Η ζουμερή Πάολα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το αξέχαστο γαμήσι με την αχόρταγη Πάολα συνεχίζεται… Τώρα ο φίλος μας θα δει κι άλλες πλευρές του έρωτα και την ώρα που τελειώνει… τον περιμένει μια έκπληξη! Μια πρωτόγνωρη  εμπειρία κι ένα συναίσθημα που ποτέ δεν είχε νιώσει μέχρι τότε…

Η ιστορία:

Ήταν μια καινούργια εμπειρία με απροσδιόριστα συναισθήματα. Η Πάολα ανάσκελα στο κρεβάτι με τα πόδια ορθάνοικτα και τα δάχτυλα να χαϊδεύουν τις ρώγες της. Με κοιτούσε με ένα παράξενο βλέμμα.

Το δικό μου βλέμμα εξερευνούσε το πληθωρικό γυμνό της κορμί, σκεφτόμενος ότι η αγαμία με έσπρωξε στο κρεβάτι της, δεν μπορούσα ποτέ να φαντασθώ ότι θα έβρισκα το πιο μικρό και στενό μουνί της ζωής μου (και τώρα που γράφω μετά από 23 χρόνια αυτές τις γραμμές καυλώνω. Έχω ξεπαρθενέψει τρεις γυναίκες αλλά τόσο στενό μουνί δεν ξανασυνάντησα).

Από τον ειρμό τον σκέψεων με έβγαλε η φωνή της…

-    «Αγόρι μου σε ευχαριστώ! Ήταν το καλύτερο δώρο. Δεν μπορούσα να σε φανταστώ ότι θα ξύπναγες τον πόθο για ηδονή που τόσα χρόνια έχω να νιώσω. Και όχι μόνο αυτό.. γαμήθηκα από ένα τεράστιο καυλί. Λυπάμαι όμως που δεν μπόρεσα να σου δοθώ όπως θα ήθελα για να σε ευχαριστήσω, αλλά κι εγώ να σε νιώσω βαθιά μέσα μου…»

Όση ώρα μου μιλούσε χάιδευε το καυλί μου, το οποίο είχε πετρώσει.

-    «Δεν πειράζει…», της λέω. «Τώρα θα το νιώσεις να σου χτυπάει την μήτρα!»

-    «Δεν μπορώ να τον πάρω όλον μέσα…», μου είπε.

Χωρίς να της απαντήσω έπεσα επάνω της και άρχισα να της γλείφω τα βυζιά. Τώρα ήξερα το κουμπί της. Την είχα ανοιχτή σε όλες μου της ορέξεις. Το χέρι μου έτριβε το γλωσσίδι της… δάγκωνα ελαφρά τις ρώγες της ώσπου πήρε φωτιά. «Αυτό είναι!», είπα μέσα μου και δυναμώνω τις δαγκωματιές στις ρώγες. Έχει πάρει πλέον φωτιά… τρέμει ολόκληρη. Της ρουφάω και της δαγκώνω με δύναμη τις ρώγες, ενώ με το χέρι τις τσιμπώ την κλειτορίδα. Την πιάνει παραλήρημα… είναι έτοιμη να χύσει.

Σηκώνομαι και της τον δίνω τσιμπούκι. Μου πιπιλάει το πουτσοκέφαλο αλλά εγώ δεν έχω υπομονή. Με μια απότομη κίνηση της τον χώνω βαθιά στο λαρύγγι. Μουγκρίζει… το χέρι της παίζει με την κλειτορίδα της. Έχω αφηνιάσει. Θέλω να της γαμήσω το στόμα. Της πιάνω το κεφάλι με τα δυο μου χέρια και το τραβάω με δύναμη. Το τεράστιο καυλί μου εξαφανίζεται μέσα στο λαρύγγι της.

Με γρήγορο ρυθμό της γαμάω το στόμα. Μας έχει συνεπάρει και τους δύο η καύλα. Γυρίζω σε στάση 69 και δαγκώνω με λύσσα την κλειτορίδα. Πρέπει να πονάει πολύ αλλά καταλαβαίνω ότι της αρέσει και ηδονίζεται. Τα δάχτυλα μου ένα - ένα βυθίζονται στο υγρό της μουνί. Έχω ήδη δύο δάχτυλα μέσα και βάζω το τρίτο…

-    «Όχι! Μη!», φωνάζει.

-    «Σκάσε!», της λέω και της κόβω μια περιποιημένη δαγκωνιά στη κλειτορίδα της.

-    «Αχ! Ναι! Έτσι αγόρι μου… Φάε με!»

