Ο γκόμενος της γυναίκας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι θέλοντας να κάνει πιο πικάντικη τη σχέση του, άρχισαν να διηγούνται διάφορες φαντασιώσεις την ώρα που έκαναν έρωτα. Ο σύζυγος διαπίστωσε ότι αυτό τον καύλωνε πολύ και θέλησε να βρει τρόπο να κάνουν τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα. Προσπαθώντας έμμεσα να πείσει και τη γυναίκα του εκείνη τον ξάφνιασε με μια έκπληξη…

Η ιστορία:

Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και οκτώ χρόνια και τον τελευταίο χρόνο αποφασίσαμε να ανανεώσουμε κάπως την ερωτική μας ζωή και να ξεφύγουμε όσο μπορούμε από τη ρουτίνα του γάμου και των υποχρεώσεων της οικογένειας. Τα τελευταία χρόνια, με την πίεση των υποχρεώσεων απέναντι στα παιδιά, είχαμε σχεδόν εγκαταλείψει την έντονη ερωτική ζωή που κάναμε στα πρώτα χρόνια του γάμου μας, καθώς και όταν είχαμε γνωριστεί.

Η Νάσια είναι 35 χρονών, ψηλή, μελαχρινή, με καλοσχηματισμένο σώμα και μεγάλο και στητό στήθος. Χρόνια πηγαίνει στα γυμναστήρια και έτσι έχει καταφέρει να διατηρήσει σε καλή κατάσταση το σώμα της, πράγμα που την κάνει ποθητή σε μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού σε συνδυασμό με το ωραίο και προκλητικό ντύσιμο που κάνει. Πολλές φορές μου έχει πει για συναδέλφους της στη δουλειά ή για πιτσιρικάδες σε καφετέριες που την καμακώνουν με το βλέμμα τους ή με διάφορα υπονοούμενα που τις λένε, κυρίως συνάδελφοι.

Όλα αυτά αποτελούν για μας πηγή διαφόρων φαντασιώσεων, που λέγαμε στο κρεβάτι μας, όταν η Νάσια μου έκανε λόγο για τον τάδε πιτσιρικά που προσπαθούσε στην καφετέρια να πάρει μάτι την κιλότα της, κάτω από τα πόδια που αυτή είχε βάλει σταυροπόδι, για το φίλο δίπλα που δεν έδιωχνε το βλέμμα του στιγμή από πάνω της, για τον δείνα συνάδελφο που την τελευταία εβδομάδα που δεν έλεγε να ξεκολλήσει το βλέμμα του από τα βυζιά της. Όλα αυτά έπαιρναν τη θέση τους στις δικές μας φαντασιώσεις και κατέληγαν σε απίθανα γαμήσια μεταξύ μας.

Έτσι, ο τάδε πιτσιρικάς που την καμάκωνε στην καφετέρια, γινόταν στη φαντασίωσή μας ο νεαρός γκόμενος που την πηδούσε στην κρεβατοκάμαρα, ενώ εγώ έλειπα στη δουλειά ή σε ταξίδι. Όταν γύριζα τους άκουγα να πηδιούνται και πλησίαζα να δω τι συμβαίνει. Αντί να νευριάσω με αυτό που έβλεπα, η καύλα μου έφτανε στο ζενίθ και καθόμουν να παρακολουθήσω τη σκηνή, παίζοντας τον πούτσο μου. Μετά έμπαινα κι εγώ στην κρεβατοκάμαρα και έπαιρνα μέρος στο γαμήσι με τον πιτσιρικά και παίρναμε τη Νάσια τρίγωνο.

Με τέτοιες φαντασιώσεις περάσαμε καλά στο κρεβάτι μας τα τελευταία χρόνια, αλλά ήταν φανερό ότι αναζητούσαμε πια κάτι πιο συναρπαστικό και πιο τολμηρό που θα έδινε μια άλλη γεύση στην ερωτική μας ζωή. Τελευταία βέβαια συζητούσαμε κι άλλες φαντασιώσεις, όπως ο συνάδελφος από τη δουλειά με τον οποίο συναντιόταν και γαμιόταν η γυναίκα μου ξεχωριστά από μένα. Μετά γύριζε στο σπίτι και μου διηγιόταν με κάθε λεπτομέρεια τι είχε γίνει μεταξύ τους. Αυτή τη φαντασίωση τη συζητούσαμε πάρα πολύ καιρό και μας άναβε και τους δύο περισσότερο από κάθε άλλη. Συνέχεια έλεγα στο κρεβάτι στη Νάσια ότι μπορείς να γαμηθείς με όποιον θες αρκεί να το ξέρω από πριν και η καύλα μου ανέβαινε στο τέρμα.

