Φιδάκος και Ζίνα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο Φιδάκος, ξύπνησε δίπλα στη Ζίνα, συνειδητοποιώντας τι έγινε το προηγούμενο βράδυ. Κοιτάζοντάς την όμως η καύλα του άρχισε πάλι να φτάνει στα ύψη γι’ αυτή την όμορφη Αμαζόνα. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και πήγε πάλι κοντά της ξεκινώντας μια ερωτική διαδρομή στο κορμί της. Σήμερα όμως, η Ζίνα θα δοκιμάσει τις αντοχές της αλλά και ακόμα πρωτόγνωρη ερωτική εμπειρία πέρα από τα όρια…

Η ιστορία:

Την άλλη μέρα ο Φιδάκος άνοιξε πρώτος τα μάτια του. Περιεργάστηκε γρήγορα το περιβάλλον για να συνειδητοποιήσει που βρισκόταν και να καταλάβει ότι δεν ήταν απλά ένα όμορφο όνειρο αυτό που έζησε την περασμένη νύχτα. Γύρισε στο πλάι και είδε την βασίλισσα των Αμαζόνων να κοιμάται βαθιά τυλιγμένη με τις γούνες!

Ο Φιδάκος σηκώθηκε προσεχτικά για να μην την ξυπνήσει. Πρόσεξε ότι το τραπέζι είχε μαζευτεί και στη θέση του υπήρχαν άλλα εδέσματα, μάλλον για πρωινό ή και μεσημεριανό! Σε μια μεριά υπήρχε ένα άλλο τραπέζι και πάνω δυο μεγάλες λεκάνες με νερό και διπλωμένες πετσέτες... ξέπλυνε τα μούτρα του.. Καθάρισε το στόμα του και μετά ήπιε λίγο γάλα.

Ένας θόρυβος από το ‘κρεβάτι’ τράβηξε την προσοχή του. Η Ζίνα είχε αλλάξει θέση ενώ ακόμα κοιμόταν. Η μέρα ήταν ζεστή. Έτσι η Ζίνα μέσα στον ύπνο της πέταξε από πάνω τη γούνα. Το πανέμορφο κορμί της φάνηκε ολόγυμνο στα μάτια του. Αμέσως οι αισθήσεις του πήραν φωτιά. Και μόνο που την έβλεπε έφτανε για να έρθει σε στύση. Πλησίασε και γονάτισε δίπλα της. Έσκυψε πάνω από το κορμί της και ακούμπησε τα χείλη του πάνω στο στήθος της. Φίλησε απαλά σε διάφορα σημεία και τους δύο μαστούς της και μετά ανάσανε για λίγο βαθιά πάνω από τις θηλές της. Πήρε εναλλάξ την κάθε ρώγα της μερικές φορές ανάμεσα στα χείλη του πιπιλίζοντας τες απαλά…

Η Ζίνα μέσα στον ύπνο της άρχισε να ανασαίνει πιο βαριά ενώ κάποια απαλά βογκητά ξέφευγαν από το στόμα της. Τα χείλη του κατηφόρισαν πάνω στο στομάχι της και στην κοιλιά της. Έπαιξε για λίγο τη γλώσσα του με τον αφαλό της πριν ανασηκωθεί. Με προσοχή άνοιξε αρκετά τα πόδια της και ξάπλωσε μπρούμυτα ανάμεσα τους. Τα πορφυρά χείλη του μουνιού της ξεπρόβαλαν ανάμεσα από τον θάμνο της. Ο Φιδάκος πλησίασε πρώτα τη μύτη του ρουφώντας το άρωμα του μουνιού της. Αυτό έκανε τις αισθήσεις του να μεθύσουν από ηδονή. Πάντα προσεκτικά, φίλησε τα μουνόχειλα της αρκετές φορές πριν αφήσει τη γλώσσα του να γλιστρήσει κατά μήκος της σχισμής της. Γεύτηκε τα πρωινά υγρά της αναδυόμενης καύλας του πριν σπρώξει τη γλώσσα του βαθιά μέσα στον κόλπο της Ζίνας.

Άρχισε να την μπαινοβγάζει αργά - αργά κάνοντας έτσι γλυκά έρωτα στο μουνί της με τη γλώσσα του. Η Ζίνα τότε άρχισε να ξυπνάει... Προσπαθούσε να καταλάβει τι της συνέβαινε... Προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι μέρα ήταν και αν ήταν πρωί η απόγευμα! Τι σημασία είχε όμως...; Σημασία είχε ότι ένιωθε την καύλα της να φουσκώνει... Και τότε αντιλήφτηκε ότι κάποιος ήτανε ανάμεσα στα πόδια της... Κάποιος... Έγλειφε το μουνί της!;!;!; Σε αυτή την αίσθηση και τη σκέψη τινάχτηκε πίσω. Χαλάρωσε όμως βλέποντας τον Φιδάκο πεσμένο ανάμεσα στα πόδια της να της χαμογελάει και να της λέει:

-    «Καλημέρα Αμαζόνα μου! Κοιμήθηκες καλά;»

Πριν η Ζίνα προλάβει να απαντήσει ο Φιδάκος την τράβηξε κοντά του με δύναμη και κόλλησε τα χείλη του πάνω στην κλειτορίδα της. Το ρούφηγμα της έκανε την Ζίνα να βγάλει ένα μακρόσυρτο βογκητό λέγοντας:

-    «Καλημέρα! Αααχ! Μου φαίνεται ότι ξυπνάω ακόμα καλύτερα!»

