Ένα διαφορετικό δώρο γενεθλίων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Μια κοπέλα παίρνει ένα παράξενο δώρο γενεθλίων και καλείται να το δοκιμάσει. Οι εκπλήξεις έρχονται η μία μετά την άλλη. Αυτό το δώρο θα αλλάξει ευχάριστα την ερωτική της ζωή…

Η ιστορία:

Στα φετινά γενέθλια της έμελλε να δοκιμάσει μια απίστευτη έκπληξη, που παρόλη την έντονη ερωτική της ζωή που έκανε με τον αρραβωνιαστικό της, ποτέ της δεν είχε φανταστεί κάτι τέτοιο. Βέβαια το σπορ αυτοκίνητο που της έκανε ο αρραβωνιαστικός της δώρο με τα ατίθασα άλογα να ορμάνε αφηνιασμένα στην άσφαλτο κάθε φορά που χάιδευε, σχεδόν ερωτικά, με την πατούσα της το πεντάλ του γκαζιού, ήταν ίσως το καλύτερο δώρο των γενεθλίων της που είχε λάβει ποτέ.

Ανέκαθεν η ταχύτητα πάνω στις τέσσερις ρόδες την απογείωνε. Στην πραγματικότητα η αδρεναλίνη που έτρεχε μέσα της, σε συνδυασμό με τον κίνδυνο και τον ίλιγγο της ταχύτητας, την ηδόνιζαν σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα όσες φορές έκανε έρωτα, αμέσως μετά από μια τέτοια οδήγηση, πάντα κατέληγε σε δυνατούς οργασμούς. Ιδιαίτερα απολάμβανε το χέρι του αρραβωνιαστικού της ανάμεσα στα μπούτια της όταν βρισκόταν μαζί της στη θέση του συνοδηγού σε ανάλογες περιπτώσεις…

Τα έμπειρα δάχτυλα του βυθισμένα μέσα στον μουσκεμένο από καύλα κόλπο της και οι συνδυασμοί των κινήσεων τους και της τριβής της παλάμης του πάνω στην κλειτορίδα της που με κάποιον μαγικό τρόπο αυξανόντουσαν και μειωνόντουσαν, ανάλογα με την ταχύτητα οδήγησης, την έκαναν να παλαβώνει! Προσπαθούσε πάντα να μην φτάσει σε οργασμό με αυτόν τον τρόπο γιατί σίγουρα θα της ξέφευγε ο έλεγχος του τιμονιού και κάτι τέτοιο μπορεί να απόβαινε θανάσιμα μοιραίο.

Η στεναχώρια της όμως ήταν μεγάλη.. γιατί κάποιο φιλικό της άτομο δεν της είχε πει χρόνια πολλά. Στη πραγματικότητα, μετά τον αρραβωνιαστικό της, ήταν το πρώτο άτομο που εδώ και χρόνια θυμόταν τα γενέθλια της. Φέτος όμως αυτός την πήρε κλασικά τηλέφωνο για να φλυαρήσουν χωρίς να κάνει την παραμικρή νύξη για τα γενέθλια της. Σαν να ήταν μια καθημερινή κοινή μέρα. Δεν του το είπε αλλά το γεγονός αυτό την πείραξε, σε συνδυασμό μάλιστα με το ότι μετά από το τηλεφώνημα για μια απλή καλημέρα την ημέρα των γενεθλίων της δεν την ξαναπήρε.

Είχαν περάσει δέκα μέρες ήδη από την ημέρα των γενεθλίων της κι αυτός ο φίλος της δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η κοπέλα άρχισε να ανησυχεί μήπως έπαθε τίποτε και άδικα τον κατηγορούσε που ξέχασε τα γενέθλιά της. Εκείνη την συγκεκριμένη μέρα, δέκα μέρες μετά τα γενέθλια της, ενώ σκεφτόταν να τον πάρει αυτή τηλέφωνο να τον ρωτήσει που χάθηκε, έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της από αυτόν. Το περιεχόμενό του μηνύματος την χαροποίησε αλλά και φούντωσε την περιέργεια της…

Πάντα τα δωράκια του ήταν ερωτικού στιλ και μάλιστα μερικά ήταν αρκετά πρωτότυπα θα μπορούσε να πει κανείς. Της έγραφε στο μήνυμα: «Συγνώμη που δεν σου είπα χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου. Δεν τα ξέχασα... απλά μόλις σήμερα τελείωσα το δώρο που σου ετοίμαζα. Είναι διπλό δώρο. Για τα γενέθλιά σου και για το καλορίζικο του νέου σου αυτοκινήτου. Το μόνο που μένει είναι να κανονίσουμε μια συνάντηση για να στο τοποθετήσω μέσα στου αυτοκίνητό σου. Καλημέρα και σου εύχομαι χρόνια πολλά και πολυοργασμικά!»