Δεν πέρασε πολύ διάστημα και αυτή η ιδέα μου είχε καρφωθεί στο μυαλό και σκεφτόμουν να της το προτείνω να το κάνει στην πραγματικότητα. Στην αρχή βέβαια είχα μεγάλους δισταγμούς και δεν ήξερα πως θα το πάρει. Προσπάθησα να της το φέρω έτσι με πλάγιο τρόπο, όπως μου είχε διηγηθεί και παλιότερα ένας φίλος που το είχε καταφέρει με τη γυναίκα του. Έτσι άρχισα να της μιλώ για τις φαντασιώσεις που συζητούσαμε στο κρεβάτι και όταν δεν πηδιόμαστε και να προσπαθώ να ανοίγω συζήτηση γύρω απ’ αυτές:

-    «Πώς σου φάνηκαν αυτά που συζητήσαμε χθες το βράδυ αγάπη μου; Σου άρεσαν; Θέλεις να τα ξαναπούμε; Θέλεις να τα κουβεντιάζουμε μόνο στο κρεβάτι;»

Αυτή στην αρχή μου απαντούσε ότι της άρεσαν πάρα πολύ και ότι θέλει να συνεχίσουμε να τα συζητάμε, αλλά μη καταλαβαίνοντας το υπονοούμενο της τελευταίας ερώτησης, μου απαντούσε με αφέλεια:

-    «Μα που αλλού να τα συζητήσουμε; Ξέρεις ότι στο σπίτι υπάρχουν τα παιδιά. Έχουμε περιορισμένες δυνατότητες σε χώρο και χρόνο…»

Εγώ αν και για κάποιο διάστημα της επαναλάμβανα τέτοιου τύπου ερωτήσεις δεν προχωρούσα παραπέρα κι αυτή δεν φαινόταν να έχει πάρει χαμπάρι τι ακριβώς ήθελα να της πω. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Είχε μάλλον αντιληφθεί ότι πήγαινα να της κάνω πρόταση για να βρει γκόμενο κι αυτό φάνηκε όταν πια αποφάσισα να της το πω ανοικτά. Έτσι ένα μεσημέρι που είχαν φύγει τα παιδιά για το φροντιστήριο, πιάσαμε πάλι τη συζήτηση για τις φαντασιώσεις μας αυτές. Τότε της είπα στα ίσια:

-    «Γιατί αυτά που συζητάμε να μην τα κάνουμε πραγματικότητα;»

Αυτή δεν αντέδρασε καθόλου, ούτε ένιωσε κάποια έκπληξη γι’ αυτό. Μου απάντησε ψύχραιμα σα ν’ άκουγε το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο:

-    «Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αμέσως. Ίσως να βρεθεί ο κατάλληλος και σίγουρα τότε θα σου το πω».

Εγώ ένιωσα χαρά που είχα καταφέρει να της το πω στα ίσια και που δεν ήταν αρνητική. Το πράγμα, για περισσότερο από πέντε μήνες από τότε που το συζητήσαμε ανοιχτά και ειλικρινά, είχε παραμείνει στο ίσως. Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι και να πιστεύω ότι μου έδωσε αυτή τη θετική αλλά αόριστη απάντηση για να με αποφύγει και να μην της γίνω στενός κορσές για ένα τέτοιο ζήτημα. Στο κρεβάτι επαναλαμβάναμε τέτοιες φαντασιώσεις αλλά η όποια συζήτηση επί του θέματος σταματούσε εκεί.

Όπως σας είπα είχαν περάσει πέντε μήνες από τότε που κουβεντιάστηκε ουσιαστικά το θέμα και δεν υπήρξε κανένα φως, όταν ξαφνικά ένα πρωί που ετοιμάστηκε να πάει τα παιδιά στο σχολείο και να φύγει για τη δική της δουλειά, μου είπε στα γρήγορα:

-    «Ξέρεις το Σάββατο ή και όλο το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να είσαι στο σπίτι και να αναλάβεις αποκλειστικά τα παιδιά. Εγώ θα χρειαστεί να λείψω».

Το μυαλό μου δεν πήγε σ’ αυτό το θέμα και τη ρώτησα αν είναι κανείς δικός της άρρωστος.

