Η Κατερίνα με ξέσκισε ξανά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μετά το πρώτο ξέσκισμα ο Γιώργος δεν μπορούσε να ξεχάσει τι του συνέβη. Αισθάνεται όμως μια μεγάλη ανάγκη να ξαναβρεί την Κατερίνα για να το ξαναζήσει. Κανόνισε λοιπόν να ξαναβρεθούν και πηγαίνει σπίτι της όπου ετοιμάζεται για το επόμενο ξέσκισμα του από τη λυσσάρα Κατερίνα…

Η ιστορία:

...Είναι παράξενο πως μέσα σε μια στιγμή, από εκεί που νομίζεις ότι είσαι μια χαρά, έρχεται κάτι που τα αλλάζει όλα. Πως σκέφτεσαι, πως νιώθεις και πολύ περισσότερο τι κάνεις από μια δεδομένη στιγμή και μετά.

Έφυγα από την Κατερίνα εκείνο το βραδάκι με τις σκέψεις να γυρίζουν γύρω από το κεφάλι μου. Από την ένταση της καύλας με το ζόρι οδήγησα στο σπίτι. Σε όλο το δρόμο σκεφτόμουν τα πάντα και πολύ περισσότερο όλα όσα μου έκανε η Κατερίνα. Έφτασα σπίτι και προσπάθησα να είμαι ήρεμος και να βγάλω από επάνω μου κάθε ένδειξη ενοχής. Δέκα χρόνια βλέπεις είναι αυτά. Δέκα χρόνια πιστός και κοντά στη γυναίκα μου.

Από την επόμενη ημέρα στο γραφείο τα βλέμματα και τα κρυφά γελάκια με την Κατερίνα άρχισαν να είναι σε καθημερινή βάση. Προσπαθούσαμε να βρισκόμαστε τυχαία και λόγω δουλειάς δίπλα για να την αγγίζω, να την μυρίζω, να με αγγίζει. Και δεν με άγγιζε απλά… με χάιδευε στα κωλομέρια μου.

Ήθελα και άλλο αλλά το γραφείο δεν ήταν και ότι καλύτερο. Έπρεπε να την ξαναδώ. Κανονίσαμε να βρεθούμε πάλι. Δυστυχώς όμως όχι νύχτα γιατί δεν μπορούσα. Έτσι μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού της και έφυγα τρεις ώρες νωρίτερα από το γραφείο και εκείνη προφασιζόμενη ότι ήταν άρρωστη, έφυγε μισή ώρα μετά από μένα.

Πήγα σπίτι της και την περίμενα. Γδύθηκα έκανα μπάνιο και κυκλοφορούσα γυμνός μέσα στα δωμάτια του σπιτιού. Ήταν περίπου δύο το μεσημέρι και περίμενα την Κατερίνα, έχοντας βάλει ένα ποτό (μεσημεριάτικα θα μου πείτε; Ναι) και ψάχνοντας τη ντουλάπα της (ντροπή μου θα μου πείτε, αλλά το έκανα).

Άνοιξα ένα συρτάρι και βρήκα τοποθετημένα τα εσώρουχά της. Άρχισα να τα περιεργάζομαι και να νιώθω της υφή τους. Ο πούτσος μου ήταν ήδη σκληρός... και το μυαλό μου άρχισε να φεύγει και να ταξιδεύει ερωτικά. Έπιασα τα εσώρουχα της Κατερίνας και τα άγγιζα στο κορμί μου και στον πούτσο μου. Χάιδευα τις μπάλες μου…

Τότε άκουσα τον κουδούνι και πήγα να ανοίξω μιας και ήταν η Κατερίνα. Μόλις με είδε έτσι γυμνό η έκπληξη αλλά και το λάγνο ύφος την κυρίευσε.

-    «Μωρό μου είσαι γυμνούλης;»

-    «Ναι μωρό μου... σε περίμενα».

Και αμέσως την αγκάλιασα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Έκοψε το φιλί μας και εκεί στο διάδρομο του σπιτιού γονάτισε και άρχισε να με παίρνει στο στόμα της. Έπαιζε την γλώσσα της πάνω στο πουτσοκέφαλό μου και σε όλο το μήκος του μέχρι τις μπάλες μου. Βογκούσα έλιωνα, και το ήξερε.

