Λιώνεις σαν παγωτό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα αργό, ερωτικό και βασανιστικά καυλωτικό παιχνίδι σκέφτηκε η Μαριάννα για να καυλώσει τον σύντροφο της. Το κόλπο έπιασε και η ηδονή δεν άργησε να έρθει…

Η ιστορία:

Μμμ… ξύπνησα σήμερα το πρωί και καθώς θυμόμουν τα χτεσινά, είπα να σας γράψω κι εγώ την δική μου ιστορία, για να έχετε να πορεύεστε την υπόλοιπη εβδομάδα. Το αφιερώνω στο μωρό μου.

Δίνουμε ραντεβού και συναντιόμαστε σε ένα τυχαίο καφέ. Είσαι ήδη εκεί και με περιμένεις. Εγώ διάλεξα για την συνάντησή μας ένα μαύρο στενό, μίνι φόρεμα, στράπλες, με ψηλοτάκουνες γόβες. Μόλις μπαίνω στο καφέ, τα μάτια σου δεν φεύγουν από πάνω μου, με κοιτάς καθώς κάθομαι δίπλα σου. Δεν με αφήνεις να παραγγείλω τίποτα, σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Δεν μου λες και πολλά αλλά καταλαβαίνω την καύλα σου.

Φτάνουμε στο αμάξι σου κι εσύ μπαίνεις στην θέση του οδηγού. Εγώ τελευταία στιγμή αλλάζω γνώμη και κάθομαι πίσω. Γυρίζεις ξαναμμένος και με ρωτάς:

-    «Γιατί κάθισες εκεί;»

Με θέλεις δίπλα σου. Η φωνή σου είναι βραχνή και τρέμει. Δεν σου απαντάω. Βάζεις μπρος και ξεκινάς. Αρχίζω να σε κοιτάω από τον καθρέφτη. Μόλις το καταλαβαίνεις τον διορθώνεις και νιώθω την ανάσα σου έντονη. Περιμένεις μωρό μου, το ξέρω περιμένεις… Κατεβάζω το πάνω μέρος του φορέματός μου αργά - αργά κι εσύ βλέπεις το εξαίσιο στήθος μου, με τις μικρές παιχνιδιάρικες ρώγες. Υγραίνω το δαχτυλάκι μου, και αρχίζω αν τις χαϊδεύω με μικρές κυκλικές κινήσεις. Καυλώνω μόνη μου και τεντώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι.

Εσύ κοιτάς μέσα από τον καθρέφτη εκστασιασμένος. Σιγά - σιγά ανοίγω τα ποδαράκια μου. Τα αφήνω τόση ώρα ανοιχτά μέχρι να προσέξεις ότι δεν φοράω τίποτα! Απολύτως τίποτα! Βλέπω την ηδονή στα μάτια σου. Η ανάσα σου βαραίνει με κάθε λεπτό που περνά. Ανοίγω τα πόδια διάπλατα, τα τεντώνω και τα στηρίζω στα μπροστινά καθίσματα. Σου χαμογελάω μέσα από τον καθρέφτη ενώ το ένα μου χέρι κατεβαίνει σιγά - σιγά προς τα κάτω. Εσύ ξεκουμπώνεις το παντελόνι σου.

Αρχίζω να χαϊδεύομαι… Το ένα χέρι χαϊδεύει το στήθος μου ενώ το άλλο μόλις έφτασε στην κλειτορίδα μου. Μου αρέσει. Ναι, μου αρέσει τρελά. Καθώς οδηγάς, που και που απλώνεις κι εσύ το χέρι σου στα τυφλά και χαϊδεύεις το υγρό μουνάκι μου. Με κάθε ευκαιρία απλώνεις το χεράκι σου, και προσπαθείς κάθε φορά να καταλάβεις που βρίσκεσαι. Δεν έχεις πολύ χρόνο. Πρέπει να οδηγήσεις.

Παίρνεις μια απότομη στροφή και μέσα σε λίγα λεπτά βρισκόμαστε σε μια ερημιά. Σβήνεις την μηχανή, ελευθερώνεις τον πούτσο σου και γυρνάς το κεφάλι σου στην μεριά μου. Αρχίζεις να μου γλείφεις το μουνάκι, να τεντώνεις την γλωσσίτσα σου για να με φτάσεις. Έχω γλιστρήσει πιο μπροστά, αλλά πάλι είναι δύσκολο να με γλείψεις κανονικά. Το μουνάκι μου υγραίνεται με κάθε χάιδεμα της γλώσσας σου.

