Η μαμά δεν του είπε όχι (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Αυτή τη φορά ο Γιάννος αποφασίζει να παρακολουθήσει τη μητέρα του όταν πάει να συναντήσει τον κολλητό του. Αυτή τη φορά η έκπληξη θα είναι μεγάλη για τον Γιάννο που θα δει την μητέρα του όπως δεν περίμενε…

Η ιστορία:

Αφού η μητέρα μου έφυγε από το σπίτι του κολλητού μου συγκλονισμένη, ήρθε σπίτι. Για μερικές μέρες δεν έβγαινε από το σπίτι και διαρκώς σκεφτόταν. Όσο η μητέρα μου δεν έβγαινε, έβλεπα συνέχεια το φίλο μου κάτω από το σπίτι μου να περνάει και να κάνει πως δεν με βλέπει. Το μυαλό μου δεν πήγε ποτέ στο ότι έψαχνε τη μάνα μου.

Ένα βράδυ Σαββάτου λοιπόν, ετοιμαζόμουν να βγω. Η μητέρα μου θα καθόταν σπίτι. Βγήκα και γύρισα νωρίς. Τότε είδα τον κολλητό μου μαζί με τη μητέρα μου να συζητούν κάτω από ένα δέντρο. Κρύφτηκα για να μη με δουν και σιγά - σιγά πλησίαζα πίσω από τα αυτοκίνητα για να ακούσω τι έλεγαν. Δεν άκουγα καθαρά.

-    «Μαρία με έχεις τρελάνει. Θέλω να σε γαμήσω ξανά και θα σε γαμήσω!»

-    «Τα είπαμε αυτά. Φύγε μην μας δει κανείς».

-    «Θα μιλήσουμε στο κινητό. Οκ;»

-    «Καλά, φύγε τώρα…»

Έφυγαν. Εγώ συγκλονισμένος μετά από λίγο ανέβηκα στο σπίτι. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα καληνύχτισα και πήγα στο δωμάτιο μου. Μου είχαν μπει πολλά πράγματα στο μυαλό. Απ’ τη μία ζήλευα και ήθελα να μάθω πραγματικά τι συμβαίνει κι από την άλλη είχα καυλώσει πάρα πολύ με τη μάνα μου. Μου είχε γίνει πέτρα.

Περίμενα να κοιμηθούν όλοι για να μπω στη τουαλέτα να τον παίξω γι’ αυτήν σκεφτόμενος αυτά που άκουσα. Μετά από λίγο πήγα στην τουαλέτα. Έβγαλα τον πούτσο μου έξω και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχυσα. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα ένα σουτιέν της μητέρας μου. Το πήρα και άρχισα να τον παίζω πάλι. Μετά από τέσσερις φορές πήγα στο κρεβάτι να κοιμηθώ. Ήμουν εξαντλημένος. Κοιμήθηκα γύρω στις τρεις ώρες.

Το πρωί που ξύπνησα σκεφτόμουν το πως θα τους πιάσω στα πράσα. Κατά τις δέκα το πρωί άρχισε να χτυπάει το κινητό της. Το πήρε και βγήκε στο μπαλκόνι. Μιλούσε για πέντε λεπτά. Εγώ δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα. Έκλεισε το κινητό και μπήκε μέσα. Μέχρι το βράδυ δεν είχε γίνει τίποτα. Κατά τις οκτώ μπήκε στην τουαλέτα. Εγώ από πίσω για μάτι κοίταξα από την κλειδαρότρυπα και την είδα να αλλάζει. Είδα τη τεράστια κωλάρα της γυμνή.

