Συνάντηση στα τυφλά (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Η βραδιά του ραντεβού συνεχίζεται με αμείωτη ερωτική δίψα και από τους δυο. Σήμερα όμως θα έχει και μια έκπληξη για την άγνωστη γυναίκα που θα βρεθεί μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο γι’ αυτήν φετίχ του…

Η ιστορία:

Σου κατέβασα απαλά τα πόδια. Σε βοήθησα να ανασηκωθείς ενώ εγώ έμεινα γονατιστός μπροστά σου. Όσο και να ήθελα να δω το πρόσωπο και το κορμί σου, δεν έκανα το παραμικρό για να το δείξω. Στην σκέψη μου σε είχα δημιουργήσει από την ακοή, την αφή, την όσφρηση και τη γεύση. Μου έφτανε αυτό. Γονατισμένος σου έβγαλα το κιλοτάκι. Ένιωθα να στηρίζεσαι πάνω στον ώμο μου ανασηκώνοντας εναλλάξ ελαφρά τα πόδια σου για να στο βγάλω. Ανασήκωσα το κεφάλι μου προς τα σένα σκόπιμα για να με δεις. Κόλλησα το κιλοτάκι σου στο πρόσωπο μου και ρούφηξα δυνατά το άρωμα της ιδρωμένης καύλας σου, που κυριολεκτικά το είχε ποτίσει ολόκληρο. Το απομύζησα με τα χείλη μου βογκώντας από το λίγωμα που μου προκαλούσε η γεύση από τα υγρά του οργασμού σου.

-    «Φτάνει πια! Παράτα το αυτό. Έλα εδώ, σου έχω φρέσκο πράμα να χορτάσεις την καυλωμένη δίψα σου…», είπες και σε ένιωσα να απομακρύνεσαι από μένα.

Σε άκουσα να κάθεσαι στον καναπέ. Άπλωσα τα χέρια μου στο κενό για να προσανατολιστώ. Βρήκα το ανασηκωμένο γυμνό από τις γόβες πόδι σου. Περπατώντας πάνω στα γόνατα μου σε πλησίασα ενώ άρχισα να φιλάω και να γλείφω την πατούσα σου ξεκινώντας από την φτέρνα σου με μικρές δαγκωνιές και ρουφήγματα καταλήγοντας μπροστά στα δάχτυλα σου. Είναι ένα μέρος του γυναικείου κορμιού που μου αρέσει να ασχολούμαι μαζί του. Πήρα ένα - ένα τα δάχτυλα σου ανάμεσα στα χείλη μου. Τα φίλησα, τα έγλειψα, τα ρούφηξα, σαν να ήταν μικροί πούτσοι. Έχωσα πολλές φορές τη γλώσσα μου ανάμεσα τους και από κάτω τους. Μετά πήρα την άλλη σου πατούσα και έκανα ακριβώς το ίδιο…

-    «Αααχχχ... ωραία είναι! Αλλά αλλού θέλω τη γλώσσα σου. Έλα… μην με κάνεις να περιμένω άλλο... Είμαι ακόμα πολύ καυλωμένη!», με παρακάλεσες λιγωμένη.

Πέταξα το πουκάμισο μου και με μιας βρήκα το πεδίο της επίθεσης μου ανάμεσα στα πόδια σου. Για λίγο συνέχισα όμως να σε πειράζω. Ήθελα να νιώσω την επαφή και τη γεύση της σάρκας των μπουτιών σου. Ήταν ήδη ιδρωμένα και ζεματούσαν από την αναμονή. Ήταν σαν να μου έλεγαν: «Αυτό που νιώθεις πάνω μας δεν είναι τίποτε σε αυτό που σε περιμένει στην ένωση μας!»

Τα δάχτυλα σου μπλέχτηκαν μέσα στα μαλλιά μου. Άρπαξες το κεφάλι μου και το τράβηξες πάνω στο μουνί σου ενώ ταυτόχρονα γλίστρησες το κορμί σου χαμηλότερα πάνω στον καναπέ. Δεν άντεξα να σε πειράζω κι εγώ. Βγάζοντας ένα βογγητό ευχαρίστησης και λαιμαργίας κόλλησα τα χείλη μου πάνω στα μουνόχειλα σου ρουφώντας τα υγρά σου. Η γλώσσα μου τινάχτηκε σαν φίδι και τρύπωσε μέσα στην καυτή υγρή σπηλιά σου. Άρχισε να ψαχουλεύει τα εσωτερικά τοιχώματα του κόλπου σου προσπαθώντας να βυθιστεί όσο πιο βαθιά μπορούσε. Χτύπησε με την άκρη της πολλές φορές την ουρήθρα σου και τρίφτηκε στα πάνω τοιχώματα λίγο πιο μέσα από την κλειτορίδα σου.

