Η γυναίκα μου με δύο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Πέτρος έχει μια φαντασίωση να κάνει παρτούζα με τη γυναίκα του αλλά δεν ξέρει πως θα το καταφέρει. Γνωρίζει κάποιον και σκαρώνει ένα σχέδιο μη γνωρίζοντας όμως την έκπληξη που του επιφύλασσε η γυναίκα του…

Η ιστορία:

Γεια σας. Μετά από πολύ καιρό και διαβάζοντας πολλές ιστορίες ή φαντασιώσεις και καυλώνοντας απίστευτα, αποφάσισα να ξεκινήσω κι εγώ να περιγράφω τις δικές μου. Μπαίνοντας στο chat, έκανα αρκετές συζητήσεις με θέμα τις φαντασιώσεις μας. Εμένα φαντασίωση μου είναι να δω τη γυναίκα μου να γαμιέται και να την πάρω παρτούζα.

Με τον καιρό, με κάποιον τύπο εξοικειώθηκα και συζητούσαμε λίγο πιο συχνά. Μου έλεγε ότι θα ήθελε να ήταν αυτός που θα κάναμε παρτούζα. Μιλούσαμε λίγο πιο ανοιχτά λόγω της απόστασης (Αθήνα αυτός, Θεσσαλονίκη εμείς) και κάθε μέρα χύναμε απίστευτα λέγοντας ο καθένας πως φαντασιωνόταν το σκηνικό.

Περνώντας ο καιρός, είχαμε ανταλλάξει και φωτογραφίες. Ήταν ωραίος άντρας. Σε κάποια στιγμή λέμε να κάνουμε την φαντασίωση μας πραγματικότητα και αν μας κάτσει έχει καλώς. Έτσι ξεκινάμε να καταστρώσουμε σχέδιο. Είπαμε ότι θα κανονίσει να ανεβεί κάποια στιγμή στην Θεσσαλονίκη κι εγώ θα κοιτάξω να τον φιλοξενήσω ένα διήμερο. Μετά θα κοιτάξουμε να έρθουμε με μια δικαιολογία εδώ στο σπίτι για λίγο ποτό. Θα αυτοσχεδιάσουμε και λίγο και θα το παλέψουμε.

Παράλληλα ξεκινάω εγώ να λέω στη γυναίκα μου ότι έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα κάποιο φίλο που ήμασταν μαζί φαντάροι. Της έλεγα πόσο καλά περνούσαμε, ότι κάναμε πολλές τρέλες και γενικά ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Έτσι λοιπόν, κάθε μέρα, όλο και κάποια κουβέντα έκανα για τον φίλο.

Να σας πω για την γυναίκα μου. Είναι 1.70 με λίγα κιλά παραπάνω αλλά μοιρασμένα απίστευτα πάνω της. Είναι αυτό που λέμε νταρντανογυναίκα. Εδώ να πω ότι γνώριζε ορισμένα πράγματα για τους υπολογιστές κι έτσι  είχε την δυνατότητα να βλέπει τις δικές μου της συνομιλίες. Δεν μου το είπε κι εγώ είχα πλήρη άγνοια. Επειδή της άρεσε όλο αυτό το παιχνίδι ήθελε να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Το γουστάριζε κιόλας. Της είχα δείξει και φωτογραφίες του και μου είπε:

-    «Ωραίο φίλο έχεις!»

Αμέσως της λέω:

-    «Γουστάρεις να σου χαϊδέψει λίγο το κωλαράκι;»

-    «Και άμα μου αρέσει και θέλω κι άλλα…;»

Αυτό ήταν αρκετό να μας φτιάξει και να αρχίσουμε να γαμιόμαστε απίστευτα. Την επόμενη μέρα είχαμε συνεννοηθεί με τον φίλο να ανεβεί σε μια εβδομάδα πάνω μιλώντας στο chat και του περιέγραφα τι έγινε την προηγούμενη. Το μεσημέρι λέω της γυναίκας μου:

-    «Μου είπε ο Μάνος ότι θα ανεβεί πάνω Σαββατοκύριακο για  να δει κάτι και να συνδυάσει και διασκέδαση. Να μας δει κιόλας. Σκέφτηκα να του πω να τον φιλοξενήσουμε αλλά ήθελα πρώτα να το συζητήσουμε…»

-    «Και το ρωτάς;», μου λέει. «Ούτε κουβέντα!»

Οπότε το μεταφέρω εγώ στον Μάνο και κανονίζουμε να πάω το Σάββατο να τον πάρω από το αεροδρόμιο. Λέγοντας διάφορα λέμε ότι χρειαστεί θα το συζητήσουμε στο δρόμο. Έρχεται Σάββατο και ήξερε η γυναίκα μου τι ώρα θα πάω να τον πάρω. Εντωμεταξύ ετοιμαζόταν χωρίς να ξέρω γιατί ετοιμάζεται.