Αμέσως όμως προσπάθησε να τον απωθήσει λέγοντας:

-    «Τι κάνεις εκεί; Σταμάτα! Είναι βρώμικο... Σιχαμερό αυτό που κάνεις!»

Ο Φιδάκος ανασήκωσε το κεφάλι του μόνο για να μπορέσει να της πει:

-    «Στον έρωτα δεν είναι τίποτε βρώμικο ή σιχαμερό όταν το αποδέχονται και οι δύο. Εξάλλου στα μέρη μας, γενικά όπου ζούνε άντρες και γυναίκες, αυτά τα ερωτικά παιχνίδια είναι καθημερινά. Άσε με να σου δείξω... Βασίλισσα μου άσε με να σε λατρέψω όπως μόνο εγώ ξέρω…»

Η αρχηγός των Αμαζόνων χαλάρωσε αμέσως. Η καύλα της, η περιέργεια της αλλά και η εμπιστοσύνη που της δημιουργούσε ο Φιδάκος, την έκανε να παραδίνεται άνευ όρων. Εξάλλου ήταν και η εκτέλεση των επιθυμιών του που έπρεπε να σεβαστεί όπως είχε αποφασίσει. Βολεύτηκε καλύτερα πάνω στις γούνες και άνοιξε ξανά τα πόδια της. Αυτή τη φορά όταν ένιωσε τα χείλη του Φιδάκου να ρουφάνε την κλειτορίδα της δεν τραβήχτηκε. Τον άφησε να της δείξει όλα αυτά τα όμορφα παιχνίδια του έρωτα. Ο Φιδάκος τώρα όργωνε με τη γλώσσα του το καυλωμένο μουνάκι της. Την έχωνε μέσα - έξω - μέσα στη μουνότρυπα της, την χτυπούσε πάνω στην κλειτορίδα της. Έπαιρνε την κλειτορίδα ανάμεσα στα χείλη του και την ρούφαγε ενώ άφηνε τα δόντια του να την τραγανίζουν απαλά.

Η Ζίνα ήδη είχε άρχισε να βογκάει δυνατά από την γλυκιά ηδονή που ένιωθε. Ξαπλωμένη είχε τοποθετήσει ένα μεγάλο μαξιλάρι στο κεφάλι της για να μπορεί να παρακολουθεί το πρόσωπο του Φιδάκου. Ανάκατα συναισθήματα γέμιζαν την ψυχή της. Αυτός ο άνδρας την έκανε να νιώθει πρωτόγνωρα αισθήματα. Έπιασε τον εαυτό της να σκέφτεται πως θα ήταν η αίσθηση, τι γεύση θα είχε το όργανο του αν του έκανε τα ίδια... Παραξενεύτηκε γιατί ενώ μέχρι τώρα κάποιες παρόμοιες σκέψεις την έκαναν να αηδιάζει, τώρα ένιωθε να τις αποζητεί! Ένιωσε τότε τα δάχτυλα του Φιδάκου να γλιστράνε μέσα στον κόλπο της! Τα ένιωσε να λυγίζουν και καθώς αυτός άρχισε να τα μπαινοβγάζει μέσα στο μουνί της.. τα ακροδάχτυλα του τρίβανε με συγκεκριμένο τρόπο την περιοχή λίγο πιο μέσα από την κλειτορίδα της.

Αυτό σε συνδυασμό με το ρούφηγμα των χειλιών του πάνω στην κλειτορίδα της την έκανε να απογειωθεί. Τα χέρια της τινάχτηκαν ανεξέλεγκτα και άρπαξαν από τα μαλλιά το κεφάλι του συνθλίβοντας τα μούτρα του πάνω στο μουνί της. Για πρώτη φορά μίλησε ερωτικά και πρόστυχα. Για πρώτη φορά είπε λέξεις που δεν τις είχε καν σκεφτεί ότι θα τις έλεγε!

-    «Έτσι… γλείψε το μουνί μου αγόρι μου! Φάτο! Όλο δικό σου! Αχχ ναι.. Κάνε με να τελειώσω... Κάνε με να χύσω πάνω στη γλώσσα σου! Αυτό είναι! Τώρααα! Ρούφα τα όλα μισητέ κατακτητή μου... Χύνωωωω!!!»

Το κορμί της τινάχτηκε δυνατά καθώς γέμισε από τους σπασμούς του οργασμού της. Τα υγρά της έτρεξαν άφθονα πλημμυρίζοντας τη γούνα από κάτω της και το πρόσωπο του Φιδάκου! Ο Φιδάκος δεν σταμάτησε να τη γλείφει. Μόνο που πριν προλάβει να καταλαγιάσει ο οργασμός της ο Φιδάκος σήκωσε ψηλά τα πόδια της και κάρφωσε τη γλώσσα του μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Η Ζίνα, μέσα στη δίνη του οργασμού της, πήγε να τον απωθήσει ξανά, γιατί αυτό που της έκανε ήταν τελείως αηδιαστικό... Βρώμικο... Σιχαμερό... «Δεν θα τον ξαναφιλήσω ποτέ ξανά στο στόμα!», σκεφτόταν μέσα στον οργασμό της... Αλλά αυτή ακριβώς η σκέψη, το τι έκανε με τη γλώσσα του μέσα στην κωλότρυπα της, την έκανε να φτάσει σε νέο οργασμό!

