On fire

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα απλό φλερτ και κανείς από τους δύο δεν περίμενε ότι θα είχε έντονη κατάληξη. Δύο παράνομοι εραστές που δεν μπορούν αντισταθούν στην ερωτική έλξη και το πάθος.. κι ένα ερωτικό παιχνίδι που δεν έχει τέλος…

Η ιστορία:

Η ιστορία ξεκινά όταν αρχίσαμε να φλερτάρουμε… Σε βρήκα πολύ γοητευτικό και αναρωτήθηκα: «Γιατί όχι; Ας παίξουμε..». Με έναν ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα και τολμηρό χιούμορ, αμέσως εξίταρες τον εγκέφαλο μου. Καλογυμνασμένο σώμα, λάγνο παιχνιδιάρικο βλέμμα, χείλια ζουμερά και έκφυλα, με υπέροχα χέρια, μεγάλα και ζεστά με μυς να τα διατρέχουν και τα διαγράφουν...

Ο καιρός περνούσε και το φλερτ γινόταν όλο και πιο άγριο. Μου έλεγες διάφορες φαντασιώσεις σου κι εγώ αισθανόμουν πως σιγά - σιγά χάνω τις αντιστάσεις μου. Οι ηθικές αναστολές με κρατούσαν στη λογική.. εκ φύσεως όμως παιχνιδιάρα, η αναβολή αυτή με άναβε περισσότερο... Είχα εγκλωβιστεί στο παιχνίδι.

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που σε ένιωσα πάνω μου, με αυτή την παιδικότητα και την διάχυτη σεξουαλικότητα σου. Με σήκωσες ψηλά κι εγώ σου είπα να με κατεβάσεις. Δεν φανταζόμουν πως ήσουν τόσο ερεθισμένος.. Με κατέβασες αργά και ένιωσα την υπέροχη στύση σου. Ήθελα να με πάρεις στη μέση του δρόμου. Τρόμαξα με την σκέψη μου. Όταν πλέον τα πόδια μου ακουμπούσαν στο έδαφος έκανα ένα βήμα πίσω. Δεν ήξερα τι να κάνω… ήθελα να φύγω τρέχοντας, όμως η ατελείωτη καύλα σου έπαιζε ήδη τρελά παιχνίδια στο μυαλό μου...

Όταν βρισκόμουν δίπλα σου αισθανόμουν ηλεκτρισμό, έλξη και πόθο που δεν μπορούσα να καταλάβω.. ήταν άραγε όλα στη σφαίρα της φαντασίας; Μια ψευδαίσθηση ή πραγματικότητα; Η αλήθεια είναι ότι είχα θυμώσει με τον εαυτό μου, είχα αρχίσει να φέρομαι σαν έφηβη, παρορμητικά χωρίς λογική.. με τα ένστικτα να με κυριεύουν... Κάθε φορά που έβρισκα την ισορροπία μου, έκανες ή έλεγες κάτι και ξανά παρασυρόμουν στο παιχνίδι των φαντασιών. Απίστευτη επιρροή.. γοητευτικό παιχνίδι τελικά..

Αισθανόμουν πως ο πόθος μου πήγαζε από τον πόθο που έβλεπα στα μάτια σου για μένα. Μάλλον αυτό είχε συμβεί και σε σένα. Μου είπες μια μέρα πως το βλέμμα μου είναι πρόστυχο και πολύ θα ήθελες να δεις πως θα είναι όταν θα με παίρνεις... Τελικά είχα ποθήσει τον τρόπο που με έβλεπες; Τρελό..

Αισθάνθηκα το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια μου… ήμουν ερεθισμένη, υγρή και ζεστή - φωτιά πήρα. Με μια κίνηση κατέβασες το παντελόνι σου και είδα τον υπέροχο πούτσο σου. Ήταν μεγάλος με τρελή διάμετρο, υπέροχο ροζ χρώμα και πλήρως αποτριχωμένος. Τρελάθηκα από τις δονήσεις που αισθανόμουν στο σώμα μου..