«Όχι μην ανησυχείς, όλα καλά. Θα σου εξηγήσω το μεσημέρι που θα λείπουν τα παιδιά».

Το μεσημέρι που επέστρεψα στο σπίτι ήταν εκεί και με περίμενε. Με κοίταξε μ’ ένα πονηρό και γεμάτο νόημα βλέμμα και μου είπε:

-    «Θα σου πω σε λίγο, να μην είναι μπροστά τα παιδιά».

Και πράγματι όταν σε λίγο τα παιδιά έφυγαν για το φροντιστήριο, μου είπε να πάμε μέσα στο σαλόνι να συζητήσουμε. Μου έφτιαξε μάλιστα έναν καφέ και καθώς μου τον έφερε μπήκε κατευθείαν στο θέμα:

-    «Κοίτα, εδώ και μια εβδομάδα βγαίνω μ’ ένα παιδί που γνώρισα στο σπίτι της φίλης μου της Κικής. Έχουμε πάει βόλτα με το αυτοκίνητό του και είπαμε να βρεθούμε στο σπίτι του το Σάββατο. Τίποτα δεν θα γίνει χωρίς τη δική σου άδεια. Αν το θέλεις θα βγω μαζί του. Ίσως μείνω στο σπίτι του και το βράδυ και θα δούμε πως θα το καλύψουμε στα παιδιά…»

Εμένα εκείνη τη στιγμή είναι σα να πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα από το σώμα μου και ένιωσα την καύλα μου να φτάνει στο ζενίθ. Δεν ένιωσα καμιά ζήλεια ούτε οργή, άλλωστε για ότι έκανε ζητούσε την άδειά μου και θα το γνώριζα. Δεν δίστασα να της απαντήσω ότι, ναι, να πάει μαζί του και ότι είχε τη συγκατάθεσή μου γι’ αυτό. Ήταν κάτι που το είχα προκαλέσει και επιδιώξει από καιρό. Μετά συζητήσαμε με τη Νάσια για το πως θα καλύψουμε στα παιδιά την απουσία της από το σπίτι και αποφασίσαμε ότι θα πούμε ότι θα πήγαινε σ’ ένα γάμο συναδέλφων της στην Πάτρα. Μετά εγώ πήγα να πάρω τα παιδιά από το φροντιστήριο και η Νάσια βγήκε στα μαγαζιά να πάρει εσώρουχα, όπως μου είπε, για την αυριανή της συνάντηση.

Το βράδυ που ξανασυναντηθήκαμε είπαμε στα παιδιά αυτό που αποφασίσαμε. Μετά από κάποιο διάστημα και αφού τα παιδιά είχαν πάει για ύπνο, πήγαμε με τη Νάσια στην κρεβατοκάμαρά μας και μου διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια πως γνωρίστηκε με το νεαρό και τι είχαν κάνει μέχρι τότε. Είχαν γνωριστεί ένα βράδυ σε μια καφετέρια και η γυναίκα μου του την έπεσε αμέσως, έχοντας στο μυαλό της αυτά που της είχα πει προ καιρού. Κάνα δυο φορές είχαν πάει βόλτα με το αυτοκίνητό του, όπου έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και της χάιδεψε το μουνί της πάνω από το κιλοτάκι που φορούσε. Ταυτόχρονα τη φιλούσε στο στόμα και με το άλλο χέρι της χάιδευε τα βυζιά. Μου είπε ακόμη ότι έπαιξε με τον πούτσο του, πιάνοντας τον πάνω από το παντελόνι αλλά τα πράγματα έμειναν εκεί. Δεν ήθελε να προχωρήσει περισσότερο χωρίς να το ξέρω εγώ.

Μ’ αυτά που μου διηγήθηκε η Νάσια η καύλα μου είχε φτάσει στο απόλυτο. Αυτή το κατάλαβε, ήρθε κοντά μου και άρχισε να παίζει με τον καυλωμένο πούτσο μου. Με φίλησε με πάθος στο στόμα και στη συνέχεια γονάτισε μπροστά μου, πήρε τον πούτσο μου στα χέρια της και άρχισε να μου τον γλείφει με πάθος. Αυτό κράτησε για αρκετή ώρα και στη συνέχεια ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Εκεί η Νάσια μου έκανε ένα δυνατό τσιμπούκι και στη συνέχεια την ξέσκισα στο γαμήσι ασταμάτητα για πολλή ώρα.

