν τρέξει στα μπούτια της. Βγάζω το καυλί μου και το καρφώνω στην μουνάρα της. Η κραυγή της πρέπει να ακούστηκε σε όλη την γειτονιά. Άρχισα να την γαμάω με λύσσα πιέζοντας την τάπα στον κώλο της. Δεν άργησε να χύσει πνίγοντας τις κραυγές της στο μαξιλάρι. Μόλις έχυσε τραβήχτηκε, γύρισε και μου τον πήρε στο στόμα. Ήμουν έτοιμος να εκραγώ, όταν ξαφνικά μου τον άφησε.

-    «Μην σταματάς μωρή ξεκωλιάρα!», της λέω.

Εκείνη σηκώθηκε, με κοίταξε, με φίλησε και μου είπε:

-    Εσύ καριόλη θα χύσεις το βράδυ!», και μου χώνει την τάπα στο στόμα που μόλις έβγαλε από τον κώλο της.

Μόλις πήγα να της πω: «Γιατί την έβγαλες;», μου έδωσε ένα χαστούκι και αρπάζει τα φουσκωμένα αρχίδια μου στην χούφτα της και άρχισε να τα σφίγγει.

-    «Μωρό μου σκάσε!», μου λέει. «Τώρα αρχίζει το δώρο σου…»

Έμεινα κάγκελο. Ντύθηκε και άρχισε να κάνει τις ετοιμασίες για το βράδυ. Κόντευα να τρελαθώ από την καύλα και ανυπομονούσα να έρθει επιτέλους το βράδυ. Άρχισα κι εγώ να την βοηθάω στις ετοιμασίες του σπιτιού. Όποτε συναντιόμασταν μέσα στο σπίτι ή θα με φίλαγε στο στόμα ή θα μου χούφτωνε τα αρχίδια ή θα μου χτύπαγε τα αρχίδια. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι γινόταν και τι είχε στο μυαλό της. Επιτέλους βράδιασε και άρχισαν να έρχονται οι φίλοι μου.

-    «Εσύ καριόλη θα πιεις λίγο γιατί σε θέλω νηφάλιο για να καταλαβαίνεις αυτά που θα σου κάνω αργότερα…»

-    «Εντάξει μωρό μου…», της λέω.

Καθώς μιλούσα με τους φίλους και έβαζα να πιω, εκείνη ερχόταν και μου έπαιρνε το ποτό, και μου έλεγε μπροστά σε όλους:

-    «Κάτι είπαμε…»

Άρχισα να εκνευρίζομαι και το κατάλαβε. Με φωνάζει στην κουζίνα μετά από πέντε λεπτά για να πάρω τα παγάκια. Πάω και εκείνη μου ανοίγει το φερμουάρ, μου βγάζει έξω τον πούτσο μου και τον παίρνει στο στόμα της και άρχισε να τον γλείφει και αμέσως τον ξαναβάζει μέσα και μου λέει:

-    «Αυτό για να ηρεμίσεις λίγο. Υπομονή… Σε μια - δυο ώρες θα φύγουν…»

Και μου δίνει τα παγάκια. Δεν άντεχα άλλο… Μου ερχόταν να πάω στο μπάνιο και να τον παίξω. Δεν μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα, πονούσαν τα αρχίδια μου από την καύλα και από το ζούπισμα και τα σκαμπίλια που τους έδινε από το μεσημέρι. Επιτέλους η ώρα είχε πάει δώδεκα και οι καλεσμένοι άρχισαν να φεύγουν. Μόλις έφυγε και ο τελευταίος με πλησιάζει και μου λέει:

-    «Και τώρα οι δυο μας καύλα μου… Πάω να κάνω ένα μπάνιο και να ξυρίσω το μουνί μου. Βάλε και πιες ένα ουισκάκι και μόλις είμαι έτοιμη θα σε φωνάξω. Χαλάρωσε…», μου λέει και μπαίνει στο μπάνιο.

Εγώ υπάκουσα. Έβαλα ένα ουίσκι, έβγαλα όλα τα ρούχα μου και έμεινα γυμνός στο σαλόνι πίνοντας το ποτό μου. Μετά από κανένα τέταρτο με φωνάζει στην κρεβατοκάμαρα. Ήταν ξαπλωμένη με ανοιχτά τα πόδια και με όλα τα παιχνίδια μας απλωμένα στο κρεβάτι.

