Γαμάτη αυτοκινητάδα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Τόλης γνωριζόταν καιρό με την Νίκη αλλά ποτέ δεν είχαν έρθει κοντά. Ώσπου άρχισαν τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα από την Νίκη. Ξαφνιάστηκε όταν αυτή του ζήτησε να πάνε βόλτα και του ζήτησε να την πηδήξει. Τελικά αποδείχτηκε μεγάλη ξεκωλιάρα και ξεσκιζόταν μαζί του χωρίς φραγμούς.

Η ιστορία:

Με την Νίκη γνωριζόμασταν καιρό. Μιλούσαμε που και που αλλά όχι πολλά πράγματα, τα τυπικά. Αυτό βέβαια σύντομα θα άλλαζε… Ήταν πάντα ωραία κοπέλα (και αποδείχθηκε γυναικάρα). Είχε ωραίο πρόσωπο, ωραία μάτια, ωραία στητά βυζιά και έναν κώλο που χαιρόσουν να τον βλέπεις.

Πέρασαν κάποια χρόνια χωρίς να μιλάμε ιδιαίτερα. Ήταν μια εποχή όμως που ξαφνικά άρχισαν τα μηνύματα και τα τηλέφωνα. Δεν ήθελε πολύ… Αμέσως κατάλαβα ότι την γουστάρω. Την ήθελα. Με καύλωνε αφάνταστα η σκέψη να πάω μαζί της. Και μια μέρα, ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο, μου λέει:

-    «Θα έρθεις να με πάρεις με το αμάξι να πάμε καμιά βόλτα και να τα πούμε;»

-    «Και το ρωτάς; Σε μισή ώρα είμαι εκεί».

Ντύθηκα και σε μισή ώρα ήμουν στο σημείο που είχαμε δώσει ραντεβού. Μπήκε μέσα στο αμάξι και αφού μου έδωσε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο μου λέει:

-    «Πάμε τώρα κάπου ήρεμα γιατί θέλω να με πάρεις…»

-    «Το εννοείς;», της απάντησα κι ένιωσα τον πούτσο μου να σηκώνεται και το χέρι της στο μπούτι μου να ανεβαίνει προς αυτόν.

-    «Εννοείται μωρό μου!», μου λέει.

Δεν αργήσαμε να φτάσουμε σε ένα ερημικό μέρος. Ήταν μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά. Κατεβήκαμε από το αμάξι και την πλησίασα. Αμέσως την έπιασα από το ωραίο κωλαράκι της και την κόλλησα στο σώμα μου. Φιληθήκαμε με πάθος για ώρα. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί μέσα από το παντελόνι. Γυρνάει και μου λέει τότε η Νίκη:

-    «Έλα πάμε να κάτσουμε πίσω…» (στα πίσω καθίσματα του αμαξιού).

Την ακολούθησα και τα μάτια μου δεν ξεκολλούσαν από τον κώλο της! Καθόμαστε στα πίσω καθίσματα και μου κάνει:

-    «Επιτέλους θα με γαμήσεις! Τόσα χρόνια το ονειρευόμουν… Σε θέλω!»

Την πιάνω και την φιλάω με πάθος και αρχίζω να την γλείφω στο λαιμό ενώ το αριστερό μου χέρι έτριβε το μουνάκι της πάνω από το τζιν. Με μια κίνηση της ξεκουμπώνω το παντελόνι και το δάχτυλο μου βρισκόταν μέσα στο υγρό από την καύλα μουνάκι της. Το δικό της χέρι κατέβηκε και άγγιξε πάνω από το παντελόνι μου τον πούτσο μου και μου τον έτριβε. Πια είχα καυλώσει τόσο που ήθελα να την πηδήξω αμέσως αλλά κρατήθηκα. Ήθελα να την κάνω να τελειώσει όταν την έγλειφα.

Την γδύνω εντελώς κι εμφανίζεται το μεγάλο της στήθος και οι ρώγες της που ήταν πολύ καυλωμένες. Σκύβω, της πιάνω τα βυζιά κι αρχίζω να πιπιλάω τις ρώγες της. Το μωρό μου βογκούσε από καύλα και ηδονή. Έβαλε τα χέρια της στο κεφάλι μου και με έσπρωχνε να πάω πιο χαμηλά. Σιγά - σιγά κατέβαινα γλείφοντας την μέχρι που έφτασα στο στρινγκάκι της. Της δάγκωσα απαλά τα μουνόχειλα. Αναστέναξε. Της το τραβάω και βλέπω δυο καυλωμένα μουνόχειλα να με περιμένουν. Την κοιτάω στα μάτια και της λέω:

-    «Θέλω να φωνάζεις όταν τελειώσεις. Γιατί δεν θα σταματήσω αν δεν με χύσεις!»