Ο Φιδάκος την γύρισε στα τέσσερα. Αυτή αμέσως τούρλωσε τον κώλο της μαντεύοντας ότι ο Φιδάκος ήθελε να «περιποιηθεί» τον κώλο της ιδιαίτερα! Πραγματικά ο Φιδάκος άρχισε να γλείφει, να ρουφάει και να χώνει τη γλώσσα του δυνατά μέσα στην κωλότρυπα της, γαμώντας με αυτόν τον τρόπο την παρθένα αυτήν περιοχή της. Τα δάχτυλα του χωμένα μέσα στο μουνί της την γαμούσαν συγχρονισμένα ενώ ο αντίχειρας του δούλευε στην κλειτορίδα της με δυνατές κυκλικές κινήσεις. Η Ζίνα βογκούσε και του μιλούσε δυνατά.

-    «Τι κάνεις εκεί βρομιάρη; Τόσο σιχαμερός είσαι; Τόσο ακόλαστα ερωτικά λαίμαργος; Τίποτε δεν σε σταματάει προκειμένου να νιώσεις την πληρότητα του έρωτα; Έτσι σκλάβε μου! Καθάρισε τον βρώμικο κώλο της Βασίλισσας σου.. Κάνε την να καυλώσει και να χύσει ξανά από το μουνί... Αλλά και από τον κώλο της! Τώρααα! Ναι! Έτσιι! Κι άλλο! Χύνωωωω! Ρούφα τα! Φάτα όλα! Κατάπιε ταααα!!!»

Η Ζίνα για μια ακόμα φορά δέχτηκε απανωτούς οργασμούς από τον πρωτόγνωρο γι’ αυτήν τρόπο που της πρόσφερε ηδονή.. ο άγνωστος αυτός εχθρός της... Αυτός ο καταδικασμένος σκλάβος της. Αυτό το πανέμορφο αρσενικό. Ίσως να μπορούσε να τον κρατήσει για πάντα. Να τον έχει αιώνια σκλάβο της ηδονής της! Ναι... Ναι... Ναι... Έπρεπε να σκεφτεί κάποιο τέχνασμα. Να διαβάσει καλά τους νόμους της φυλής τους. Κάπου ίσως να υπήρχε κάποια λύση και να τον γλίτωνε από την θανατική καταδίκη. Αυτές οι σκέψεις τριβέλιζαν το μυαλό της στο μεταίχμιο των οργασμών της.

Ο Φιδάκος σε λίγο την γύρισε και την ξάπλωσε πάλι ανάσκελα. Έπεσε δίπλα της και την αγκάλιασε τρυφερά. Την κοίταξε με πόθο βαθιά μέσα στο γαλάζιο σαν τον ωκεανό βλέμμα της προσπαθώντας να διαβάσει τις σκέψεις της. Άλλη μια ικανότητα του... Όχι ότι είχε ακριβώς τηλεπαθητικές ικανότητες αλλά μπορούσε να εντοπίσει τα συναισθήματα των γυναικών που έκανε έρωτα χωρίς να ζητήσει να του τα πουν. Και τώρα «έβλεπε» ότι αυτή η υπέροχη Αμαζόνα ένιωθε τουλάχιστον ευγνωμοσύνη για αυτόν. Και κάποια αμυδρά ίχνη λατρείας... Αλλά και φόβου... Φόβου για τον εαυτό της. Φοβόταν να ερωτευτεί. Φυσικά αυτό δεν χρειαζόταν να το ψαχουλέψει με τις διορατικές ικανότητες του... Ο έρωτας σαν πράξη αλλά πολύ περισσότερο σαν αίσθημα ήταν απαγορευμένος από τους νόμους των αμαζόνων.

Ο Φιδάκος έσκυψε στο πρόσωπο της για να την φιλήσει. Η Ζίνα γούρλωσε τα μάτια της από έκπληξη... «Αυτός ο βρομιάρης θέλει να με κάνει να γευτώ την γεύση του χυμένου μουνιού και του κώλου μου από τα χείλη του! Αηδία σκέτη!», σκέφτηκε αλλά χωρίς να το καταλάβει τον άρπαξε η ίδια από τα μαλλιά και αντί να τραβήξει μακριά το κεφάλι του, κόλλησε τα χείλη της στα δικά του. Το κορμί της τρίφτηκε πάνω στο δικό του. Οι σκληρές ρώγες της βουρτσίστηκαν πάνω στο δασύτριχο στήθος του και η γλώσσα της χώθηκε στο στόμα του αναζητώντας τη δική του. Όλο αυτό το ανακάτεμα των αισθήσεων την είχε μεθύσει. Δεν υπήρχε βρωμιά, ούτε αηδία... Μόνο ένας πόθος που έκαιγε ασταμάτητα μέσα της. Ήθελε να δοκιμάσει τα πάντα μαζί του. Ήθελε να κάνει τα πάντα. Ήθελε να μάθει ότι έχει σχέση με τον έρωτα από αυτόν τον αρρενωπό άγνωστο.

