Το στριπτίζ της Μίνας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι της Μίνας να την πάρει για να πάνε βόλτα. Εκείνη του ανοίγει και τον αφήνει να περιμένει μέχρι να τελειώσει το μπάνιο της. Έβαλε ένα ποτάκι κι έκατσε στο σαλόνι να την περιμένει. Όταν ήρθε η Μίνα όμως… κάτι την άναψε κι άρχισε να του κόλπα που πρώτη φορά τα έκανε…

Η ιστορία:

Είχα περάσει να πάρω τη Μίνα από το σπίτι της για ένα ποτό στην παραλία. Η νύχτα ήταν δροσερή μ’ ένα ελαφρό αεράκι. Όταν χτύπησα το κουδούνι, μου είπε ν’ ανεβώ γιατί δεν ήταν ακόμη έτοιμη. Βρήκα την πόρτα ανοιχτή και μπαίνοντας, η Μίνα μου λέει:

-    «Κάτσε. Θέλω λίγη ώρα να ετοιμαστώ. Βάλε κάτι να πιεις αν θέλεις...»

Από το βάθος του διαδρόμου, άκουγα νερά να τρέχουν. Πήγα στην κουζίνα, άνοιξα το ψυγείο και έβγαλα ένα μπουκάλι κρασί και γέμισα ένα ποτήρι. Γύρισα στο σαλόνι, κι έβαλα μουσική. Κάθισα στις μαξιλάρες για λίγο πίνοντας το κρασί μου. Σηκώθηκα κι έσβησα τα φώτα και άναψα τα κεριά που βρίσκονταν γύρω μου.

-    «Μάκη μου... σε λίγο ε; Δεν αργώ... Καλά;», φώναξε από μέσα.

Ξανακάθισα στο μισοσκόταδο να την περιμένω. Μετά από λίγο, η Μίνα μπήκε στο σαλόνι με μια έκφραση απορίας στο πρόσωπό της.

-    «Μάκη, τι κάνεις;»

-    «Τίποτα. Δεν μου άρεσε με τα φώτα και είπα ν’ ανάψω τα κεριά και να σε περιμένω. Δεν σε πειράζει ελπίζω...»

-    «Όχι, όχι. Καλά έκανες...»

Σηκώθηκα και πήγα προς το μέρος της, την αγκάλιασα και την φίλησα.

-    «Γεια σου Μίνα μου...», είπα και έβαλα το πρόσωπό μου στο λαιμό της. «Χορεύουμε;»

Τραβήχτηκε και με κοίταξε.

-    «Πώς σου ήρθε τώρα;»

-    «Είσαι πολύ όμορφη απόψε... ευκαιρία να σε κρατήσω ακόμη περισσότερο... θέλεις;»

Σφίχτηκε πάνω μου κι αρχίσαμε να κουνιόμαστε αργά με τον ρυθμό της μουσικής που γέμιζε το σαλόνι. Τη φίλησα στο λαιμό χαϊδεύοντας τη πλάτη της και η Μίνα κόλλησε πιο πολύ πάνω μου, τρίβοντας το σώμα της πάνω μου. Ένιωθα τα στήθη της να με πιέζουν και τη λεκάνη της να με χαϊδεύει και άρχισα να ερεθίζομαι.

Κατέβασα τα χέρια μου στον κώλο της και την τράβηξα πάνω μου ακόμη πιο πολύ. Η Μίνα με αγκάλιασε πιο σφιχτά και με το ένα χέρι μου χάιδευε τα μαλλιά, καθώς η γλώσσα της χόρευε πάνω στη δικιά μου. Η μουσική άλλαξε σε κάτι πολύ ατμοσφαιρικό και Οριεντάλ και η Μίνα ξεκόλλησε απ’ την αγκαλιά μου και μ’ έσπρωξε προς τα πίσω...

-    «Κάτσε εδώ...»

-    «Μα...»

-    «Κάτσε είπα. Θα δεις...»

