Παράνομοι εραστές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μάκης βρίσκεται κάποια στιγμή μόνος με την κοπέλα του φίλου του κι εκείνη δείχνει να έχει ‘άγριες’ διαθέσεις… Ο Μάκης ακροβατεί και είναι πολύ μπερδεμένος. Δεν θέλει να προδώσει το φίλο του όμως η πίεση που δέχεται είναι μεγάλη.

Η ιστορία:

Όταν ένα μυστικό το λες σε κάποιον, λένε, τότε παύει να είναι μυστικό. Γι’ αυτό αποφάσισα να το πω στους ειδικούς..

Βρισκόμαστε κάπου στις αρχή Μαρτίου πριν μερικά χρόνια, Παρασκευή βράδυ. Πιεσμένος από τις υποθέσεις της δουλειάς γυρνάω σπίτι για ένα βιαστικό μπάνιο. Η κοπέλα του κολλητού μου έκλεινε τα 25α της γενέθλια... φρέσκο-χωρισμένος και χωρίς πολύ καλή διάθεση, ντύνομαι βιαστικά. Έπρεπε να πάω μιας και ο κολλητός υπηρετούσε την μαμά πατρίδα, 800 χιλιόμετρα μακριά τότε. Παρέες απ’ το παρελθόν, παρόν και μέλλον, ήταν όλοι εκεί. Με περιμένανε. Χτύπησα την πόρτα.. Άνοιξε εκείνη..

Σκύβω να της ευχηθώ και να την φιλήσω στο μάγουλο. Την ώρα που γυρνούσα για το άλλο νιώθω στην πλάτη ένα τράνταγμα από ένα γνωστό που είχε να με δει καιρό. Αποτέλεσμα ήταν τα χείλη της Άννας (έτσι λένε την παθούσα) να ενωθούν με τα δικά μου.

-    «Συμβαίνουν αυτά…», της είπα θέλοντας να κόψω τις πονηρές σκέψεις..

Αλλά, εκείνη την ημέρα πραγματικά η Άννα ήταν πανέμορφη! Φορούσε ένα κολλητό μαύρο φόρεμα που εφάρμοζε τέλεια στο μεγάλο στήθος της. Το κωλαράκι της μικρό και υπεροπτικά σηκωμένο, αναζωογονούσε κάθε μόριο του ανθρώπινου μου συστήματος. Όμως αυτό που με τρέλανε περισσότερο και με τρελαίνει σε κάθε γυναίκα, είναι οι ρώγες της.. Χοντρές και μυτερές.. Έτοιμες για δάγκωμα πραγματικά. Έγραφαν απίστευτα πάνω στο μαύρο της φόρεμα.

Το ένα ποτό έφερε το άλλο και ο χαβαλές αυξανόταν με γοργούς ρυθμούς. Το είχα αναλάβει εγώ αυτό το θέμα, κάτι που κάνω πάντα. Κάθε φορά όμως που μιλούσα, η Άννα με κοιτούσε με νόημα στα μάτια. Δεν έδινα σημασία.. Προσπαθούσα να της φερθώ φυσιολογικά και να ξεχάσουμε το τυχαίο που είχε συμβεί πριν.

Είχε πάει 5:30 όταν όλοι σχεδόν είχαν φύγει.. Όταν έφυγαν και οι τελευταίοι, η Άννα μου πρότεινε να μείνω να την βοηθήσω. Σε φυσιολογικές συνθήκες θα έμενα, όμως τότε ήξερα πως έπρεπε να φύγω. Η φιλία είναι φιλία κι αυτό δεν ανταλλάσσεται με τίποτα. Με τίποτα μέχρι στιγμής. Ήταν η κοπέλα του κολλητού μου, ανθρώπου που εμπιστεύομαι μιας και δύσκολα εμπιστεύομαι.. έπρεπε όμως να φερθώ φυσιολογικά.

-    «Θα σε βοηθήσω…», της είπα και πήρα τα άδεια μπουκάλια απ' το σαλόνι για την κουζίνα.