Ρούφηξε το σάλιο του διψασμένα δοκιμάζοντας για πρώτη φορά τη γεύση από τα υγρά του οργασμού της. Της άρεσε αυτή η υφάλμυρη αίσθηση στη γλώσσα της. Τα δάχτυλα της άρχισαν τώρα να εξερευνούν το δικό του κορμί. Έπαιξε για λίγο με τις τρίχες του στήθους του. Μετά δειλά - δειλά ακούμπησε τις ρώγες του. Ο Φιδάκος την κοιτούσε με βλέμμα γεμάτο γλύκα και πόθο της ψιθύρισε:

-    «Κάνε ότι θέλεις πάνω μου. Μην ντραπείς… Μην διστάσεις. Άσε τα ερωτικά σου ένστικτα να σε οδηγήσουν. Μόνο έτσι θα νιώσεις την απόλυτη ηδονή θα φτάσεις στα όρια του ολοκληρωμένου έρωτα. Να θυμάσαι μόνο αυτό: Δεν υπάρχει τίποτε άσχημο ή βρώμικο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που ποθούν ο ένας τον άλλον…»

Η Ζίνα ρούφηξε βαθιά μέσα στο μυαλό της μία  - μία αυτές του τις λέξεις. Παίρνοντας θάρρος και καταπολεμώντας τις αναστολές της, τον γύρισε ανάσκελα. Έσκυψε μετά πάνω στα χείλη του και τον φίλησε λαίμαργα. Τα δάχτυλα της κινήθηκαν από μόνα τους. Χάιδεψαν τις ρώγες του και τις τσίμπησαν απαλά. Ο Φιδάκος αναστέναξε σε αυτήν την επαφή. Η άπειρη Αμαζόνα τελικά είχε κρυμμένο ταμπεραμέντο. Η Ζίνα κατηφόρισε τα χείλη της φιλώντας και γλείφοντας τον λαιμό του και από εκεί έφτασε στο στήθος του.

Τώρα φιλούσε απαλά πότε τη μία του ρώγα και πότε την άλλη. Μετά έβγαλε τη γλώσσα της και άρχισε να τις γλείφει. Στη συνέχεια τις ρούφηξε ανάμεσα στα χείλη της και τις δάγκωσε απαλά. Ξαφνικά έκλεισε δυνατά τα δόντια της δαγκώνοντας με δύναμη την μία του ρώγα! Ο Φιδάκος λύγισε το κορμί του από τον πόνο αλλά αυτό φούντωσε την καύλα του.

-    «Ααχχ... Έτσι μωράκι μου... Μου αρέσει όταν γίνεσαι άγρια ανάμεσα στην τρυφερότητα και την γλύκα σου!!!»

Η Ζίνα συνέχισε να παίζει με τις ρώγες του ενώ τώρα τα χέρια της γλίστρησαν στο στομάχι και την κοιλιά του. Με περιέργεια έπλεξε τα δάχτυλα της στο τρίχωμα του πούτσου του πριν ακουμπήσει απαλά τον πούτσο του. Ένιωσε την σκληρότητα του σάρκινου κονταριού του και τα δάχτυλα της λαίμαργα πια τον αγκάλιασαν. Ο Φιδάκος βόγκηξε από ευχαρίστηση καθώς τα δάχτυλα της, απαλά τυλιγμένα γύρω από τον πούτσο του, άρχισαν να ανεβοκατεβαίνουν πάνω του. Το μυαλό της Ζίνας πυρακτώθηκε από αυτήν την πρωτόγνωρη επαφή.

Ανασηκώθηκε στα γόνατα της και  περιεργάστηκε τον πούτσο που κρατούσε τώρα και με τα δυο της χέρια... Ήταν αρκετά μακρύς και χοντρός, με το κεφάλι του πιο φουσκωμένο από τον υπόλοιπο κορμό του. Παρατήρησε με προσοχή την ουρητήρα του, ξέροντας ότι από εκεί μέσα ξεπετάγεται το σπέρμα αλλά και από εκεί κατουράει ταυτόχρονα. Μια μικροσκοπική σταγόνα προσπερματικών υγρών εμφανίστηκε στην άκρη της ουρήθρας του και στόλισε σαν μαργαριτάρι το πουτσοκέφαλο του.

Η Ζίνα γεμάτη περιέργεια, παραμερίζοντας κάποια κατάλοιπα αηδίας που υπήρχαν ακόμα βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο της, έσκυψε και με την άκρη της γλώσσας της σκούπισε αυτή τη σταγόνα... Την έκλεισε μέσα στο στόμα της και δοκίμασε την γεύση της. Εντόπισε ότι δεν είχε και μεγάλη διαφορά η γεύση αυτή από την γεύση των δικών της υγρών. Έσκυψε πάλι πάνω από τον πούτσο του Φιδάκου και αυτή τη φορά ακούμπησε τα χείλη της πάνω στο πουτσοκέφαλο του, κάνοντας τον να τιναχτεί βογκώντας από καύλα.

-    «Ααχχ.... Έτσι λατρεμένη μου πριγκίπισσα... Έτσι.. παίξε τον με τα χείλια και τη γλώσσα σου. Ρούφα τον... Μου αρέσει τρομερά αυτό που μου κάνεις!!»