-    «Πάω να πάρω τον Μάνο από το αεροδρόμιο…», της λέω.

-    «Περίμενε πέντε λεπτάκια… Έρχομαι κι εγώ. Μέχρι να βγάλεις το αμάξι κατέβηκα».

Δεν με βόλευε όλο αυτό αλλά με έπιασε απροετοίμαστο και δεν μπορούσα να αντιδράσω.
Λοιπόν κατεβαίνει σε πέντε λεπτά και παθαίνω την πλάκα μου! Φορούσε ένα αέρινο φόρεμα με κουμπιά στο επάνω μέρος. Τα βυζάκια της ήταν έτοιμα να βγουν από το φόρεμα μιας και δεν φορούσε σουτιέν. Στη συνέχεια ανακάλυψα ότι δεν φορούσε ούτε κιλότα. Δεν το κάνει συχνά παρόλο που ξέρει ότι με τρελαίνει. Της λέω:

-    «Μανάρι πως ντύθηκες έτσι; Για πούτσο είσαι! Στάζεις καύλα!»

-    «Δεν σου αρέσει; Θέλεις να πάω να ντυθώ;», μου λέει και μου τρίβει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

Γυρίζει και μου λέει στο αφτάκι ότι στην βιασύνη της ξέχασε να βάλει και βρακάκι. Άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο και να δαγκώνει το κεφαλάκι. Έχω τρελαθεί και προσπαθώ να συγκεντρωθώ για να οδηγήσω. Φτάνουμε στο αεροδρόμιο και περιμένουμε. Έρχεται ο Μάνος και μας βρίσκει να τον περιμένουμε στην είσοδο. Αγκαλιές φιλιά, που είσαι ρε φίλε και τέτοια για να γίνει λιγάκι πιστευτό. Αυτός βλέποντας ότι ήρθε μαζί μου και η γυναίκα μου, πάγωσε για λίγο. Του λέω στο αφτί:

-    «Ήθελε να έρθει και δεν μπορούσα να το αποφύγω…»

Τους συστήνω με την γυναίκα μου…

-    «Μάνος και Πόπη!»

-    «Χάρηκα πολύ! Οι φίλοι του Πέτρου είναι και δικοί μου φίλοι!», του λέει και τον φιλάει στην άκρη των χειλιών.

Φτάνοντας στο αμάξι η Πόπη του δίνει τη θέση και κάθεται από πίσω του ακριβώς. Καθώς τακτοποιούμαστε και γυρίζω να βάλω τη ζώνη μου, την βλέπω ότι έχει ανοίξει ελαφρώς τα πόδια της και έχω μια υπέροχη θέα με το μουνάκι της. Τινάζει και μια φορά την φούστα λέγοντας:

-    «Τι ζέστη που έχει!»

Εγώ είμαι έτοιμος για εγκεφαλικό. Ο Μάνος δεν μπορούσε να δει κάτι αλλά η πουτάνα το έκανε για να μου δείξει τι θα δει ο Μάνος σε λίγο… Ξεκινώντας, αλλάζει θέση και έρχεται από πίσω μου για να έχει πρόσβαση ο Μάνος και λέει:

-    «Από εδώ με βολεύει καλύτερα, να βλέπω και τον Μάνο να συζητάμε…» 

Σε όλη τη διαδρομή την έβλεπα να προσπαθεί να έχει συνεχώς την  προσοχή του, πράγμα που δεν ήθελε και πολύ προσπάθεια, δείχνοντας του ότι μπορούσε. Μούσκεμα έγινε ο Μάνος. Εγώ ήμουν μέσα στην καύλα που είχα αυτή την εικόνα μπροστά μου και σκεφτόμουν τι έβλεπε ο Μάνος. Η Πόπη τα έκανε με μια απλότητα που δεν σου άφηνε περιθώρια να την πιάσεις επιτόπου και να την γαμήσεις. Φαινόταν καθαρά ότι είχε τον έλεγχο. Ένα φανάρι πριν το σπίτι λέει στο Μάνο:

-    «Έχει απίστευτη ζέστη σήμερα!», και κάνει αέρα με την φούστα.