Κάθισα, ενώ η Μίνα έμεινε όρθια μπροστά μου να την κοιτάω. Σε λίγο άρχισε να λικνίζεται ανεπαίσθητα με τη μουσική. Με κοίταζε και κουνούσε τη λεκάνη της, ενώ κάθε φορά που έστριβε, γύριζε το κεφάλι της για να μη χάσει τη ματιά μου. Άρχισε να ξεκουμπώνει τα κουμπιά του πουκάμισου που φορούσε ένα - ένα, ενώ η ματιά της έλαμπε πονηρά.

Τράβηξε το πουκάμισο απ’ τη φούστα της και άρχισε να το βγάζει αργά. Γύρισε την πλάτη της και ξεκούμπωσε το σουτιέν της. Ξαναγύρισε προς το μέρος μου και το άφησε να πέσει μπροστά της στο πάτωμα. Καθώς χόρευε, τα χέρια της χάιδευαν το λαιμό της, κατεβαίνοντας στα στήθη της. Κάθε φορά που οι παλάμες τις περνούσαν πάνω απ’ τις ρώγες της, σκλήραιναν περισσότερο.

Σάλιωσε δύο δάχτυλα και έπιασε μια ρώγα, ενώ το πρόσωπό της έμοιαζε να λάμπει. Τα χείλη της υγρά μου χαμογελούσαν με ένα περίεργο τρόπο. Τα χέρια της κατέβηκαν στα μπούτια της και άρχισε να τραβάει με τα χάδια της τη φούστα προς τα πάνω.... Είχα καυλώσει φοβερά και ο πούτσος μου πίεζε μέσα απ’ το παντελόνι μου. Έλυσα τη ζώνη μου και άνοιξα το παντελόνι μου. Ο πούτσος μου πετάχτηκε από μέσα και πάλλονταν μπροστά στο θέαμα.. Τον έπιασα και άρχισα αργά να τον χαϊδεύω.

Η Μίνα χαμογέλασε ακόμη πιο πλατιά και έγλειψε τα χείλη της. Με τις ίδιες αργές κινήσεις ξεκούμπωσε τη φούστα της και κατέβασε το φερμουάρ της. Μου γύρισε την πλάτη και πάλι, και άρχισε να σπρώχνει τη φούστα προς τα κάτω, αποκαλύπτοντας σιγά - σιγά τον κώλο της. Έσφιξα τον πούτσο μου και μια απέραντη καύλα με διαπέρασε...

Όταν η φούστα είχε περάσει τους γλουτούς, την κράτησε εκεί για λίγο και λικνίστηκε για λίγο και με μια ξαφνική κίνηση λύγισε τη μέση της και την έσπρωξε μέχρι κάτω, δίνοντας μου τη δυνατότητα να δω του γυμνό μουνάκι της. Έβγαλα το παντελόνι μου και σηκώθηκα.
Αγκάλιασα και πάλι τη Μίνα και της ψιθύρισα στο αφτί:

-    «Είσαι πανέμορφη! Χορεύουμε;»

Με αγκάλιασε και η Μίνα και σήκωσε το στόμα της προς το δικό μου, ενώ μου ξεκούμπωσε το πουκάμισο και κόλλησε το δέρμα της πάνω στο δικό μου. Ο πούτσος μου την πίεζε πάνω στη κοιλιά της, που με χάιδευε, κάνοντας με να καυλώσω ακόμη περισσότερο. Χορεύαμε, ή μάλλον κουνιόμασταν ο ένας πάνω στον άλλο, απολαμβάνοντας την αίσθηση των κορμιών μας. Οι σκληρές ρώγες της χάιδευαν τις δικές μου, στέλνοντας ηλεκτρικά σήματα στον πούτσο μου που τιναζόταν κάθε τόσο.