Μια από τις επόμενες μέρες βρεθήκαμε στο αμάξι σου. Εγώ ήθελα να σου μιλήσω, να σου πω πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και ο λόγος ήταν πως είμαι σε σχέση. Οι τύψεις ήταν τρελές. Δεν με είχε αγγίξει άλλος άνδρας τόσα χρόνια. Δεν θυμάμαι αν κατάφερα να πω κάτι από αυτά που ήθελα, τουλάχιστον με αυτή τη σειρά. Γρήγορα κατάλαβα πως ήταν αναπόφευκτο. Ένιωθα τη στύση του, άκουγα την ανάσα του και το χέρι του ήταν μονίμως ανάμεσα στα πόδια μου...

Με πλησίασε με διακριτική αδιακρισία και έμεινε μια ανάσα πριν ακουμπήσει τα χείλια μου. Ήμουν σίγουρη πως ήταν κάθαρμα... τον μισούσα και τον ποθούσα. Ήθελα να τον βασανίσω, να τον κάνω να υποφέρει.. γιατί έπρεπε να κάνω την δική μου κίνηση και να αφεθώ στο παιχνίδι. Οι τύψεις με τρέλαναν γιατί είχα την επιλογή. Η ένταση της στιγμής ήταν μεγάλη και έτσι γρήγορα αρχίσαμε να φιλιόμαστε.

Δάγκωνα τα χείλια του που ήταν κόλαση, έκφυλα και η γεύση του... ένα με την δικιά μου (φοβερή χημεία). Τα υπέροχα χέρια του άρχισαν να παίζουν στο κορμί μου κι εγώ χόρευα πάνω τους στον ρυθμό της ηδονής σε κάθε τους διείσδυση... Γρήγορα βρέθηκα πάνω του, με τον υπέροχο πούτσο του απλώς να με ακουμπά. Νομίζω πως αν είχαμε χρόνο κι εγώ λιγότερες τύψεις και αναστολές, θα τελείωνα πάνω στα χέρια του...

Ακολούθησε μια νεκρή περίοδος, όπου τα πράγματα είχαν ηρεμήσει.. είχα ανακτήσει την ισορροπία μου. Είχες κάνει σχέση, ήσουν κι εσύ στην ίδια κατάσταση. Με βόλευε.. το μόνο που είχε απομείνει ήταν μια γλυκιά ανάμνηση. Ουφ! Σκεφτόμουν πως όλα είναι οκ, τελείωσε.. τι ανακούφιση...

Μετά ξανά τα ίδια. Είχε γίνει πια προσεχώς από σίριαλ. Γελούσα με την κατάσταση και απ’ την άλλη τα νεύρα μου χάλια. Ανάμεσα σε δύο επιθυμίες.. Δεν θυμάμαι πως, αλλά κάποια στιγμή με φίλησε πεταχτά σε δημόσιο χώρο, τελείως φυσικά. Το κατάλαβα αργότερα, όταν του πρότεινα να βρεθούμε μετά κάπου μόνοι μας. Έτσι και έγινε. Έπρεπε να δοθεί ένα τέλος. Ήμουν σίγουρη πως είχε πάρει τεράστιες εκτάσεις λόγω του παιχνιδιού και ότι θα απομυθοποιηθεί. Σίγουρα ήταν στη σφαίρα της φαντασίας.

Ξεκινήσαμε για το σπίτι του. Εγώ ξεφυσούσα από άγχος… φαινόταν πως κι εσύ δεν ήσουν σίγουρος, αλλά το υπέροχο χέρι σου ήταν ξανά ανάμεσα στα πόδια μου. Τι συνήθεια κι αυτή.. Έκανε στην άκρη το αυτοκίνητο, μάλλον κατάλαβε ότι δεν ήμουν στα καλά μου. Με ρώτησε τι ήθελα να κάνω, αλλά το χέρι του ακόμα εκεί.. ανάμεσα στα πόδια μου. Είχα και πάλι την επιλογή, τον μισούσα τρελά..

Άρχισε να χαϊδεύει απαλά τα πόδια μου. Τον ένιωθα απόλυτα πάνω μου με τα περίτεχνα χέρια του να παίζουν το ερεθισμένο μου σώμα. Φορούσα μια κοντή φούστα που λίγα άφηνε στη φαντασία. Τον προκαλούσα κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία. Μου άρεσε το βλέμμα του όταν καύλωνε. Με τη σκέψη αυτή γινόμουν όλο και πιο υγρή. Κουνούσα τα πόδια μου προς όλες τις κατευθύνσεις αισθησιακά και έσφιγγα μέσα τους τα χέρια του. Τελικά πήγαμε σπίτι του..