Κατάλαβε ότι αν συνέχιζε θα έχυνα και σηκώθηκε και κατευθυνθήκαμε στην κουζίνα. Ακούμπησε τα πράγματα κάτω ξεκούμπωσε το πουκάμισο που φορούσε, έβγαλε το παντελόνι και έμεινε με ένα υπέροχο σετ άσπρα εσώρουχα. Τα βυζιά της είχαν φουσκώσει και το σουτιέν ελάχιστα έκρυβε την καυλωμένη της ρώγα. Εκεί τότε μου λέει:

-    «Μου έλειψες μωρό μου πολύ. Από χτες δεν μπορώ να ηρεμήσω…»

-    «Κι εμένα μου έλειψες και όλη την ημέρα στο γραφείο είχα πεθάνει από καύλα!»

Τότε έκατσε στην καρέκλα με γύρισε και έβλεπε τον κώλο μου…

-    «Και αυτός μου έλειψε καύλα μου...»

Και με μια γρήγορη κίνηση χώνει το πρόσωπό της ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Έσκυψα στο τραπέζι της κουζίνας και ξάπλωσα κάνοντας της έτσι χώρο αρκετό για την χαράδρα του κώλου μου. Ένιωσα την καυτή και υγρή της γλώσσα να με αγγίζει πίσω. Εμένα στημένο όρθιο στα τέσσερα πάνω στο τραπέζι και εκείνη να με τρυπάει με ένταση και δύναμη στην κωλοτρυπίδα μου. Απορώ πως με κρατάγανε τα πόδια μου. Να νιώθω τέτοια ηδονή και να τρέμει το κορμί μου. Η Κατερίνα συνέχισε να εξερευνεί την τρύπα μου και την βάση από τα αρχίδια μου.

Δεν περάσανε πέντε λεπτά που το έκανε αυτό και σηκώθηκε για να με οδηγήσει στο κρεβάτι της. Ούτε που πρόλαβα να κάνω τίποτα. Με μια αστραπιαία κίνηση με έριξε ανάσκελα στο κρεβάτι και ήρθε από πάνω μου τοποθετώντας το χείλια της στον πούτσο μου.

-    «Γύρνα καύλα μου... γύρνα στα τέσσερα!»

Και σαν τις γκόμενες γύρισα στα τέσσερα και ένιωσα το ίδιο συναίσθημα με πριν στην κουζίνα. Η γλώσσα της με έτρωγε με μανία και με δύναμη. Πόνος; Ούτε που να το φανταστώ. Δεν υπήρχε. Δυνατά ερωτικά καυλωτικά. Μέσα στην παραζάλη δεν άργησε να βάλει το δάχτυλό της πλέον μέσα μου και να με παίρνει γλείφοντας παράλληλα γύρω από την τρύπα…

-    «Αχχχχχ... με λιώνεις… μμμμμ…»

Ασυνάρτητες λέξεις με βογγητά έβγαιναν από το στόμα μου. Ένιωθα να είμαι λιωμένος από πίσω με μια τρελή επιθυμία να αφεθώ σε ότι μου κάνει αυτή η γυναίκα. Και το ήθελα πολύ. Έχοντας χαθεί στις σκέψεις και την καύλα μου, έτσι στημένος στα τέσσερα, ούτε κατάλαβα πότε έφυγε η Κατερίνα και πότε ξανάρθε στο κρεβάτι. Εγώ εκεί στα τέσσερα με την τρύπα μου ανοιχτή και υγρή πλέον από το γλείψιμό της.

-    «Μωράκι μου, πονάς;», με ρώτησε με φωνή όλο καύλα η Κατερίνα.

-    «Όχι... μμμ... ίσα - ίσα που με τρελαίνει!»

Τότε κατάλαβα τι γινόταν. Η Κατερίνα είχε πάει στην κουζίνα και είχε πάρει από το ψυγείο ένα αγγουράκι από τα μικρά. Το είχε βάλει σε ένα προφυλακτικό μέσα και είχε αλείψει το προφυλακτικό με ένα τζελ για να γλιστράει πιο εύκολα. Τρελάθηκα. Αυτή η γυναίκα πλέον με έπαιρνε με κάτι που ούτε μπορούσα να φανταστώ. Το μπαινόβγαζε με τέτοια μαεστρία που δεν πονούσε καθόλου και ακόμη περισσότερο τίναζε την καύλα στα ουράνια.

-    «Αχχχχχχχ... μωρό μου... Τι μου κάνεις; Μμμμμ…»

-    «Σε παίρνω καύλα μου.... Σε παίρνω...»