Την ίδια στιγμή η μύτη μου τριβόταν πάνω στην κλειτορίδα σου ξεφυσώντας για να μην σταματήσω να δουλεύω την γλώσσα μου παίρνοντας ανάσα από το στόμα μου. Τα δάχτυλα μου ήδη χάιδευαν την κοιλιά και τον κώλο σου. Η γλώσσα μου βγήκε ζαλισμένη από την ηδονή σου για να πάρει αέρα. «Παραπατώντας» πάνω στο μουνί σου άρχισε σκόπιμα να «σκοντάφτει» χτυπώντας «αδέξια» την κλειτορίδα σου. Η μέση σου ανασηκωνόταν κάθε τόσο ζητώντας με να γίνω πιο άγριος πιο έντονος... πιο γρήγορος.

-    «Ααχχ.. έτσι... έλα... τρίψε την γλώσσα σου εκεί.. πιο άγρια. Τρέλανε με, με τα κόλπα σου!»

Τα χείλη μου αγκάλιασαν την κλειτορίδα σου. Την έσφιξαν ρουφώντας την με δύναμη. Τα δόντια μου βουρτσίστηκαν πάνω της. Δυο δάχτυλα μου έκαναν έφοδο στον κόλπο σου. Ένιωσα τους μύες του να τα αρπάζουν και να τα σφίγγουν καθώς οι άκρες τους λύγισαν και ακούμπησαν τα πάνω τοιχώματα γύρω από την ουρήθρα σου λίγο πιο μέσα από την κλειτορίδα σου.

-    «Δεν αντέχω… Μην σταματάς... Θα χύσω πάλι!»

Τα δάχτυλα μου κινήθηκαν γρήγορα πιέζοντας δυνατά τα πάνω τοιχώματα του μουνιού σου. Πίεσα όσο πιο δυνατά τη γλώσσα μου πάνω στην κλειτορίδα σου τρίβοντας την με μανία. Ο αντίχειρας από την παλάμη μου που κρατούσε τα κωλομέρια σου χώθηκε απότομα μέσα στην κωλοτρυπίδα σου.

-    «Ααχχχ!! Χύύύύνωωω!!!»

Το κορμί σου τινάχτηκε στον αέρα. Τρεμούλιασες για λίγο και μετά άρχισες μέσα από φωνές και βογγητά να χύνεις. Δεν περίμενα να ηρεμήσεις... να χορτάσεις τον οργασμό σου. Ανασήκωσα τα πόδια σου ανοιχτά στον αέρα. Ένιωσα τα χέρια σου να τα αρπάζουν και να τα κρατούν σε αυτή τη θέση. Έσκυψα περισσότερο. Η γλώσσα μου εξαφανίστηκε με ευκολία μέσα στη μικροσκοπική τρύπα του κώλου σου, βοηθούμενη από τα υγρά σου που γλιστρούσαν πάνω στον κώλο σου. Το κεφάλι μου πηγαινοερχόταν μπρός - πίσω καρφώνοντας βαθιά τη γλώσσα μου μέσα στην κωλοτρυπίδα σου. Η μύτη μου ανάπνεε δυνατά πάνω στο μουνί σου.

Μιας και τα χέρια μου ήταν ελεύθερα μπορούσα τώρα και έτριβα με το ένα μου την κλειτορίδα σου και με το άλλο χάιδευα τα βυζιά του τρίβοντας και τσιμπώντας τις ρώγες σου. Το πρόσωπο μου πλημμύρισε από τα υγρά του μουνιού σου. Η μάσκα μου έγινε μούσκεμα. Τα βογγητά και οι στεναγμοί σου γέμισαν ξανά τα αφτιά μου. Σε γύρισα ξαφνικά στα τέσσερα. Μόνη σου στήθηκες αμέσως. Το κεφάλι σου με τα χέρια σου πάνω στον καναπέ. Το υπόλοιπο κορμί σου έκανε ένα τόξο προς τα κάτω με αποτέλεσμα, έχοντας αρκετά ανοιχτά τα πόδια σου, ο κώλος να τουρλώσει στον αέρα. Ξανά η λαίμαργη γλώσσα μου άρχισε τις επιθέσεις μέσα στην κωλοτρυπίδα σου. Μόνο που τώρα την κρατούσα αρκετά δευτερόλεπτα μέσα σου παίζοντας την όσο μπορούσα. Τρία δάχτυλα μου ενώθηκαν και λυγισμένα χώθηκαν μέσα στο μουνί σου. Αμέσως άρχισα να τα μπαινοβγάζω γρήγορα και δυνατά.

Ο συνδυασμός αυτός των κινήσεων μου ολοκληρώθηκε με το άλλο μου χέρι αφήνοντας τα δάχτυλα μου να τρελάνουν στο τρίψιμο και το τσίμπημα την κλειτορίδας σου. Ένας απόκοσμος ήχος σαν βρόγχος και ταυτόχρονα σαν κλάμα μωρού ξεχύθηκε από τα σωθικά σου στον αέρα. Ο επερχόμενος οργασμός σου ερχόταν αργά - αργά αλλά έμοιαζε να είναι τρομερά θυμωμένος. Ξέσπασες σχεδόν κλαίγοντας. Φώναξες, τσίριξες, έβρισες καθώς πρέπει να είχες τώρα ίσως και απανωτούς οργασμούς. Το κορμί σου τρεμούλιαζε για αρκετά λεπτά μετά.