Την δαγκώνω ακόμη περισσότερο χώνοντας ταυτόχρονα και τα τέσσερα δάχτυλα στο μουνί της. Συνεχίζω να την δαγκώνω με ακόμη περισσότερη δύναμη βάζοντας βαθιά την παλάμη μου μέσα της, χωρίς καν να δυσανασχετήσει. Είμαι πλέον σίγουρος της αρέσει ο πόνος στις ρώγες και στην κλειτορίδα. Όταν πονάει παραδίνεται σε όποιες ορέξεις. Τώρα το χέρι μου οργώνει το μουνί της. Βογκάει από ηδονή και πόνο. Το μουνί της έχει ανοίξει σαν πηγάδι και τρέχει ακατάπαυστα πολλά υγρά. Θέλω να τα γευτώ αλλά κρατιέμαι… Τα οδηγώ με τα δάχτυλα μου πάλι μέσα της, το θέλω πολύ υγρό.

Βγαίνω από το στόμα της, της σηκώνω τα πόδια και πλησιάζω το καυλί μου στο μουνί της. Είναι μούσκεμα και η κλειτορίδα της έχει φουσκώσει και είναι κατακόκκινη από τις δαγκωματιές. Πέφτω πάνω της και βάζω το χοντρό πουτσοκέφαλο μέσα στο μουνί της.

-    «Μη! Σιγά… πονάωωωωωωωω!»

Βουτάω την ρώγα της και την ρουφάω. Δεν με βολεύει η θέση για να κάνω αυτό που έχω κατά νου. Της λέω και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. Την βάζω να κρατάει με τα χέρια της τα πόδια σηκωμένα και ανοιχτά εγώ όρθιος στα πόδια του κρεβατιού. Σκύβω και της γλείφω την κλειτορίδα. Ανοίγω τα μουνόχειλα,, της φτύνω με μπόλικο σάλιο το μουνί της, την πλησιάζω και αρχίζω να εισχωρώ μέσα της.

-    «Όχι όλο!», μου φωνάζει. «Πονάωωωωωωωωω!»

Σκύβω και της ρουφάω την ρώγα μπαινοβγαίνοντας στο μουνί της αργά - αργά. Αγκομαχάει και βαριανασαίνει. Αυξάνω το ρυθμό, χωρίς να προσπαθώ να μπω βαθιά μέσα της, δαγκώνοντας όλο και πιο δυνατά την ρώγα της. Το κορμί της συσπάται. Εγώ ετοιμάζομαι γι’ αυτό που έχω κατά νου… Ξεφωνίζει!

-    «Ναι! Μπράβο ψωλαρά μου. Γάμα με. Φάε τις ρώγες μου. Με καυλώνεις! Σε θέλω να με χύσεις. Μη σταματάς παλικάρι μου…»

Η στιγμή που θέλω έχει έρθει… Της κόβω μια άγρια δαγκωνιά στη ρώγα και με μια απότομη κίνηση και βίαιη κίνηση, βυθίζεται ο πούτσος μου στα βάθη του μουνιού της.

-    «Ααααχχχχχχ! Πούστη! Γαμώ την π…….. σου! Γαμώ το μουνί της μάνας σουυυυυυυυ!!!»

Εγώ δεν έδωσα σημασία και αρχίζω να σφυροκοπώ την μήτρα της με το τεράστιο καυλί μου, δαγκώνοντας την ρώγα της και μετά από μερικά χτυπήματα στη μήτρα, την ακούω να φωνάζει:

-    «Ναι!!!» Σκίσε με την πουτάνα! Γάμα με βαθιάάάάάάάάά! Χτύπα τη μήτρα μου. Πεθαίνωωωωωωωωωωω! Ναι! Ναι!!! Χύνω η καριόλα. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Μη σταματάς γαμημένε!!!»

Η λεκάνη της τινάζεται επανειλημμένα προς τα πάνω. Τα αρχίδια μου χτυπάνε στον κώλο της. Τα αρχίδια κολυμπάνε πλέον στα χύσια του μουνιού της. Εγώ συνεχίζω το σφυροκόπημα της μήτρας της. Το στόμα μου πηγαίνει από τη μία ρώγα στη άλλη. Της ρουφάω με μανία να της δαγκώνω τις ρώγες.

Βγάζω το καυλί μου από το μουνί της και με απότομες λυσσαλέες κινήσεις καταβυθίζομαι στην μήτρα της. Με έχει πιάσει κάτι σαν αμόκ. Τα αρχίδια μου πονάνε από τις βίαιες κινήσεις και τη φόρα που χτυπάνε πάνω στον κώλο της. Έχουν πρηστεί από την καύλα. Θέλω να χύσω βαθιά μέσα στη μήτρα της. Το καταλαβαίνει και μου λέει:

-    «Περίμενε… κοντεύω κι εγώ…»

Κρατιέμαι επιβραδύνω λίγο τον ρυθμό γιατί θα μου φύγουν τα χύσια και δαγκώνω με δύναμη τις ρώγες της. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Ξεχειλίζει από καύλα… είναι έτοιμη.

