Το ξέσκισμα της καθηγήτριας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια καθηγήτρια δίνει αρκετές αφορμές για να την πλησιάσει ένας μαθητής. Βρίσκει έναν παράξενο τρόπο να τον καυλώσει και μετά επακολούθησε ένα τρελό ξέσκισμα που θα μείνει αξέχαστο στον μαθητή.

Η ιστορία:

Η ιστορία μου συνέβη πέρσι. Είχαμε έναν από τους καθιερωμένους σχολικούς περιπάτους εκείνη την ημέρα. Όλοι οι καθηγητές ήταν στο προαύλιο πίνοντας καφέ και συζητώντας, ενώ οι μαθητές, είτε κάναμε βόλτες, είτε ακούγαμε κανένα τραγούδι, είτε παίζαμε μπάλα ή μπάσκετ.

Εγώ μόλις είχα χωρίσει με ένα πολύ ωραίο κοριτσάκι (μεγάλη καύλα) και ήμουν λίγο πεσμένος εκείνη την εβδομάδα. Καθόμουν και άκουγα τι έλεγε η παρέα χωρίς να μιλάω, μέχρι που η συζήτηση πήγε από τις χαμένες ευκαιρίες της Liverpool στα σέξι κορίτσια του σχολείου. Δυστυχώς κάποιος ανέφερε την πρώην μου, αλλά κάποιος πέρασε σε άλλο κορίτσι γρήγορα.

Εκείνη την ώρα μπαίνει με το αυτοκίνητο της η καθηγήτρια της πληροφορικής, η οποία είναι γύρω στα 35, καστανόξανθη, με ωραίο, λεπτό σώμα, στητά αν και όχι πολύ μεγάλα βυζιά και έναν υπέροχο κώλο. Με το που πέρασε όλοι γύρισαν να δουν την κωλάρα της που τονιζόταν από το κολάν που φορούσε.

-    «Να με αξιώσει ο θεός να γαμήσω μια τέτοια μουνάρα και τι στο κόσμο!», είπε κάποιος από την παρέα και όλοι συμφωνήσαμε.

Μετά από λίγο το διαλύσαμε, γιατί από την πολύ κουβέντα ψιλοβαρεθήκαμε και προσπαθούσαμε να βρούμε κάτι να σκοτώσουμε την ώρα μας. Ήταν δέκα παρά και θέλαμε ακόμα πολύ για τις δωδεκάμισι, την ώρα δηλαδή που φεύγουμε όταν έχουμε εκδρομή. Έτσι εγώ ανέβηκα στην ταξί μήπως βρω κανέναν για καμιά πασούλα να περάσει η ώρα. Δεν βρήκα κανέναν και έτσι σκέφτηκα να πάω στο δεύτερος  τμήμα μήπως έχω καλύτερη τύχη.

Προχωρώντας στον διάδρομο πετυχαίνω την καθηγήτρια πληροφορικής από πίσω να κουνιέται κυριολεκτικά σαν πουτάνα. Ξαφνικά ακούγεται ο ήχος του βιβλίου που πέφτει. Κάνω ότι δεν είδα τίποτα με την ελπίδα να σκύψει να το σηκώσει, κάτι που έκανε όσο πιο καυλιάρικα μπορούσε, λες και το έκανε επίτηδες για να με καυλώσει. Ξαφνικά γυρνάει και μου λέει:

-    «Μπορείς να μου κάνεις μια χάρη;»

-    «Ότι θέλετε!», απάντησα εγώ.

Μου δίνει τα κλειδιά από το αυτοκίνητό της.

-    «Πήγαινε λίγο στο αυτοκίνητο μου, έχω αφήσει μια σακούλα στη θέση του συνοδηγού. Μπορείς να μου την φέρεις;»

-    «Βέβαια!», της είπα.

Κατέβηκα στο χώρο που παρκάρουν οι καθηγητές τα αυτοκίνητα και μπήκα στο δικό της. Στη θέση του συνοδηγού είχε μια σακούλα μον. Είχα μεγάλη περιέργεια να δω τι έχει μέσα. Την ανοίγω και μέσα βλέπω κάτι που δεν το περίμενα ποτέ μου! Πέντε προφυλακτικά και ένα μοβ δονητή! «Ίσως να θέλει να κάνει τίποτα τώρα που δεν είναι κανείς στον πάνω όροφο…», σκέφτηκα. Θα της έδινα τη σακούλα και μετά θα περίμενα μέχρι να χρησιμοποιήσει τον δονητή. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα το κάνει.

Ανεβαίνω στην αίθουσα πληροφορικής και την βλέπω με ένα βρώμικο ύφος και ακούω την ανάσα της λίγο λαχανιασμένη. «Ίσως έβαλε δαχτυλάκι…», ήταν η πρώτη σκέψη μου.

-    «Ευχαριστώ!», μου είπε. «Σίγουρα δεν κοίταξες μέσα, έτσι;»

-    «Όχι κυρία, δεν κοίταξα».

Ωστόσο υπήρχε αυτή η ενοχή στο βλέμμα μου, κάτι που πρέπει να έπιασε.

-    «Σε ευχαριστώ. Μπορείς να πηγαίνεις».