Οι μεταοργασμικοί σπασμοί διάρκεσαν πολλοί. Κάθισα δίπλα σου και σε κράτησα σφιχτά αλλά τρυφερά στην αγκαλιά μου. Κράτησα το κεφάλι σου πάνω στο γυμνό δασύτριχο στήθος μου. Όση ώρα χρειάστηκες για να ηρεμήσεις, εγώ σου χάιδευα τους ώμους και την πλάτη φιλώντας τα μαλλιά σου και ψιθυρίζοντας γλυκόλογα. Συνήλθες και ανάμεσα σε γελάκια χαράς σε φιλιά γεμάτα πάθος αλλά τρυφερά, ένιωσα το χέρι σου να γλιστράει γρατζουνώντας το στήθος μου πάνω στην κοιλιά μου. Σε άφησα να συνεχίσεις. Ήμουν σίγουρος ότι τώρα ήθελες να με ευχαριστήσεις κι εσύ. Εξάλλου μου το είπες.

-    «Μην κουνηθείς καθόλου αγόρι μου. Άσε με να σε απολαύσω τώρα κι εγώ. Άσε με να σε χορτάσω…»

Τα χείλη σου γλίστρησαν πάνω στο στήθος μου. Τα δόντια σου άρχισαν να δαγκώνουν στην αρχή απαλά αλλά δυνατότερα στη συνέχεια, πότε τη μια ρώγα μου και πότε την άλλη. Το χέρι σου ήδη είχε σταματήσει πάνω στο μποξεράκι που φορούσα μαλάσσοντας τον μισοκαυλωμένο πούτσο μου. Σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισα να βογκάω απαλά καθώς τα δαγκώματα με εναλλαγές, τα γλειψίματα από την γλώσσα σου και τα ρουφήγματα από τα χείλη σου έγιναν πιο βίαια. Το χέρι σου χώθηκε μέσα από το μποξεράκι μου. Η επαφή των υγρών ζεστών δαχτύλων σου με έκανε να αναπηδήσω.

-    «Αααχχχ... Έχεις απίθανο άγγιγμα μωρό μου!», σου είπα ενώ τώρα τα χείλη σου γλιστρούσαν πάνω στην κοιλιά μου.

Το ένα μου χέρι το είχα πάνω στον καναπέ ενώ με το άλλο χάιδευα την πλάτη σου μέχρι τον κώλο σου. Ήθελα να αρπάξω και να πετάξω μακριά το μποξεράκι μου, το οποίο με ενοχλούσε αφόρητα τώρα και να σε αρπάξω από τα μαλλιά βυθίζοντας τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο στόμα σου. Κρατήθηκα πάλι όμως. Μου άρεσε ο τρόπος που με έπαιζες.

Βρέθηκες γονατισμένη ανάμεσα στα πόδια μου. Η μάσκα δεν με άφηνε να δω τίποτα. Υπέθετα τι έκανες από τους ήχους και τα αγγίγματα σου. Ένιωσα την καυτή σου ανάσα να τσουρουφλίζει τις τριχούλες χαμηλά στην κοιλιά μου ενώ την ίδια στιγμή τα δάχτυλα σου έπιασαν από τα πλάγια το μποξεράκι μου και άρχισαν να το κατεβάζουν. Το κεφαλάκι του πούτσου ξεπρόβαλε με την τρυπούλα του ορθάνοιχτη σαν να προσπαθούσε να ανασάνει. Σταμάτησες να κατεβάζεις το μποξεράκι μου και άπλωσες τα νύχια σου γρατζουνώντας το ερεθισμένο πουτσοκέφαλο μου.

Ένιωσα κάτι σαν ηλεκτρική εκκένωση να διαπερνά το κορμί μου. Τραντάχτηκα σαν πραγματικά να την είχα δεχτεί βογκώντας παραπονιάρικα. Δεν μίλησα όμως. Ήξερα... ήξερα ότι στο τέλος θα απολάμβανα ίσως έναν από τους πιο άγριους και δυνατούς οργασμούς που είχα ποτέ μου. Τα νύχια σου τα αντικατέστησε η γλώσσα σου τώρα, απλά κατέβασες λίγο περισσότερο το μποξεράκι μου. Έτσι τώρα όλο το κεφαλάκι του πούτσου μου ήταν έξω. Για αρκετά δευτερόλεπτα το έγλειφες το ρουφούσες και το δάγκωνες απαλά κάνοντας με να τινάζομαι από την γλυκιά οδυνηρή καύλα των παιχνιδιών σου αυτών.

