Στέλλα γύρνα ξανά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας γνωρίζει μέσα στο chat τη Στέλλα και πολύ γρήγορα άρχισαν να τα βρίσκουν. Στην συνέχεια έβαλαν και κάμερες για να δουν ο ένας τον άλλον και οι καύλες πέρασαν κάθε προσδοκία και των δύο. Αποφασίζουν να συναντηθούν, μιας και τα βρίσκουν ερωτικά, στο σπίτι της Στέλλας. Εκεί όμως περιμένουν κάποιες εκπλήξεις για το φίλο μας και μια αναπάντεχη συνέχεια…

Η ιστορία:

Την Στέλλα (δεν είναι αληθινό όνομα) τη γνώρισα στο chat. Είχαμε μιλήσει τουλάχιστον ένα μήνα πριν την συνάντηση μας, μια ή δυο φορές, απλά κάνοντας μια κουβέντα γενικού ενδιαφέροντος.

Δεν γνώριζα πολλά γι’ αυτή ούτε κι αυτή για μένα και ούτε την είχα δει σε φωτογραφία. Σχετικά με την εμφάνιση της, τα μόνα που ήξερα ήταν από αυτά που έγραφε στο προφίλ της. Δεν με ενδιέφερε και πολύ να μάθω γιατί δεν πίστευα πως θα την συναντούσα.

Ένα βράδυ, μετά από ένα μήνα, από τη στιγμή που είχαμε μιλήσει πρώτη φορά, τη συναντάω στο chat και της μιλάω. Μιλήσαμε για τη δουλειά της και μου είπε κάποια στιγμή αν θα ήθελα να τα πούμε από κοντά. «Ευχαρίστως!», της είπα και μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και κλείσαμε επειδή έπρεπε να φύγει.

Το ίδιο βράδυ αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα για σχεδόν όλο το βράδυ. Ήταν μόνη μετά από μια σχέση που είχε λήξει, όπως ήμουν κι εγώ προσφάτως χωρισμένος. Ενώ μας είχε πάρει το ξημέρωμα ανταλλάσσοντας μηνύματα, μου ζήτησε να μιλήσουμε με κάμερα για να δούμε ο ένας τον άλλον. Όταν την είδα, μπορώ να πω πως η περιγραφή της την αδικούσε. Ήταν ένα υπέροχο ξανθό πλάσμα με απίστευτο κορμί, πολύ γυμνασμένο.

Αφού μιλάγαμε και στο τηλέφωνο παράλληλα η κουβέντα πήγε και σε άλλα μονοπάτια. Ήμασταν ερεθισμένοι και οι δύο και κάθε λεπτό και περισσότερο. Καταλήξαμε να κάνουμε τηλεφωνικό σεξ. Όταν την άκουσα να χύνει, τρελάθηκα! Δεν είχα ξανά ακούσει γυναίκα έτσι. Αφού κλείσαμε εκείνο το πρωί, είπαμε πως θα ξαναμιλήσουμε το απόγευμα πάλι. Έτσι και έγινε. Μιλήσαμε πάλι αρκετή ώρα και κάναμε πάλι τηλεφωνικό που το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο πολύ. Κλείνοντας μου είπε πως ήθελε να με δει, όπως κι εγώ. Κανονίσαμε την επόμενη μέρα να συναντηθούμε…

Συναντηθήκαμε στο μέρος που είχαμε πει και δεν δυσκολευτήκαμε να αναγνωρίσουμε ο ένας τον άλλον. Από κοντά ήταν ακόμα πιο όμορφη. Φιληθήκαμε στο μάγουλο και κάτσαμε αρκετή ώρα και μιλήσαμε. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε, δεν επέμενα να συνεχίσουμε κάπου αλλού γιατί είδα ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση και έπρεπε να το σεβαστώ. Τις επόμενες δύο μέρες η επικοινωνία μας συνεχίστηκε ακόμα πιο πολύ και με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Την τρίτη μέρα μου ζήτησε να πάω σπίτι της. Το δέχτηκα με χαρά χωρίς να είμαι σίγουρος αν θα προχωρήσουμε.

Το βραδάκι βρέθηκα σπίτι της. Κατέβηκε να μου ανοίξει φορώντας ένα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι. Την ακολούθησα στο διαμέρισμα της και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα της, επειδή εκεί είχε τηλεόραση, για να δούμε ταινία, όπως είχαμε πει. Κάτσαμε στο κρεβάτι και χαζεύαμε στην τηλεόραση γελώντας με την κωμωδία που παρακολουθούσαμε. Σε κάποια φάση, αφού είχαμε πιάσει κουβέντα περί γυμναστικής, αφού ήταν πολύ γυμνασμένη και μου άρεσε πολύ, σηκώθηκε για να μου δείξει κάποιες ασκήσεις. Εγώ χάζευα το κορμί της όλη αυτή την ώρα.

