Πόθος και αισθήσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια γυναίκα αφηγείται την ιστορία της. Μια γυναίκα γεννημένη για τον έρωτα.. γεννημένη πουτάνα. Ο πόθος για τους άντρες και η ανάγκη της να γαμηθεί είναι ατελείωτα…

Η ιστορία:

Είναι τόσο δύσκολο να μπορέσεις να καταλάβεις τα μυστικά που κρύβει η καρδιά των ανθρώπων. Ακόμη και τα δικά μου μυστικά είναι παγωμένα. Στα μάτια των ανθρώπων, στα ταμπού που έχουν όλοι τους και όμως θέλουν να εκραγούν και να βρουν έναν άνδρα ικανό να τα πραγματοποιήσει. Αυτό που θεωρείται νορμάλ είναι κοινό ή μήπως είναι ικανοποιητικό μόνο αυτό που κρύβουμε στο υποσυνείδητο μας και ικανοποιεί την ύπαρξη μας;

Η μυρωδιά, που δεν μπορώ να ξεχάσω. Είναι μυρωδιά σώματος, που έχει παραχθεί από εσένα χωρίς να το θελήσεις. Ήταν η μυρωδιά που εισχωρούσε μέσα μου την ώρα που τα κορμιά μας ήταν ενωμένα. Εγώ ήμουν η ζάχαρη, γλυκιά, υποχωρητική, χωρίς να φέρνω καμιά αντίσταση, κι εσύ ήσουν σαν τον άνεμο που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του χωρίς να το θέλει. Ήσουν ο άνεμος που ξύπνησε τον αποκοιμισμένο μου πόθο.

Πολλές φορές με έσπρωχνες πάνω στην πόρτα, μου σήκωνες την φούστα μου, έβαζες στο μουνί μου ένα, δύο, τρία δάχτυλα μέχρι αυτό να ανοίξει όσο ήθελες εσύ, μου δάγκωνες τις ρώγες, και με μια βίαια κίνηση έβαζες τον καυλωμένο σου πούτσο μέσα στο υγρό μουνί μου. Άλλοτε ακουμπούσα το πρόσωπο μου στο στήθος σου για να ακούσω την διαφορά της δικιάς σου καρδιάς από την δικιά μου. Χτυπούσε, χτυπούσε δυνατά, αλλά όχι για μένα.

Προσπάθησα, δοκίμασα και έκανα έρωτα με άλλους άνδρες. Γνώριζα τον οργασμό μαζί τους, αλλά η ψυχή μου έμεινε φυλακισμένη. Το σώμα μου αποκόπηκε από την ψυχή μου. Το σώμα θέλει οργασμούς, το σώμα αναζητά και ψάχνει τον τρόπο που θέλει να το κυριεύσουν. Το σώμα θέλει να γαμηθεί με άλλους άνδρες. Το σώμα θέλει… Το σώμα ερεθίζεται… Το σώμα φτάνει σε οργασμό, αλλά δεν είναι πια συνδεδεμένο με μένα.

Μπορώ να βρω άπειρους άνδρες που θέλουν να με γαμήσουν. Το ξέρεις; Είναι χιλιάδες οι άνδρες που είναι ανικανοποίητοι από το σεξ που κάνουν με την γυναίκα τους κι εγώ είμαι η ιδανική ερωμένη. Αγαπάνε αυτές, αλλά γαμάνε εμένα. Εμένα που δεν τους δημιουργώ προβλήματα, γιατί ένα πράγμα είναι η ζωή κι άλλο πράγμα το σεξ. Τουλάχιστον έτσι νομίζω ότι πιστεύουν οι άνδρες.

Ίσως να μιλάω γενικά. Είμαστε όλοι ίδιοι. Ίδιοι λόγω του κοινού μας πόθου, αλλά εγώ τον μετατρέπω σε πραγματικότητα. Εγώ είμαι αυτή που μια μέρα θέλει να αισθανθεί έναν πούτσο μέσα της. Εγώ είμαι αυτή που την επομένη θέλω να κατρακυλήσω στην λήθη των αισθήσεων την στιγμή που μια άλλη γυναίκα θα γλείφει το μουνί μου, θα δαγκώνει την κλειτορίδα μου και θα με κάνει για μια ακόμη φορά να χύσω στο στόμα της (ίσως κι αυτή να είναι ή ίδια η γυναίκα που αγαπάς εσύ). Εγώ είμαι αυτή που πιστεύει ότι αφοσιώνεται σε κάποιον ενώ αγαπάει μόνο τον εαυτό της.