Το μποξεράκι μου βρέθηκε ξαφνικά στα γόνατα μου καθώς με μια γρήγορη αποφασιστική κίνηση το τράβηξες κάτω. Γρήγορα μου το έβγαλες. Ένιωσα τα δάχτυλα σου πάνω στα μπούτια μου να με γρατζουνάει ξανά με τα νύχια τους ανοίγοντας τα. Η ανάσα σου καυτή στα αρχίδια μου. Η γλώσσα σου να πεταρίζει πάνω τους. Τα χείλη σου υγρά ρουφούσαν πότε το ένα και πότε το άλλο. Σε λίγο πήρες και τα δυο. Τα δάχτυλα του ενός χεριού σου αγκάλιασαν τον σάρκινο πάσσαλο μου και άρχισαν να ανεβοκατεβαίνουν με έναν τέτοιο τρόπο που ενώ με καύλωναν πολύ, δεν με άφηναν να πάω παραπέρα... να φτάσω στον οργασμό μου! Το άλλο σου χέρι χάιδευε γρατζουνώντας το εσωτερικό μέρος των μπουτιών μου φτάνοντας μέχρι χαμηλά κάτω από τα αρχίδια μου.

Δισταχτικά ένιωσα το ένα σου δάχτυλο να γλιστράει απαλά λίγο πιο χαμηλά χαϊδεύοντας με την άκρη του την κωλοτρυπίδα μου! Αμέσως μετακινήθηκα λίγο πιο έξω στον καναπέ ανοίγοντας περισσότερο τα πόδια μου. Ούτε κατάλαβα, όταν το δάχτυλο σου βυθίστηκε σχεδόν όλο μέσα στον κώλο μου, πως είχα πιάσει τα πόδια μου με τα χέρια μου και τα είχα ανασηκώσει για να έχεις περισσότερη ελευθερία με τον κώλο μου. Θυμάμαι μόνο τα λόγια μου:

-    «Μην διστάζεις. Μου αρέσει αυτό που μου κάνεις. Μην φοβάσαι. Πόνεσε με.. γάμησε με!»

Μου μίλησες με αλλαγμένο τόνο στην φωνή σου. Γεμάτος προστυχιά, γεμάτος λατρεία.

-    «Ώστε έτσι ε; Θέλεις να σου γαμήσω το κωλαράκι σου βρομιάρικο πουστράκι; Θέλεις να σε κάνω να καυλώσεις άγρια και από τον κώλο και από τον πούτσο για να χύσεις ακόμα πιο άγρια, ε; Ε; Πες μου… αυτό θέλεις καριόλη;»

Λέγοντας αυτά έχωσες απότομα δυο δάχτυλα στον κώλο μου ενώ τα χείλη σου έκλεισαν γύρω από το πουτσοκέφαλο μου.

-    «Αααχχ... Ναι... με πονάς... με καυλώνεις... με τρελαίνεις καύλα μου!! Μην σταματάς... Έτσι.. πιο γρήγορα, πιο άγρια!! Κάνε με ότι θέλεις παλιοβρόμα!»

Τα δάχτυλα σου πηγαινοερχόντουσαν δυνατά μέσα στον κώλο μου. Τα χείλη σου ρουφούσαν δυνατά το πουτσοκέφαλο μου, δαγκώνοντας το που και που, αφήνοντας αμέσως τη γλώσσα σου να απαλύνουν τον πόνο με το καυλωτικό της γλείψιμο. Το άλλο σου χέρι είχε κλείσει τα δάχτυλα του σαν μέγγενη γύρω από τον κορμό του πούτσου μου και ανεβοκατέβαινε γρήγορα εκτελώντας ταυτόχρονα μια ημιπεριστροφική κίνηση γύρω του. Όλη σου η προσοχή είχε συγκεντρωθεί στις κινήσεις σου αυτές. Τα αγκομαχητά σου ανάμεσα στις αναπνοές σου δήλωναν την προσπάθεια σου να με κάνεις να καυλώσω κι εγώ τόσο πολύ όσο είχα κάνει εγώ σε σένα. Ένιωσα τον οργασμό μου να πλησιάζει.. να χτυπάει τα μηνίγγια μου. Το αίμα μου να βράζει. Η ανάσα μου επιταχύνθηκε…

-    «Τώρα! Μην σταματάς! Ρούφα με! Γάμα με! Tώρααα!! Χύνωωω!!! Αααχχ!»

Τα χείλη σου έγιναν μέγγενη. Η γλώσσα σου πιέστηκε με δύναμη πάνω στο πουτσοκέφαλο μου. Τα δάχτυλα σου μέσα στον κώλο μου με σκάλιζαν άγρια. Τα δάχτυλα σου πάνω στον πούτσο μου σφίχτηκαν με όλη τους την δύναμη. Βογκώντας δυνατά, με κλαψιάρικο τόνο στην φωνή μου, ένιωσα τα αρχίδια μου να αδειάζουν. Ο οργασμός μου με τίναξε στο άπειρο. Κάτω από τη μάσκα χιλιάδες πολύχρωμα αστέρια φώτισαν το σκοτάδι της. Ένιωθα το σπέρμα μου να πετάγεται με δύναμη προς την ελευθερία ξανά και ξανά… Άκουγα πίσω από τις κραυγές και τα βογγητά μου σχεδόν τους ήχους που έκανε το λαρύγγι σου καταπίνοντας.