Φτάσαμε λοιπόν στο σπίτι του. Ο χρόνος και πάλι ελάχιστος. Πήγε για ένα ντουζάκι στα γρήγορα. Αισθανόμουν άβολα, παρ’ όλα αυτά πήγα προς το μπάνιο. Είχε ήδη γδυθεί και ήταν όρθιος μπροστά στη τουαλέτα, πολύ ερεθιστικό. Το κωλαράκι του ήταν στρογγυλό και σφικτό, η πλάτη του σε σχήμα V, εντελώς ανδρική επιβλητική φιγούρα.

Όταν βγήκε απ’ το μπάνιο στάθηκε μπροστά μου χαμογελώντας. Ήταν υπέροχος! Εγώ φορούσα ακόμα τα ρούχα μου και τις μπότες μου, δεν ήθελα να χάσω τον έλεγχο. Είπαμε όμως, εκ φύσεως παιχνιδιάρα, αυτό με άναβε τρελά. Ήμουν ήδη ερεθισμένη και η σκέψη πως δεν θα γινόταν τίποτα με καύλωνε περισσότερο. Ένιωθα τις συσπάσεις του κορμιού μου... Με πλησίασε… Εγώ ήμουν στα γόνατα, αυτός όρθιος.. Πήρα στο χέρι μου το υπέροχο καυλί του και τον έπαιξα για λίγο.

Μετά τον πήρα στο στόμα μου. Άρχισα να τον γλείφω αργά από πάνω προς τα κάτω. Είχε τρελή διάμετρο και ακόμα δεν ήταν σε πλήρη στύση. Έπιασε τα μαλλιά μου και με βίαιη κίνηση μου τον έχωσε όλον μέσα στο στόμα. Είχε τέλεια γεύση και η μυρωδιά που αναδυόταν απ’ το σώμα του, σκέτη καύλα... Η βιαιότητα με την οποία πηδούσε το στόμα μου με έλιωνε από καύλα παρ’ ότι δεν μου αρέσει να υποτάσσομαι, θέλω να έχω το πάνω χέρι και να αποφασίζω εγώ πότε θα με γαμάνε έτσι (μου άρεσε τελικά)...

Για αρκετές μέρες αισθανόμουν τη γεύση, τη μυρωδιά και τον πούτσο του στο στόμα μου και αυτομάτως γινόμουν μούσκεμα.. Σιγά- σιγά έβγαλα τα ρούχα μου, όχι όμως τα εσώρουχα. Άρχισε ένα παιχνίδι περίεργο… Μου ζήτησε να ανοίξω τα πόδια μου και με τα χέρια μου να ανοίξω τους γλουτούς μου. Μμμμμμμχχχχχχχ… σκέφτηκα ήταν οπτικός τύπος, του αρέσουν τα παιχνίδια.. Φτιάχτηκα τρελά.

Μετά μου ζήτησε να γυρίσω στα τέσσερα. Το έκανα. Κουνούσα το κωλαράκι μου προκλητικά - έφτυσε για να σαλιώσει την τρύπα μου και διείσδυσε μέσα μου. Και πάλι με επιβλητικό τρόπο που τελικά μου άρεσε. Νευρίασα με τον εαυτό μου και σκέφτηκα: «Αρκετά για σήμερα. Είχε περάσει και η ώρα…». Σηκώθηκα να ντυθώ συνεχίζοντας να τον προκαλώ με διάφορες στάσεις.. ήξερα πως θα με χάζευε..

Μου ζήτησε να στηθώ στο τζάκι. Έβαλα το ένα πόδι πάνω στο περβάζι και τούρλωσα το κωλαράκι μου. Ήρθε από πίσω μου έπιασε τους γλουτούς μου και άρχισε να κάνει κινήσεις διείσδυσης. Ο τύπος ήταν σκέτη καύλα.

(Copyright protected OW ref: 12524)