Παράθυρο με θέα τη θάλασσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ένα ερωτευμένο ζευγάρι, ένα τζάκι και μια μικρή αφορμή για να καταλήξουν σε εκρήξεις οργασμών…

Η ιστορία:

Είχε αρχίσει να σουρουπώνει. Αφού ήπιαν τον καφέ τους, ο Αλέξης και η Ρίτα, άραξαν στον καναπέ και χάζευαν τη θάλασσα. Τότε σηκώθηκε ο Αλέξης και πήγε να φέρει ξύλα για το τζάκι. Όση ώρα ασχολιόταν με τα ξύλα και το άναμμά του η Ρίτα εξαφανίστηκε. Εκείνος δεν το κατάλαβε γιατί είχε επικεντρωθεί στη φωτιά.

Όταν τελικά τα ξύλα λαμπάδιασαν γύρισε να σηκωθεί και είδε πως η Ρίτα βρισκόταν όρθια, μπρος στη μπαλκονόπορτα χαζεύοντας τη θάλασσα φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρες μπότες και κάλτσες σιλικόνης. Ο Αλέξης δεν το περίμενε και έμεινε για λίγη ώρα εκεί απολαμβάνοντας το θέαμα. Τα μακριά της πόδια ανέβαιναν όμορφα καταλήγοντας στους καλοσχηματισμένους γλουτούς της. Ακριβώς από πάνω βρισκόταν και ένα… γατί. Ήταν εκείνο το σέξι τατουάζ που είχε ακριβώς στη μέση της και πάντα τον άναβε.

Το σκηνικό επιβλητικό.  Η θάλασσα, και η Ρίτα που φωτιζόταν από τη φλόγα του τζακιού. Τα στήθη της μεγάλα και χυτά φαινόταν αντικατοπτριζόμενα στο τζάμι. Δεν άντεξε άλλο να κοιτά και όπως ήταν στο χαλί σύρθηκε πίσω της, ακούμπησε τα χείλη του στο πόδι της, πίσω από το γόνατό της, ήξερε πως εκεί της αρέσει. Του άρεσε και εκείνου να την φιλά στα πόδια, ειδικά όταν φορούσε αυτές τις δικτυωτές κάλτσες της.

Τη φιλούσε και τη δάγκωνε απαλά όπως ανέβαινε προς τα πάνω. Το μουσκεμένο καλσόν είχε αρχίσει να μπλέκεται στα δόντια του. Τα χέρια του άρχισαν να ανεβαίνουν στους γλουτούς της ενώ εκείνος συνέχιζε να φιλά, να γλείφει, να δαγκώνει τους μηρούς της. Η απόλαυση για εκείνη ήταν διπλή. Απ’ τη μία έβλεπε τη θάλασσα και απ’ την άλλη ανατρίχιαζε και ερεθιζόταν από τα χάδια και τα φιλιά του Αλέξη. Για στιγμές έκλεινε τα μάτια και απλά απολάμβανε την ηδονή αλλά μετά τα ξανάνοιγε και κοιτούσε τα κύματα.

Μετά από λίγο δεν άντεξε, πήγε, χωρίς να γυρίσει, το χέρι της στα μαλλιά του και τον τράβηξε με δύναμη προς τα πάνω. Τον οδήγησε στη βάση των μηρών της.

-    «Γλείψε με!», του ζήτησε επιτακτικά και άνοιξε τα πόδια της.

Το θέαμα ήταν υπέροχο! Εκείνη όρθια με ανοιχτά τα πόδια και τα χέρια ανοιχτά να ακουμπούν το παράθυρο, ψηλή επιβλητική και εκείνος γονατιστός πίσω της ενώ ταυτόχρονα και οι δύο έπαιρναν ένα βαθυκίτρινο χρώμα από τη φλόγα του τζακιού. Ο Αλέξης, χωρίς να απαντήσει, άφησε τη γλώσσα του να γλιστρήσει πάνω στους μηρούς της, μία στον έναν, μία στον άλλο και σιγά - σιγά να πλησιάζει στο μουνάκι της.