Η περιέργεια της ήταν στο ζενίθ της καθώς έμπαινε με το αυτοκίνητο της μέσα στο ιδιωτικό του πάρκινγκ. Αυτός της περίμενε χαμογελαστός και πολύ κεφάτος. Κοίταξε γύρω της στα γρήγορα καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητο αλλά δεν μπόρεσε να διακρίνει τίποτε που να της δίνει την εντύπωση του δώρου του. Η περιέργεια της μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο… Ο φίλος της έδειχνε καθαρά ότι διασκέδαζε με αυτήν της την περιέργεια. Αφού αγκαλιάστηκαν και της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της, της ζήτησε να πάει να τον περιμένει στο σαλόνι του σπιτιού του και να βάλει να πιεί ένα ποτό μέχρι να τοποθετήσει το δώρο του μέσα στο αυτοκίνητο. Όσο και να προσπάθησε να του αποσπάσει κάτι έστω και το παραμικρό για αυτό το μυστηριώδες δώρο, δεν κατάφερε τίποτα!

Απογοητευμένη και κάπως εκνευρισμένη, ανέβηκε στο σαλόνι κι έβαλε ένα ποτό. Κάθισε μπροστά στον ανοιχτό υπολογιστή του και άρχισε να σερφάρει για να περάσει την ώρα της μιας και της είπε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον κανένα δίωρο για να τελειώσει την τοποθέτηση αυτού του μυστηριώδες δώρου. Κατάφερε να τραβήξει την σκέψη της από αυτή της την περιέργεια. Έτσι, όταν χτύπησε το εσωτερικό τηλέφωνο, τινάχτηκε αλαφιασμένη. Της είπε να κατέβει στο πάρκινγκ. Είχε τελειώσει με την τοποθέτηση.

Τρέχοντας σχεδόν κατέβηκε τις σκάλες και τον συνάντησε. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησε πλησιάζοντας την ανοιχτή πόρτα του οδηγού στο αυτοκίνητό της, ήταν ότι της είχε αλλάξει το κάθισμα. Τον κοίταξε έκπληκτη αλλά πριν προλάβει να του πει τίποτε αυτός της είπε:

-    «Αυτό το κάθισμα είναι το δώρο μου. Φυσικά αν δεν σου αρέσουν οι... καινοτομίες που του πρόσθεσα, ακόμα και τώρα το βγάζω και βάζω πίσω το δικό του κάθισμα!»

Η κοπέλα σαστισμένη μπήκε και κάθισε μέσα στο αυτοκίνητο. Βασικά ήταν το ίδιο αναπαυτικό με το προηγούμενο μόνο που στο κέντρο του φαινόταν σαν να υπήρχε ένα έξτρα κομμάτι. Δηλαδή η θέση δεν ήταν μονοκόμματη. Ο φίλος της έσκυψε στο παράθυρο και της έδωσε ένα cd λέγοντας της:

-    «Ελπίζω να σου αρέσει ακόμα η ταχύτητα…»

Αυτή κούνησε καταφατικά το κεφάλι της με ένα ύφος γεμάτο ερωτηματικά.

-    «Κάνε μια βόλτα και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Καλά θα κάνεις να βρεις ερημικούς δρόμους που να μπορείς να τρέξεις με την άνεση σου. Τότε βάλε το cd και θα καταλάβεις. Καλή διασκέδαση!»

Σηκώθηκε κι έκανε ένα βήμα πίσω. Η κοπέλα τον κοίταζε ακόμα χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα απολύτως. Αυτός όμως δείχνοντας της την έξοδο του πάρκινγκ της έκλεισε πονηρά το μάτι κουνώντας το κεφάλι του με νόημα.