Η Ζίνα κολακευμένη τώρα από τα εγκώμια που της έκανε ο Φιδάκος, άνοιξε τα χείλη της και πήρε την άκρη από το πουτσοκέφαλο μέσα στο στόμα της. Το πιπίλισε απαλά και το ένιωσε να φουσκώνει ακόμα περισσότερο. Ένιωσε κάποιους παλμούς μέσα στην χούφτα της. Κατάλαβε ότι ήταν η πίεση του αίματος που στελνόταν εκεί. Τώρα, αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό της, άρχισε να γλείφει και να ρουφάει όλο το πουτσοκέφαλο με πραγματικά αξιοθαύμαστη τεχνική, και ας ήταν η πρώτη της φορά... Άφησε το ερωτικό της πάθος να την κατευθύνει. Στα λόγια του Φιδάκου να τον ρουφήξει και να τον χώσει πιο βαθιά στο στόμα της κατάλαβε ότι ήταν σε θέση να τον κάνει να χύσει χρησιμοποιώντας την κοιλότητα του στόματος της όπως και τον κόλπο του μουνιού της...

Βολεύτηκε καλύτερα ανάμεσα στα πόδια του. Τώρα μπορούσε να παίξει και με τα χοντρά αρχίδια του. Ενώ με το ένα χέρι παλινδρομούσε πάνω στον πούτσο του, με το άλλο πήρε τα αρχίδια του και τα σήκωσε ζυγίζοντας τα. Τα χάιδεψε περιεργάζοντας τα με το βλέμμα της και μετά έσκυψε και φίλησε το σημείο που το σακουλάκι τους ενωνόταν με την βάση του πούτσου του. Η γλώσσα της γλίστρησε χαμηλότερα χαϊδεύοντας τα χωριστά ένα - ένα. Μετά άνοιξε τα χείλη της και τα έγλειψε, τα ρούφηξε, τα πιπίλισε με λαιμαργία. Ο Φιδάκος είχε παραδοθεί πλέον στα χάδια και τα φιλιά της…

Η Ζίνα ρούφηξε για λίγο ακόμα τα αρχίδια του και μετά ανασήκωσε το κεφάλι της. Άνοιξε το στόμα της και βύθισε τον μισό πούτσο του μέσα στο στόμα της. Τα χείλη της σφραγίστηκαν γύρω από τον σκληρό κορμό του και ρουφώντας δυνατά άρχισε να ανεβοκατεβάζει το στόμα της πάνω - κάτω στον πούτσο του. Με το ένα χέρι της τον κρατούσε σταθερά από την βάση του ενώ με το άλλο του χάιδευε τα αρχίδια... Ο Φιδάκος άρχισε να βογκάει παραληρώντας από την καύλα των χειλιών και της γλώσσας της Ζίνας.

Η Ζίνα καθώς ρουφούσε και χάιδευε τα αρχίδια του Φιδάκου, τα δάχτυλα της ανεπαίσθητα γλιστρούσαν χαμηλότερα περνώντας φευγαλέα από την κωλοτρυπίδα του. Ο Φιδάκος άρχισε να ανασηκώνει την λεκάνη του προσπαθώντας να νιώσει πιο έντονα το χάδι της εκεί. Η Ζίνα στην αρχή νόμιζε ότι το έκανε για να γαμήσει πιο δυνατά το στόμα της αλλά όταν αντιλήφτηκε ότι ο Φιδάκος είχε ανοίξει περισσότερο τα πόδια του, κατάλαβε. Το δάχτυλο της γλίστρησε χαμηλότερα βρίσκοντας την κωλότρυπα του και χωρίς να διστάσει, χώθηκε μέσα. Ο Φιδάκος βόγκηξε από την ηδονή.

-    «Κι άλλο! Πιο δυνατά... Πιο βαθιά... Έτσι! Με τρελαίνεις με αυτά τα κόλπα!»

Η Ζίνα πλέον είχε πάρει φόρα… Ερωτική αγριότητα ξύπνησε τα απωθημένα συναισθήματα της. Το δάχτυλο της άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα μέσα - έξω - μέσα στον κώλο του ενώ τώρα ρουφούσε με μανία τον πούτσο του. Καταλάβαινε ότι πολύ γρήγορα ο Φιδάκος θα εκσπερμάτωνε... Και μιας και του άρεσε ότι του έκανε, σκόπευε να του χαρίζει τον οργασμό όπως τον ήθελε. Και τότε, καθώς τραβούσε έξω τελείως το δάχτυλο της, ένωσε δυο δάχτυλα μαζί και τα έχωσε μέχρι την βάση τους μέσα στο κωλάντερο του. Ο Φιδάκος τινάχτηκε βογκώντας από πόνο και καύλα και φώναξε:

-    «Τώρα... Μην σταματάάάάάς… Χύνω πουτάνα μου... Ρούφα τα όλα τα χύσια μου! Δικά σου είναι… Αααχχ!!!»

Η Ζίνα προς στιγμήν ένιωσε προσβολή για τη χρήση των λέξεων, αλλά κατά βάθος την ευχαριστούσε γιατί ήξερε ότι ο Φιδάκος απολάμβανε με όλο του το είναι την κάθε της κίνηση. Την επόμενη στιγμή ένιωσε το σώμα του Φιδάκου να τινάζεται ενώ ο πούτσος του σκλήρυνε περισσότερο... Καυτή πηχτή λαβα γέμισε το στόμα της... «Χύνει... Χύνει μέσα στο στόμα μου...» σκέφτηκε. «Αυτή η γεύση είναι από το σπέρμα του.. Και μου αρέσει! Με τρελαίνει που χύνει έτσι άγρια και δυνατά. Θα τον ξεζουμίσω τελείως! Θα τα καταπιώ όλα!». Αλλά δεν μπόρεσε να τα καταπιεί όλα γιατί οι ποσότητες σπέρματος που τινάζονταν μέσα στο στόμα της πολύ γρήγορα γέμισαν την κοιλότητα του. Έτσι αναγκάστηκε να αφήσει κάποια να τρέξουν πάνω στον πούτσο του και στο χέρι της που τον κρατούσε.

