Απάτησα τον άντρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Γωγώ, γυρίζοντας ένα βράδυ από την κουμπάρα της με ταξί και λίγο ζαλισμένη, θα υποκύψει στο πέσιμο του ταξιτζή και θα κερατώσει τον άντρα της κάνοντας πράγματα που δεν είχε κάνει ποτέ.

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Γωγώ. Διαβάζοντας τις ιστορίες σας, πήρα θάρρος να σας διηγηθώ και την δική μου. Είμαι παντρεμένη με τον Στέφανο, τέσσερα χρόνια και γενικά η ζωή μας κυλούσε ήρεμα. Ο Στέφανος είναι οδηγός νταλίκας και συχνά λείπει ταξίδια.

Προχθές το βράδυ, με κάλεσε η κουμπάρα μου να πάω σπίτι της για φαγητό. Είναι όμως αρκετά μακριά από το δικό μου κι έτσι ήρθε με πήρε και πήγαμε. Μετά από ένα καλό γεύμα και αρκετό κρασί, της είπα να καλέσει ταξί για να μην οδηγήσει μετά από τόσο ποτό. Να μην τα πολυλογώ, έφυγα και μπήκα στο ταξί. Οδηγούσε ένας ωραίος άντρας, γεροδεμένος. Μου έπιασε την κουβέντα και τον είδα που κοιτούσε από τον καθρέφτη το ανοιχτό ντεκολτέ μου. Εγώ ήμουν ζαλισμένη. Με ρωτούσε διάφορα κι εγώ απαντούσα.

-    «Πώς μια τόσο ωραία γυναίκα είναι ασυνόδευτη;», με ρώτησε.

-    «Ο άντρας μου είναι ταξίδι. Είμαι μόνη στο σπίτι με την μικρή μου κόρη».

Τότε αυτός πήρε θάρρος και μου την έπεσε στα ίσια. Μετά από λίγο φτάσαμε και μου είπε αν θέλω να ποιούμε ένα ποτό μιας και τελείωνε και η βάρδια του. Δέχτηκα, δεν ξέρω γιατί αλλά το έκανα. Κατά κάποιο τρόπο μου άρεσε η όλη κατάσταση. Μπήκαμε σπίτι, κάθισε στον καναπέ, έβαλα ποτά και κάθισα κι εγώ. Όλο μου έκανε κομπλιμέντα. Λόγια που ποτέ δεν έχω ακούσει από τον Στέφανο και άναβα.

Ξαφνικά ήρθε κοντά μου, με πήρε αγκαλιά και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο. Τραβήχτηκα λίγο… δεν έχω ξαναφιλήσει κανέναν από τότε που παντρεύτηκα αλλά μετά με άρπαξε πάλι και άρχισε να με φιλάει και να με χουφτώνει. Μετά δεν αντιστάθηκα… άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο. Με σήκωσε πάνω και άφησε το φουστανάκι μου να πέσει κάτω στα πόδια μου. Δεν φορούσα σουτιέν, μόνο ένα μαύρο στρινγκάκι.

Χούφτωσε τα βυζιά μου και μου πιπιλούσε τις ρώγες. Έτρεμα από καύλα. Ένιωθα τον πούτσο του σκληρό να πιέζει την κοιλιά μου. Έβγαλε το παντελόνι του και τον πέταξε έξω. Γούρλωσα τα μάτια. Ήταν τεράστιος και πολύ χοντρός.

-    «Έλα, σκύψε και πάρ’ τον στο στοματάκι σου…», μου είπε.

Χωρίς να το καταλάβω είχα το καυλί του στο στόμα μου και το ρουφούσα. Πίεζε το κεφάλι μου για να τον πάρω όλο και πιο βαθιά και με έπνιγε. Μετά από λίγο μου είπε:

-    «Έλα να γαμήσω αυτό το μουνάκι άγρια τώρα…!»

Γινόταν όλο και ποιο βίαιος αλλά με ερέθιζε αυτό. Με έστησε στα τέσσερα, με έπιασε από τη μέση και τον κάρφωσε δυνατά στο μουνί μου. Ένα δυνατό: «Ααααααααααχχχχ!» βγήκε από τα χείλη μου.

-    «Πιο σιγάάάάάάάά! Αααααααααχχχ! Πoνάωωωωωωωω!», του φώναζα.

Αυτός με έπιασε από τα μαλλιά και μου είπε:

-    «Πουτανάκι, θα σε γαμάω όσο δυνατά θέλω!»

Μου έριξε ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο και άρχισε να με γαμάει δυνατά και γρήγορα. Μετά με έβαλε να κάτσω πάνω του με την πλάτη γυρισμένη σ’ αυτόν. Ανεβοκατέβαινα πάνω στο καυλί του και ένιωθα να με σκίζει στα δύο. Βογκούσα από πόνο και από καύλα. Ξαφνικά με σταματάει, έρχεται μπροστά μου και λέει:

-    «Τσουλάκι μου, σάλιωσε τον να γαμήσω το κωλαράκι σου τώρα!»

Πετάχτηκα σαν ελατήριο πάνω και του είπα:

-    «Αποκλείεται! Δεν το έχω κάνει ποτέ από πίσω…»

Όταν το άκουσε καύλωσε περισσότερο και μου είπε:

-    «Χαρά μου να γαμάω παρθένα κωλαράκια! Ειδικά από παντρεμένες!»

Μου έλεγε διάφορα και με έπεισε αλλά του είπα:

-    «Όμως αν πονάω θα σταματήσεις».

Με έβαλε πάλι στα τέσσερα, σάλιωσε την τρυπούλα μου και το καυλί του και άρχισε να το πιέζει στην τρυπούλα μου. Όταν μπήκε το κεφάλι του, έχασα την ανάσα μου…

-    «Ωωωωωωωωωωωωωχχχχ! Αααααααααααααααααααααααααχχχχ! Σταμάτααααααααααααααα! Σε παρακαλώώώώώ… Σταμάτα. Πoνάωωωωωωωωωωω!», φώναζα.

Αυτός δεν με άκουγε και συνέχιζε να πιέζει, μέχρι που τον έβαλε σχεδόν όλον μέσα. Πονούσα, έκλαιγα, ούρλιαζα κι αυτός με έβριζε…

-    «Θα στο σκίσω το κωλαράκι πόρνη μου! Που σε πέτυχα απόψε; Τι πουτανάκι είσαι εσύ;»

Μετά που ο κώλος μου άνοιξε λίγο, με γαμούσε όλο και πιο γρήγορα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο μου φώναξε:

-    «Χύνωωωωωωωωωω! Χύνω καυλιάρα! Χύνω μέσα στην κωλάρα σου!»

Και άδειασε το καυτό του σπέρμα μέσα μου. Ήταν πρωτόγνωρη η καύλα που ένιωθα αλλά και μεγάλο τσούξιμο. Καθίσαμε λίγο στον καναπέ και μετά από κανένα μισάωρο έφυγε. Δυο μέρες πονούσα και δεν μπορούσα να κάτσω. Από τότε δεν τον ξαναείδα αλλά ντρέπομαι να κοιτάξω και τον Στέφανο στα μάτια. Ένιωσα σαν πουτάνα που γαμήθηκα με τον πρώτο τυχόντα. Το θέμα είναι ότι μου άρεσε όμως και δεν ξέρω τι να κάνω…

Θα χαρώ πολύ να μου γράψετε τις γνώμες σας.

(Copyright protected OW ref: 11748)