Πριν έρθει να ξαπλώσει πάλι δίπλα μου, έβγαλε το σορτσάκι της και έμεινε με το λευκό στρινγκάκι της και το μπλουζάκι από πάνω. Ξάπλωσε δίπλα μου και με αγκάλιασε. Αμέσως έπεσε πάνω μου και ξεκίνησε να με φιλάει. Τα χείλη της ήταν υπέροχα, μεγάλα και ζουμερά. Απολάμβανα κάθε φιλί καθώς οι γλώσσες μας μπλέκονταν μεταξύ τους. Κατέβαινα στο λαιμό της, τη φίλαγα, τη δάγκωνα, έπαιζα με τα αυτάκια της και έβαζα τη γλώσσα μου μέσα τους και δάγκωνα και τους λοβούς της. Την άκουγα να αναστενάζει και τρελαινόμουν ακόμα περισσότερο. Αγκάλιαζα το κορμί της που κόλλαγε πάνω μου, μύριζα το άρωμα της που με μεθούσε…

Όσο πέρναγε η ώρα την ήθελα και περισσότερο. Κατέβασα τα δάχτυλα μου στο μουνάκι της, παραμερίζοντας το στρινγκάκι της και το ένιωσα να είναι μούσκεμα. Της έβγαλα το εσώρουχο, την ξάπλωσα ανάσκελα και έπεσα λαίμαργα να το φάω. Είχε υπέροχη γεύση, δεν χόρταινα να μαζεύω τα υγρά της. Έπαιζα με την κλειτορίδα της, τη μεγαλύτερη από όσες έχω συναντήσει. Δεν είχα ξαναδεί μεγαλύτερη κι αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Την έγλειψα για αρκετή ώρα μέχρι που δεν άντεξε άλλο. Μου ζήτησε να μπω μέσα της.

Σηκώθηκα και γδύθηκα βιαστικά ενώ αυτή έβγαλε τα υπόλοιπα ρούχα της και έμεινε τελείως γυμνή. Παράλληλα έβγαλε από το συρτάρι ένα πακέτο προφυλακτικά και μου έδωσε ένα. Το φόρεσα αμέσως. Είχα καυλώσει απίστευτα. Έπεσα πάνω της και άρχισα να γλείφω το στήθος της. Δεν ήταν υπερβολικά μεγάλο απλά παραπάνω από το φυσιολογικό και ασορτί με το γυμνασμένο κορμί της. Οι ρώγες της μέτριες αλλά τόσο όμορφες που αν αφηνόμουν λίγο ακόμα υπήρχε κίνδυνος να τις κόψω από το δάγκωμα.

Όταν δεν άντεχα άλλο τη γύρισα στα τέσσερα, έπαιξα λίγο με τα δάχτυλα μου το μουνάκι της, έπιασα τον πούτσο μου και τον έτριψα επάνω στα χειλάκια της. Αφού τον έτριψα λίγο, τον έβαλα σιγά - σιγά μέσα της ώσπου μπήκε όλος μέσα. Ένιωσα τέλεια. Ήταν στενή και υγρή και ένιωσα τον πούτσο μου να ακουμπάει στο τέρμα της. Μέχρι τώρα δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό με καμία άλλη. Άρχισα να κουνιέμαι πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ένταση ενώ αυτή αναστέναζε όλο και πιο δυνατά. Την άκουγα να φωνάζει και μου έπαιρνε το μυαλό.

Αλλάξαμε στάση γυρίζοντας την ανάσκελα και αφού την έγλειψα πάλι για λίγο, μπήκα πάλι μέσα της. Της σήκωσα τα πόδια ψηλά και την άνοιγα με το καυλί μου ενώ στα μάτια της έβλεπα την καύλα ζωγραφισμένη. Μετά από λίγο την έβαλα πάλι στα τέσσερα και την έπαιρνα δυνατά. Κράταγα τον κώλο της στα χέρια μου και δεν ήθελα να τον αφήσω. Ήταν πέτρα. Ο πιο ωραίος κώλος που έχω συναντήσει.