Με ακολούθησε. Χωρίς να το περιμένω άρχισε να με φιλάει. Έμεινα ακούνητος. Ο πούτσος μου έλεγε να την γαμήσω.. Το μυαλό όμως;

-    «Άννα.. Ηρέμησε…», της λέω με βαριά φωνή.

Τα φιλιά της έγιναν πιο παθιασμένα αυτή την φορά. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό, να τρίβεται πάνω μου, να μου τραβάει τα ρούχα με μανία...

-    «Άννα!», της λέω.. «Άννα  χαλάρ..»

Δεν πρόλαβα να τελειώσω τη φράση μου και με κολλάει στον τοίχο. Σκύβει μπροστά μου, μου ξεκουμπώνει γρήγορα τα κουμπιά του παντελονιού μου και μου πετάει τον καρακαυλωμένο πούτσο μου έξω.

-    «Είναι τεράστιος!», μου λέει. «Τεράστιος!»

Και αρχίζει να μου τον βάζει στο στόμα της. Η καύλα ήταν απίστευτη. Με έγλειφε πάνω - κάτω, πάνω - κάτω.. Αργά και σταθερά.. Πότε - πότε τον έβγαζε απ’ το στόμα της και τον χτυπούσε με νόημα στο πρόσωπο της κοιτάζοντας με στα μάτια. Παρόλα αυτά όμως δεν μπορούσα να το απολαύσω.. το καλό αγγελάκι είχε αρχίσει ήδη να κάνει βόλτες πάνω απ’ το κεφάλι μου..

-    «Άννα!» της λέω. «Σταμάτα. Τώρα!»

Σταματάει απότομα.. Με κοιτάει στα μάτια και μου τον σφίγγει απ’ τη μέση.

-    «Λοιπόν.. Αυτό θες; Να σταματήσω;», μου λέει.

Δεν μπόρεσα να απαντήσω... Ίσως γιατί είδα στα μάτια της το βλέμμα της κυριαρχίας και μου θύμισε εμένα, ίσως γιατί μέσα μου δεν το πίστευα καθόλου ότι δεν ήθελα να συνεχίσει.. Είχε κερδίσει. Μου έγλειφε τον πούτσο τόσο δυνατά και με τόσο πάθος που μου τον έκανε διπλάσιο σε πάχος απ’ ότι ήταν..

-    «Θέλω να με γαμήσεις!», μου λέει. «Θέλω να νιώσω αυτό το παλούκι μέσα στο υγρό μουνάκι μου…»

-    «Τώρα έχασες!», της λέω και πιάνω το κεφάλι της με δύναμη. «Πάρ’ τα μωρό μου στο στόμα σου!», της λέω.

Άρχισα να της γαμάω το στόμα με δύναμη, εγώ αυτή την φορά..

-    «Πάρ’ τα στο στόμα σου «Πάρ’ τα!!!»

Και όπως είχα πιάσει το κεφάλι της με δύναμη εκσφενδονίζω όλα μου τα υγρά μέσα της.

-    «Πάρ’ τα μωρό μου στο στόμα σου.. Όλα.. Πιες τα.. Αυτό δεν ήθελες; Πιες τα μου όλα.. Όλα!!!»

Μια λάμψη ικανοποίησης είδα στα μάτια της. Μου τα ρούφηξε όλα.. Μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Έμεινα δύο λεπτά ακούνητος μέχρι να αποκαταστήσω τις δυνάμεις μου. Κοιτάζω το ρολόι μου και έχε πάει 6:40.

-    «Φεύγω…», της λέω και βγαίνω προς την είσοδο. «Και πάλι χρόνια σου πολλά!»

Με κοιτούσε μένα βλέμμα προσμονής και απορίας. Περίμενε να μείνω και πως αυτό ήταν μόνο η αρχή..

-    «Μην φύγεις.. Απόψε είναι η νύχτα μας. Την περίμενα καιρό αυτή την στιγμή…»

-    «Καλή σου μέρα!», της λέω και κλείνω την πόρτα πίσω μου βιαστικά..

(Copyright protected OW ref: 66249)