Ακούω τον χαρακτηριστικό θόρυβο, να παίζεις τον πούτσο σου και με τρελαίνει. Ακόμα δεν μου έχεις πει τίποτα, σχεδόν ούτε μια λέξη, ούτε κι εγώ θα σου πω όμως. Ανοίγεις την πόρτα του οδηγού και έρχεσαι στο πίσω μέρος. Η πλάτη μου ακουμπάει στο παράθυρο και εξακολουθώ αν έχω τα πόδια μου διάπλατα ανοιχτά και τα χέρια μου να παίζουν ασταμάτητα. Σου χαμογελάω πονηρά και παιχνιδιάρικα, σε κοιτάω στα μάτια. Τι θα κάνεις τώρα μωρό μου;

Παίζεις για λίγο με τον πούτσο σου και με κοιτάς. Απολαμβάνεις το θέαμα. Το ξέρω ότι σου αρέσει. Το βλέπω στα μάτια σου μανάρι μου. Γι’ αυτό κι εγώ δεν σταματάω, μέχρι να αποφασίσεις την συνέχεια. Εσύ αποφασίζεις μωρό μου, εσύ!  Σκύβεις σιγά - σιγά, σκύβεις και παίρνεις τους γλουτούς μου στα δυο σου χέρια. Με ανασηκώνεις λίγο και επιτέλους νιώθω την γλώσσα σου να μου γλείφει την κλειτορίδα τρελά, γρήγορα, άγρια. Το κάνεις σαν να με φιλάς στο στόμα.

Οι αναστεναγμοί μου σε κάνουν να μην σταματάς, σε κάνουν να πας και πιο κάτω, στα μουνόχειλα μου. Τα παίρνεις μέσα στο στόμα σου και τα ρουφάς, τα γλείφεις, ενώ ένα δαχτυλάκι σου παίζει με την κλειτορίδα μου. Έχω μουδιάσει. Τεντώνομαι και ανασηκώνομαι αλλά αυτό με καυλώνει ακόμα πιο πολύ γιατί η γλώσσα σου μπαίνει ακόμα πιο βαθιά στο μουνάκι μου. Την νιώθω βαθιά μέσα μου, και πεθαίνω από ηδονή. Με γλείφεις ατελείωτα, παντού. Που και που σηκώνεις το κεφάλι σου για να με κοιτάξεις, για να δεις την καύλα μου.

Χαϊδεύω και με τα δυο μου χέρια το στήθος μου. Αναστενάζω και τεντώνω το κορμί μου κι εσύ το ευχαριστιέσαι. Χαϊδεύεις την κλειτορίδα μου με το ένα δάχτυλο, ένα δαχτυλάκι σου είναι βαθιά μέσα στο μουνάκι μου. Θέλεις να με βλέπεις, θέλεις να βλέπεις να υποφέρω. Ερχόμαστε τόσο κοντά… δεν σταματάμε να κοιταζόμαστε στα μάτια.

Γέρνεις σιγά - σιγά προς το μέρος μου, κλείνεις τα μάτια σου και τα χείλη σου ακουμπάνε τα δικά μου για λίγα δευτερόλεπτα. Απομακρύνεσαι, με κοιτάς και ακουμπάς ξανά τα χείλια σου πάνω στα δικά μου.. και ξανά και ξανά… Ώσπου μένεις κολλημένος στα χείλη μου. Τα φιλάς με πάθος. Νιώθω την γλώσσα σου μέσα στο στόμα μου σκληρή αλλά χαδιάρικη. Μου γλείφεις το πάνω χείλι το παίρνεις και το ρουφάς. Τι ηδονή, τι καύλα.

Τα χέρια σου δεν έχουν σταματήσει ούτε ένα λεπτό να με χαϊδεύουν. Τα χείλη σου δεν έχουν σταματήσει ούτε μια στιγμή να με φιλάνε. Κατεβαίνω με τα χεράκια μου προς τα κάτω και αρχίζω σιγά - σιγά να παίζω με τον πούτσο σου. Να τον μαλάζω με αργές κινήσεις, να παίζω με το πετσάκι σου, να χαϊδεύω την υγρή σχισμή σου. Δεν θα σε αφήσω έτσι μωρό μου, και το ξέρεις.

Σε κοιτάω στα μάτια, και σε φιλάω στον λαιμό. Τρίβομαι στον λαιμό σου και κατεβαίνω… Πιπιλάω μία - μία τις ρωγίτσες σου και κατεβαίνω πιο χαμηλά.. με υγρά φιλιά και την γλώσσα μου να γλείφει κάθε σημείο του σώματός σου που βρίσκεται στον δρόμο μου. Είμαι μπροστά στον υπέροχο πούτσο σου. Τον παίζω και υγραίνω τα χείλια μου, σε κοιτάω στα μάτια.

Δεν βιάζομαι.. χαϊδεύω το κεφαλάκι. Πλησιάζω και το γλείφω με μικρές κοφτές κινήσεις. Το γλείφω από όλες τις μεριές. Πολλές φορές. Ακουμπάω την μυτερή μου γλώσσα στην σχισμή και την χαϊδεύω, την γλείφω αρκετή ώρα. Παίρνω το κεφαλάκι μέσα στο στόμα μου, μόνο το κεφαλάκι. Το ρουφάω μωρό μου, σε ρουφάω και σε γλείφω αργά, βασανιστικά, παιχνιδιάρικα.

Σε γλείφω μωρό μου σαν παγωτό. Σε νιώθω να λιώνεις στα χέρια μου, να τρελαίνεσαι. Έτσι δεν είναι μωρό μου; Δεν τρελαίνεσαι;

(Copyright protected OW ref: 12749)