Η καυλιάρα συνάδελφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Σε ένα υπηρεσιακό ταξίδι, ο Τάκης γνωρίζει μια συνάδελφο. Στην επόμενη συνάντηση τους εκείνη εκδηλώνεται κι έτσι ξεκινάει ένα τρελό ξέσκισμα που δεν θα ξεχάσει κανείς.

Η ιστορία:

Η ιστορία ξεκινάει δέκα χρόνια πριν. Είναι πραγματική και παραλίγο να μου στοιχίσει γιατί την γυναίκα αυτή την ερωτεύτηκα.

Για υπηρεσιακούς λόγους πήγα σε πόλη της Δυτικής Μακεδονίας. Ενώ συνομιλούσα με τον προϊστάμενο στάθηκε στην πόρτα και βλέποντας την.. μένω! Φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα που διαγράφονταν το κορμί της. Ένα στήθος που ασφυκτιούσε και φαινόταν μεγάλο, μέση κανονική και γοφοί τέλειοι. Με ένα χαμόγελο ρωτάει:

-    «Ο κύριος…;»  

-    «Συνάδελφος…», απαντάω.

-    «Ωραία!», λέει. «Ελένη!»

-    «Χαίρω πολύ, Τάκης!»

Και έρχεται η ερώτηση:

-    «Μόλις τελειώσεις μπορούμε να πάμε για ένα τσίπουρο;»

-    «Ναι!», απαντώ.

Μόλις τελειώσαμε περίμενε στην εξώπορτα. Καθίσαμε, ήπιαμε κάμποσα τσίπουρα και ζήτησα να φύγω. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και είπαμε στην πρώτη ευκαιρία να τα πούμε. Πέρασε σχεδόν ένα τρίμηνο με τηλέφωνα εκατέρωθεν και βρίσκομαι στην Αθήνα για σεμινάριο.

Μένω σε κεντρικό μεγάλο ξενοδοχείο και κατεβαίνω να βγω μια βόλτα. Σταματώ στον πρώτο θάλαμο έξω από αυτό και παίρνω τηλέφωνο κάποιους γνωστούς. Δεν απαντά κανείς και ενώ είμαι έτοιμος να φύγω, ακούω μια φωνή…

-    «Τάκη!»

Γυρνώντας βλέπω την Ελένη.

-    «Βουνό με βουνό μόνο δεν σμίγει!», της λέω με χαρά.

Αυτή ρίχνεται αμέσως στην αγκαλιά μου ξαφνιάζοντας με. Ενώ περιμένω να ακούσω κάποια λόγια χαράς, ξεσπάει σε λυγμούς.

-    «Ελένη, τι τρέχει;», ρωτάω.

-    «Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα…», απαντά.

-    «Τότε πάμε κάπου να τα πούμε ήρεμα…»

Όντως πάμε σε ένα μπαρ, καθόμαστε αντικριστά και αρχίζει η κουβέντα. Πες πες και πιες, σε μια στιγμή έρχεται δίπλα μου και μου δίνει ένα φιλί.

-    «Γιατί;», την ρωτάω.

-    «Γιατί μ’ αρέσεις και τόσο καιρό ήθελα να το κάνω, αλλά βλέπεις.. μας χωρίζει απόσταση…», απαντάει.

Αφού έχει περάσει η ώρα της λέω με νόημα:

-    «Πάμε…;»

-    «Στο δικό σου ή στο δικό μου;», με ρωτάει.

-    «Στο δικό μου…», λέω και πάμε.

Φτάνουμε μπαίνουμε στο ασανσέρ κι αγκαλιαζόμαστε και αρχίζουμε τα φιλιά. Μόλις μπαίνουμε στο δωμάτιο η Ελένη έχει πάρει ήδη φωτιά! Ανάβω κι εγώ…Τα φιλιά είναι πιο δυνατά… Σταματάει και μου ζητάει να κάνουμε ένα ντους. Μπαίνει πρώτη και ώσπου να βγω κι εγώ, αυτή έχει μπει ήδη μέσα στα σεντόνια.

Πάω από πάνω της τυλιγμένος στο μπουρνούζι και αρχίζουμε τα φιλιά. Ξεντύνομαι και μπαίνω μέσα κι εγώ. Είναι γυμνή και βλέπω εκείνο το στήθος με μια μεγάλη ρώγα όσο μια ελιά. Αρχίζω το γλείψιμο και τρελαίνεται. Βγάζει βογκητά και αναστεναγμούς.

-    «Καύλα μου, λιώνω…!», μου λέει.

Παίρνω όλη την ρώγα στο στόμα μου και η καύλα τις είναι πιο μεγάλη. Κατεβαίνω πιο χαμηλά και φτάνω στο μουνί της. Το έχει ξυρισμένο με μια τούφα τρίχες από πάνω. Φιλάω στην κλειτορίδα της και τότε αρχίζει να λέει:

-    «Μωρό μου με πεθαίνεις. Πρώτη φορά με γλείφει άντρας στο μουνί μου. Μωρό μoυ‼! Λιώνωωωωωωωωωω! Τι είναι αυτό που παθαίνω!»

Όπως είμαι ανάμεσα στα πόδια της τα σηκώνω και βάζω το πουτσοκέφαλο πάνω στα μουνόχειλα και αρχίζω το πινέλο. Τρέμει από ηδονή και λέει συνέχεια:

-    «Μωρό μου, τι καύλα είναι αυτή!»

Σε μια στιγμή το βάζω μέσα της και όταν μπαίνει όλος μέσα της, οι φωνές της τώρα είναι πιο έντονες.