Έπεσα άδειος τελείως πάνω στον καναπέ. Συνέχισες να με ρουφάς, πιο ήρεμα τώρα. Είχες βγάλει τα δάχτυλα σου από τον κώλο μου. Μου χάιδευες απαλά τα αρχίδια και τον πούτσο ενώ συνέχισες να γλείφεις και να ρουφάς το πουτσοκέφαλο.

-    «Φίλα με μωρό μου. Έλα δίπλα μου και φίλα με στο στόμα…», σου ζήτησα με μισοσβησμένη φωνή.

Αμέσως σε ένιωσα να κάθεσαι δίπλα μου. Τα χείλη μου άρπαξαν λαίμαργα τα δικά σου. Η γλώσσα μου έπαιξε με την δική σου. Η γεύση του σάλιου σου ανακατεμένη με την γεύση από τα υπολείμματα σπέρματος μου ήταν κάτι το πολύ «γλυκό» για μένα εκείνη την στιγμή της μεταοργασμικής μου χαλάρωσης…

Έχοντας συνέλθει και οι δυο μου ζήτησες να πας στο μπάνιο. Σου είπα ότι θέλω κι εγώ να ξεπλυθώ μαζί σου. Με οδήγησες μέσα στην μπανιέρα. Το χλιαρό νερό μας συνέφερε και τους δυο. Σαπούνισες πρώτα εσύ εμένα και μετά εγώ εσένα. Ακόμα φορούσα την μάσκα μου. Όπως σε ξέπλενα, χαμηλώνοντας το τηλέφωνο στην κοιλιά σου, γονάτισα κι εγώ. Ανέβασες το ένα σου πόδι και το ακούμπησες στο χείλος της μπανιέρας.

Σε ξέπλυνα καλά μπρός - πίσω κι ενώ άφηνα το νερό να πέφτει πάνω στο μουνί σου, άρχισα να σε γλείφω πάλι λαίμαργα. Το ένα μου χέρι όμως άρχισε να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις χαμηλά στην κοιλιά σου πιέζοντας την σταδιακά με δύναμη πάνω στην κύστη σου. Άρχισε να σε ενοχλεί αυτή η πίεση. Μου το είπες μισοαστεία μισοσοβαρά ότι αν δεν σταματήσω να σου πατάω την κοιλιά θα κατουρούσες πάνω μου. Μακάρι να μην είχα την μάσκα επάνω μου να κοιτούσες το βλέμμα μου εκείνη την στιγμή. Θα καταλάβαινες ότι αυτό ακριβώς ήθελα. Τράβηξα για λίγο το στόμα μου από το μουνί σου και σου είπα:

-    «Κάντο μου! Είναι ένα φετίχ που μου αρέσει περιστασιακά να το απολαμβάνω…»

Ξανά τα χείλη μου κόλλησαν πάνω στο μουνί σου. Εσύ άρχισες να δυσανασχετείς. Προσπαθούσες με ελαφρά σπρωξίματα να με απωθήσεις. Αλλά εγώ επέμενα. Από τη μια η αυξανόμενη καύλα που ένιωθες από την γλώσσα μου, από την άλλη η ασταμάτητη πίεση της παλάμης μου πάνω στη κοιλιά μου, σε έκανε να διώξεις τους τελευταίους δισταγμούς λέγοντας:

-    «Αφού το θες τόσο πολύ θα στα χαρίσω. Αλλά σταμάτα να με γλείφεις γιατί με καυλώνεις και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ…»

Απομάκρυνα λίγο το πρόσωπο μου από το μουνί σου.

-    «Έλα κορίτσι μου, συγκεντρώσου και χαλάρωσε. Ανακουφίσου πάνω μου. Ξεδίψασε με…», σου είπα και κράτησα μισάνοιχτο το στόμα μου.