Όταν έφτασε εκείνο είχε ανάψει και συναγωνιζόταν σε κάψα το... αναμμένο τζάκι που έκαιγε δίπλα. Το μύρισε, το ακούμπησε απαλά με τη μύτη του, και κατόπιν άφησε τη γλώσσα του να γλιστρήσει πάνω στα βελούδινα καλοσχηματισμένα χείλη. Έκαιγαν και ήταν μούσκεμα. Τα έγλειψε, τα ρούφηξε, τα έπαιξε με τη γλώσσα του, τα δάγκωσε απαλά πριν φτάσει στην κλειτορίδα της. Είχε φουσκώσει και την ακούμπησε απαλά με τη γλώσσα του.

Όλη αυτή την ώρα η Ρίτα είχε ακουμπήσει με τις παλάμες της στο τζάμι και πλέον είχε κλείσει και τα μάτια αφήνοντας το κεφάλι της να γείρει ελαφρά προς τα πίσω. Με μια απαλή κίνηση άφησε την κλειτορίδα της να γλιστρήσει ανάμεσα στα χείλη του και την έπαιξε απαλά με τη γλώσσα του. Κρατώντας την απ’ τους γλουτούς συνέχισε για ώρα το παιχνίδι με τη γλώσσα του και την κλειτορίδα και τα χείλη της πριν γλιστρήσει ακόμη πιο μέσα... μες στο μουνάκι της που πλέον είχε πλημμυρίσει.

Πλησίασε τα χέρια του στα χείλη, τα άνοιξε απαλά και άφησε τη γλώσσα του να χαθεί μέσα. Ήταν υγρά, καυτά, με μια γλυκόξινη γεύση θεϊκή. Άφησε τη γλώσσα του να χαθεί εκεί ενώ δεν μπορούσε να πάρει ανάσα καθώς είχε γλιστρήσει και η μύτη του... Τον είχε συνεπάρει το καυτό, υγρό και γλυκόξινο μουνάκι της που για μια στιγμή πήγε να πάθει ασφυξία.

Το παιχνίδι εκεί συνεχίστηκε για ώρα… Μετά από ένα σημείο είχε αφήσει τις παλάμες του να ανηφορίσουν στα στήθη της. Τα χάιδευε, τα έπαιζε ενώ η γλώσσα του, τα χείλη του, η μύτη του χόρευαν έναν τρελό χορό με το μουνάκι της. Οι ρώγες της μεγάλες και σκούρες.. είχαν πλέον σκληρύνει μες στα δάχτυλα του. Το παιχνίδι των δαχτύλων του με τις ρώγες βοηθήθηκε και από λίγο σάλιο που άφησε η Ρίτα να τρέξει απ’ το στόμα της και να φτάσει ως εκεί, στις ρώγες της. Την άναβαν πολύ τα ακροδάχτυλά του όταν γλιστρούσαν πάνω τους και τις έκαναν ακόμη πιο σκληρές.

Ενώ η Ρίτα πλέον βογκούσε δυνατά ενώ είχε αφήσει τα χείλη της να κολλήσουν στο τζάμι ο Αλέξης είχε πάει σε μια άλλη διάσταση εκστασιασμένος με το παιχνίδι του. Σε μια στιγμή η Ρίτα φέρνει και τα δυο της χέρια πάνω στα μαλλιά και τον τραβά με δύναμη πάνω της ενώ αρχίζει να βογκά με ένταση και να τρέμει ελαφρώς.

Ο Αλέξης συνεχίζει να την ρουφά με δύναμη και μετά από λίγο η Ρίτα εκρήγνυται... Βογκά δυνατά, τρέμει ολόκληρη και πλημμυρίζει τον Αλέξη με τους χυμούς της...

(Copyright protected OW ref: 12498)