-    «Έλα, φίλα με μωρό μου…», μου λέει.

Η πούτσα μου σηκώθηκε αμέσως. Πέφτω επάνω της και άρχισα να την φιλάω στο στόμα και στον λαιμό. Εκείνη βόγκηξε από καύλα.

-    «Και τώρα γλείψε με!», μου είπε και με έσπρωξε προς τα κάτω.

Άρχισα να της ρουφάω τα υγρά της που είχαν τρέξει μέχρι την κωλοτρυπίδα της. Είχαν τέλεια κρεμώδη γεύση και αφού τα έγλειψα όλα άρχισα να της ρουφάω την κλειτορίδα που είχε πεταχτεί σαν μια μικρή πούτσα.

-    «Φτάνει!», μου λέει. «Τώρα χώσ’ τον μου!»

Αμέσως της καρφώνω το καυλί μου που ήταν έτοιμο να σκάσει από την καύλα. Μόλις βρήκα τον ρυθμό μου και άρχισα να την πηδάω δυνατά, εκείνη τραβήχτηκε και μου λέει:

-    «Φτάνει! Τώρα είναι η σειρά μου…»

Ακόμα δεν μπορούσα να καταλάβω την συμπεριφορά της και τι είχε στο μυαλό της…

-    «Κάτσε στα τέσσερα!», μου λέει και αμέσως έρχεται από πίσω μου και σκύβει.

Άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο μου και τα αρχίδια μου. Αρπάζει το καυλί μου, το βάζει στο στόμα της και άρχισε να το ρουφάει με τόση δύναμη, που ένιωσα να πρήζεται και άρχισαν να μου φεύγουν λίγα ούρα, τα οποία τα έπινε με ευχαρίστηση. Ήμουν έκπληκτος.. Δεν μπορούσα να καταλάβω που κρυβόταν αυτή η πουτάνα μέσα της… Όπως ήμουν στα τέσσερα και μου ρούφαγε την πούτσα μου, από πίσω άρχισε με το δάχτυλο της να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου, όπως είχε κάνει το πρωί. Σε μια στιγμή μου φτύνει την κωλοτρυπίδα και μου βάζει κωλοδάχτυλο. Τινάχτηκα.

-    «Ηρέμισε μωρό μου… Θα δεις, είναι τέλειο! Τούρλωσε τον κώλο σου όπως τον τουρλώνω κι εγώ για σένα…», μου λέει.

Πράγματι, όπως ήμουν στα τέσσερα, μου βάζει ένα μαξιλάρι μπροστά μου και μου λέει:

-    «Έλα, ξάπλωσε και τούρλωσε τον κώλο σου και απόλαυσε το!»

Πράγματι, ακούμπησα στο μαξιλάρι το κεφάλι μου και ήμουν στα γόνατα με τουρλωμένο τον κώλο μου. Άρχισε να μου τραβάει τα πόδια μου ώστε να ανοίξουν. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Τέλεια! Έτσι ακριβώς σε θέλω μωρό μου. Γι’ αυτό σου αρέσω να κάθομαι έτσι και να με γαμάς μωρό μου. Τώρα καταλαβαίνω…»

Και αρχίζει με λύσσα να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα και να την γαμάει με την γλώσσα της ενώ ταυτόχρονα μου τράβαγε τα αρχίδια μου. Εγώ βόγκαγα και έπνιγα τις κραυγές από την καύλα μέσα στο μαξιλάρι. Ξαφνικά σηκώνεται και σε δευτερόλεπτα νιώθω τον κώλο μου να σκίζεται και να γεμίζει με κάτι. Έκανα να σηκωθώ, μα κρατώντας το κεφάλι μου κάτω στο μαξιλάρι, με φίλησε στον λαιμό λέγοντας μου να ηρεμήσω και πως αυτό είναι το δώρο μου, να μην το χαλάσω.

Πράγματι, δεν αντέδρασα και αφέθηκα στα χέρια της, μιας και η ηδονή ήταν πρωτόγνωρη για μένα, κάτι που δεν είχα ξανανιώσει. Κατάλαβα ότι μου είχε βάλει μια τάπα στον κώλο. Άρχισε να την κουνά ρυθμικά καθώς με έγλειφε βασανιστικά απαλά. Τότε βάζει την δόνηση και καταλαβαίνω ότι είναι αυτή που φουσκώνει. Έτρεμα από καύλα και από τον φόβο ότι θα μου έσκιζε τον κώλο αν την φούσκωνε.

Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την σκέψη μου και άρχισε να την φουσκώνει και να την τραβάει να βγει… ακριβώς όπως έκανα κι εγώ σε εκείνη. Ένιωθα τον κώλο μου να ανοίγει  σιγά - σιγά και τραβιόμουν μα εκείνη το ξανάχωνε μέσα μου με δύναμη, το φούσκωνε και το τράβαγε συνέχεα μέσα - έξω. Ο πόνος ήταν υπέροχος! Μετά από ώρα μου λέει:

-    «Κοίτα μωρό μου πόσο άνοιξε η κωλάρα σου!», και μου δείχνει την τάπα που την είχε φουσκώσει σε μέγεθος μικρής μπάλας.

Κόντευα να λιποθυμήσω μόλις το είδα. Με δάγκωσε απαλά στον λαιμό και μου είπε:

-    «Δεν τελειώσαμε… Δεν έχυσες ακόμα. Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να σε κάνω να χύσεις από τον κώλο… Μην ξεχνάς πόσο με ξεκώλιασες εσύ σήμερα όλη μέρα με την τάπα στον κώλο. Θα σε κάνω να χύσεις όπως δεν έχεις ξαναχύσει ποτέ σου μωρό μου!»

Και σηκώνεται και πάει πάλι από πίσω μου. Κατάλαβα ότι κάτι θα μου έβαζε στον κώλο πάλι…

-    «Τώρα θα σε γαμήσω με την μαύρη πούτσα που μου έχεις πάρει ξεκωλιάρη!», μου λέει και άρχισε να μου την τρίβει στον ανοιχτό κώλο μου.

Άρχισε σιγά - σιγά να γλιστράει μέσα μου αρκετά εύκολα, μιας και μου τον είχε ανοίξει πριν. Μόλις έπιασε πάτο κατάλαβα ότι είχε βάλει μέσα μου και τα 26 cm της πούτσας και ο πόνος άρχισε να γίνεται έντονος. Τότε άνοιξε την δόνηση και ο πόνος από δυσάρεστος άρχισε να γίνεται γλυκός και σιγά - σιγά άρχισε να παλινδρομεί το παλούκι μέσα - έξω… ήταν τέλειο. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να μου άρεσε τόσο πολύ.

Άρχισε να με γαμάει με λύσσα και ένιωθα το καυλί μου να σκληραίνει και πάλι μιας και μου είχε πέσει με την τάπα. Απίστευτο! Με γάμαγε κι εγώ καύλωνα. Το μόνο που έκανα ήταν να βογκάω στο μαξιλάρι και να προσπαθώ να τουρλώσω τον κώλο μου… τίποτα άλλο. Το καυλί μου είχε γίνει πέτρα.

Τότε καταλαβαίνω να προσπαθεί να το βάλει όλο μέσα και να το αφήνει μέσα μου με την δόνηση στο φουλ. Σηκώνεται, παίρνει μια κορδέλα και αρχίζει να μου δένει τα αρχίδια μου τόσο σφιχτά που νόμιζα ότι θα πεταγόντουσαν έξω. Δεν μπορούσα πλέον να αντιδράσω. Μία ο πόνος στα αρχίδια μου από την καύλα και από το δέσιμο, μία το καυλί που είχα μέσα μου και έτριζε, και από την άλλη το ξεφτίλισμα που είχα πάθει και από την άλλη αισθανόμουν υπέροχα.

Μόλις μου έδεσε τα αρχίδια άρχισε να μου κουνάει την πούτσα στον κώλο μου και άρχισε να με χτυπάει απαλά στα αρχίδια, άρχισα να παραμιλάω και να την παρακαλάω να με αφήσει αλλά και να με ξεσκίσει και να μην σταματήσει…

-    «Σε έχω τρελάνει μωρό μου, ε; Δεν ξέρεις τι θες μωρή πούστρα, ε;»

Και μου βγάζει την πούτσα απότομα.

-    «Ωωω!», την ακούω να λέει. «Κοίτα πως έμεινε ανοιχτή η κωλάρα σου καύλα μου!»

Και μου ξαναχώνει την πούτσα.

-    «Την χώνεψε όλη ο κώλος σου μωρό μου με μιας!»