-    «Σ’ αρέσει μωρό μου να με παίρνεις;»

-    «Ναι αγάπη μου, με τρελαίνει η τρύπα σου... η μυρωδιά της, η αίσθησή της…»

Είχα παραδοθεί. Εγώ στημένος στα τέσσερα και εκείνη να με πηδάει στον κώλο με έναν τρόπο τόσο ερωτικό και καυλωτικό που δεν μπορούσε να αφήσει περιθώρια να είναι πρόστυχος. Ούτε ξέρω πόση ώρα μου το έκανε, ούτε πως το έκανε. Με πήδαγε, με έπαιρνε… με τρέλανε. Ο χρόνος δεν υπήρχε, μόνο η αίσθηση. Ένιωθα να σβήνω…

-    «Κι άλλο μωρό μου, κι άλλο...

Η καύλα μου δεν με άφηνε να σκεφτώ. Η Κατερίνα όμως είχε τον έλεγχο. Με μια κίνηση μου βγάζει το αγγουράκι από πίσω, με γυρνάει ανάσκελα και παίρνοντας τον πούτσο μου στο χέρι τον ακούμπησε στα βρεγμένα πλέον της μουνόχειλα και μαεστρικά έκατσε επάνω του. Τον έβαλε όλο μέσα και ένιωσα να σφίγγεται το μουνί της σαν μέγγενη πάνω στο καυλί μου.

-    «Αχ καύλα μου, πάρε με, πήδα με!»

Ήταν η σειρά της Κατερίνας.

-    «Ναι μωρό μου, ναι μουνάκι μου. Κάτσε πάνω μου…»

Άρχισε πλέον να με πηδάει με το μουνί της πάνω - κάτω σαν έμβολο. Εκείνη έδινε τον ρυθμό. Το μουνί της έσταζε… ο πούτσος μου πονούσε από καύλα και η τρύπα μου ένιωθε ορφανή μετά από εκείνο το τρελό πήδημα με τη γλώσσα, το δάχτυλο και στο τέλος το αγγουράκι.

-    «Θα χύσω μωρό μου…», βόγκηξα μέσα από τα χείλη μου.

-    «Κι εγώ καύλα μου… κι εγώ!»

Και μέσα σε ένα κλάσμα δευτερολέπτου δύο φωνές έγιναν ένα…

-    «Αχχχχχ… Χύνωωωωω! Κι εγώώώώώώώώ!!! Ααα... Ναι!!!»

Έχυνα, έχυνα πολύ... και εκείνη το ίδιο. Χύναμε μέσα σε ένα παραλήρημα. Υγρά από το μουνί της και χύσια δικά μου, έγιναν ένα ερωτικό μείγμα μέσα στο μουνί της Κατερίνας. Χύναμε ατελείωτα, συνέχεια και όση ώρα μπορούσαμε. Αφού ηρεμήσαμε λίγο, η Κατερίνα σηκώθηκε απαλά από τον πούτσο μου και ξάπλωσε ανάσκελα δίπλα μου, προσπαθώντας να ηρεμήσει, όπως κι εγώ, από τον οργασμό της. Σηκώθηκα αργά και φιλώντας το κορμί και το στήθος της, της είπα.

-    «Μωρό μου, πρέπει να σκουπιστείς λίγο…»

Και πριν προλάβει να απαντήσει, σκύβω ανάμεσα στα πόδια της και ανοίγοντας τα ήδη μουσκεμένα της μουνόχειλα, έχωσα το στόμα μου και άρχισα να καθαρίζω το μουνάκι της από τα υγρά μας. Όλες οι γεύσεις του κόσμου δεν συγκρίνονται με αυτή την αίσθηση. Η γλώσσα μου σκούπιζε και το στόμα μου έπινε. Ξεδιψούσε… Χύσια και υγρά από το μουνί της Κατερίνας στο στόμα μου, τον ουρανίσκο μου...

-    «Μμμμμ... μωρό μου... Αχ! Τι μου κάνεις! Ωωωχχχχ... Ναι!!! Έτσι...»

Αντί για απάντηση, η γλώσσα μου έπαιζε πιο γρήγορα μέσα της.

-    «Ναι μωρό μου… Μμμ... Αχχχχ... Θα χύσω καύλα μου…»

-    «Μμμμμ… ναι... ναι... Ναι!!! Αααααα!!! Χύνωωωωωω!!! Ααααα!!!»

Και άρχισε να τραντάζεται το κορμί της και περισσότερα υγρά έσταζαν από το μουνί της και τα έπινα κι αυτά.

(Copyright protected OW ref: 10940)