Σε άκουσα να αναστενάζεις. Ξαφνικά ένιωσα ένα ζεστό γνώριμης γεύσης υγρό να τινάζεται στα χείλη μου. Άρχισες να κατουράς αργά - αργά διακεκομμένα αφήνοντας να δοκιμάσω την γεύση σου. Μετά ο καταρράχτης από το απαλά χρυσοκίτρινο υγρό σου σταδιακά αυξήθηκε ποτίζοντας παντού το πρόσωπο μου. Μιας και φορούσα ακόμα τη μάσκα κατεύθυνες το κάτουρο σου παντού στο πρόσωπο με την άνεση σου. Έγειρα λίγο πίσω για να νιώσω την πίεση του υγρού σου πάνω στο στήθος μου. Σε άφησα να ανακουφιστείς τελείως και μόνο όταν ένιωσα ότι είχες τελειώσει, λαίμαργα πάλι, κόλλησα το στόμα μου στο μουνί σου γλείφοντας και ρουφώντας το, καθαρίζοντας σε παντού. Η καύλα σου φούντωσε απότομα και σύντομα σε ένιωσα να μου χαρίζεις ακόμα έναν δυνατό οργασμό σου. Ρούφηξα και κατάπια αυτό το κοκτέιλ από τα υγρά του οργασμού σου και τα υπολείμματα του κάτουρου σου. Μετά σε ξέπλυνα παντού και σε άφησα να βγεις από το μπάνιο.

Έβγαλα τη μάσκα επιτέλους! Ανοιγόκλεισα τα μάτια μου για να συνηθίσω στο φως. Λούστηκα και ξεπλύθηκα καλά. Λίγο πριν ανοίξω την πόρτα του μπάνιου φόρεσα μια άλλη μάσκα, μαύρη πάλι, καθαρή και στεγνή. Άνοιξα την πόρτα του μπάνιου και σε φώναξα να με οδηγήσεις. Κι εσύ το έκανες με έναν πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Χούφτωσες τον μισοπεσμένο πούτσο μου και τραβώντας με απαλά από εκεί, ανάμεσα σε γέλια και πειράγματα, με πηγές στο δωμάτιο μου αυτήν τη φορά.

Σχεδόν με έσπρωξες απότομα να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Έπεσες αμέσως πάνω μου και κόλλησες λαίμαργα τα χείλη σου στα δικά μου. Το πόδι σου άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου καυλώνοντας τον αμέσως σχεδόν. Τα δάχτυλα σου πάλι μου γρατζουνούσαν απαλά το στήθος και έτριβαν τις ρώγες μου. Γρήγορα με καβάλησες. Ένιωσα τα δάχτυλα σου να αρπάζουν τον σκληρό πούτσο μου από την βάση και την γλυκιά υγρή κάψα των μουνόχειλων σου πάνω στο κεφάλι μου. Βογκήξαμε και οι δυο από την ηδονή καθώς εσύ κάθισες πάνω μου παίρνοντας τον όλον μέσα σου. Άρχισες αμέσως να κουνιέσαι πάνω - κάτω στον πούτσο μου.

Εγώ άπλωσα τα χέρια μου και βρήκα τα βυζιά σου. Αμέσως τα αγκάλιασες με τα δικά σου δίνοντας μου να καταλάβω ότι ήθελες να στα χαϊδέψω άγρια. Και αυτό έκανα. Άρχισα να τα ζουλάω με δύναμη τρίβοντας και τσιμπώντας σταδιακά τις ρώγες σου. Εσύ κυριολεκτικά άρχισες να καλπάζεις πάνω στον πούτσο μου. Καρφωνόσουν πάνω του, στριφογύριζες, λύγιζες την μέση σου, ανάσαινες λαχανιασμένη και βογκούσες. Σε μια στιγμή έπεσες πάνω μου έτσι ώστε το πρόσωπο μου βρέθηκε ανάμεσα στα βυζιά σου. Αμέσως εγώ πέρασα τα χέρια μου πάνω στα κωλομέρια σου γραπώνοντας τα δυνατά. Άρχισα να σου δίνω τον ρυθμό που ήθελα ανεβοκατεβάζοντας σε με δύναμη πάνω στον πούτσο μου. Ένα μου δάχτυλο βυθίστηκε ξανά μέσα στον κώλο σου…

Δεν άντεξες άλλο. Μουγκρίζοντας δίπλα στο αφτί μου έχυσες ξανά δυνατά λιώνοντας με την καυτή λάβα σου τον πούτσο μου. Δεν σε άφησα να ηρεμήσεις. Σε γύρισα ανάσκελα από κάτω μου. Πέρασα τα πόδια σου στους ώμους μου στηρίχτηκα στις γροθιές και τα γόνατα μου και άρχισα να καρφώνω τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο μουνί σου, χρησιμοποιώντας το βάρος και την δύναμη του κορμιού μου σαν σφυρί. Ανάμεσα στα βογγητά και τα λαχανιάσματα μας ανταλλάσσαμε φιλιά και λόγια που άλλοτε ήταν τρυφερά και γλυκά και άλλοτε πρόστυχα, βρώμικα γεμάτα καύλα. Ο οργασμός σου καθυστέρησε αυτή τη φορά αλλά σε χτύπησε ακόμα πιο άγρια από τον προηγούμενο. Με ένιωθες όμως ακόμα σκληρό και ακμαίο μέσα σου.

-    «Πες μου καύλα μου, πες μου… Πώς με θέλεις τώρα;», με ρώτησες με φωνή λιωμένη από την συνεχόμενη καύλα.