Εγώ είμαι αυτή που μόλις έκανα έρωτα με έναν άγνωστο που γνώρισα στο τσατ. Το κάναμε όρθιοι μέσα στο μπάνιο του μπαρ που είχαμε δώσει ραντεβού για να γνωριστούμε. Εγώ είμαι αυτή που της αρέσει να της κάνουν μασάζ στην πλάτη ενώ βρίσκομαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι των αισθήσεων, τα δάχτυλα να παίζουν μαζί μου, να κατεβαίνουν όλο και πιο χαμηλά μέχρι που να εισχωρήσουν στο μουνί μου, να με ερεθίσουν και την θέση τους να πάρει ο γλυκός σου πούτσος. Εγώ είμαι αυτή που θέλει να αγαπιέται την ώρα που κοιμάται, αγνοώντας τον πόθο.

Ο πόλεμος που κάνω εναντίον μου είναι γεμάτος από εξεγέρσεις και από ξαφνικές αποφάσεις, σωστές ή λανθασμένες, από αυξομειώσεις απρόβλεπτες στην διάθεση μου που πολλές φορές πληγώνουν ανθρώπους.

Εγώ είμαι αυτή που ήθελα να με τιμωρήσεις εάν δεν ικανοποιούσα τον πόθο σου και τις ερωτικές φαντασιώσεις σου, σε παρακαλούσα να με χτυπήσεις, μία, δύο, τρεις φορές γιατί δεν στάθηκα ικανή να σε ικανοποιήσω. Εγώ είμαι αυτή που ερεθιζόμουνα όταν φορούσα τα εσώρουχα που ήθελες. Εγώ είμαι αυτή που θέλω να με ποθούν, να με ψάχνουν όχι για να αποκτήσουν μόνο το σώμα μου.

Εγώ είμαι αυτή που ντρέπεται να μιλήσει πρόστυχα ή να εμφανισθεί γυμνή μπροστά σε τρίτους. Εγώ είμαι αυτή που της αρέσει να την παίρνουν από τον κώλο, να αισθάνεται την καυτή ανατριχίλα στην κωλοτρυπίδα της ενώ το υπόλοιπο σώμα της να μουσκεύει από κρύο ιδρώτα. Εγώ είμαι αυτή που θέλω να γλείφω τον πούτσο σου ενώ πάνω του θα έχω ρίξει ένα καλό κόκκινο κρασί. Εγώ είμαι αυτή που της αρέσουν τα κεριά.

Εγώ είμαι αυτή που γράφω μακροσκελή γράμματα και e-mail σε άγνωστους για να τους κάνω να ζηλέψουν. Εγώ είμαι αυτή που φαντάζεται αυτή την στιγμή του πούτσο σου να καυλώνει και να φουσκώνει μέσα από το παντελόνι σου. Εγώ είμαι αυτή που θέλω να περάσω μαζί σου ένα Σαββατοκύριακο και να φιλάω τα χείλη σου. Μόνο τα χείλη σου, τίποτα άλλο. Εγώ είμαι αυτή που φθονεί τις πουτάνες που καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή των ανδρών. Εγώ είμαι αυτή που είναι αόρατη, άυλη, χωρίς μορφή για σένα.

Εγώ είμαι αυτή που θα ήθελα να δει στην σκούρα κωλοτρυπίδα σου να εισχωρούν τα μακριά μου δάχτυλα με τα μεγάλα μου νύχια. Εγώ είμαι αυτή που όταν έχασα την παρθενιά μου δεν ξέρω αν έπρεπε να είμαι ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη. Αισθανόμουνα ότι το σώμα μου δεν δεχότανε αυτή την αλλαγή.

Εγώ είμαι αυτή που φαντάζεται το κορμί της δεμένο σ’ ένα κρεβάτι τελείως γυμνό, έρμαιο των ορέξεων σου, σε ένα δωμάτιο που δεν ξέρω εάν είσαι μόνος σου ή με άλλους μαζί. Εγώ είμαι αυτή που φαντάζεται άγνωστα χέρια, χαμηλές φωνές, γλώσσες που ενώ τα χέρια μου είναι δεμένα στο κρεβάτι, γλείφουν απαλά το κορμί μου που αδυνατεί να αντιδράσει.

Φοβάμαι τον πόθο, τις αισθήσεις. Φοβάμαι τα μυστικά που κρύβει η καρδιά. Εσύ όμως δεν είχες φόβο για τις επιθυμίες μου, γι’ αυτό που ποθούσα. Ήμασταν ίδιοι, κάναμε ταυτόχρονα τα ίδια πράγματα. Μαζί μου εκπλήρωσες το μεγαλύτερο μέρος των ερωτικών σου ονείρων.

Αλλά τώρα εσύ διάλεξες την ηρεμία της αγαπημένης σου, γυναίκα ή ότι είναι αυτή για σένα, ή ίσως να έχεις βρει μια άλλη σκλάβα. Κι εγώ αναγκάστηκα να προσαρμοσθώ και να ικανοποιηθώ από.. τον θάνατο του σεξ.

(Copyright protected OW ref: 12936)