Άφησε πίσω την πόλη και πήρε έναν επαρχιακό δρόμο που φαινόταν να είναι άδειος. Γεμάτη περιέργεια έβαλε το cd και στα πρώτα του λόγια που άκουσε η κοπέλα τινάχτηκε από έκπληξη. Αυτό ήταν κάτι το αναπάντεχο. Γι’ αυτό είχε καθυστερήσει να της ετοιμάσει το δώρο της. «Α το κάθαρμα!» μονολόγησε με ευχάριστη διάθεση. Ο φίλος της, της περιέγραψε με περιληπτικό τρόπο ότι το κάθισμα που της τοποθέτησε ήταν στην πραγματικότητα μια παραλλαγή «sybian» το όνομα που είναι γνωστό στον ερωτικό κόσμο των αξεσουάρ ότι μοιάζει με σαμάρι και δονείται έχοντας τοποθετημένο στην κατάλληλη θέση ένα ή δύο πλαστικά ομοιώματα του ανδρικού οργάνου.

Χαμήλωσε πολύ την ταχύτητα οδήγησης ακούγοντας προσεκτικά τις οδηγίες του. Τότε μόνο πρόσεξε ένα μίνι κοντρόλ που ήταν κολλημένο στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Ο φίλος της, της έλεγε ότι για να κάνει χρήση αυτού του καθίσματος πρέπει να ανασηκωθεί λίγο και να πατήσει το κόκκινο κουμπί του κοντρόλ. Αυτό είναι για να ξεκινήσει αλλά και για να σταματήσει η λειτουργία του καθίσματος. Ανασηκώθηκε λίγο και πάτησε το κουμπί. Ένιωσε τότε το «ένθετο» κομμάτι της θέσης να μετακινείται και να ανοίγει. Κάθισε ξανά γεμάτη περιέργεια και ξεκίνησε την οδήγηση ακούγοντας το cd. «Γι’ αυτό επέμενε να φορέσω κοντή φούστα…!» σκέφτηκε. Τώρα που η θέση είχε ανοίξει στην μέση ένιωσε τα κωλομέρια της (μιας και φορούσε στρινγκάκι) να ακουμπάνε σε κάτι σκληρότερο. Ο ίδιος της εξηγούσε ότι κάτω από το κάθισμα βρισκόταν σκληρό και ανθεκτικό πλαστικό.

Της είπε στην συνέχεια να ψηλαφίσει το κάθισμα χαμηλά ανάμεσα στα πόδια της και να βρει ένα μοχλό. Στην συνέχεια, μόλις τον βρήκε, τον πίεσε λίγο μέσα και μετά τον τράβηξε προς τα πάνω. Ένιωσε τότε το σημείο εκείνο της θέσης να ανασηκώνεται και να πιέζει το μουνί της περίπου στην περιοχή που βρισκόταν η κλειτορίδα της. Της είπε να πατήσει τότε το πράσινο κουμπί. Μόλις το έκανε ένιωσε να ανατριχιάζει σύγκορμη καθώς ένας γλυκός δονισμός μπήκε σε λειτουργία κάπου στο εσωτερικό του εξογκώματος της θέσης.

Ήδη η καρδιά της άρχισε να χτυπά γρηγορότερα κι ένιωσε την κλειτορίδα της να ανταποκρίνεται χαρούμενη σε αυτό το ερωτικό κάλεσμα. Ο φίλος της, της εξηγούσε ότι η ταχύτητα και η ένταση του δονισμού καθώς και των δύο άλλων «δραστηριοτήτων» της θέσης, εξαρτάται άμεσα από την ταχύτητα. «Όσο πιο πολύ τρέχεις τόσο πιο δυνατά και γρήγορα θα δουλεύουν!». Της είπε στην συνέχεια ότι τα άλλα δύο κουμπιά ανασηκώνουν δύο πλαστικούς πούτσους. Το γαλάζιο κουμπί τον μπροστινό που αποσκοπεί να δουλεύει μέσα στο μουνί της και το κίτρινο έναν λεπτότερο που προορίζεται για τον κώλο της.

Τελειώνοντας τις οδηγίες ο φίλος της, της τόνισε ότι ανά πάσα στιγμή πατήσει το κόκκινο κουμπί τα πάντα θα κοπούν απότομα. Τέλειωσε την ομιλία του τονίζοντας με νόημα ένα «Καλή διασκέδαση!». Η κοπέλα ξεκίνησε να οδηγεί στον επαρχιακό δρόμο ελέγχοντας τις αντιδράσεις του δονισμού. Πραγματικά, όσο η ταχύτητα του αυτοκινήτου ανέβαινε, τόσο και ο δονισμός γινόταν πιο έντονος. Ήδη το μουνί της είχε μουσκέψει κι ένιωθε την κλειτορίδα της να πάλλεται ερεθισμένη και σκληρή από αυτό το επίμονο τριβέλισμα του δονισμού.