Μετά από ώρα στα τέσσερα την άκουγα να μεγαλώνει η ένταση της φωνής της. Όσο μεγάλωνε η ένταση της τόσο τη γάμαγα πιο δυνατά. Άρχισε να ουρλιάζει μέχρι που κατάλαβα ότι έχυνε. Ήταν απίστευτο αυτό το πράγμα. Τέτοιο πάθος, τέτοια καύλα, τέτοια ένταση, δεν είχα ξαναδεί. Αφού ηρέμησε, έριξα κι εγώ λίγο την ένταση, χωρίς όμως να σταματήσω. Θα είχαν περάσει σαράντα λεπτά από τη στιγμή που μπήκα μέσα της όταν γύρισε κατάκοπη να μου ζητήσει να τη χύσω. Εγώ ήθελα να συνεχίσω κι άλλο αλλά τελικά άδειασα τα χύσια μου ενώ την είχα στα τέσσερα. Την πήρα αγκαλιά και τη φίλησα ενώ μείναμε λίγο έτσι.

Μου πρότεινε να κάνουμε ντουζάκι. Πήγε πρώτη αυτή και μετά εγώ. Μόλις τελείωσα τη βρήκα κάτω από τα σκεπάσματα. Μπήκα κι εγώ και την πήρα αγκαλιά. Τυλίχτηκε γύρω μου και ένιωσα τη ζεστασιά της να με τυλίγει. Δεν άργησα να ξανακαυλώσω. Το κατάλαβε και άρχισε να με χαϊδεύει με το χέρι της. Της άρεσε ο πούτσος μου. Αν και ποτέ δεν τον έχω μετρήσει, με όσες κοπέλες έχω βρεθεί, τον κατατάσσουν στη μεγάλη κατηγορία χρησιμοποιώντας τα καλύτερα σχόλια για να τον χαρακτηρίσουν.

Ενώ τον έπαιζε με το χέρι της ήρθε από πάνω μου και τον πήρε στο στόμα της με αυτά τα υπέροχα χείλια της. Τον ρούφαγε ολόκληρο μέσα της και ένιωθα απίστευτα. Ακόμα μέχρι τώρα είναι το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν κάνει ποτέ και δύσκολα θα βρεθεί κάποια καλύτερη. Το χαιρόταν κι αυτή. Σε κάποια στιγμή τη γύρισα ώστε να κάνουμε 69 και έγλειφα με λαιμαργία το μουνάκι της που ήταν μες στην καύλα και έσταζε πάλι.

Αφού γλειφόμασταν για λίγη ώρα την κατέβασα, φόρεσα ένα προφυλακτικό και την έβαλα πάλι στα τέσσερα. Έσκυψα και την έγλειψα. Και το μουνάκι της αλλά και το υπέροχο κωλαράκι της. Της είπα πως ήθελα να μπω στον κώλο της, αυτή όμως μου είπε πως δεν της αρέσει. Το σεβάστηκα και μπήκα πάλι στο μουνάκι της και άρχισα πάλι να τη γαμάω δυνατά. Με τρέλαιναν οι αναστεναγμοί της κάθε φορά που έφτανα στον πάτο της και προσπαθούσα να φτάσω ακόμα πιο βαθιά.

Μετά από λίγη ώρα την άκουσα πάλι να ανεβάζει την ένταση κα να χύνει πάλι με αυτές τις άναρθρες κραυγές. Με έστελνε ο τρόπος που έχυνε. Δεν σταμάτησα καθόλου. Συνέχισα κι εγώ ακόμα πιο δυνατά. Όταν κόντευα κι εγώ να χύσω, βγήκα από μέσα της, τη γύρισα με το κεφάλι της προς το μέρος μου, έβγαλα το προφυλακτικό και έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισα να το γαμάω. Δεν άργησα να χύσω όλο το σπέρμα μου μέσα της κι αυτή το ήπιε όλο χωρίς να αφήσει να πέσει τίποτα έξω. Έσκυψα και τη φίλησα πίνοντας κι εγώ λίγο από το σπέρμα μου που ήταν στα χειλάκια της. Την πήρα αγκαλιά και μείναμε ξαπλωμένοι μέχρι που μας πήρε ο ύπνος.

Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε για λίγο καιρό ακόμα. Δεν κράτησε πολύ και η ευθύνη ανήκει πιο πολύ σε μένα. Όσο κράτησε ήταν υπέροχο και πάντα τη σκέφτομαι με πολύ όμορφα συναισθήματα. Έχουμε καιρό να τα πούμε γιατί μάλλον έχει αλλάξει αριθμό και ίσως άλλαξε και προφίλ. Θα ήθελα να την ξανασυναντήσω και να είμαι πιο πολύ κοντά της γιατί τελικά δεν ήμουν όπως έπρεπε και φταίω γι’ αυτό.

Ελπίζω να είσαι καλά όπου και αν είσαι…

 

(Copyright protected OW ref: 10310)