Ο Ρώσος ήταν ακούραστος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι γονείς της Άννας φεύγουν διακοπές και μένει μόνη της στο σπίτι. Απολαμβάνει την ελευθερία στο σπίτι κυκλοφορώντας γυμνή και κάποια στιγμή οι καύλες της έφτασαν στο απροχώρητο. Έβαλε μια τσόντα να φτιαχτεί αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι κάποιος την παρακολουθούσε…

Η ιστορία:

Ήταν Αύγουστος και καύσωνας. Οι γονείς μου είχαν φύγει για διακοπές την προηγούμενη εβδομάδα κι εγώ τους είχα πει ότι θα έφευγα αύριο για την Σίφνο, μαζί με κάτι φίλες μου.. Παρόλο που είχαν ανησυχήσει στην αρχή για το που θα πήγαινα, τους υπενθύμισα ότι ήμουν πια δεκαεννιά και άρα μια χαρά θα τα πέρναγα χωρίς εκείνους.. Πήραν κάποια τηλέφωνα, κανόνισαν το δρομολόγιό μου… και έφυγαν ανακουφισμένοι.

Επιτέλους μόνη! Στην ησυχία μου και στην κάψα μου. Πέρα από τον καιρό που βράζει, έχω και κάψες. Έφυγε και ο Νίκος για σπουδές στο εξωτερικό και έμεινα μπουκάλα. Όχι πως τα χαλάσαμε, αλλά να.. εγώ είμαι εδώ και εκείνος.. αλλού. Δεν πέρασε σε καμία σχολή και έφυγε για έξω. Βαριέμαι. Ας ξαναέδινε, όχι άντε αμέσως φευγιό.

Μεσημέρι. Το θερμόμετρο ανεβαίνει, έχω βάλει το aircontition αλλά και πάλι ζεσταίνομαι. Κυκλοφορώ τσιτσίδι. Μόνη μου είμαι - γιατί όχι; Ξαπλώνω στον καναπέ μπρούμυτα και βάζω μια τσόντα στο βίντεο. Τις είχα βρει σε ένα σκοτεινό συρτάρι στην αποθήκη, μαζί με το βίντεο και.. ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Πέρυσι τον Αύγουστο που ήταν ο Νίκος εδώ, μαζί τις βλέπαμε και ανάλογα κάναμε κόλπα. Όχι πολύ βιτσιόζικες (τι περιμένετε, του μπαμπά μου ήταν) αλλά είχε πολλά από τον κώλο.

Βάζω τη κασέτα και αποχαυνώνομαι. Έχει μπροστά μου δυο γυναίκες ιδρωμένες σε ένα γυμναστήριο με βαρβάτο γυμναστή, να τις πηδάει. Το χέρι μου πάει στο μουνί μου που είναι μουσκεμένο και αρχίζω να το παίζω. Και να χύνω.. Ξαφνικά.. ακούω έναν ήχο.. στο τζάμι πίσω μου. Γυρίζω και βλέπω τον πιτσιρικά που πλένει τα τζάμια. Έχει κολλήσει τη φάτσα του στο τζάμι και ο προκομμένος του είναι έξω.

Σηκώνομαι και πάω στο παράθυρο. Είμαι γυμνή και μέσα στην κάψα. Ανοίγω το τζάμι και εκείνος ορμάει μέσα. Όχι, δεν έπεσε επάνω μου να με ξεσκίσει. Γονάτισε και με αγκάλιασε από τη μέση και κάτω. Μουρμούριζε ακατάληπτα γιατί είναι Ρώσος ή κάτι τέτοιο. Έχωσε το πρόσωπό του στο μουνί μου και η γλώσσα του, σκέτο φίδι, βρήκε τη διογκωμένη μου κλειτορίδα. Αχχ! Κι άλλο.. άρχισα να τρέμω.. ίσα που πρόλαβα να κλείσω τα τζάμια και να κατεβάσω τα στόρια…

Δεν με άφηνε να γονατίσω. Εκεί στα όρθια με έγλειφε, με ρούφαγε.. με άνοιγε. Τα χέρια του ζύγιαζαν τα βυζάκια μου, πασπάτευαν τα κωλομέρια μου κι εγώ από οργασμό σε οργασμό. Μουσκίδι ήμουνα, παρακαλούσα για ένα γαμήσι.. σε ότι στάση. Μόνο κάντο. Και το έκανε αργότερα όμως, πάνω στον ίδιο καναπέ που είχα ξαπλώσει πριν. Στην παλιά ιεραποστολική στάση που τόσο μου αρέσει. Και έπλεξα τα πόδια μου στη ράχη του και τον άφησα να μου μπει μέχρι τη μήτρα.

Όχι, δεν παρατήρησα το μέγεθος του πούτσου του. Ούτε μου τον έχωσε στο στόμα. Μόνο με πήδηξε καλά - καλά και μετά με γύρισε μπρούμυτα και μου τον έχωσε και από πίσω. Εκεί πια, τα έδωσα όλα. Τον έβγαζε πολύ αργά… και μετά μπαμ! Τον έχωνε γρήγορα. Μούγκριζα, χτυπιόμουνα, έστριβα.. ήθελα να το παίξω αλλά δεν γινόταν γιατί μου κρατούσε τα χέρια πάνω στο μαξιλάρι.. και πιο γρήγορα μπαμ – έξω - μπαμ! Και πιο ξέφρενα, μέχρι που έχυσε. Φορούσε καπότα, δεν την είχα προσέξει.

Έπεσα ξερή και σαν να κοιμήθηκα. Δύο λεπτά το πολύ. Όταν άνοιξα τα μάτια ήμουνα επάνω του. Με είχε βάλει μπρούμυτα πάνω στο στήθος του.. και με πηδούσε από κάτω. Ταύρος ήταν. Όλο το πρωινό και το μεσημέρι, πηδιόμασταν. Και πίπες πήρα. Πολλές. Εναλλάξ, στόμα - κώλος, στόμα - μουνί. Μετά κάναμε ντους μαζί και βγαίνοντας με ξαναγάμησε μέσα στα νερά. Παραγγείλαμε πίτσες και φάγαμε και μετά εκείνος έφυγε και κοιμήθηκα όπως ήμουνα σαν το τούβλο..

Την άλλη μέρα.. δεν ήρθε. Θυμωμένη, προς το μεσημεράκι, έβαλα μία τσόντα στο βίντεο και ξάπλωσα στον καναπέ. Ύστερα από λίγο, χτύπησε το τζάμι. Ήταν εκείνος που είχε τελειώσει τη δουλειά του και ερχόταν να ξαποστάσει στο σπίτι της καλής του. Και βέβαια δεν πήγα στη Σίφνο.

Ήταν ο καλύτερος Αύγουστος της ζωής μου!

(Copyright protected OW ref: 10805)