-    «Αχ καυλιάρη μου καν’ το. Το θέλω η πουτάνα σου.. Το θέλω!», μου λέει.

Η γλώσσα μου βρέθηκε αμέσως να της γλείφει το υγρό της μουνάκι ενώ τα χέρια μου μάλαζαν τα βυζιά της! Ο πούτσος μου ήταν κάγκελο και με ενοχλούσε αφάνταστα μέσα στο μποξεράκι μου. Άρχισα να την γλείφω με μανία και που και που, εκεί που την έγλειφα, της δάγκωνα απαλά τα μουνόχειλα της κι εκείνη βογκούσε και με έβριζε.

-    «Αχ! Τι μου κάνεις μαλάκα! Αχ η γυναίκα τι παθαίνω!»

Εγώ συνέχισα να την γλείφω κι έβαλα ένα δάχτυλο στο μουνί της πουτάνας μου. Μετά από πέντε λεπτά γλειψίματος ένιωσα το κορμί της να τρέμει. Έκλεισε τα πόδια της πιέζοντας τη γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου πιο βαθιά στο μουνί της και φώναξε.

-    «Χύνωωωωωωωωωωω! Αααχχχχχχχ… Ναι καυλιάρη μου. Χύνω η πουτάνα. Πάρ’ τα στο στόμα σου καυλιάρη μου. Ααχχχχχ…»

Έχυνε για αρκετή ώρα κι εγώ έγλειφα κάθε της σταγόνα! Δεν ήθελα να πάει τίποτα χαμένο. Με το που τελείωσε χαλάρωσε τα πόδια της και μόνο ανάσαινε βαριά. Εγώ όμως είχα αποφασίσει να την κάνω να με θυμάται και συνέχιζα να γλείφω το μουνάκι της, που τώρα είχε ανοίξει για τα καλά και η κλειτορίδα της ήταν πρησμένη από την καύλα. Την έγλειφα και της έβαλα δυο δάχτυλα στο μουνάκι της. Μετά από λίγο άρχισε να ανασαίνει γρήγορα και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα την άκουσα να λέει:

-    «Αχ… Ναι μωρό μου. Με κάνεις να τελειώνω η πουτάνα! Αααχχχχ… Τι καύλα είναι αυτή!»

Τελείωσε έντονα στο στόμα μου και με σπασμούς σε όλο της το κορμί. Αφού της έγλειψα κάθε σταγόνα από το μουνάκι της γύρισα την κοίταξα. Και μου λέει τότε:

-    «Μωρό μου, θέλω να νιώσω το καυλί σου στο μουνί μου. Έλα γάμα με την πουτάνα. Έλα…»

Σηκώθηκα και αμέσως τα χέρια της ξεκούμπωσαν το παντελόνι μου. Έβγαλα την μπλούζα μου και το παντελόνι κι αυτή μου κατέβασε το μποξεράκι και ο πούτσος μου πετάχτηκε έξω, μέσα στην καύλα. Οι φλέβες μου κόντευαν να εκραγούν. Τον έπιασε και άρχισε να τον παίζει. Τον έβαλε για λίγο στο στόμα της και με πίπωνε για τα καλά. Ήθελα να την χύσω στο στόμα της αλλά κρατήθηκα. Πρώτα θα την πηδούσα. Την έριξα στο κάθισμα. Άρπαξε ένα προφυλακτικό και με μαεστρία μου το φόρεσε με το στόμα της. Άνοιξε τα πόδια της και το μουνί της έλαμπε από τα χύσια της. Με μια κίνηση βρέθηκα μέσα της κι άρχισα να την πηδάω. Στην αρχή σιγά αλλά ύστερα πιο δυνατά. Έσκυψα στα αφτί της και της είπα:

-    «Θέλω να σε πάρω στα τέσσερα. Έτσι με καυλώνεις περισσότερο!»

-    «Είσαι μεγάλος καυλιάρης!», μου είπε. «Έτσι θέλω κι εγώ».

Και με μια κίνηση βρέθηκε στα τέσσερα με τον θεσπέσιο κώλο της μπροστά μου και το μουνί της να στάζει καύλα.

-    «Έλα… βάλ’ τον μου…», μου λέει. «Και ρίξε μου σφαλιάρες γιατί σήμερα ήμουν κακό κορίτσι και δεν τελείωσα αρκετές φορές…»

Εγώ είχα θολώσει. Έβλεπα την κωλάρα της μπροστά μου και ήθελα να την σκίσω. Της ρίχνω δυο δυνατές σφαλιάρες στον κώλο της (που σίγουρα την πόνεσαν γιατί άφησα σημάδια) και την πιάνω από τα μαλλιά και της καρφώνω τον πούτσο μου στο μουνί της! Μια κραυγή βγήκε από το στόμα της που έλεγε:

-    «Ναι καυλιάρη μου. Σκίσε με την πουτάνα σου. Ρίξε μου σφαλιάρες!»