Ο Φιδάκος απόλαυσε τον οργασμό του σε όλο του το μέγεθος. Ένιωσε να αδειάζει ότι είχε και δεν είχε από το έντονο ρούφηγμα της. Τελικά ο οργασμός του κόπασε κι αυτός έπεσε πάνω στις γούνες λαχανιασμένος. Η Ζίνα για λίγο έμεινε να ρουφάει τον πούτσο του μέχρι που βεβαιώθηκε ότι δεν έχει μείνει τίποτα μέσα του. Μετά άρχισε να γλείφει και να καθαρίζει ότι είχε ξεφύγει από το στόμα της.

Όταν τελείωσε το έργο της, πήγε να σηκωθεί για να καθαρίσει το στόμα της, αλλά ο Φιδάκος την άρπαξε απότομα από το χέρι και την έσφιξε στην αγκαλιά του κολλώντας τα χείλη του στα δικά της. Το σάλιο τους με το σπέρμα του ενώθηκαν... Η Ζίνα με μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση έστελνε το σάλιο της μαζί με το σπέρμα του μέσα στο στόμα του. Έτσι όπως στεκόντουσαν όρθιοι ένιωσε τον πούτσο του σκληρό ακόμα να πιέζει την κοιλιά της. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, πήδηξε στον αέρα και κρεμάστηκε πάνω στον Φιδάκο αγκαλιάζοντας τον από τον λαιμό και δένοντας τα πόδια γύρω από τη μέση του. Αντανακλαστικά τα χέρια του Φιδάκου χούφτωσαν τα κωλομέρια της και την πίεσαν πάνω του. Τώρα ο πούτσος του προσπαθούσε να βρει το δρόμο του…

Ο Φιδάκος ανασήκωσε σαν πούπουλο το κορμί της και την επόμενη στιγμή την κάθισε πάνω στον πούτσο του χώνοντας τον βαθιά μέσα στο μουνί της. Αμέσως τα χέρια του άρχισαν να την χτυπάνε με δύναμη πάνω στην κοιλιά του. Η Ζίνα ένιωσε να μουδιάζει ολόκληρη από αυτήν την ακροβατική στάση στην οποία την γαμούσε. Τον βοήθησε κι αυτή όσο μπορούσε... Με κλειστά μάτια έφερνε στη μνήμη της το ρούφηγμα που του έκανε πριν από λίγο και τη στιγμή που οργασμός της την ξαναχτύπησε, αυτή σκεφτόταν τη δική του στιγμή που έχυνε στο στόμα της.

Παραλυμένη από αυτόν τον οργασμό της, κρεμάστηκε πάνω στον Φιδάκο. Αυτός απαλά την ξάπλωσε στις γούνες και ξάπλωσε με τη σειρά του πάνω της. Μια ακόμα ικανότητα του... Να μπορεί να κρατάει την στύση του ακόμα και μετά από την εκσπερμάτωση του... Έστω και αν έχει χύσει μερικές φορές μπορούσε να κρατάει τον πούτσο του σκληρό και καυλωμένο. Μπήκε μέσα της άγρια τώρα... Κάρφωσε τον πούτσο του μέχρι τη μήτρα της. Η Ζίνα ανίκανη να αντίδραση προσπαθούσε να βρει την ανάσα της ενώ ένιωθε τον πούτσο του Φιδάκου να οργώνει το μουνί της.

Σκέψεις απορίας γέμισαν το μυαλό της. «Μα ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο άνδρας; Μήπως είναι κάποιος ημίθεος που οι θεοί της τον έκαναν δώρο; Μήπως επειδή είναι ημίθεος γι’ αυτό και δεν φοβάται ούτε πόνο ούτε θάνατο; Ότι και να είναι, τελικά αυτός ο άνδρας αξίζει να γίνει ο μόνιμος επιβήτορας της..», σκέφτηκε. Έπρεπε λοιπόν να βρει κάποια λύση... Αργότερα όμως... Τώρα ένιωθε την καύλα της να φουσκώνει ξανά... Και τότε θυμήθηκε ότι της είχε ζητήσει να αφήνει το σπέρμα του σε όλες τις εισόδους της και το είχε δεχτεί. Περιέργεια και φόβος την γέμισαν... Περιέργεια για το πως θα ήταν αν ένιωθε τον πούτσο του μέσα στον κώλο της. Φόβος γιατί ήταν χοντρός και μακρύς... Θα την ξέσκιζε στην κυριολεξία! Χωρίς να το σκεφτεί περισσότερο υπερνικώντας η δύναμη της περιέργειας και της καύλας της του είπε:

-    «Αγόρι μου.. Έχω περιέργεια να σε νιώσω και στην άλλη μου είσοδο, αλλά φοβάμαι μην με σακατέψεις. Υποσχέσου με ότι θα είσαι προσεκτικός. Λαχταράω τόσο πολύ να νιώσω αυτό το υπέροχα πανέμορφο καυλί σου να χώνεται στον κώλο μου!!!»