Έχωσε το χέρι της ανάμεσα στα μπούτια της και παραμέρισε το στρινγκάκι πριν πατήσει το γαλάζιο κουμπί. Τινάχτηκε από την απότομη επίθεση το πλαστικού πούτσου μέσα στο μουνί της αλλά τον δέχτηκε ευχάριστα. Αυτός ο πλαστικός πούτσος δούλευε όπως της είχε σωστά εξηγήσει ο φίλος της σύμφωνα με την ταχύτητα. Ανεβοκατέβαινε και έτρεμε ταυτόχρονα από τον γενικό μηχανισμό του δονισμού. Προσηλώθηκε στο δρόμο και σφίγγοντας τα δάχτυλα της στο τιμόνι κάρφωσε στο πάτωμα το πεντάλ του γκαζιού. Τα άλογα της μηχανής χλιμίντρισαν δυνατά από το απότομα καμιτσίκωμα της βενζίνης και όρμησαν με μανία στον δρόμο.

Τα χιλιόμετρα ανά ώρα ανέβαιναν γοργά. Το ίδιο και ο δονισμος του εξογκώματος της θέσης πάνω στην κλειτορίδα της. Το ίδιο και η ταχύτητα που ο πλαστικός πούτσος γαμούσε δυνατά το μουνί της. Το ίδιο και η καύλα της. Ένιωσε τον οργασμό της να πλησιάζει καλπάζοντας ακάθεκτος. Μέσα στην βοή των χιλιομέτρων, τα σφιγμένα χείλη και δόντια της από την προσπάθεια να μείνει συγκεντρωμένη στην οδήγηση, λύθηκαν με μιας. Μια μικρή λέξη με μεγάλο νόημα. Μια λέξη που βγήκε απεγνωσμένα από τα βάθη του λαρυγγιού της τραβηγμένη βάναυσα έξω από την ανυπόφορη καύλα της.

-    «Χύνωωωωω!»

Το κορμί της τινάχτηκε από δυνατούς σπασμούς. Ευτυχώς η ζώνη ασφαλείας κρατούσε σταθερό το κορμί της. Ο οργασμός της ήταν τρομακτικός. Ανακατεμένος με την έκκριση της αδρεναλίνης, καταπιεσμένος από την προσπάθεια της να παραμείνει συγκεντρωμένη στο δρόμο, τινάχτηκε αλαφιασμένος στην ελευθερία.

-    «Ααχχχχ… Χύνωωω!»

Το πόδι της πίεζε με όλη την δύναμη το γκάζι. Σαν να προσπαθούσε να κάνει το αυτοκίνητο να τρέξει περισσότερο. Σαν να προσπαθούσε να κάνει τον οργασμό να γίνει δυνατότερος. Μην έχοντας συνέλθει ακόμα καλά - καλά από αυτόν τον οργασμό, χαλάρωσε το πόδι της. Τα χιλιόμετρα άρχισαν να κατεβαίνουν. Ο δονισμός και το γαμήσι του πούτσου μέσα στο μουνί της σταδιακά ηρεμούσαν. Αλλά μόνο για λίγο… Η ερωτική της λαιμαργία την έκανε να θέλει να δοκιμάσει όλες τις δυνατότητες αυτού του ομολογουμένως εκκεντρικού δώρου.

Ανασηκώθηκε ελαφρά και παραμέρισε το στρινγκάκι. Μετά, χαμηλώνοντας ακόμα περισσότερο το τρέξιμο του αυτοκινήτου, πάτησε αποφασιστικά και το κίτρινο κουμπί. Ένιωσε αμέσως ένα λεπτότερο σκληρό αντικείμενο να πιέζει τον κώλο της ψάχνοντας να βρει είσοδο για να χωθεί. Η κοπέλα μετακινήθηκε λίγο στο κάθισμα της φέρνοντας την κωλοτρυπίδα της πάνω στον δεύτερο πλαστικό πούτσο. Με το που βολεύτηκε κι ένιωσε και τους δύο πούτσους μέσα στο μουνί και στον κώλο της, σταδιακά άρχισε να πατάει το γκάζι.