Από τον πούτσο μου άρχισαν να τρέχουν κάτι σταγόνες που δεν το κατάλαβα και εκείνη μου λέει:

-    «Κοίτα! Άρχισες να χύνεις… Στο είπα ότι θα χύσεις από τον κώλο μωρό μου!»

Άρχισε να με γαμάει με λύσσα και να χαϊδεύει τις σταγόνες που έβγαιναν από το καυλί μου.

-    «Τώρα θα σε κάνω να χύσεις μανάρι μου!», μου λέει και μου βγάζει το καυλί από μέσα μου.

Αισθάνομαι να μου πασαλείβει τον ανοιχτό κώλο μου με κρέμα και να μου την βάζει και μέσα με τα δάχτυλα της. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι θα μου έβαζε μέσα μου αλλά δεν με ενδιέφερε κιόλας. Το μόνο που ήθελα ήταν να γεμίσει ο κώλος μου με κάτι και να χύσω… δεν άντεχα άλλο.

Καθώς μου έβαζε την κρέμα με τα δύο δάχτυλα της μέσα στον κώλο, κατάλαβα ότι μου έβαλε και τρίτο δάχτυλο και μετά από λίγο προσπαθούσε να βάλει όλο το χέρι της μέσα. Μετά από το γαμήσι που μου είχε ρίξει ένιωσα και πάλι ο κώλος μου να ανοίγει ακόμα περισσότερο και να μου λέει:

-    «Έλα καριόλη μου, σπρώξε! Τούρλωσε τον κι άλλο. Έλα μωρό μου, λίγο έμεινε ακόμα… σπρώξε!»

Εγώ προσπαθούσα να απομακρυνθώ αλλά και να το βάλω όλο μέσα μου. Ξαφνικά ο πόνος εξαφανίστηκε και ένιωσα την κωλοτρυπίδα μου να σφίγγεται γύρω από τον καρπό της… Αυτό ήταν. Μου είχε χώσει το χέρι της μέσα στον κώλο μου. Απίστευτο! Άρχισε τότε να το σπρώχνει μέσα - έξω ενώ με τα δάχτυλα της να μου ψηλαφίζει τον κώλο. Τέλειο!

Μετά από λίγο, ενώ με γάμαγε με το χέρι της κι εγώ ήμουν σε κατάσταση τρέλας από την καύλα, έρχεται από κάτω μου και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο. Από το καυλί μου άρχισαν να τρέχουν υγρά τα οποία τα έπινε. Είχε σταματήσει να με γαμάει και μου ζούλαγε τα σωθικά μου με τα δάχτυλα της. Είχε βρει το σημείο μου και όσο το ζούλαγε εγώ έχυνα. Έχυνα συνέχεια… δεν σταμάταγα κι αυτή βόγκαγε και μου έλεγε:

-    «Τα πιο πηχτά και πολλά χύσια που μου έχεις δώσει ποτέ μωρό μου!

Δεν το πίστευα! Πάνω από δέκα λεπτά και από το καυλί μου έσταζαν συνέχεια χύσια. Η μεγαλύτερη ηδονή που είχα ποτέ στην ζωή μου. Σηκώθηκε πάλι από πίσω μου και άρχισε να με γαμάει με το χέρι της. Το καυλί μου πλέον πόναγε.. ήταν πέτρα για πάνω από δύο ώρες. Άρχισε σιγά - σιγά να μου βγάζει το χέρι από τον κώλο μου. Μόλις το έβγαλε ένιωσα ανακούφιση αλλά ταυτόχρονα το ήθελα πάλι μέσα μου.

-    «Γύρνα μωρό μου και ξάπλωσε…», μου λέει.

Εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ, είχα πιαστεί. Ήμουν τουλάχιστον τρεις ώρες στημένος με τούρλα τον κώλο μου. Μόλις κατάφερα και γύρισα, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και μου λέει:

-    «Μωράκι μου, χρόνια πολλά! Τώρα θα φροντίσω το καυλί σου…»

Μου έλυσε τα αρχίδια μου και άρχισε να μου κάνει τσιμπούκι. Έχυσα σε δύο λεπτά.. έτσι ένιωσα τουλάχιστον μιας και μου είπε ότι δεν βγήκε τίποτα. Με είχε στραγγίξει πριν. Ήταν το ωραιότερο δώρο που πήρα ποτέ. Ποτέ δεν επαναλήφθηκε όμως όσο και αν της το ζητούσα. Δεν ξέρω γιατί…

(Copyright protected OW ref: 13283)