Έβαλε το χέρι της ανάμεσα μας πιάνοντας απαλά τον πούτσο μου. Τον χάιδεψε για λίγο και μετά, κοιτώντας με ένα χαμογελάκι, τον έβαλε ανάμεσα στα πόδια της. Ένιωσα τα χείλη της να με αιχμαλωτίζουν και να με μουσκεύουν. Αρχίσαμε να κουνιόμαστε ξανά με τη μουσική και η Μίνα δάγκωσε το χειλάκι, καθώς ο πούτσος μου τριβόταν ανάμεσα στα χειλάκια και την κλειτορίδα της.

Έπιασα το στήθος της και το μάλαξα, περνώντας τη σκληρή ρώγα της ανάμεσα στα δάχτυλά μου. Έβαλε το στόμα της στο λαιμό και με φίλησε με ανοιχτό το στόμα της, αφήνοντας ταυτόχρονα ένα μικρό βογκητό. Με οδήγησε σε μια καρέκλα, και μ’ έσπρωξε να καθίσω. Έπιασε τον πούτσο μου, που ήταν μούσκεμα απ’ τα υγρά της και τον κράτησε όρθιο και κάθισε πάνω μου βυθίζοντας τον στο καυτό μουνάκι της. Αμέσως άρχισε να κουνιέται πάνω του, τρίβοντας την κλειτορίδα της πάνω μου και βγάζοντας μικρούς αναστεναγμούς. Έσκυψα και πήρα μία ρώγα στο στόμα μου και τη ρούφηξα δαγκώνοντας την.

-    «Μάκη μουυυυ...», είπε λαχανιασμένη. «Μάκη μου θα σου χύσω...»

Τα υγρά απ’ το μουνάκι της είχαν μουσκέψει τη λεκάνη μου και γλιστρούσε πάνω μου. Την έπιασα απ’ τον κώλο και την τράβηξα με δύναμη πάνω μου, τινάζοντας ταυτόχρονα τον πούτσο μου όσο πιο βαθιά μπορούσα.

-    «Μάκη... ναι… Χύνω Μάκη μου... χύνω...»

Τα τοιχώματα στο μουνάκι της πάλλονταν σφίγγοντας με και ρουφώντας με μέσα της. Έγειρε πάνω μου λαχανιασμένη, ενώ το μουνάκι της έκανε συσπάσεις με τον πούτσο μου σκληρό βαθιά μέσα της. Την φίλησα γλυκά χαϊδεύοντας της την πλάτη.

-    «Μωράκι γύρνα. Σε θέλω από πίσω τώρα...»

Το μουτράκι της έλαμψε και σηκώθηκε. Γύρισε και πιάνοντας τον πούτσο μου τον οδήγησε στη τρυπούλα πίσω της και άρχισε να τον βυθίζει αργά μέσα της.

-    «Αχχχχχχχχ... πονάει γλυκάαααααα...»

Την αγκάλιασα πιάνοντας με το ένα χέρι τα βυζάκια της και με το άλλο χαϊδεύοντας την κλειτορίδα της. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου σφίγγοντας με τόσο γλυκά. Χάιδευε τα αρχιδάκια μου και κάρφωνε το κωλαράκι στον πούτσο μου. Δάγκωσα απαλά το λαιμό της.

-    «Μίνα μου... με πεθαίνεις! Θα χύσω...»

-    «Μαζί καύλα μου, μαζί...» είπε η Μίνα.

Με δυο - τρεις κινήσεις ακόμη άρχισα να χύνω μέσα της. Μόλις το κατάλαβε, άφησε και τον δικό της οργασμό να τη συνεπάρει, αφήνοντας ένα βαθύ αναστεναγμό να ξεφύγει από μέσα της... Μείναμε έτσι για ώρα, ώσπου ο πούτσος μου βγήκε από μέσα της.

-    «Υποθέτω ότι το πρόγραμμα για απόψε άλλαξε...», είπε η Μίνα, φιλώντας με, με αγάπη...

(Copyright protected OW ref: 10854)