Εκείνη την ώρα δεν ξέρω πως ένιωσε.. αλλά εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω. Φτάσαμε, κατεβήκαμε και του είπε να κάνει ένα ντουζάκι αν θέλει και το δέχτηκε. Με το που μπήκε στο μπάνιο έρχεται δίπλα και μου λέει:

-    «Τι έχεις μωράκι μου; Αναστατωμένο σε βρίσκω… Δεν θα αλλάξεις εσύ;»

Χωρίς να μου αφήσει περιθώρια, μου πιάνει τον πούτσο, τον πετάει έξω και αρχίζει να τον γλείφει και να τον ρουφάει. Με το που βγάζω τον πρώτο αναστεναγμό, σταματάει, με κοιτάει στα μάτια και μου λέει:

-    «Άντε ντύσου. Δεν είναι σωστό με τον επισκέπτη εδώ…»

Σηκώνεται  και λέει ότι πάει κι αυτή να αλλάξει να βάλει κάτι πιο ελαφρύ. Βγαίνει ο Μάνος από το μπάνιο και μας λέει η γυναίκα μου να μας βάλει από μια μπίρα να τα πούμε στην βεράντα ενώ θα κάνει λίγες δουλειές αυτή και παράλληλα να ετοιμάσει το φαγητό. Έτσι έγινε, αλλά ο Μάνος κάθισε και έβλεπε μέσα κι εγώ προς τα έξω. Η δικιά μου όλο εκεί κοντά… Σκούπιζε, καθάριζε και έκανε δουλειές χωρίς να κοιτάει αλλά με κάθε ευκαιρία να δείχνει το μουνάκι της σκύβοντας ή τα βυζάκια της. Φορούσε μια ρόμπα που από κάτω είχε δυο κουμπιά ξεκούμπωτα και άλλα δύο από πάνω και χωρίς εσώρουχα.

Μας έβαλε και μας ξαναέβαλε μπίρες μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό. Κάτσαμε όλοι στο τραπέζι και αρχίσαμε όλοι μαζί πλέον να πίνουμε κρασάκι. Ποτήρι στο ποτήρι, κάποια στιγμή αισθάνθηκα κάτω από το τραπέζι να μου πιάνει τον πούτσο και να μου τον τρίβει και όπως αργότερα διαπίστωσα το πόδι της έτριβε την πούτσα του Μάνου. Είχαμε τρελαθεί από καύλα και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε. Πέρασε η ώρα με το ποτό κι αφού δεν είχε άλλα περιθώρια, λέει ο Μάνος:

-    «Θα σας καληνυχτίσω παιδιά. Είμαι και κουρασμένος…»

Φεύγει και πάει στο δωμάτιο τρελά καυλωμένος. Πάμε κι εμείς στο δικό μας. Με το που μπαίνουμε μέσα, μπροστά αυτή και πίσω εγώ, σταματάει απότομα και τρίβει το κωλαράκι της πάνω στον πούτσο μου και μου λέει:

-    «Θέλω να μου σκίσεις το κωλαράκι!»

Την χουφτώνω κατευθείαν, την φιλάω στο λαιμό μετά  την βάζω να σκύψει στο κρεβάτι. Με πολύ  γρήγορες κινήσεις της γλείφω την τρυπούλα και χώνω σιγά - σιγά μέσα την ψωλή μου, τραβώντας με το ένα χέρι τα μαλλιά της και με το άλλο χούφτωνα τα ένα βυζί. Με το βογκητό ακούγεται κάποιος θόρυβος από το δωμάτιο… Εγώ προσπαθώ να συνεχίσω να μην την αφήσω αλλά αυτή με σταματάει μου λέει:

-    «Περίμενε λίγο… Κάτι ακούστηκε. Πάω κι έρχομαι…»

Πηγαίνοντας μέσα, ο Μάνος έκανε πως κοιμάται αλλά η πούτσα του άλλα έλεγε… Πάει σιγά - σιγά από πάνω του, του τραβάει το σλιπ και αρχίζει να του γλείφει την πούτσα και τα αρχίδια. Πάω να δω τι έγινε και μόλις αντίκρισα το σκηνικό, παραλίγο να χύσω!

-    «Προσπαθώ να δω αν κοιμάται…», μου λέει και χαμογελάει.

Μου αρπάζει κι εμένα την πούτσα και αρχίζει να μας πιπώνει, μία τον έναν, μία τον άλλον εναλλάξ και μας σκάει το παραμύθι:

-    «Άντε… Ξεκινήστε να γαμάτε να δούμε γαμάτε τόσο καλά όσο τα συζητάτε; Θέλω να μου τα κάνετε όλα. Να μου γαμάει ένας το μουνί και ένας τον κώλο και να χύνεται επάνω μου!»

Ένα διήμερο τρελαθήκαμε στα γαμήσια. Μετά ακολούθησαν κι άλλα σκηνικά…

 

(Copyright protected OW ref: 12293)