Δυο Γερμανοί και η γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο Νίκος και η Ελένη βρίσκονται σε διακοπές και μια μέρα πάνε σε μια παραλία γυμνιστών. Εκεί ο Νίκος θα βρεθεί μπροστά σε μία έκπληξη… Η Ελένη θα δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτού της, πολύ ερωτική και πρόστυχη. Ο Νίκος παρακολουθεί την αποκάλυψη της Ελένης άφωνος!

Η ιστορία:

Η ιστορία ξεκινάει από τα φοιτητικά μας χρόνια, στην αρχή της γνωριμίας μας. Η Ελένη συμμετείχε σε ένα θίασο και για τις ανάγκες των ρόλων της, πολλές φορές έπρεπε να φιλιέται και να χαϊδεύεται με άλλους. Αυτό από την μία με ενοχλούσε αλλά από την άλλη με καύλωνε απίστευτα. Φυσικά της το έλεγα όταν την πηδούσα, πράγμα που την καύλωνε κι αυτή. Απ’ ότι ξέρω όμως δεν με έχει κερατώσει στα οκτώ χρόνια που είμαστε παντρεμένοι.

Πέρυσι στις διακοπές μας της το έλεγα τακτικότερα από συνήθως και φαίνεται αυτό ήταν η αιτία για το σκηνικό που έγινε. Είχαμε πάει στην Μυτιλήνη και περνούσαμε καλά, μέχρι που ένα βράδυ η Ελένη μου ζήτησε να πάμε σε μια παραλία γυμνιστών που ήταν κοντά στο ξενοδοχείο. Δέχτηκα και την άλλη μέρα πήγαμε όπου, όταν γδύθηκε, διαπίστωσα με έκπληξη ότι είχε ξυρίσει τελείως το μουνί της. Δεν είχε πολύ κόσμο, δυο - τρεις τύποι ήταν μόνο κι αυτοί μακριά.

Καθόμασταν και εμένα με είχε ψιλοπάρει ο ύπνος από τον ήλιο, μέχρι που την άκουσα να μιλάει στα γερμανικά. Άνοιξα τα μάτια μου και διαπίστωσα ότι μιλούσε σε δύο τελείως γυμνούς τύπους που περνούσαν μπροστά μας. Δυστυχώς δεν ξέρω γερμανικά οπότε δεν κατάλαβα τι τους είπε. Αυτοί έστριψαν και ήρθαν προς το μέρος μας. Όταν πλησίασαν η Ελένη σηκώθηκε, έκατσε στον κώλο της και άνοιξε τελείως τα πόδια της, προσφέροντάς τους πλήρη θέα του μουνιού της, ενώ είχε τους πούτσους τους ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό της.

Περιττό να πω ότι ξύπνησα αμέσως. Μιλούσαν σαν να μην συμβαίνει τίποτε, ενώ εμένα η καύλα άρχισε να διαδέχεται την έκπληξη. Η Ελένη φερόταν σα να μην είχε δύο ψωλές μερικά εκατοστά από το πρόσωπό της. Μιλούσε, γελούσε και σήκωνε τα χέρια για να φτιάξει τα μαλλιά της περνώντας τα εκατοστά από τα καυλιά των γερμανών. Αυτοί στην αρχή ήταν αδιάφοροι αλλά μετά από λίγο η ψωλή του ενός άρχισε να σηκώνεται και σε λίγο είχε γίνει κάγκελο. Η Ελένη έκανε σα να μην συμβαίνει κάτι και συνέχισε να μιλά και να γελά.

Η καύλα μου άρχισε να χτυπά κόκκινο. Από μέσα μου παρακαλούσα να πάρει στο στόμα της τους πούτσους των Γερμανών και να τους ξεζουμίσει, αλλά αυτή τίποτε, μέχρι που αυτός με τον σηκωμένο πούτσο άρχισε να τον χαϊδεύει - δήθεν αδιάφορα - ψιλοτραβώντας μαλακία. Αυτή συνέχιζε κανονικά την κουβέντα, φροντίζοντας όμως όταν άνοιγε το στόμα της να γελάσει να πλησιάζει υπερβολικά την καυλωμένη ψωλή σα να ήθελε να την τσιμπουκώσει.

Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε αρκετά μέχρι που στο καυλί του γερμανού που χαϊδευόταν φάνηκε μια σταγόνα χύσι. Η Ελένη μόλις το είδε του το έδειξε, κάτι του είπε και ξεράθηκε στα γέλια. Αυτός της απάντησε και τότε η γυναίκα μου γύρισε σε μένα και μου είπε:

-    «Άκου τι λέει αγάπη μου!»

-    «Τι λέει;», της απάντησα.

-    «Με ρωτάει αν μπορεί να χύσει γιατί έχει καυλώσει και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στην κουβέντα μας. Τι να του απαντήσω;»

Εγώ τα έπαιξα. Κόντεψα να τρελαθώ από την καύλα. Αυτό παρακαλούσα τόση ώρα.

-    «Αν είναι να πάθει ζημιά ο άνθρωπος ας χύσει!», της είπα.

Αυτή του το μετέφερε και τότε αυτός άρχισε να μαλακίζεται κανονικά ώσπου τα χύσια του άρχισαν να πετάγονται από την ψωλή του και να λούζουν την Ελένη στο πρόσωπο. Όση ώρα έχυνε, αυτή γελούσε με αποτέλεσμα πολλά από τα χύσια του να πάνε κατευθείαν στο στόμα της και να τα καταπιεί. Τα υπόλοιπα την βρήκαν στο αριστερό της μάγουλο και στο πηγούνι.

Εντωμεταξύ ο άλλος Γερμανός δεν είχε χάσει τον καιρό του και άρχισε να τραβάει μαλακία κι αυτός με αποτέλεσμα η Ελένη να δεχτεί στη μάπα της και δεύτερο γύρο χύσια. Αυτός την έλουσε κανονικά. Έχυνε και σταματημό δεν είχε. Παρόλο που η γυναίκα μου ήπιε πολλά, το πρόσωπό της σκεπάστηκε σχεδόν από σπέρμα. Αυτό που με τρέλανε ήταν ότι συμπεριφερόταν σαν να μην είχε στο πρόσωπό της τα χύσια δύο αγνώστων. Ούτε καν σκουπίστηκε. Από το πηγούνι της κρεμόταν μια μεγάλη σταγόνα σπέρμα και το αριστερό της μάγουλο καθώς και το στόμα της ήταν γεμάτα.

Συνέχισαν να μιλάνε για λίγο και μετά οι Γερμανοί γύρισαν και έφυγαν. Απτόητη η Ελένη γύρισε προς το μέρος μου και άρχισε να μου λέει για την κουβέντα τους και για το πόσο καλά παιδιά ήταν. Εγώ είχα καρφώσει τα μάτια μου στα χύσια στο πρόσωπό της, που ήταν τόσο πολλά που άρχισαν από το πηγούνι να στάζουν στα βυζιά της και άρχισα να τραβάω μαλακία, πιάνοντας ταυτόχρονα το μουνί της. Αυτή μου έπιασε και τα δύο χέρια λέγοντας μου:

-    «Όχι τώρα εσύ μωρό μου. Αρκετά χύσια ήπια προς το παρόν. Το βράδυ εσύ…»

Συμπεριφερόταν λες και είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο να μου μιλάει έχοντας την μάπα της κάτασπρη. Έκατσε έτσι για πέντε λεπτά περίπου και μετά πήγε να πλυθεί στη θάλασσα.

Δεν χρειάζεται να σας πω τι γαμήσι έπεσε το βράδυ. Την συγκεκριμένη φάση δεν την χρεώνω σαν κεράτωμα.

Νίκος 35 Ελένη 33

(Copyright protected OW ref: 12603)