Τα χιλιόμετρα αυξήθηκαν. Το ίδιο και ο δονισμός στο μουνί της. Το ίδιο και το κάρφωμα του πούτσου μέσα στο μουνί της. Το ίδιο και το στριφογυριστό πήγαινε - έλα του λεπτότερου πούτσου μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Η καύλα της φούντωσε πολύ γρήγορα ξανά. Τώρα ακόμα μεγαλύτερη μιας και η θέση «περιποιόταν» την κωλοτρυπίδα της μαζί με το μουνί και την κλειτορίδα της. Σανίδωσε απότομα το γκάζι. Είχε βγει στη μεγάλη λεωφόρο που ευτυχώς ήταν σχεδόν άδεια. Τα μάτια της καρφωμένα στο δρόμο. Η ανάσα της βαριά. Οι αισθήσεις της συγκεντρωμένες στον δονισμό και το διπλό γαμήσι. Και το μυαλό της... Διπλά συγκεντρωμένο στον αρραβωνιαστικό της. Παιχνίδια της σκέψης. Τον φανταζόταν να την γαμάει ταυτόχρονα και από το μουνί και από τον κώλο.

Η φωνή της βγήκε με όλη την δύναμη της. Φώναξε, κραύγασε, τσίριξε καθώς απανωτοί οργασμοί μαστίγωσαν το κορμί της. Τα μάτια της έβλεπαν το δρόμο, αλλά το μυαλό της έβλεπε τον αρραβωνιαστικό της.. να χύνει κι αυτός μαζί της.. μέσα στο μουνί της... μέσα στον κώλο της… μέσα στο στόμα και πάνω στα μούτρα της. Άφησε το σάλιο της να πλημμυρίσει το στόμα της και το άφησε να ξεχυθεί από τα χείλη της. Σαν να ήταν το δικό του σπέρμα. Ένιωσε τον ιδρώτα να την έχει πλημμυρίσει. Η καρδιά της χτυπούσε σαν τρελή.

Έκοψε απότομα ταχύτητα και χαμηλώνοντας οδήγησε το αυτοκίνητο σε μια παράκαμψη που χρησιμεύει για σταματήματα στην λεωφόρο. Σταμάτησε τελείως. Έμεινε αρκετά λεπτά ακίνητη προσπαθώντας να συνέλθει. Συνήλθε από το παρατεταμένο χτύπημα του κινητού της. Ήταν ο αρραβωνιαστικός της που την ρώτησε ανήσυχος γιατί δεν το σήκωνε. Το έκλεισε αφού του τόνισε ότι είναι μια χαρά και να ετοιμαστεί να περάσει να τον πάρει. Στη σκέψη το πως θα μπορούσε να συνδυάσει αυτό το «εκκεντρικό» δώρο του φίλου της με τον αρραβωνιαστικό της, ένιωσε να ανατριχιάζει και αισθάνθηκε την κλειτορίδα της να πάλλεται ανυπόμονα.

Λίγο πριν συναντήσει τον αρραβωνιαστικό της έγραψε ένα μήνυμα και το έστειλε στον φίλο της. «Είσαι ένα μεγάλο κάθαρμα! Αλλά υπέροχο ταυτόχρονα. Σε ευχαριστώ για το «δωράκι» σου!». Το έστειλε και μετά έκλεισε τελείως το κινητό της. Ο αρραβωνιαστικός της δοκίμασε μια ευχάριστη έκπληξη μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, γιατί η κοπέλα τον αγκάλιασε και τον φίλησε λαίμαργα σφίγγοντας τα δάχτυλα της πάνω στον καβάλο του. Βόγκηξε ικανοποιημένη από την άμεση αντίδραση του πούτσου του. Φιλήθηκαν για δυο - τρία λεπτά παράφορα μέχρι που η κοπέλα κατάλαβε ότι αν συνέχισε να τον τρίβει, θα έχυνε σύντομα.

Χαμογελώντας στον αρραβωνιαστικό της έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και ξεκίνησε για την λεωφόρο. Σκεφτόταν την αντίδραση του όταν θα έφτανε μπροστά στα μάτια του σε οργασμό ξανά κάτω από τις «θωπείες» αυτής της «μαγικής» θέσης. Αλλά αυτό που την ενδιέφερε ήταν το πως θα ξεσπούσε πάνω της μετά από αυτό. Σίγουρα όπως ακριβώς της άρεσε...

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 11888)