Βγαίνω από την αίθουσα, αλλά δεν κλείνω την πόρτα εντελώς. Όπως το περίμενα, ανοίγει τη σακούλα και παίρνει τον δονητή. Ανοίγω ελαφρώς την πόρτα για να μπορώ να δω λίγο. Εκείνη την ώρα βγάζει το κολάν και μένει με το στρινγκ, κάθεται στην καρέκλα με ανοιχτά τα πόδια και παραμερίζει το στρινγκ για να βάλει τον δονητή στο υπέροχο, ζουμερό μουνάκι της. Ξεκινάει σιγά - σιγά, μετά πιο γρήγορα. Άκουγα τον οργασμό της και ήθελα να την κάνω να ουρλιάξει ακόμα πιο δυνατά από ευχαρίστηση.

Ξεκινάει και μειώνει την ένταση, μέχρι που σταματάει εντελώς. Τον βγάζει από το μουνί της και, αφού το χαϊδεύει λίγο, σηκώνεται και περπατάει κατά την πόρτα. Εγώ κόκαλο. Ανοίγει την πόρτα και μου λέει:

-    «Ώστε έπαιρνες μάτι e;»

Τα έχασα.

-    «Εεεε.. εγώ ε... κυρία...»

-    «Ασ’ τα αυτά. Σε είδα που κοιτούσες. Φαίνεται πόσο καυλωμένος είσαι. Η πούτσα σου έχει γίνει καλάμι!»

Σε αυτή τη φράση καύλωσα ακόμα περισσότερο.

-    «Δεν μιλάς, ε;», συνεχίζει. «Μήπως θέλεις να πάρεις την θέση του δονητή; Το ήξερα ότι θα έβλεπες στην σακούλα, γι’ αυτό σε έστειλα. Σε είδα πως με κοιτούσες στον διάδρομο και ειδικά όταν έσκυψα. Θέλω να με γαμήσεις... αν μπορείς βέβαια…»

Δεν λέω τίποτα. Μπαίνω μέσα και την χουφτώνω από τον κώλο. Το τελευταίο που είπε με έκανε να χάσω τον έλεγχο. Της χώνω το κωλοδάχτυλο στο μουνί που ήταν μέσα στα υγρά. Με τον αντίχειρα χάιδευα την κωλοτρυπίδα της. Την αφήνω. Βγάζει τη μπλούζα της και απευθείας ορμώ στα βυζάκια της. Με βάζει να κάτσω στην καρέκλα. Μου την πιάνει και μου την παίζει τόσο ωραία... την βάζει στο στόμα της και μου κάνει ένα τσιμπούκι φοβερό. Έχω ήδη ζαλιστεί με την τέχνη της.

Μου χαϊδεύει τα αρχίδια και που και που τα γλείφει. Για τελείωμα, την βάζει ολόκληρη μέσα στο στόμα της και φτάνει μέχρι τον λαιμό της. Μια από τις πιο γαμάτες στιγμές της ζωής μου. Σηκώνεται, βάζει το χέρι στη σακούλα και βγάζει ένα προφυλακτικό. Αφού μου κάνει κάνα δυο τσιμπούκια ακόμα, μου την βάζει στον πούτσο. Με καβαλάει και ξεκινάει να ανεβοκατεβαίνει. Εκεί τα είδα όλα. Ξεκινάει σιγά και μετά πάει όλο και πιο γρήγορα. Όσο ανέβαζε τόσο πιο πολύ ούρλιαζε.

-    «Αααααααχ… Ναι! Γάμα μου το μουνάκι. Ναι! Ναι! Ααααααααααχ!»

Ξαφνικά κατεβαίνει από πάνω μου και πάει και στήνεται σε ένα θρανίο με τον κώλο πίσω να φαίνεται πιο γαμάτα από ποτέ. Αφού της χαϊδεύω το μουνάκι με τον πούτσο μου για λίγο, μπαίνω μέσα της απότομα και δυνατά. Και πάλι. Και πάλι… Καθόλη την διάρκεια ούρλιαζε από ευχαρίστηση. Μετά από λίγο:

-    «Αααααααχ… Ναι! Χύνωωωωωωωωω! Ναι! Πάρ’ τα στον πούτσο σουυυυυυυ! Ναι! Αααααααααααχ… Ααααααχ…»

Όμως εγώ συνεχίζω κι άλλο, αν και ένιωθα ότι σε λίγο θα έχυνα. Εκεί που είμαι έτοιμος να τελειώσω της λέω:

-    «Σε χύνω μουνάρα μου!»

Ξαφνικά με σπρώχνει κατά πίσω, κάθεται στα γόνατα, μου βγάζει το προφυλακτικό και μου παίρνει μια πίπα γρήγορη και απολαυστική. Δεν άντεξα άλλο.

-    «Ααααχ… Παρ’ τα χύσια μωρή!»

Εκεί την βάζει πάλι όλη μέσα μέχρι τον λαιμό και πάει μπρός πίσω γρήγορα. Ήταν το πιο απολαυστικό μου χύσιμο και σίγουρα το πιο ωραίο μου γαμήσι. Ευτυχώς δεν μας πήρε κανένας χαμπάρι, αφού όλοι ήταν κάτω έτσι κι αλλιώς. Επαναλήφθηκε κι άλλη φορά με την ίδια μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων και μετά το καλοκαίρι, αλλά αυτά άλλη φορά…

(Copyright protected OW ref: 12681)