-    «Περίμενε αγόρι μου, μην κουνιέσαι…»

Κούνησε αργά τη λεκάνη της δεξιά - αριστερά, πάνω - κάτω… Μια παράξενη αίσθηση ένιωθα στο πουτσοκέφαλο μου.

-    «Μην κουνιέσαι, εδώ είμαστε. Νιώσε γαμιά μου την είσοδο της μήτρας μου στο καυλί σου!»

Ένα ρίγος διαπερνούσε όλο μου το κορμί. Ποτέ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είχα καταλάβει την αίσθηση αυτή του αγγίγματος με το καυλί μου την είσοδο της μήτρας.

-    «Περίμενε λίγο ακόμη, να μη φύγει από εκεί. Μην κουνιέσαι, ξέρω εγώ…»

Κουνούσε τη λεκάνη με ένα παράξενο τρόπο. Καταλάβαινα την είσοδο της μήτρας να ανοίγει και το πουτσοκέφαλο μου να εισχωρεί χιλιοστό - χιλιοστό μέσα της.

-    «Τώρα ψωλαρά μου σπρώξε να γλιστρήσει η ψωλάρα σου στα σωθικά μου!»

Έσπρωχνα αργά μέσα της. Ένιωθα ότι γάμαγα ένα δεύτερο μουνί. Η ρίζα της πούτσας μου έχει ακουμπήσει στη κλειτορίδα της. Είμαστε και δύο σε άλλη διάσταση. Με απίθανες κινήσεις στη λεκάνη της αισθάνομαι ότι μπαίνω πιο βαθιά στη μήτρα της, λες και ο πούτσος άρχισε ξαφνικά να μακραίνει. Έχω την αίσθηση ότι όλο το κεφάλι της πούτσας μου είναι μέσα στη μήτρα της η οποία συσπάται και μου σφίγγει το πουτσοκέφαλο μέσα της.

Με τα χοντρά της χέρια με έχει πιάσει από τα κωλομέρια και με έχει κολλήσει επάνω της. Η λεκάνη της κουνιέται με ένα ρυθμό απερίγραπτο και η μήτρα της σαν να ρουφάει τον πούτσο μου. Οι συσπάσεις της μήτρας της πιέζουν το κάτω μέρος της ρίζας του πουτσοκέφαλου.

-    «Κοντεύω…», της λέω. «Είμαι έτοιμος…»

-    «Ναι γαμιά μου… κι εγώ κοντεύω. Έλα, ετοιμάσου να χύσουμε μαζί!»

Έκανε μερικές πιο γρήγορες κινήσεις και…

-    «Έλα, έλα… Έλα γαμιά μου. Χύσε μέσα στη μήτρα μου!»

Αισθάνομαι το σπέρμα να εκτοξεύεται μέσα στη μήτρα της.

-    «Χύνωωωωωωωωωωω!!!», ξεφωνίζω.

-    «Χύνω κι εγώώώώώώ!!! Χύνωωωωωωωωωωωωω!!!», φωνάζει η Πάολα.

Χύσαμε και οι δύο ταυτόχρονα. Καθίσαμε μερικά λεπτά…

-    «Σε ευχαριστώ…», της λέω. «Είναι η πρώτη μου φορά που έχω νιώσει την είσοδο της μήτρας…»

Γέλασε και μου είπε!

-    «Κι εγώ αγόρι μου σε ευχαριστώ. Είχα ξεχάσει την ηδονή αυτή, να νιώσω το χύσι να εκτοξεύεται μέσα στη μήτρα μου. Πάντως, ένα σου λέω.. είσαι πολύ κωλόπαιδο! Μου πέταξες τα μάτια έξω! Πέθανα στον πόνο. Με ξέσκισες. Αλλά από την άλλη να είσαι καλά. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαμε να νιώσουμε αυτό που νιώσαμε και οι δύο…»

Σηκώθηκε και μου λέει:

-    «Σήκω και ντύσου. Πάω να δω τι κάνει η θεία σου… Οκ, κοιμάται ακόμη. Φύγε τώρα γιατί ποιος τον ακούει τον γέρο σου! Η ώρα είναι πέντε και μισή!»

Φεύγοντας της λέω:

-    «Το βράδυ τι ώρα κοιμάται η θεία;»

-    «Σήμερα είναι Παρασκευή. Ξεκουράσου και κανόνισε αν μπορείς αύριο βράδυ να μείνουμε όλη νύχτα...»

-    «Καλό αυτό!», της λέω. «Αύριο θα κανονίσω να πάρω διανυκτέρευση από την Γκεστάπο και να είσαι σίγουρη ότι η αυριανή νύχτα θα σου μείνει αξέχαστη!»

Δώσαμε ένα φιλί και έφυγα σχεδιάζοντας για την αυριανή νύχτα...

Το τέλος στην επόμενη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 9898)