-    «Στα τέσσερα. Θα σε πάρω από πίσω. Θα σε γαμήσω άγρια έτσι!»

Γύρισες γρήγορα και στήθηκες μπροστά μου. Μόνη σου έφερες το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια σου και πιάνοντας τον πούτσο μου τον οδήγησες εσύ μέσα στο μουνί σου. Άρχισα να πηγαινοέρχομαι μέσα σου αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητα μου. Που και που βαρούσα από μια σφαλιάρα σε κάθε σου κωλομέρι. Το κάψιμο που ένιωθες αύξανε την καύλα σου. Το ένιωθα από τον τρόπο που οι μύες του κόλπου σου κυριολεκτικά ρουφούσαν άγρια τον πούτσο μου. Η καύλα μου φούντωνε απότομα. Ήθελα να κρατηθώ αλλά τα λόγια σου μου ζητούσαν άλλο…

-    «Έλα καύλα μου. Κοντεύω να χύσω πάλι. Μην σταματάς… μην κόβεσαι. Θέλω να σε νιώσω μέσα μου. Χύσε μαζί μου. Σε θέλω! Τώρα... θα χύσω όπου να ‘ναι!»

Σε άρπαξα σφιχτά από τους γοφούς και άρχισα να μπήγομαι μέσα στο μουνί σου σαν τρελός. Γρήγορα και δυνατά… Άγρια και σχεδόν άτσαλα. Άφησα την καύλα μου να κυριαρχήσει.

-    «Τώρα μωρό μου! Χύνω στην μουνάρα σου καύλα μου! Έλα κι εσύ…»

Κάρφωσα τον πούτσο μου μερικές φορές απότομα, μουγκρίζοντας και αφέθηκα μετά στον οργασμό μου. Σχεδόν αμέσως ακολούθησες κι εσύ. Το κεφάλι σου τιναζόταν δεξιά - αριστερά ενώ η μια σου παλάμη χτύπησε το στρώμα δυο - τρεις φορές σαν να ήθελε να καταλαγιάσει την άγρια καύλα του οργασμού σου. Ξύναμε ταυτόχρονα ο ένας τον άλλον με ενωμένες τις ανάσες, ενωμένα τα βογγητά, ενωμένα τα κορμιά μας.

Χαλαρωμένοι ξανά με βοηθούσες να πίνω το ποτό μου ενώ συζητούσαμε. Σιγά - σιγά αρχίσαμε τα χάδια… Αβίαστα αυτή τη φορά. Ανάβαμε ξανά τον πόθο μας αλλά απολαμβάναμε την κάθε μας κίνηση, το κάθε μας χάδι, το κάθε μας φιλί… Σε λίγο γύρισες πάνω μου σε θέση 69. Δεν με ενόχλησε που το σπέρμα μου γέμισε το στόμα μου ενώ πάλι σου έγλειφα το μουνί και ρουφούσα την κλειτορίδα καυλώνοντας σε ξανά. Εσύ με τον ίδιο λατρευτικό τρόπο έδινες ξανά ζωή στον πούτσο μου. Το ενδιαφέρον μου μετατοπίστηκε στην κωλοτρυπίδα σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άφηνα παραπονεμένο το μουνί σου με την κλειτορίδα σου. Σε προετοίμαζα για την διείσδυση μου στον κώλο σου. Λίπανα την τρυπούλα του κώλου σου με πολύ σάλιο.

Για αρκετά λεπτά την έγλειφα με την γλώσσα μου χώνοντας κατά διαστήματα στην αρχή ένα μου δάχτυλο και μετά δυο. Όταν κατάλαβα ότι ήσουν έτοιμη, απαλά σε έστησα στα τέσσερα (πάντα με την βοήθεια σου φυσικά μιας και η μάσκα έμενε στην θέση της). Άνοιξες τα πόδια σου, ανύψωσες και τούρλωσες τα κωλομέρια σου, κρατώντας τα ανοιχτά με τις παλάμες σου, περιμένοντας… Ψηλαφώντας με τον αντίχειρα μου βρήκα την κωλοτρυπίδα σου. Αμέσως ακούμπησα το πουτσοκέφαλο μου εκεί. Έσπρωξα λίγο. Βόγκηξες από πόνο. Έσπρωξα περισσότερο. Βόγκηξες ξανά. Δυο - τρία σπρωξίματα και ο πούτσος μου βρέθηκε όλος μέσα στον κώλο σου. Περίμενα λίγο να συνηθίσεις τον σάρκινο πάσσαλο μου μέσα στον κώλο σου. Εσύ παράλληλα με το ένα σου χέρι έτριβες την κλειτορίδα σου.

Άρχισα να κουνιέμαι, αργά - αργά στην αρχή. Τα βογγητά και οι στεναγμοί σου καθοδηγούσαν την ταχύτητα μου. Ο ρυθμός μου αυξήθηκε κι έγινε πιο έντονος. Τα βογγητά σου δυνάμωσαν. Άρχισες να λαχανιάζεις. Καταλάβαινα ότι έτριβες την κλειτορίδα σου πιο δυνατά τώρα.

