Η πρώτη φορά που την πήρα από πίσω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με την Χριστίνα τα είχαμε για λίγο καιρό, όταν ημασταν και οι δύο δεκαοκτώ. Είναι καστανή, με μικρά, στητά βυζάκια κι ένα ωραίο κωλαράκι. Το είχαμε κάνει από τον πρώτο μήνα και είχαμε δυσκολευτεί πολύ αρχικά, αφού αυτή ήταν παρθένα και είχε πονέσει και ματώσει υπερβολικά την πρώτη φορά, αλλά γούσταρε τρομερά. Ήταν μια κοπέλα γενικά μαζεμένη, δεν έκανε εύκολα σχέσεις, και ποτέ δεν ήθελε να κάνουμε κάτι παραπάνω στο sex. Χωρίσαμε μετά από δύο χρόνια και όταν τελείωσε άρχισε να μου ξαναστέλνει μηνύματα και να επιμένει να βρεθούμε. Προφανώς είχε κάβλες, αλλά κι εγώ δεν πήδαγα εκείνη την περίοδο, οπότε δεχόμουν. Πηγαίναμε με το αυτοκίνητο σε ένα έρημο χωράφι, όπου την πήδαγα για ώρα. Εκείνη γούσταρε τρελά, αλλά συνέχιζε να είναι μαζεμένη και συντηρητική. Ακόμα και πίπα δίσταζε να μου πάρει.

Κάποια στιγμή άρχισα να βαριέμαι, οπότε δεν απαντούσα στα μηνύματα. Η Χριστίνα είχε λυσσάξει. Τελικά, μου ήρθε η ιδέα: Γιατί να μην εκμεταλλευτώ την κάβλα της για να την κάνω ότι γουστάρω; Οπότε της απάντησα, και της ζήτησα να μου στείλει τα βυζάκια της με ΜΜS!!! Εκείνη σοκαρίστηκε αρχικά, και το ‘παιξε “μη μου άπτου”, αλλά μετά από 2 ώρες που δεν της απάντησα, υποχώρησε και μου έστειλε: “Είσαι μόνος σου τώρα;” Όταν απάντησα ναι, μου ήρθε το MMS με τα 18χρονα βυζάκια της. Συνεχίσαμε με το μουνάκι και το κωλαράκι της. Κάποια στιγμή, τρελαμένη από κάβλα, άρχισε να με πρήζει να βρεθούμε. Εγώ της απάντησα: “ΟΚ, αλλά μόνο αν με αφήσεις, να σκίσω το κωλαράκι σου!” Ήμουν σίγουρος ότι θα έλεγε ναι, γιατί ήξερε ότι αλλιώς θα την έγραφα. Απάντησε: “Εντάξει, αλλά να το ξέρεις, θα γκρινιάζω”.

Βρεθήκαμε μετά από μία ώρα, και ξεκινήσαμε για το γνωστό χωράφι- γαμηστρώνα! Στο δρόμο έλεγε “Ξέρεις, έχω πολύ άγχος, φοβάμαι μην πονέσω και μην πάθω καμιά μαλακία”. Της εξήγησα ότι θα την ανοίξω σιγά- σιγά με τα δάχτυλα και δεν έχει να φοβάται τίποτα. Φτάσαμε, και με την μία της σήκωσα την μπλούζα, και άρχισα να γλύφω τα καβλωμένα βυζάκια της. Έβαλα το χέρι μου μέσα από την φούστα της και χάιδεψα το μουνάκι της, που ήταν ήδη μούσκεμα. Όταν άρχισε να αναστενάζει, τον έβγαλα έξω και της είπα να τον πάρει στο στόμα της. Το πουτανάκι άρχισε να τον γλύφει κι εγώ της πίεζα το κεφάλι όλο και πιο κάτω, μέχρι που άρχισε να πνίγεται. Τότε πήγαμε στο πίσω κάθισμα, την μισοξάπλωσα ανάσκελα και της τον κάρφωσα. Εκείνη πόνεσε λίγο, φώναξε και μου είπε “σιγά μωρό μου, είμαι στενή, έχουμε και καιρό να το κάνουμε”, αλλά εγώ συνέχισα να την γαμάω στον ίδιο ρυθμό. Έμπαινα όλος μέσα της λέγοντάς της:

-Το νιώθεις όλο μέσα σου, πουτανάκι; Γουστάρεις;

-Τρελά! απαντούσε αυτή αγκομαχώντας.

Τότε τον έβγαλα και την γύρισα στο πλάι. “Για να δούμε τώρα και το κωλαράκι σου”, της είπα. Έβαλα ένα δάχτυλο στο μουνάκι της, για να το υγράνω, και άρχισα να το βάζω στον κώλο της σιγά- σιγά. Άρχισε να αναστενάζει, και να λέει “Αχ, μ’ αρέσει, συνέχισε”, και όταν έβαλα δύο δάχτυλα, άρχισε να μου λέει ότι ψιλοπονάει. Τότε, για να μην χάσω χρόνο, πλησίασα το καβλί μου, και με λίγη πίεση, μπήκα στον κώλο της. Εκείνη έβγαλε μια ψιλή δυνατή κραυγή, και άρχισε να φωνάζει: “Βγάλτο, βγάλτο, πονάωω”, αλλά εγώ συνέχισα για λίγο, μέχρι που αυτή τραβήχτηκε και μαζεύτηκε σε μία γωνιά του καθίσματος του αυτοκινήτου.

-Δε γουστάρεις άλλο;

-Αφού σου λέω ότι πονάω, δεν το καταλαβαίνεις;

-Έλα ρε μωράκι μου, λίγο ακόμα και θα περάσει ο πόνος, και τότε θα δεις τι κάβλα που είναι.

-Όχι δε θέλω άλλο.

Με τα πολλά, την έπεισα να συνεχίσουμε για δύο λεπτά ακόμη. Έκατσε μπρούμυτα, σε εμβρυακή στάση, με το κωλαράκι σε μένα. Το ξανάβαλα χωρίς δυσκολία, κι έπεσα από πάνω της. Άρχισα να την γαμάω κρατώντας το σβέρκο της, ώστε να μην μπορεί να κουνηθεί και μου το ξαναχαλάσει. Στην αρχή δεν έκανε τίποτα, μετά όμως άρχισε να αναστενάζει όλο και πιο καβλιάρικα, μέχρι που έχυσα μέσα στο στενό κωλαράκι της.

Ντυθήκαμε και ετοιμαστήκαμε να φύγουμε. Όταν ξεκινήσαμε ανακαθόταν και κουνιόταν συνεχώς στο κάθισμα.

-Τι έπαθες; την ρώτησα.

-Ψιλοπονάω.

-Θα σου περάσει σε λίγο, ήταν η πρώτη φορά, γι’ αυτό.

Σημειωτέον, ότι κι εγώ πρώτη φορά γαμούσα κώλο. Μετά από λίγο, μου είπε: “Τελικά δεν ήταν τόσο άσχημο, ήταν απλώς διαφορετικό” και με τρέλανε από κάβλα! Όταν την άφησα σπίτι της, θαύμασα το κωλαράκι την όταν έβγαινε από το αυτοκίνητο και σκέφτηκα ότι πριν λίγο το ξέσκισα. Ήταν απίστευτη εμπειρία! Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει, χάνει!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")