Κάναμε διάφορες στάσεις, ανάσκελα με τα πόδια της στους ώμους μου ο πούτσος μου να σκίζει το μουνί της σαν μαχαίρι και να φτάνει μέχρι τα σωθικά της, μπρούμυτα να έχω ξαπλώσει από πάνω της και να της ξεσκίζω το μουνί ενώ τα πόδια της ήταν κλειστά, στα τέσσερα με τον κώλο της τουρλωμένο και τέλος την είχα καβαλήσει και της έμπηξα τον πούτσο στο μουνί, ενώ έπαιζα με τα δάχτυλά μου την κωλοτρυπίδα της. Το παθιασμένο γαμήσι που έγινε εκείνο το βράδυ έδειχνε πόσο με είχε ανάψει η κατάσταση που είχε ετοιμάσει η Νάσια και πόσο συναρπαστικά θα μπορούσε να είναι τα πράγματα στο μέλλον, αν προχωρούσε η κατάσταση με το νεαρό. Στη συνέχεια πέσαμε για ύπνο για να είναι έτοιμη η Νάσια για το αυριανό ραντεβού.

Την άλλη μέρα η Νάσια άρχισε να ετοιμάζεται για το ραντεβού της. Έβαλε τα εσώρουχα που είχε αγοράσει για την περίσταση και ντύθηκε κομψά. Το εξωτερικό της ντύσιμο δεν έδινε υποψία για το που πήγαινε, παρά το γεγονός ότι τα εσώρουχα που φορούσε ήταν κατάλληλα για την περίσταση. Φόρεσε ένα στρινγκ μαύρο εντελώς διάφανο, από το οποίο διαγράφονταν σχεδόν καθαρά το μουνί της και ένα επίσης μαύρο και διάφανο σουτιέν από το οποίο διαγράφονταν σαν σκιές οι μεγάλες και καφέ ρώγες των βυζιών της. Στη συνέχεια φόρεσε ένα ωραίο μαύρο καλσόν που στηρίχτηκε πάνω σε επίσης μαύρες ζαρτιέρες που ταίριαζαν απόλυτα με το σουτιέν και το στρινγκ κιλοτάκι. Όταν φόρεσε αυτά τα εσώρουχα με φώναξε στην κρεβατοκάμαρα και μου έδειξε την όλη εσωτερική της εμφάνιση. Ήταν καταπληκτική. Στη συνέχεια μου είπε:

-    «Ελπίζω να περάσουμε καλά με τον Κώστα σήμερα. Μόλις προχωρήσει κάπως η γνωριμία μας θα σε πάρω στο κινητό και θα σου πω δυο κουβέντες. Όταν γυρίσω θα σου τα διηγηθώ όλα με κάθε λεπτομέρεια. Τον Κώστα τον έχω προειδοποιήσει ότι γνωρίζεις για τη σχέση μας και ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι που αρέσει και σε σένα και σε μένα. Δεν υπάρχει καμιά άλλου είδους σχέση μεταξύ εμένα και εκείνου. Του μίλησα από την πρώτη στιγμή. «Αν γουστάρεις να με γαμήσεις», του είπα, «θα πρέπει πρώτα να το ξέρει ο άντρας μου και να συμφωνεί. Θα το συζητήσω μαζί του και θα σου πω». Χθες το απόγευμα μετά τη συζήτησή μας στο σαλόνι τον πήρα στο κινητό και του είπα ότι ο Γιάννης συμφωνεί και άρα προχωράμε. Και αυτός συμφώνησε».

Το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρο και άρα μπορούσαμε να το προχωρήσουμε.

-    «Εντάξει…», της απάντησα εγώ. «Θα περιμένω τηλέφωνο για να με φτιάξεις λίγο. Ακόμα και η αναμονή του τηλεφώνου με φτιάχνει…»

Με αποχαιρέτησε μ’ ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, αποχαιρέτησε και τα παιδιά, λέγοντας τους ότι πάει σε γάμο στην Πάτρα και έφυγε. Εγώ ήδη είχα γίνει τούρμπο από την καύλα και δεν μπορούσα να το πιστέψω το πως είχαν εξελιχτεί τα πράγματα. Μετά ασχολήθηκα με τα παιδιά καθώς και με δουλειές δικές μου και του σπιτιού.

