Μια σαραντάρα όλο καύλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μάκης σταματάει στο φανάρι και δίπλα του σε ένα αυτοκίνητο είναι μια ωραία σαραντάρα και της κλείνει το μάτι. Ξεκινώντας, αρχίζει στο δρόμο να της αναβοσβήνει τα φώτα για να σταματήσει. Με τα πολλά, καταφέρνει να της κλείσει ραντεβού όπου θα διαπιστώσει ότι μαζί της θα κάνει το καλύτερο γαμήσι της ζωής του…

Η ιστορία:

Θέλω να σας διηγηθώ κι εγώ την ιστορία μου. Είμαι παντρεμένος και η ιστορία που θα διηγηθώ συνέβη πριν τέσσερα περίπου χρόνια.

Ένα απόγευμα, πηγαίνοντας προς Μαρούσι, σταμάτησα σε ένα φανάρι. Ακριβώς δίπλα μου ήταν ένα αυτοκίνητο με μια κυρία γύρω στα 40. Εγώ ήμουνα 34. Γενικά ακόμα κρατιέμαι. Κοιταχτήκαμε και γέλασε πονηρά. Φυσικά της γέλασα κι εγώ. Μου άρεσε. Ήταν σκέτη καύλα. Κοκκινομάλλα με προκλητικό ύφος. Άναψε το φανάρι και ξεκίνησε. Εγώ την ακολούθησα χωρίς να σκεφτώ καν που πήγαινα.

Αφού της άναψα λίγο τα φώτα, σταμάτησε πιο κάτω δεξιά. Κατέβηκα, πήγα στο παράθυρο του αυτοκινήτου της και συστήθηκα. Ξέχασα να σας πω ότι με λένε Μάκη. Εκείνη την έλεγαν Γιάννα. Της πρότεινα να πάμε για καφέ και δέχτηκε. Παντρεμένη κι εκείνη, ήταν ότι έπρεπε η φάση.

Αφού τελειώσαμε με τον καφέ, αλλάξαμε τηλέφωνα και κανονίσαμε να τα πούμε πάλι. Κλείσαμε ραντεβού για το Σάββατο. Όταν συναντηθήκαμε μπήκαμε στο αμάξι μου και ξεκινήσαμε. Εκείνη φορούσε μια κοντή στενή φούστα, είχε καταπληκτικό σώμα και στήθος τέλειο. Περιττό να σας πω ότι μου είχε φτάσει στον αφαλό. Αυτή φυσικά το κατάλαβε και μου ακούμπησε το μπούτι. Με είχε καυλώσει απίστευτα, το ίδιο όμως καυλωμένη ήταν κι εκείνη. Έκανα στην άκρη και της έδωσα ένα παθιάρικο φιλί ενώ το χέρι μου μπήκε κάτω από τη φούστα. Αυτό ήταν. Φύγαμε κατευθείαν για ξενοδοχείο.

Δεν προλάβαμε παιδιά να μπούμε στο δωμάτιο και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό, να της γλείφω τα αυτάκια, να τη φιλάω στο στόμα κι εκείνη είχε τρελαθεί. Μου έπιανε τον πούτσο και ούρλιαζε. Της έβγαλα τα ρούχα εκεί στα όρθια και έμεινε με ένα καυτό κόκκινο στρινγκ. Την έβαλα στο κρεβάτι και τη φιλούσα στο στήθος. Είχε απίστευτα βυζάκια. Όσο κατέβαινα, τόσο φώναζε να τη γαμήσω.

Έφτασα στο μουνάκι που ήταν μούσκεμα. Της δάγκωνα το στρινγκάκι μαζί με τα μουνόχειλα και τρελαινόταν. Της το έβγαλα με μια βίαιη κίνηση και συνέχισα να της βάζω τη γλώσσα βαθιά, ενώ παράλληλα έβαλα και ένα δάχτυλο στο κωλαράκι της. Εκεί τρελάθηκε. Αυτό φαίνεται ότι ανάβει τις γυναίκες. Υπερβολικά θα έλεγα. Γύρισα ανάποδα και της τον έδωσα στο στόμα. Κάναμε ένα 69 τέλειο! Ώσπου δεν άντεξα άλλο και τη γύρισα στα τέσσερα. Της τον ακούμπησα και φώναζε:

-    «Γάμα με μωρό μου... Τώρα!»

Μπήκα μέσα της με δύναμη και έπιασα πάτο με τη μία. Αυτή ήταν εκτός ελέγχου. Δάγκωνε τα μαξιλάρια, φώναζε και πρέπει να μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Είχα τρελαθεί. Πρέπει να είχε να γαμηθεί καιρό. Της κρατούσα τη μέση και μπαινόβγαινα με δύναμη...

-    «Σκίσε το μουνάκι μου καύλα μου!», μου φώναζε σαν τρελή.

Δεν άργησα να χύσω. Ήταν πολύ έντονη φάση. Ξαπλώσαμε για λίγο λαχανιασμένοι. Σε λίγο όμως άρχισε να με πιπιλάει, να με φιλάει παντού και φυσικά μου τον πήρε στο στόμα πάλι. Αμέσως ανταποκρίθηκα. Έκατσε πάνω μου και άρχισε να κουνιέται με απίστευτο ρυθμό. Της έπιανα τις βυζάρες και τρελαινόταν. Γύρισε ανάποδα και συνέχισε να κουνιέται ενώ εγώ της έπιανα τα κωλομάγουλα.

-    «Σκίσε με παιδαρά μου. Γάμα με καυλιάρη μου! Ξέσκισε με! Κάνε με να χύνω συνέχεια… Τι καυλιάρης άντρας που είσαι!!! Τρέλανε το μουνάκι μου. Ααααααχχχ…. Κι άλλοοοοο! Πιο δυνατά!!!»

Σε λίγο, αφού μου είχε πει ουκ ολίγα, άρχισε να κουνιέται πιο γρήγορα και φώναζε:

-    «Θα σε χύσω παιδαρά μου! Έλα να χύσουμε μαζί…»

Κι εγώ ήμουν έτοιμος... Αρχίσαμε να φωνάζουμε σχεδόν ταυτόχρονα και φυσικά να χύνουμε. Τέλειο!

-    «Χύνωωωωωωω! Χύνωωωωωωω! Ααααααααχ…»

-    «Κι εγώ καύλα μου χύνω. Σε χύνωωωωωω! Πάρτααααααααααααα! Πάρτα όλα δικά σου! Χύνωωωωωω!»

-    «Έτσι καύλα μου… Με τρελαίνεις! Χύσε με!!! Ααααααααα!!!»

-    «Τι μουνάρα είσαι εσύ! Με πέθανες!»

Με τρέλανε πραγματικά. Ούτε εικοσάρα δεν κάνει τέτοιο γαμήσι. Από τότε το έχουμε κάνει καμιά δεκαριά φορές. Δυστυχώς επειδή είμαστε και οι δύο παντρεμένη είναι δύσκολο να βλεπόμαστε συχνά αλλά και επικίνδυνο...

(Copyright protected OW ref: 11025)