Ένα καινούριο άρρωστο σκηνικό της Κάτιας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια κοπέλα έχει παράξενα βίτσια. Μια μέρα κάλεσε το αγόρι της σπίτι κι εκείνος πήγε και την βρήκε να έχει ετοιμάσει  ένα καινούργιο σκηνικό. Μην ξέροντας τι τον περιμένει, ενέδωσε στο βίτσιο της ξέροντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι άκρως ερωτικό…

Η ιστορία:

Κάποτε τα είχα με μια γκομενίτσα η οποία μου ζήταγε συνέχεια να ικανοποιώ κάποια ανώμαλα βίτσια της, ή απλά να επωάζομαι το θέατρό της. Εγώ ήμουν στο 3ο έτος των σπουδών μου τότε, κι εκείνη είχε τελειώσει και δούλευε ως λογίστρια σε ένα γραφείο κοντά στο σπίτι μου και στο δικό της επίσης.

Η Κάτια, είχε φυσιολογική κορμοστασιά με τον πιο ωραίο κώλο στα κυβικά της, με τα πιασιματάκια της, και το έντονο κραγιόν που δεν παρέλειπε να από τα χείλη της ποτέ. Μία μέρα, αφού έχει σχολάσει από τη δουλειά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να περάσω. Έτσι κι έγινε. Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε με μια πετσέτα γύρω από το κορμί της και στα μαλλιά σαπουνάδες εδώ κι εκεί. Κάθισα στον καναπέ και περίμενα να τελειώσει το μπάνιο.

Εκείνη με φώναξε κι εγώ μπήκα στην τουαλέτα βλέποντάς την ξαπλωμένη μέσα στην μπανιέρα, με τα πόδια ορθάνοιχτα πεταμένα έξω απ’ αυτήν, να τρίβει τη συσκευασία του αφρόλουτρου κατά μήκος του μουνιού της... Μου είπε να την βγάλω έξω και να της τον δώσω στο στόμα, ενώ ήδη είχα αρχίσει να ανάβω. Κατέβασα το παντελόνι και το μποξεράκι και πλησίασα στην μπανιέρα. Εκείνη άνοιξε το στόμα της και έβαλε μέσα τη ζαβλακωμένη πούτσα μου, η οποία νιώθοντας το υγρό ζεστό στόμα της να ρουφάει και να σαλιώνει την πούτσα μου καύλωσε μέσα στο στόμα της.

Εκείνη άρχισε να τον παίρνει στο λαρύγγι, ενώ είχε πετάξει το αφρόλουτρο και έβαζε τα πρώτα δύο δάχτυλα της στο μουνάκι της δυνατά... Η πούτσα μου είχε σκληρύνει και την έπνιγε από το βαθύ τσιμπούκι. Τον έπιασε με το δεξί της χέρι και άρχισε να μου τον παίζει γλιστρώντας το γεμάτο σαπουνάδες χέρι της πάνω στο παλούκι μου κουνώντας με τέχνη τον καρπό της.. Περίμενα να μου ανακοινώσει πως θα τελείωνε εκείνη η σκηνή και ποιο θα ήταν αυτή τη φορά το άρρωστο σκηνικό που είχε σκεφτεί..

Χωρίς να μου το μαρτυρήσει αυτή τη φορά, χαμήλωσε το κορμί της, πέφτοντας χαμηλότερα στην μπανιέρα και φέρνοντας το πόδια της πάνω στο τοιχάκι που οριοθετεί την μπανιέρα, δεξιά και αριστερά.. Μου τον πήρε ξανά στο στόμα και ρούφηξε το καυλί μου μέχρι την ρίζα. Το λαρύγγι της έπνιγε το καυλί μου με τα πηχτά του σάλια και εκείνη μου χάιδευε τα αρχίδια και μου χάιδευε τα κωλομέρια, γλιστρώντας τα δάχτυλα της προς τα κάτω, αφήνοντας ένα δάχτυλο κάθε φορά να γλιστρήσει μέχρι τη μέση του μέσα μου..

Το τσιμπούκι της ήταν όλο και πιο σφιχτό. Τα αρχίδια μου πρηζόντουσαν και το δάχτυλο της είχε χωθεί ολόκληρο μέσα στην κωλοτρυπίδα μου που το ρούφαγε, κάνοντας μάλιστα κινήσεις στη μέση για να νιώθω το δάχτυλο να ακουμπάει με την άκρη του τον πάτο μου... Ήμουν έτοιμος να χύσω. Εκείνη έχυνε μες στα νερά δαχτυλώνοντας το μουνί της πολύ δυνατά με τρία δάχτυλα, και μουγκρίζοντας με την πούτσα μου να ρουφιέται από το λαίμαργο λαιμό της...

Με ένα ξέσπασμα ξαφνικό άρχισα να κάνω συσπάσεις ρίχνοντας την πρώτη μεγάλη ριπή μέσα στο καυλόστομά της για να συνεχίσω με το υπόλοιπο χύσιμο στη μούρη της η οποία το ζητούσε να στάξει επάνω της... Μου την άφησε και άρχισε να γλείφεται με τα χέρια παίρνοντας όλο το πουτσόχυμα από τη μούρη της και σε χρόνο ανυποψίαστο, ένα μεγάλο σιντριβάνι από την επιφάνεια του νερού κατευθυνόταν σαν ουράνιο τόξο προς το πρόσωπό της..

Με τη μέση της ανασηκωμένη, σημάδευε το ζεστό κάτουρο της ακριβώς πάνω στο πρόσωπό της, ανοίγοντας που και που το στόμα, γεμίζοντάς το και αφήνοντας το κάτουρο να ξεχειλίσει από αυτό, καταπίνοντας τις τελευταίες μικρές γουλιές που έμενε από το φτύσιμο της... Όταν τελείωσε, έφτυσε μια τελευταία φορά, και ρούφηξε τα χείλη της... Εγώ κοίταζα αφηρημένος στην άρρωστη καύλα της, ικανοποιημένος πλήρως με τα θεάματα που κάθε φορά αποφάσιζε να μου χαρίζει αυτό το ανώμαλο θηλυκό..

Αν θέλετε να σας πω κι άλλα περιστατικά με εκείνη την κοπέλα, πείτε το μου.

(Copyright protected OW ref: 10667)