Ο Φιδάκος την κοίταξε έκπληκτος! Έκπληξη γιατί ενώ το είχε στο πρόγραμμα να το δοκιμάσουν αργότερα, ποτέ δεν περίμενε να του το ζητήσει αυτή η ίδια!

-    «Μην φοβάσαι μωράκι μου.. Είμαι γνώστης.. του αθλήματος. Και ναι, δεν πρόκειται να σε σακατέψω. Αλλά σίγουρα θα πονέσεις. Είναι μια παρθένα περιοχή πιο δύσβατη ακόμα και από αυτή του μουνιού σου όταν ήταν παρθένο. Αλλά θα σε προετοιμάσω κατάλληλα αν αυτή είναι η επιθυμία σου. Σου υπόσχομαι ότι μετά τον πόνο η ευχαρίστηση σου θα είναι πρωτόγνωρη... Τελείως διαφορετική αίσθηση ηδονής από αυτήν που νιώθεις στο μουνί σου…»

Η Ζίνα τότε είπε με επιτακτική φωνή:

-    «Σε διατάζω να μου πάρεις την παρθενιά του κώλου μου! Και φρόντισε να με ικανοποιήσεις γιατί αλίμονο σου! Και μην σε νοιάζει αν σε φωνάζω να σταματήσεις επειδή πονάω... Αν είναι να το απολαύσω μετά τόσο πολύ όσο μου λες, τότε κάνε αυτό που νομίζεις και ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα…»

Ο Φιδάκος τότε την έβαλε στα τέσσερα με τον κώλο της τουρλωμένο και τα πόδια της αρκετά ανοιχτά. Κοίταξε στο τραπέζι και βρήκε κάτι σαν βούτυρο... Πήρε λίγο στα δάχτυλα του και άλειψε την κωλοτρυπίδα της. Έβαλε αρκετή ποσότητα χώνοντας την μέσα στο κωλάντερο της. Μετά άλειψε και τον πούτσο του.

-    «Θέλω να χαϊδεύεις συνέχεια το μουνάκι σου…», της είπε. «Θέλω να το κρατάς καυλωμένο από μόνη σου.. Αυτό θα μετριάσει πολύ τον πόνο…»

Η Ζίνα φυσικά είχε πολλές φορές αυτοϊκανοποιηθεί τρίβοντας στα κρυφά το μουνί της, ακόμα μερικές φορές χώνοντας κάποιο κερί ή άλλο αντικείμενο μέσα της. Αλλά πρώτη φορά θα έκανε κάτι τέτοιο παρουσία κάποιου άλλου. Αλλά αυτός ο άλλος ήταν ένας άντρας... Ένας άντρας που της χάριζε τόσο πολύ ηδονή. Ένας άντρας που της μάθαινε όλα τα μυστικά και τις κρυφές χάρες των διάφορων ερωτικών παιχνιδιών και παραλλαγών. Έφερε το χέρι της κάτω από το μουνάκι της και άρχισε να το τρίβει αργά - αργά με κυκλικές κινήσεις. Σε λίγο έβαλε δυο δάχτυλα μέσα του... Ένιωσε τόσο πρόστυχη και ταπεινωμένη για λίγο... Αυτή! Μια βασίλισσα Αμαζόνων να κάθεται και να μαλακίζεται σαν σκύλα μπροστά σε αυτόν τον επιβήτορα. Αυτή η σκέψη όμως την καύλωσε περισσότερο...

-    «Είμαι έτοιμη επιβήτορα μου... Έχω καυλώσει για σένα πολύ. Έλα λοιπόν.. σκίσε την παρθενιά του κώλου μου! Πάρε με! Γάμησε με! Κάνε με ότι θέλεις... Έχω κατακαυλώσει!!!»

Ο Φιδάκος δεν περίμενε να του το ξαναπεί. Τοποθετήθηκε πίσω από τον κώλο της, χούφτωσε τον πούτσο του και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του πάνω στην μικροσκοπική κωλοτρυπίδα.

-    «Χαλάρωσε όσο μπορείς και πάρε βαθιά ανάσα…»

Με το που το έκανε αυτό η Ζίνα, ο Φιδάκος έσπρωξε δυνατά τον πούτσο του μέσα στον κώλο της. Η στενός σφικτήρας μυς του κώλου της πιέστηκε απότομα και άνοιξε διάπλατα, ξεπερνώντας τα συνηθισμένα του όρια. Άφησε τον οργισμένο εισβολέα να ορμήσει ακάθεκτος στην παρθένα χώρα του κωλάντερου. Η Ζίνα άνοιξε το στόμα της για να τσιρίξει αλλά ο πόνος μούδιασε τις φωνητικές της χορδές. Δάκρυα γέμισαν τα μάτια της. Η ανάσα της για λίγο σταμάτησε. Όλο της το κορμί ίδρωσε απότομα. Και μετά... Μετά μια μακρόσυρτη κραυγή ξεκίνησε από τα σωθικά της και τινάχτηκε στο λαρύγγι της... Η Ζίνα τσίριξε δυνατά καθώς ο ατσαλένιος όγκος του πούτσου του Φιδάκου ξέσκιζε την παρθένα κωλότρυπα της.