Μετά από μισή ώρα βγήκε έξω. Μου είπε πως θα πήγαινε στο σπίτι μιας γνωστής της. Φυσικά την ακολούθησα. Είχαμε μεγάλη απόσταση γιατί ήμουν σίγουρος πως θα πήγαινε με τον κολλητό μου και σε περίπτωση που ήμουν κοντά θα με έβλεπε. Συναντήθηκαν σε ένα σημείο και ο καθένας τους περπατούσε ξεχωριστά, για τα μάτια του κόσμου. Κατευθύνθηκαν προς ένα μικρό δασάκι. Μπήκαν μέσα. Πλησίασα και άκουγα ψιθύρους.

-    «Όχι, όχι εδώ…»

-    «Έλα καύλα μου, δεν είναι κανείς…»

Πλησίασα πολύ κοντά, σχεδόν δίπλα τους, χωρίς να με καταλάβουν. Άρχισε να τη φιλάει και να χουφτώνει τα βυζιά της. Είχα τρελαθεί και ένιωθα τη μεγαλύτερη καύλα της ζωής μου. Της έβγαλε τη μπλούζα και έχωσε τη μούρη του μέσα στο σουτιέν της. Αυτή του έπιανε το κεφάλι. Κατέβασα το παντελόνι μου και άρχισα να τον παίζω.

-    «Γύρνα καύλα μου…»

-    «Ναι…»

-    «Έτσι…»

Της κατεβάζει λίγο το παντελόνι. Βγαίνει έξω η κωλάρα της κι αυτός αρχίζει και τη χουφτώνει παθιασμένα.

-    «Θα σε ξεσκίσω σήμερα!»

Η μητέρα μου δεν μιλούσε. Την βάζει στα γόνατα ενώ φοράει το σουτιέν και έχει κατεβασμένο παντελόνι. Ο φίλος μου με μια κίνηση βγάζει έξω τον πούτσο του και αρχίζει να της τον χτυπάει στο πρόσωπο. Προσπαθεί να της τον βάλει στο στόμα και δεν ανοίγει τα χείλη της. Τελικά της τον βάζει μέσα και αρχίζει να της γαμάει το στόμα με γρήγορους ρυθμούς. Μέσα σε ένα λεπτό την χύνει στα βυζιά και στο σουτιέν.

-    «Γαμότο, πρόσεχε! Πώς θα σκουπιστώ τώρα;»

-    «Γύρνα!»

Την βάζει στα τέσσερα και αρχίζει να γαμάει το μουνί της. Τα κωλομέρια της κουνιούνται πάνω - κάτω.

-    «Αααα! Έτσι… Τι μουνί είσαι εσύ!»

-    «Ααα! Έτσι. Μμμ…»

Μετά από πέντε λεπτά γρήγορου γαμησιού της λέει:

-    «Μωρό μου θα χύσω μέσα. Δεν αντέχω…»

-    «Όχι. Ααααααα! Χύσε κάτω!»

Βγάζει την πούτσα του έξω και αρχίζει να πετάει τα χύσια του πάνω στα μουνόχειλα της. Η μητέρα μου στη προσπάθειά της να σηκωθεί τη σταματάει και της λέει:

-    «Που πας; Έχουμε άλλο ένα γύρο…»

Τρίβει λίγο την πούτσα του στα κωλομέρια της και με αργό ρυθμό βάζει την πούτσα του στο μουνί της μαζί με τα χύσια του προηγούμενου γαμησιού.

-    «Ααα! Νίκο δεν μπορώ άλλο… Σταμάτα! Σε παρακαλώ…»

-    «Περίμενε να χύσω άλλη μια φορά…»

-    «Έλα γάμα με. Χύσε!!!»

Εκείνη την ώρα έρχεται λίγα μέτρα πιο κάτω ένα αυτοκίνητο. Ντύνονται και στην προσπάθειά τους να φύγουν βλέπουν το αυτοκίνητο να παρκάρει στο μοναδικό δρομάκι που οδηγεί στην άσφαλτο. Χωρίς να το σκεφτούν πολύ κρύβονται να μην τους δουν. Εγώ στο μέρος που είχα κρυφτεί ήταν αδύνατο να με δει κανείς.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 12282)