Ο πρωτάρης και η σαραντάρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Παναγιώτης δουλεύει σε ένα σούπερ μάρκετ για να βγάλει το χαρτζιλίκι του. Αναλαμβάνει να μεταφέρει τα ψώνια των πελατών στα σπίτια τους και μεταξύ αυτών γνωρίζει και την κυρία Μίρκα που την έχει βάλει στο μάτι. Μια μέρα η κυρία Μίρκα του ζήτησε βοήθεια και πηγαίνουν σπίτι της. Εκεί ο Παναγιώτης θα χάσει την παρθενιά του και θα μάθει τα μυστικά του έρωτα από μια γυναίκα έμπειρη και μεγαλύτερη…

Η ιστορία:

Με λένε Παναγιώτη και αποφάσισα να μοιραστώ την ιστορία της πρώτης μου σεξουαλικής εμπειρίας με όποιον θέλει να την διαβάσει.

Ήμουν δεκαοκτώ χρονών και δούλευα για το χαρτζιλίκι σε ένα σούπερ μάρκετ. Μεταξύ των καθηκόντων μου ήταν και να βοηθάω τους πελάτες να μεταφέρουν τα ψώνια στα σπίτια τους. Μεταξύ άλλων πελατών υπήρχε και μια συχνή πελάτισσα, η κυρία Μίρκα, περίπου 35-40 ετών. Το ντύσιμο της ήταν πάντα συντηρητικό, γόβες μαύρες με χαμηλό τακούνι, φούστα συνήθως μαύρη μέχρι το γόνατο και ανάλογο σακάκι. Φορούσε πάντα γυαλιά και είχε τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα σε κότσο.

Δεν ήξερα καμία άλλη πληροφορία για αυτήν όπως και κανένας άλλος που ρώτησα. Δεν ξέρω αν ήταν το αυστηρό παρουσιαστικό της ή το μυστήριο που την κάλυπτε αλλά αυτή η γυναίκα με καύλωνε απίστευτα.

Είχα φροντίσει να της το δείξω με κάθε δυνατό τρόπο όταν ερχόταν για ψώνια οπότε δεν ξαφνιάστηκα όταν μια μέρα επέμενε να την βοηθήσω να κουβαλήσει τα ψώνια στο σπίτι,
αν και είχε μόνο μια σακούλα. Δικαιολογήθηκε ότι την πονούσε το χέρι αλλά όπως θα διαβάσετε στην συνέχεια αυτό δεν ήταν αλήθεια.

Μετά από μια σύντομη διαδρομή φτάσαμε στο σπίτι της. Όταν μπήκαμε στο σπίτι μου ζήτησε να αφήσω τη σακούλα με τα ψώνια στη κουζίνα και να την ακολουθήσω στο σαλόνι. Όταν μπήκα στο δωμάτιο ήδη είχε καθίσει σε μια πολυθρόνα σταυροπόδι.

-    «Έλα εδώ!», με πρόσταξε.

Κι εγώ πήγα και στάθηκα μπροστά της.

-    «Φαντάζομαι θα θέλεις φιλοδώρημα, έτσι;», με ρώτησε ανάβοντας ένα τσιγάρο.

Εγώ ήμουν ήδη ερεθισμένος αλλά βλέποντας στα κόκκινα χείλη της το άσπρο, μακρύ τσιγάρο, καύλωσα ακόμα περισσότερο.

-    «Ότι έχετε ευχαρίστηση…», κατάφερα να ψελλίσω.

Ο πούτσος μου είχε καυλώσει πάρα πολύ και φαινόταν, καθώς φορούσα φόρμα.

-    «Βγάλε το παντελόνι σου!», με διέταξε κοιτώντας με στο επίμαχο σημείο.

Εγώ χωρίς να το σκεφτώ και πολύ, κατέβασα την φόρμα μαζί με το εσώρουχο μου. Ο πούτσος μου πετάχτηκε έξω σαν κοντάρι σημαίας. Η κυρία Μίρκα άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια και στην συνέχεια άρχισε να με μαλακίζει απαλά. Πήρε μια ρουφηξιά από το τσιγάρο της και κοιτώντας με στα μάτια συνέχισε το έργο της.

Στη συνέχεια σάλιωσε το χέρι της και άρχισε να μου τον παίζει πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Ο πούτσος μου είχε γίνει τεράστιος από την καύλα και η κυρία Μίρκα συνέχιζε να με μαλακίζει όπως δεν το είχα φανταστεί ποτέ. Λίγα δευτερόλεπτα ακόμα ήταν αρκετά για να χύσω όπως δεν είχα χύσει ποτέ στη ζωή μου. Το σπέρμα μου πετάχτηκε σαν πίδακας, ζεστό και άφθονο.

Καθώς η κυρία Μίρκα είχε το πρόσωπο της γυρισμένο προς τα εμένα τα περισσότερα χύσια την πέτυχαν στο μέτωπο και στα γυαλιά της. Αυτή μόλις κατάλαβε ότι χύνω άρχισε να μου παίζει τον πούτσο ακόμα πιο δυνατά. Το θέαμα ήταν υπέροχο. Η αυστηρή κυρία Μίρκα με το πρόσωπο γεμάτο χύσια και τα μάτια κλειστά, συνέχιζε να με μαλακίζει ενώ το σπέρμα μου κυλούσε στα μαγουλά της και έσταζε πάνω στα ρούχα της.

Μόλις βεβαιώθηκε ότι είχα βγάλει και την τελευταία σταγόνα, πήρε άλλη μια τζούρα από το τσιγάρο της και στη συνέχεια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και μου έδωσε την πρώτη και καλύτερη πίπα της ζωής μου. Αρχικά μου χάιδευε το κεφαλάκι με την γλώσσα της και στη συνέχεια τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της μέχρι την βάση. Καθώς την κοιτούσα από πάνω, έβλεπα τον πούτσο μου να εξαφανίζεται μέσα στο στόμα της και να εμφανίζεται πάλι σαν ταχυδακτυλουργικό τρικ.

Στη θέα των σαρκωδών χειλιών της τυλιγμένων σφιχτά γύρω από το καυλί μου δεν άντεξα και έχυσα ξανά, αυτή τη φορά μέσα στο στόμα της. Περίμενα ότι η κυρία Μίρκα θα τα φτύσει αλλά αυτή τα ήπιε όλα σαν την μεγαλύτερη πουτάνα. Αφού βεβαιώθηκε ότι ρούφηξε και την τελευταία σταγόνα, σηκώθηκε, έσβησε το τσιγάρο της και βγήκε από το δωμάτιο. Εγώ, μην ξέροντας τι να κάνω, φόρεσα το παντελόνι μου και στεκόμουν σαν χαμένος.

Όταν επέστρεψε είχε σκουπίσει το πρόσωπο της και είχε βγάλει το λερωμένο σακάκι της. Έβγαλε δέκα ευρώ από την τσάντα της, μου το έδωσε και με συνόδευσε στην πόρτα χωρίς να μου πει κουβέντα.

Μετά από αυτό το περιστατικό, σταμάτησε να έρχεται στο μαγαζί που δούλευα και μετά από λίγες εβδομάδες μετακόμισε. Όσο και αν προσπάθησα να μάθω που πήγε δεν τα κατάφερα και δεν την ξαναείδα από τότε, όμως νομίζω ότι θα την θυμάμαι για πάντα…

 

(Copyright protected OW ref: 10206)