Τα τεράστια βυζιά της Μαίρης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Φίλιππος γνώρισε μια κοπέλα που είχε τεράστια βυζιά και έβαλε σκοπό να την πηδήξει. Κατάστρωσε λοιπόν το σχέδιο του αλλά την κατάλληλη στιγμή, η κοπέλα θα λειτουργήσει απρόβλεπτα.

Η ιστορία:

Πριν κάποια χρόνια είχα γνωρίσει μια κοπελίτσα σ’ ένα μπαρ που σύχναζα, την οποία είχα σταμπάρει αρκετό καιρό πριν. Ήταν φοιτήτρια στην πόλη μας, κοντούλα μελαχρινή, η Μαίρη, με έξυπνο βλέμμα αλλά εκείνο που τη χαρακτήριζε ήταν τα τεράστια βυζιά της.

Ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και είτε ήταν χειμώνας, είτε καλοκαίρι, διαγράφονταν πελώρια μέσα στις μπλούζες της. Βέβαια ήταν τουλάχιστον δέκα χρόνια μικρότερη από μένα κι επειδή δε γούσταρα τα πολλά - πολλά με πιτσιρίκες, δεν έκανα την παραμικρή κίνηση να την πλησιάσω.

Πέρασε ο καιρός και σε ανύποπτο χρόνο άρχισε με τη φίλη της την Ζέτα να πλησιάζουν στο μπαρ που καθόμουν. Κουβέντα στην κουβέντα, ποτό στο ποτό, πλάκα στην πλάκα γνωρίστηκα με την Ζέτα..

Πηδηχτήκαμε αρκετές φορές, ευτυχώς χωρίς υστερικές καταστάσεις και μελλούμενους έρωτες, ώσπου ξεφούσκωσε η φάση αφού έφυγε από την πόλη η κοπελίτσα στο εξωτερικό για δουλειά. Η Μαίρη χάθηκε για καιρό αφού έχασε την παρέα της.

Ύστερα από καιρό άρχισε και πάλι να εμφανίζεται με τυχαίες παρέες. Τα λέγαμε κιόλας πια κι είχε πολλή πλάκα που παρατούσε τις φοιτητικές παρέες που τη συνόδευαν κι ερχόταν και καθόταν μαζί μου. Βέβαια ως εικοσάχρονη δεν είχε και πολλά να πει και μόνο εγώ μιλούσα αλλά η αλήθεια είναι ότι επειδή ήταν ξύπνια γελούσαμε πολύ μαζί. Παράλληλα βέβαια εμένα το μυαλό μου ήταν και στις πελώριες βυζάρες της που με ερέθιζαν τρομερά. Η κουβέντα γυρνούσε συχνά στο πονηρό κι αυτή γελούσε μεν αλλά δεν το συνέχιζε.

Ένα βράδυ ενώ ήταν με μια παρέα μου λέει:

-    «Δε φεύγουμε;»

-    «Μα…», της λέω. «Η παρέα σου;»

-    «Εδώ τους βρήκα!», μου απάντησε.

Οπότε φύγαμε. Στο δρόμο την πέσαμε σε ένα παγκάκι κι αρχίσαμε πιωμένοι κι οι δύο την κουβέντα περί ταξιδιών, μικρών χαρών κλπ. Σε κάποια παύση της συζήτησης, με κοιτάει στα μάτια και μου δίνει ένα αιφνιδιαστικό φιλί στο στόμα! Ήρεμα -αν και τρελάθηκα!- την αγκαλιάζω και της ανταποδίδω το φιλί με ένα πολύ πιο περιποιητικό για τα χειλάκια και τη γλωσσίτσα της.

Ένιωθα τις μπαλονάρες της να μπαίνουν ανάμεσά μας και να μην μπορώ να την πλησιάσω με άνεση. Για τέτοιον όγκο μιλάμε! Δεν μπορούσαμε βέβαια να το προχωρήσουμε εκεί έξω το πράγμα, ούτε ήθελα να την πάω στο σπίτι μου, γιατί με τις μικρούλες δεν ήξερα τι μπορεί να μου ξημερώσει. Οπότε καθώς χωρίσαμε με άλλο ένα βαθύ φιλί, της προτείνω νυχτερινό μπάνιο για την επόμενη μέρα. Δέχτηκε. Όλο το βράδυ απορούσα πως συγκρατήθηκε το χέρι μου και δεν μπήκε κάτω απ’ τη μπλουζίτσα της για να χουφτώσει αυτά τα θεόρατα βυζιά!

Την επόμενη, βραδάκι πια, φτάσαμε στη θάλασσα. Ήμασταν όνοι μας στην παραλία. Βγάζει τη μπλούζα της και βλέπω δυο τεράστια βυζιά κλεισμένα στο ολόσωμο μαγιό της. Τώρα φαίνονταν και τα πάχη της. Η κοιλιά της ήταν φουσκωμένη, τα μπούτια της χοντρά, ο κώλος φαρδύς και πεταχτός αλλά τα βυζιά έκλεβαν την παράσταση.

Μετά τα φιλιά στη θάλασσα βγήκαμε και η Μαίρη ξάπλωσε στην πετσέτα της. Κόλλησα δίπλα της κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Έπιανα τώρα τα βυζιά της, αλλά και τα δυο μαζί δυσκολευόμουν να τα κλείσω στις παλάμες μου. Ανέβηκα πάνω της, αφού δεν άντεχα άλλο, κι άρχισα να τρίβομαι στο μουνάκι της. Εκεί άρχισε την άμυνα. Δε μ’ άφηνε να της βγάλω στην άκρη το μαγιό ούτε δάχτυλο να της βάλω.

-    «Θέλω να μπω μέσα σου. Έχω προφυλακτικά…»,  της λέω αλλά τίποτα, δεν με άφηνε.

Τουλάχιστον κατέβασα την τιράντα της κι άρχισα να ρουφάω το πελώριο βυζί της χουφτώνοντας και τα κρέατά της παντού στο σώμα της. Δεν άντεξα. Με άφησε να χύσω πάνω στο μαγιό της. Στο δρομολόγιο της επιστροφής ήταν όλο γέλια και πειράγματα.

Η αλήθεια είναι ότι γούσταρα τρομερά το όλο σκηνικό κι ας μην υπήρχε είσοδος. Βέβαια θα μπορούσε να ήταν και πιο καλά αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με τόσο μεγάλα βυζιά που ποτέ δεν μου ξανάτυχαν!

(Copyright protected OW ref: 10914)