Γαμιόμασταν με τρελό ρυθμό. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί. Ήθελα να τελειώσω. Τα αρχίδια μου πονούσαν από την καύλα. Την πιάνω από τα μαλλιά και ενώ την πηδούσα της λέω:

-    «Θέλω να τελειώσω στον στόμα σου μωρή σκρόφα. Θέλω να τα πιεις όλα!»

Και χωρίς αντίρρηση γυρνάει, βγάζει το προφυλακτικό και αρχίζει να με πιπώνει δυνατά. Έπαιζε τον πούτσο μου με το χέρι της και η γλώσσα της μου έγλειφε τα αρχίδια μου. Ένιωθα τα αρχίδια μου να θέλουν να εκραγούν. Εκείνη το κατάλαβε κι ενώ τον έπαιζε γρήγορα μου λέει:

-    «Έλα καυλιάρη μου… Δώσε τα χύσια σου στην πουτάνα σου να τα πιει. Χύσε με την πουτάνα!»

Δεν άργησα και φωνάζοντας άρχισα να την χύνω μέσα στο στόμα της και να της λέω:

-    «Παρ’ τα μωρή πουτάνα. Πιες τα μωρή! Ααχχχχ… Πως χύνω έτσι ο πούστης! Με πέθανες μωρή πουτάνα!»

Τελείωσα στο στόμα της κι αφού τα κατάπιε όλα μου γυάλισε το καυλί από τα χύσια. Έσκυψα, την φίλησα με πάθος στο στόμα κι έπεσα στο κάθισμα να χαλαρώσω. Έλα όμως που ο πούτσος μου ήταν κάγκελο! Τον είδε η πουτάνα μου και άρχισε να τον παίζει και να τον γλείφει. Με μια κίνηση την πιάνω από την μέση και της λέω:

-    «Έλα κάτσε πάνω του μωρό μου».

-    «Τι; Χωρίς προφυλακτικό;», μου κάνει.

-    «Ναι μωρή! Είμαι ο γαμιάς σου και θα τον φας χωρίς…»

Και με δύναμη την βάζω να καθίσει πάνω του. Άρχισε να πηδιέται γρήγορα πάνω στο πούτσο μου και εγώ της έγλειφα τις ρώγες! Της έριχνα καμιά σφαλιάρα στον κώλο της. Μέσα σε πέντε λεπτά την άκουσα να φωνάζει:

-    «Χύνωωωωωωωωωωωω! Αχ! Με έχεις λιώσει την πουτάνα!»

Ο πούτσος μου όμως δεν έλεγε να πέσει. Την αρπάζω, την στήνω στα τέσσερα κι αρχίζω να την πηδάω δυνατά. Ανελέητα. Ήθελα να χύσει ξανά και ξανά. Τότε της λέω:

-    «Θα γαμήσω το κωλαράκι σου μωρή! Θα σε σκίσω σήμερα!»

-    «Μη! Μη τον κώλο μου. Δεν μου αρέσει! Μη!»

Εγώ δεν την άκουγα μέσα στην καύλα μου. Της έπιασα τα κωλομέρια και έβαλα τον πούτσο μου πάνω στην κωλοτρυπίδα της. Της τον έσπρωχνα αργά βάζοντας παράλληλα δυο δάχτυλα στο μουνί της. Βογκούσε. Μέχρι που τον έβαλα όλο.

-    «Μη ρε πούστη. Με πονάς. Μηηηηηη. Αχ… Αχ… Αχ… Ναι μην σταματάς. Με πονάς αλλά τον θέλω στον κώλο μου…»

-    «Σ’ αρέσει μωρή πουτάνα ξεκωλιάρα;»

-    «Ναι! Μ’ αρέσει! Γάμα με! Σκίσε μου τον κώλο!»

Κι άρχισα να της πηδάω δυνατά τον κώλο της ενώ τα δυο μου δάχτυλα ήταν μέσα στο μουνί της. Γαμιόμασταν έτσι για δέκα λεπτά μέχρι που την άκουσα να λέει:

-    «Μωρό μου θα χύσω. Ναι. Γάμα με έτσι… θα χύσω. Αχ! Τι καύλα είναι αυτή!»

Έχυσε με σπασμούς. Μετά από λίγο έχυσα κι εγώ στο κωλαράκι της. Τον έβαλα και της τον έδωσα να τον καθαρίσει, κάτι που έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση. Καθίσαμε γυμνοί αγκαλιά για μισή ώρα. Σηκωθήκαμε, ντυθήκαμε κι φύγαμε. Από τότε πηδιόμαστε όσο πιο τακτικά μπορούμε. Είναι μεγάλη καύλα!

(Copyright protected OW ref: 13353)