Είχαν περάσει περισσότερο από πέντε ώρες από τότε που είχε φύγει η Νάσια από το σπίτι και δεν είχαμε επικοινωνήσει. Σκέφτηκα να την έπαιρνα εγώ στο κινητό αλλά μετά σκέφτηκα ότι αν βρίσκονται σε κάποια φάση καλύτερα να μην τους το χαλάσω. Βρισκόμουν σε μεγάλη έξαψη αλλά αποφάσισα να περιμένω. Έτσι πέρασαν άλλες δύο ώρες και περίπου κατά τις τέσσερις το απόγευμα και ενώ βρισκόμουν στην κρεβατοκάμαρα για ξεκούραση, χτύπησε το κινητό. Από τον αριθμό που με καλούσε κατάλαβα ότι ήταν η Νάσια.

-    «Γεια σου αγάπη μου, είμαι η Νάσια. Είμαι με τον Κώστα και βρισκόμαστε στο σπίτι του. Περνάμε πολύ ωραία. Εσείς πώς είστε στο σπίτι; Τι κάνουν τα παιδιά; Εσύ πως τα περνάς;»

-    «Εμείς τα περνάμε μια χαρά. Εσύ θέλω να μου πεις τα νέα σου. Πώς τα πέρασες μέχρι τώρα με τον Κώστα; Κάνατε κάτι;», ήταν η απάντησή μου.

-    «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Φάγαμε έξω για μεσημέρι, σ’ ένα εστιατόριο στην παραλιακή, πριν είχαμε πάει για καφέ και μετά ο φαγητό πήγαμε στο σπίτι του Κώστα. Μέχρι τώρα με έχει ξεσκίσει ασταμάτητα στο γαμήσι. Ο πούτσος του είναι αχόρταγος και μπαινόβγαινε μέσα μου σαν μαχαίρι. Τώρα είμαι με το κιλοτάκι στον καναπέ του σαλονιού και δεν φοράω τίποτε άλλο. Ο Κώστας έχει πάει έξω για τσιγάρα και να φέρει κανένα κρασί από την κάβα κι εγώ εκμεταλλεύομαι το διάστημα για να ξεκουραστώ. Σε λίγο θα γυρίσει και πάλι. Τα βυζιά μου είναι γεμάτα από τα χύσια του. Τελειώσαμε με δυνατό τσιμπούκι.

Μόλις γυρίσω έχω να σου πω φανταστικές λεπτομέρειες. Είναι καταπληκτικός στο γλειφομούνι. Μου έκανε αρκετή ώρα πριν ξεκινήσουμε το κανονικό γαμήσι και ταυτόχρονα έπαιζε με το δάχτυλο την κωλοτρυπίδα μου. Το μουνάκι μου αυτή τη στιγμή είναι γεμάτο από τα χύσια του, όπως και τα βυζιά μου. Όταν γυρίσει, θα τον βάλω να με γαμήσει και να χύσει πάνω στο μουνί μου και την κιλότα που θα φοράω. Μετά θα με γλείψεις εσύ. Συμφωνήσαμε μάλιστα να το κάνουμε και την επόμενη φορά που θα ξανασυναντηθούμε, να του πω με κάθε λεπτομέρεια τη φάση με το γλείψιμο. Από τον κώλο δεν με γάμησε ακόμα. Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Μέχρι τώρα με έχει πηδήξει τρεις φορές. Δεν σταματήσαμε καθόλου από τότε που ήρθαμε στο σπίτι…»

Ακούγοντας όλα αυτά που μου έλεγε η πούτσα είχε καυλώσει σαν κατάρτι. Την είχα πιάσει με το χέρι μου και την έπαιζα δυνατά. Τα βογκητά μου ακούγονταν και από το τηλέφωνο και η Νάσια μου είπε ότι θα ήθελε να μας είχε και τους δύο παρέα. Μου πρότεινε μάλιστα αν θα έμενε το βράδυ με τον Κώστα να με πάρουν και οι δύο στο κινητό και να μιλήσουμε καλύτερα για τα παιχνίδια που της έκανε ο Κώστας και ν’ ακούσω κανένα από τα γαμήσια που θα έκαναν τη νύχτα. Στη συνέχεια μου είπε ότι έπρεπε να κλείσει γιατί χτυπούσε το κουδούνι. Εκεί τελείωσε το τηλεφώνημα της Νάσιας αφού με αποχαιρέτησε με γλυκά φιλάκια. Μετά το τηλεφώνημα της Νάσιας τράβηξα μια γερή μαλακία και ένιωσα εκείνη τη στιγμή σα να έκανα ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου.

