Το Νικάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ένας φοιτητής επιστρέφει στην Ελλάδα με το καράβι, παρέα με την συγκάτοικο της κοπέλας του. Το βράδυ εκείνη τον κάλεσε να κοιμηθούν στην καμπίνα της όπου εκεί, άρχισαν να νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον και η κοπέλα θα βρεθεί μπροστά σε μια απρόσμενη έκπληξη…

Η ιστορία:

Μια ιστορία από τα φοιτητικά μου χρόνια.

Η κοπέλα που είχα στην Ιταλία είχε μια συγκάτοικο την Νίκη. Ένα καλοκαίρι επέστρεψα στην Ελλάδα και η κοπέλα μου έμεινε για να δώσει κάποια μαθήματα. Στο ταξίδι με το πλοίο ήμουν μαζί με την συγκάτοικο της. Εγώ και η Νίκη είχαμε πάρει τετράκλινες καμπίνες, αλλά για καλή μου τύχη, η Νίκη έτυχε να μην έχει κανέναν στην καμπίνα της.

Το βραδάκι πήγαμε στην ντίσκο που έχει η Μίνωαν και άρχισε να βάζει τσιφτετέλια, κάτι που άρεσε πάρα πολύ στη Νίκη. Τότε ξεκινήσαμε να χορεύουμε κι αυτή άρχισε να τρίβεται επάνω μου. Κατά τις δύο μου λέει ότι είναι κουρασμένη και ότι θα πάει για ύπνο. Τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου μου λέει εάν θέλω να πάω στο δωμάτιο της, μιας και θα είναι καλύτερα από το να έχω τους φορτηγατζήδες να ροχαλίζουν μέσα στο αφτί μου (αλήθεια ήταν). Όταν μπήκαμε μέσα στην καμπίνα μου λέει:

-    «Πάω να κάνω ένα ντους…», γιατί είχε ιδρώσει από το χορό.

Βγαίνοντας φορούσε μόνο την πετσέτα η οποία μόλις έφτανε μέχρι το μουνάκι της και το στήθος της. Η Νίκη είναι 1.75 με στήθος στητό, θα έλεγα τριάρι, γεμάτη αλλά πάνω από όλα ένα από τα πιο στητά κωλαράκια που έχω δει. Μικρό σκληρό και σηκωμένο να σε κοιτάει και να σου λέει έλα.

Τότε όπως καθόμασταν, για πλάκα της πέταξα λίγο νερό από το μπουκάλι που έπινα επάνω της. Αυτή ανταπέδωσε και πήγε στο μπάνιο για να μου ρίξει με το σεσουάρ. Μπήκα κι εγώ μέσα και την άρπαξα για την βρέξω. Τότε όπως ήμασταν βρεγμένοι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα μέσα στο ντους.

Η Νίκη κατεβαίνει και μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Τότε μέσα από το παντελόνι πετάγεται η πούτσα μου και την χτυπάει με δύναμη στην φάτσα. Την κοιτάζω κι αυτή είχε κολλήσει να κοιτάζει το πουλί μου. Μου λέει:

-    «Θεέ μου! Είναι τεράστια!»

Για να σας πληροφορήσω, έχω μια πούτσα 28 εκ. μήκος και 18 εκ. περιφέρεια. Τότε αυτή αρχίζει να με τσιμπουκώνει με λύσσα και να μου την παίζει. Με καύλωσε απεριόριστα πολύ. Της βούτηξα το κεφάλι και άρχισα να της την κολλάω στο λαιμό. Αυτή αντί να τραβηχτεί προσπαθούσε να την πάρει όλη μέσα. Γυρνάει και μου λέει:

-    «Εάν δεν την πάρω όλη μέσα μου, θα τρελαθώ!»

Φυσικά προσπαθούσε όλο το βράδυ να την χώσει ματαίως μέσα στο στόμα της αλλά το τέρας μου μέχρι και σήμερα καμιά δεν μπόρεσε να μου το πάρει όλη μέσα. Κάποια στιγμή την βουτάω και την σηκώνω στα μπράτσα μου μέσα στο ντους και της τον καρφώνω μέσα.

Πρέπει να ήμασταν πολύ ώρα μέσα στο ντους που την κάρφωνα όταν κάποια στιγμή θυμήθηκα εκείνο το άπαιχτο κωλαράκι της. Οπότε την πήγα, κυριολεκτικά γαμιώντας μέχρι το κρεβάτι. Τότε την πετάω με δύναμη πάνω στο στρώμα και της λέω:

-    «Γύρνα στα τέσσερα!»

Αυτή σχεδόν χωρίς δύναμη γυρνάει μπρούμυτα. Με τα χέρια μου της σηκώνω το κωλαράκι και της το χώνω μέσα στο μουνί της. Αρχίζω με τα δάχτυλα να παίρνω τους χυμούς της και να της αλείφω τον κώλο. Τότε αυτή γυρνάει και μου λέει:

-    «Όχι! Είναι πολύ μεγάλο. Θα με σκίσει στα δύο!»

Τότε εγώ αρχίζω να της γλείφω το αφτί όπως είναι στα τέσσερα και της λέω:

-    «Μην ανησυχείς…»

Σηκώνομαι και αφού είχα κάνει κανένα πεντάλεπτο ένα μασαζάκι στο κωλαράκι της με τα δάχτυλα μου, της βάζω το πουτσοκέφαλο μου επάνω. Τότε σιγά - σιγά της τον βάζω μέσα. Αυτή φώναζε από την καύλα και τον πόνο, ενώ εγώ καύλωνα περισσότερο που την άκουσα να ξεσκίζεται.

Άρχισε να με παρακαλάει να σταματήσω μα τότε εγώ έσπρωχνα περισσότερο. Στο τέλος έφτασα μέχρι τον πάτο της (η μισή μου πούτσα ήταν έξω) αλλά η θέα ήταν άπαιχτη. Τότε άρχισα να την σφυροκοπάω αλύπητα κι αυτή φώναζε σαν τρελή.

Σε κάποια στιγμή ένιωσα ότι τελείωνα και της το έβγαλα από τον κώλο, της γυρνάω τη φάτσα και της τον κάρφωσα μέσα στο στόμα και την έχυσα. Αυτή η πουτάνα άρχισε να ρουφά με λύσσα και να μου λέει:

-    «Καθίκι με ξέσκισες! Δεν θα σου αφήσω σταγόνα!»

«Ωραία τιμωρία!», σκεφτόμουν εγώ. Εκείνο το βραδύ την γάμησα μέχρι το πρωί που έφτασε το πλοίο στην Πάτρα.

(Copyright protected OW ref: 10690)