Η απίστευτη βραδιά στην Κρήτη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ήταν καλοκαίρι και η Μαίρη με το αγόρι της πήγαν διακοπές. Φτάνουν στον προορισμό τους, και το βραδάκι, μετά από καφεδάκι και ποτό, πήγαν στην παραλία. Εκεί άρχισαν να κάνουν έρωτα ώσπου κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν ότι τους πλησίαζε ένας άγνωστος… Η Μαίρη σκέφτηκε ότι ίσως ήταν μια καλή περίπτωση για ένα τρίο…

Η ιστορία:

Γεια σας, είμαι η Μαίρη και είμαι 22 χρονών. Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες στο συγκεκριμένο site και θα ήθελα να μοιραστώ την δικιά μου ερωτική εμπειρία.

Ήταν καλοκαίρι του 2009 και είχαμε αποφασίσει με το αγόρι μου να πάμε για διακοπές στην Κρήτη. Είχαμε πάρει και οι δύο άδεια από τις δουλειές μας και περιμέναμε με ανυπομονησία το συγκεκριμένο ταξίδι. Ετοιμάσαμε τις βαλίτσες μας και κατευθυνθήκαμε προς το λιμάνι.

Για να μην τα πολυλογώ φτάσαμε στην πανέμορφη Κρήτη και κατευθυνθήκαμε προς το ξενοδοχείο για να αφήσουμε τα πράγματα μας και να βγούμε καμιά βόλτα για κανένα καφέ. Είχε βραδιάσει και βγήκαμε για ένα ποτό. Η ώρα είχε περάσει, είχαμε πιει αρκετά ποτά και η διάθεση ήταν ανεβασμένη. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα στην παραλία μιας και ήταν άδεια τέτοια ώρα.

Κατεβήκαμε στην παραλία και με ένα παθιασμένο φιλί ο Χρήστος με ξάπλωσε στην άμμο. Τα φιλιά μας ήταν παθιασμένα κι εγώ άρχισα να ανάβω και να υγραίνομαι αλλά κι αυτός δεν πήγαινε πίσω… ένιωθα το σκληρό καυλί του να πιέζει το παντελόνι του. Ήθελα πολύ να νιώσω το σκληρό καυλί του μέσα στο υγρό μουνί μου. Ο Χρήστος άρχισε να κατεβαίνει πιο κάτω φιλώντας με στον λαιμό ενώ στην συνέχεια άρχισε να πιπιλάει τις ρώγες μου.

Καύλωνα όλο και πιο πολύ με τις κινήσεις του ενώ αυτός συνέχισε να κατεβαίνει προς το υγρό μουνάκι μου. Άρχισε να γλείφει απαλά την κλειτορίδα μου και καθώς με έγλειφε έχωσε απαλά μέσα στην τρύπα μου ένα δάχτυλο. Η αίσθηση ήταν μοναδική.. το κορμί μου έκανε σπασμωδικές κινήσεις καθώς ένιωθα ότι σε λίγο θα τελείωνα. Τον τράβηξα προς τα πάνω και το παρακάλεσα να μπει μέσα μου.

Ενώ έμπαινε ένιωθα την απόλυτη ηδονή.. τα κορμιά μας τριβόντουσαν το ένα πάνω στο άλλο καθώς ο πούτσος του μπαινόβγαινε με δύναμη στο μουνί μου. Τον οργασμό μου ακολούθησε μια πολύ δυνατή τσιρίδα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ.. το σώμα μου είχε παραλύσει τελείως και η καρδιά μου κόντευε να σπάσει καθώς ένας άγνωστος άρχισε να μας πλησιάζει… Πεταχτήκαμε και οι δύο όρθιοι και αρχίσαμε να ντυνόμαστε. Ο άγνωστος είχε φτάσει πλέον κοντά μας και μας κοιτούσε με απορία.

-    «Τι κάνετε εδώ;»

Ήταν ένας ψηλός, καλογυμνασμένος άντρας γύρω στα 28. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι θα ήταν ο τέλειος άντρας για ένα τρίο. Έτσι γύρισα και του είπα:

-    «Γαμιόμαστε. Θα σε ενδιέφερε ένα τρίο;»

Μόλις το άκουσε είδα το παντελόνι του να φουσκώνει καθώς μου αποκρίθηκε θετικά. Έτσι τον πλησίασα και του έδωσα ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο, καθώς άρχισα να κατεβάζω το χέρι μου προς τα κάτω. Έβαλα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι του και έπιασα την πούτσα του που ήταν καυλωμένη. Ο Χρήστος πλησίασε και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό καθώς ξεκούμπωνε το παντελόνι του.

Ήμουν ανάμεσα σε δύο άντρες και δεν ντρεπόμουν καθόλου. Ήθελα να νιώσω πως είναι να πηδιέσαι με δύο άντρες συγχρόνως. Ο Χρήστος άρχισε να με κατεβάζει κάτω και με έστησε στα τέσσερα και μου κατέβασε το στρινγκ και άρχισε να χτυπάει τον πούτσο του στα κωλομάγουλα μου, καθώς εγώ είχα πάρει την πούτσα του άλλου στο στόμα μου. Ήθελα να μπει μέσα μου κι αυτό έκανε. Έμπαινε μέσα μου δυνατά αλλά ήθελα περισσότερο. Τότε γύρισα στον άλλον και του είπα:

-    «Γάμα με από το μουνί!»

Ο Χρήστος ξάπλωσε ανάσκελα και γαμούσε τον κώλο μου ενώ ο άλλος ήρθε και μπήκε δυνατά μέσα στο υγρό μουνάκι μου. Ένιωθα την απόλυτη ηδονή καθώς μπαινόβγαιναν δυο πούτσες στις δύο τρύπες μου και μέσα σε δύο λεπτά είχα τελειώσει ενώ και οι δύο συνέχισαν να με γαμάνε. Τότε ο Χρήστος μου είπε:

-    «Μωρό μου θα σε χύσω στον κώλο!»

Και έτσι έκανε. Τελείωσε μέσα στον κώλο μου ενώ ο άλλος συνέχισε να με γαμάει και με έκανε να τελειώσω μία ακόμα φορά. Συνέχισε να με γαμάει και όταν κόντευε να χύσει μου λέει:

-    «Άνοιξε το στόμα σου καύλα μου…»

Το έκανα και άφησε τα καυτά χύσια του στο στόμα μου. Έκανα λίγη ώρα μέχρι να συνέλθω ενώ ο άγνωστος είχε ήδη φύγει. Σηκωθήκαμε, ντυθήκαμε και κατευθυνθήκαμε προς το ξενοδοχείο. Μπήκαμε για ένα μπάνιο και πέσαμε και ύπνο γιατί ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Τις επόμενες τρεις μέρες κατεβαίναμε στην παραλία και περνούσαμε τέλεια αλλά δεν ξαναείδαμε τον άγνωστο. Με τον Χρήστο έχει λίγους μήνες που χωρίσαμε αλλά ακόμα θυμόμαστε εκείνη την αξέχαστη βραδιά...

(Copyright protected OW ref: 11345)