Μετά από τρεις ώρες η Νάσια μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι το βράδυ θα ερχόταν στο σπίτι. Δεν θα έμενε εκεί γιατί την άλλη μέρα ο Κώστας θα έφευγε για κάποιο ταξίδι και έπρεπε να σηκωθεί νωρίς. Έτσι και έγινε. Στο σπίτι ήρθε κάπως αργά, όταν τα παιδιά είχαν ήδη κοιμηθεί. Με φίλησε με παθιασμένο τρόπο και πολλή ώρα και στη συνέχεια μου είπε ότι πάει στην κρεβατοκάμαρα για ν’ αλλάξει και ότι θα με περιμένει εκεί. Αφού έβαλα μέσα στο σπίτι την τσάντα που είχε μαζί της, πήγα γρήγορα στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί με περίμενε μεγάλη έκπληξη. Η Νάσια με περίμενε με το κιλοτάκι και το σουτιέν με τα οποία είχε γαμηθεί με τον Κώστα και τουλάχιστον το κιλοτάκι της φαινόταν από μακριά ότι ο Κώστας την είχε κάνει μούσκεμα με τα χύσια του.

Αρχίσαμε χωρίς δεύτερη κουβέντα να φιλιόμαστε παθιάρικα και έβαλα το χέρι μου πάνω από το μουσκεμένο κιλοτάκι. Άρχισα να πασπατεύω με τα χέρια μου το καυλωμένο και αχόρταγο μουνάκι της, το οποίο ήταν πλημμυρισμένο στην κυριολεξία από τα χύσια του γαμιά της. Μετά η Νάσια απαλλάχτηκε από το σουτιέν της και έγλειψα με πολύ πάθος τις ρώγες των βυζιών της. Στη συνέχεια, αφού παραμέρισα με τα χέρια μου το κιλοτάκι της, την έβαλα πάνω σε μια πολυθρόνα που έχουμε στην κρεβατοκάμαρα και την έγλειψα για περισσότερο από ένα τέταρτο μη αφήνοντας ίχνος από χύσι πάνω στο μουνάκι της. Μου είπε κάθε λεπτομέρεια για τα γαμήσια που έκανε με τον Κώστα και το γαμήσι που έγινε εκείνη τη νύχτα μεταξύ μας.

Είναι σίγουρο ότι εγώ την πήρα περισσότερο από πέντε φορές εκείνο το βράδυ και την κατάχυσα στον πρόσωπο και στα μαλλιά. Καθώς τη γαμούσα μου περιέγραφε τον πούτσο του Κώστα, το χέρι που της έβαλε στην τουαλέτα της καφετέριας και στο αυτοκίνητο.

-    «Είχα πάει στην τουαλέτα κι αυτός με ακολούθησε. Όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος εκείνη τη στιγμή μέσα, ήρθε από πίσω μου, σήκωσε τη φούστα μου και μου πέρασε το δάχτυλό στο μουνί μου. Έπαιξε για κάποια λεπτά με τη κλειτορίδα μου και ένιωσα σα να με γάμησε κανονικά. Στο αυτοκίνητο με είχε βάλει να είμαι με τη φούστα σηκωμένη και σ’ όλη τη διαδρομή να φαίνεται κανονικά η κιλότα μου…»

Το γαμήσι που έγινε ήταν φοβερό. Η Νάσια έμοιαζε ασυγκράτητη και σα να μην είχε κουραστεί καθόλου από όλα αυτά. Τη γάμησα και την ξαναγάμησα μέχρι που πέσαμε ξεροί για ύπνο. Την άλλη μέρα σηκώθηκε στις δώδεκα το μεσημέρι από το κρεβάτι και ξεκινήσαμε τις δουλειές στο σπίτι σα να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά.

Από τότε έχουν περάσει τρεις μήνες και η Νάσια συναντιέται με τον γαμιά της σε τακτικά ραντεβού, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Πάντα με την έγκριση τη δική μου και γαμιέται μαζί του ασταμάτητα. Το ίδιο και μαζί μου. Πρόσφατα αποφασίσαμε να πάμε σπίτι του για φαγητό, να γνωριστούμε και να περάσουμε σε τρίγωνο, αφού πρώτα τους πάρω και μάτι. Επίσης συζητάμε για κάποιες διακοπές οι τρεις μας το καλοκαίρι. Αλλά αυτά είναι ιστορίες που δεν έγιναν ακόμη και θα σας τις διηγηθούμε όταν γίνουν.

Με πολύ αγάπη για τους φίλους του xstream.

(Copyright protected OW ref: 11077)