-    «Γάμα με μωρό μoυ‼! Κάνε ότι θέλεις. Γάμα μεεεεεεεεε! Σε θέλω όλον μέσα μου. Γάμησε μου τη μήτρα!!!»

Και αρχίζει να χύνει…

-    «Χύνωωωωωωωω! Χύνω μωρό μου!!!»

Χύνει και τυλίγεται γύρω απ’ το κορμί μου. Αφού παίρνει κάποιες ανάσες, την βάζω από πάνω μου και αρχίζει να χορεύει πάνω στην πούτσα μου. Άλλες φορές ανεβαίνει κι άλλες φορές κάθεται πάνω του…

-    «Τον θέλω μωρό μου όλον μέσα μου. Απόψε θέλω να γαμηθώ όπως δεν έχω ξαναγαμηθεί!!!»

Τινάζεται σαν τρελή και σε λίγο λέει:

-    «Χύνω πάλι μωρό μου… Χύνωωωωωωωωωω!!! Τι καύλα είναι αυτή!!!»

Τότε σφηνώνεται όλη η πούτσα μου στο μουνί της. Κατεβαίνει και ενώ σκέφτομαι να την βάλω στα τέσσερα, εκείνη αρπάζει τον πούτσο μου και αρχίζει το γλείψιμο. Τρέμω από καύλα, λέγοντας της ότι είναι η πρώτη φορά που γυναίκα μου γλείφει την πούτσα μου μετά από γαμήσι. Αφού σχεδόν έγλειψε τα χύσια της γυρνάει στα τέσσερα και αρχίζω πάλι το γαμήσι. Ανοίγω τα κωλομέρια τις ώστε να μπαίνω πιο βαθιά.

-    «Μωρό μου σκίσε μεεεεεεεεεεε! Γάμησε μεεεεεεεεε! Κάνε με να χύσω μαζί σου!!!»

Δεν περνά πολλή ώρα και ενώ είμαι έτοιμος, της λέω:

-    «Θα χύσω!»

-    «Δώστα μου όλα μέσα στο μουνί μου!», μου λέει.

Αρχίζω να χύνω φωνάζοντας:

-    «Χύνωωωωωωωω! Χύνωωωωωωωω!!! Καύλαααααααα μου! Καύλαααααααα μου!!!», και αδειάζω το φορτίο μου μέσα της.

Μένω για λίγο μέσα της και βγαίνοντας γυρνάει και αρχίζει πάλι να μου τον γλείφει.
Δεν αντέχω άλλο και της λέω:

-    «Μωρό μου, δεν αντέχω… Άφησε μεεεεεεεε! Δεν αντέχωωωωωωωω!!!», και ξαναχύνω, αυτή την φορά στο στόμα της.

Έρχεται πάνω μου και όπως είναι χυμένη γλείφω κι εγώ το χύσιμο μου. Την παίρνω αγκαλιά και πέφτουμε έτσι για ύπνο. Ξυπνάω το πρωί και η πούτσα μου είναι σηκωμένη. Την βλέπει και μου λέει:

-    «Μωρό μου θέλω ένα ακόμη γαμήσι… Μπορείς;»

-    «Ναι!», λέω.

Τον παίρνει στο στόμα της και αφού τον γλείφει για λίγο, την στήνω στα τέσσερα και αρχίζει το μπες - βγες. Η καύλα τις είναι μεγάλη.

-    «Σκίσε με μωρό μου! Γάμησε μεεεεεεεεε!!! Θέλω το γαμήσι αυτό να το θυμάμαι εκεί στην πόλη μου γιατί δεν ξέρω πότε θα μπορέσουμε να το ξανακάνουμε…»

Νιώθει την πούτσα μου μέσα τις και λιώνει.

-    «Καύλααααα μου!!! Γάμησε μεεεεε! Γάμησε μεεεεεε! Χύσε στο μουνί μου!!! Θέλω να σε στραγγίξω… να νιώσεις το χύσιμο σου μέσα μου!»

Δεν αντέχω πολύ και φτάνουμε και οι δύο μαζί να χύνουμε, εγώ στο μουνί της και αυτή στην πούτσα μου. Καθίσαμε για λίγο έτσι και αφού κάναμε ένα ντους μαζί δίνοντας φιλιά ο ένας στον άλλο, εγώ ετοιμάστηκα για το σεμινάριο και η Ελένη για την πόλη της.

Στο σεμινάριο έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό που έλεγε: «Τάκη, αυτό που έζησα δεν το έχω ξανανιώσει στα χρόνια που είμαι παντρεμένη. Ποτέ δεν ένιωσα την γλώσσα του άντρα μου στο κορμί μου… Ούτε αυτό το συνεχόμενο γαμήσι. Εύχομαι να ‘σαι πάντα καλά. Σε ευχαριστώ».

Απαντώ: «Κι εγώ σε σκέφτομαι και η πούτσα μου είναι πάλι έτοιμη!». Η απάντηση της είναι: «Αν μου έλεγες το πρωί ότι με θέλεις τόσο δεν θα έφευγα για την πόλη μου, θα έμενα και σήμερα μαζί σου…».

Απαντώ: «Εύχομαι να τα ξαναπούμε…», και κλείνω. Δεν πίστευα κι εγώ ότι θα γίνει κάτι αλλά μέσα σε είκοσι μέρες λόγοι υπηρεσιακοί με ξανάφεραν στην πόλη της. Εκεί το ξανακάναμε. Αυτή την φορά μέσα στην υπηρεσία της ενώ την περίμενε ο άντρα της. Αυτό μια άλλη φορά. Γεια σας.

(Copyright protected OW ref: 13039)