Ο Φιδάκος ένωσε την κοιλιά του πάνω στα κωλομέρια της. Τώρα όλος ο πούτσος του βρισκόταν χωμένος μέσα στον κώλο της. Η Ζίνα ανασαίνει βαριά βογκώντας από τον πόνο και το τσούξιμο. Μέσα στη ζάλη της άκουσε απόμακρα την φωνή του Φιδάκου επιτακτική να της λέει να συνεχίσει να τρίβει το μουνί της. Τότε θυμήθηκε ότι το χέρι της ήταν ακόμα πάνω στο μουνί της και συγκεκριμένα από τον πόνο τα δάχτυλα της είχαν γαντζωθεί βαθιά μέσα του. Άρχισε τότε να το τρίβει ενώ ο Φιδάκος λίγο μετά άρχισε να της γαμάει τον κώλο...

Η Ζίνα βογκούσε και του έλεγε να σταματήσει γιατί ο πόνος και το τσούξιμο ήταν αφόρητα, αλλά ο Φιδάκος δεν την άκουγε... Εκτελούσε τις εντολές της... Όχι δηλαδή ότι θα έκανε κάτι διαφορετικό. Η καύλα που ένιωθε μέσα στο κωλάντερο της ήταν απερίγραπτη... Ένιωθε να διογκώνεται ο πούτσος του τρομερά μέσα στο κωλάντερο της. Η αίσθηση ήταν απερίγραπτη. Δυνάμωσε σταδιακά τις παλινδρομικές κινήσεις του μέσα της... Η Ζίνα συνέχισε να βογκάει και να ανασαίνει βαριά ενώ το πανέμορφο προσωπάκι της είχε γίνει μούσκεμα από τα δάκρυα του πόνου. Μέσα της όμως άρχισε να νιώθει διαφορετικά. Ο έντονος πόνος άρχισε να καλμάρει ενώ η καύλα που ένιωθε μεγάλωνε όλο και περισσότερο.

Έπιασε τον εαυτό της να κουνιέται κόντρα στις κινήσεις του Φιδάκου. Στην πραγματικότητα κάθε φορά που αυτός έχωνε τον πούτσο του μέσα της, αυτή έσπρωχνε τον κώλο της πάνω του για να τον νιώσει πιο βαθιά. Η καύλα της φουρτούνιαζε ολοένα και περισσότερο... Το μίγμα αυτό των αισθημάτων πόνου - καύλας... αφόρητης καύλας, έκαψε το λογικό του μυαλού της. Έγινε με μιας ένα ζώο... Ένα ζώο που το μόνο που ήθελε ήταν να τερματίσει την καύλα της και να νιώσει τον οργασμό να γεμίζει την ύπαρξη του. Τα λόγια της που έβγαιναν από το στόμα της δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήτανε δικά της…

-    «Έλα αγόρι μου.. Έλα γαμιά μου... Έτσι σε θέλω... ξέσκισε την πουτάνα σου! Δώσε της αυτό που θέλει... Μην σταματάς... Πιο δυνατά... Πιο άγρια... Έλα.. γάμησε με πιο σκληρά. Μην με λυπάσαι. Πονάω αλλά έχω τρελαθεί από την καύλα. Κάνε με να χύσω.... Πρέπει να χύσω! Δεν αντέχω άλλο!!!»

Ο Φιδάκος άφησε τότε τον «θυμό» του να ξεσπάσει. Άρπαξε τα κωλομέρια της και άρχισε να την γαμάει με λύσσα. Οι κραυγές και τα βογκητά της, τα λαχανιάσματα και οι τσιρίδες της έφταναν στα αφτιά του σαν λόγια προτροπής να την γαμήσει ακόμα πιο άγρια. Καταλάβαινε ότι κι αυτός δεν θα μπορούσε να κρατηθεί για πολύ ακόμα. Με σφιγμένα τα δόντια σφυροκοπούσε τον πούτσο του αμείλικτα μέσα στην ξεχειλωμένη πλέον κωλότρυπα της. Η Ζίνα σε μια στιγμή λύγισε το κορμί της και τίναξε πίσω το κεφάλι της φωνάζοντας:

-    «Τώρααα! Ναι... Έλα τώρα... Επιτέλους! Χύνω πάνω στον πούτσο σου γαμημένε άντρα! Πάρ’ τα όλα! Χύνωωω!!»

Το κορμί της τινάχτηκε για μια ακόμη φορά από τον θυμωμένο οργασμό της που ξεχείλισε πάνω στο κορμί της. Ο Φιδάκος αφέθηκε κι αυτός. Μπήγοντας με μεγάλη ταχύτητα τον πούτσο του μερικές φορές μέσα στον κώλο της... Έχυσε μαζί της. Οι φωνές και οι κραυγές τους ενώθηκαν σε ένα κρεσέντο υμνώντας τον οργασμό τους. Τα κορμιά τους μαστιγώθηκαν αλύπητα από τον ομαδικό οργασμό τους. Οι ανάσες τους λαχάνιασαν. Τα κορμιά του μούδιασαν...

Η Ζίνα έπεσε άψυχη πάνω στη γούνα και ακολούθησε την πορεία της ο Φιδάκος προσπαθώντας να βρουν τις ανάσες τους... Ο Φιδάκος έμεινε μέσα της για λίγο. Την αγκάλιασε τρυφερά και άρχισε να της μιλάει τρυφερά φιλώντας την τρυφερά στον λαιμό και στα μάγουλα σκουπίζοντας με τα χείλη και τη γλώσσα του τα δάκρυα της... Σε λίγο, χαλαρωμένοι από την ερωτική τους λαίλαπα, βυθίστηκαν σε έναν βαθύ ύπνο…

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 11395)