-    «Έλα αγόρι μου. Δεν πονάω πια πολύ. Η καύλα μου φουντώνει πάλι… Ξέσκισε με την πουτάνα! Δώσε μου να καταλάβω!», ήταν μια φράση από πολλές άλλες παρόμοιες και πιο άγριες που επακολούθησαν.

Σε έπιασα ξανά από τα κωλομέρια και κρατώντας τα ανοιχτά όσο μπορούσα, ξεκίνησα να γαμάω τον κώλο σου όλο και πιο δυνατά όλο και πιο άγρια. Η στενή του τρύπα με καύλωνε πολύ. Ένιωθα ήδη ότι δεν θα μπορούσα να κρατηθώ για πολύ. Άρχισα να σου λέω κι εγώ διάφορα. Η μια φράση του ενός έδενε με την φράση του άλλου με την απόλυτη αρμονία της καύλας μας.

-    «Χύνωωωω. Μην σταματάς πούστη! Ξέσκισε την κωλάρα μου! Τώρα!! Χύνω σου λέω παλιομαλάκα!»

Βρισιές που στην συγκεκριμένη στιγμή ήταν τα επικά λόγια του επερχόμενου οργασμού σου. Τινάχτηκες πάνω μου σαν λαβωμένο αγρίμι. Το κεφάλι σου ανασηκώθηκε. Έκανες να ανασάνεις αλλά σου κόπηκε η ανάσα. Και μετά... Το κορμί σου έμοιαζε για αρκετή ώρα σαν βάρκα σε τρικυμία. Φώναζες, μούγκριζες, τιναζόσουν κι έχυνες. Δεν άντεξα κι εγώ. Χρησιμοποιώντας αντίστοιχες «επικές λέξεις» για τον δικό μου οργασμό κάρφωσα τον πούτσο βαθιά μέσα στο κωλάντερο σου και άφησα το καυτό σπέρμα μου να σε γεμίσει. Ενώ έχυνα, είχα πέσει σχεδόν πάνω σου και σε δάγκωνα στον λαιμό. Άδειασα ότι είχα και δεν είχα πια. Ένιωσα ότι είχα στερέψει.

Ξαπλώσαμε μαζί στο πλάι προσπαθώντας να βρούμε τις ανάσες μας. Πάλι εγώ σε αγκάλιασα τρυφερά και σε φιλούσα στον λαιμό και στον ώμο απαλά ψιθυρίζοντας γλυκόλογα. Έμεινα για λίγο μέσα σου. Μετά ανακαθίσαμε. Με πήγες στο καθιστικό όπου ήπιαμε λίγο ακόμα. Ενώ συζητούσαμε εσύ σηκώθηκες ντύθηκες και ενώ ήσουν έτοιμη να φύγεις, με φίλησες για τελευταία φορά στο στόμα. Δεν μπόρεσα να κρατήσω τον πειρασμό των χεριών μου να μην χωθούν κάτω από την φούστα σου για να σε χαϊδέψουν για τελευταία φορά. Άνοιξες την πόρτα και την έκλεισες πίσω σου. Μόνο όταν άκουσα τον θόρυβο του ανελκυστήρα να κατεβαίνει έβγαλα την μάσκα μου.

Επίλογος

Πέρασαν μερικές μέρες χωρίς νέα σου. Μια μέρα έλαβα ένα e-mail από εσένα. Μέσα σε λίγες γραμμές με ευχαριστούσες για τις υπέροχες ερωτικές στιγμές που περάσαμε μαζί και μου εξηγούσες ότι καλά θα ήταν να μην επικοινωνούσαμε πια με κανέναν τρόπο. Οι εξηγήσεις σου ήταν σωστές και σαφείς. Στεναχωρήθηκα μεν... αλλά η συνέχεια το e-mail αλάφρυνε κάπως την στεναχώρια μου. Υπήρχαν συνημμένες αρκετές φωτογραφίες. Φωτογραφίες τραβηγμένες με το κινητό σου. Σκηνές από πολλές στιγμές εκείνη την ερωτική νύχτα. Είχες φροντίσει μόνο να καλύψεις το πρόσωπο σου ή ότι άλλο θα πρόδιδε την ταυτότητα σου. Στο τέλος είχες ένα υστερόγραφο:

«Αυτές τις φωτογραφίες στις στέλνω για να θυμάσαι αυτό το μοναδικό και αξέχαστο βράδυ που περάσαμε και οι δυο. Όπως θα τις κοιτάζω και θα θυμάμαι εγώ. Θα σε θαυμάζω και θα σε εκτιμώ που σεβάστηκες την επιθυμία μου να μην αποκαλυφθώ. Τελικά είχες δίκιο σε ότι έλεγες. Σου αρέσουν οι ερωτικές παραλλαγές. Σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα...»

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 11422)