Από τη Γιάννα στη Φανή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μιχάλης είναι πολύ καψούρης με την κοπέλα του αλλά τα πράγματα άλλαξαν όταν ήρθε μια καινούργια συμμαθήτρια με τον αδερφό της. Η κοπέλα του δίνει πιο πολύ σημασία στο αγόρι κι αυτός αποφασίζει να την πέσει στην αδερφή του για να την κάνει να ζηλέψει. Όμως τα πράγματα παίρνουν απροσδόκητη τροπή… καθώς αρχίζει να του αρέσει αλλά είναι παρθένα. Ανοίγουν καινούργιοι ορίζοντες για το Μιχάλη…

Η ιστορία:

Είμαι ο Μιχάλης, δεκαοκτώ χρονών. Θα σας διηγηθώ μια ιστορία μου που πέρασα κανένα χρόνο πριν. Όταν πήγαινα Τρίτη Λυκείου, τα είχα με μια κοπέλα, την Γιάννα. Η Γιάννα, ένα πολύ όμορφο κορίτσι, έξυπνη και του γούστου μου και ήμουν πολύ καψούρης μαζί της. Μα πολύ καψούρης μαζί της. Τα είχαμε τρεις μήνες κοντά και έδειχνε και αυτή ερωτευμένη.

Μια μέρα ήρθαν δύο αδερφάκια στο σχολείο, στην τάξη που είμαι με την Γιάννα. Ο Στέφανος και η Φανή. Η μάνα τους ήταν απ’ την Βουλγαρία και ο πατέρας τους Έλληνας. Θα πήγαιναν μαζί μας σχολείο από δω και πέρα. Με τον Στέφανο γίναμε φίλοι αμέσως και τον συμπάθησα, η Γιάννα όμως τον παρασυμπάθησε. Έδειχνε να της αρέσει και περνούσε περισσότερες ώρες με αυτόν παρά με μένα.

Την πιάνω μια μέρα και της λέω αν τον γουστάρει και τι συμβαίνει. Μου είπε ότι δεν τον γουστάρει και απλά κάνει γνωριμίες, αλλά δεν με έπεισε. Είπα και στο Στέφανο τι συμβαίνει και μου είπε ότι δεν του έχει πει η Γιάννα σε αυτόν ότι τον γουστάρει ή κάτι σχετικό. Μου είπε επίσης ότι αν καταλάβει κάτι θα μου το πει. Ok είπα. Εμένα όμως δεν μου φαινόταν εντάξει.

Οι φίλοι μου είπαν να παίξω το κόλπο της ζήλιας για να τσουρουφλιστεί η Γιάννα. Καλή ιδέα μου φάνηκε αλλά δεν ήξερα ποια να φλερτάρω. Οι φίλοι μου, μου είπαν την Φανή γιατί φαινόταν λίγο καψούρα. Πήγα την έπιασα και της εξήγησα.

-    «Φανή να σου πω κάτι;»

-    «Έλα. Τι θες;» μου λέει αυτή.

-    «Ήθελα να σου ζητήσω μια χάρη…»

-    «Τι;»

Της εξήγησα και με λίγο δισταγμό δέχτηκε. Δηλαδή θα παριστάναμε ότι την φλερτάρω και ανταποκρίνεται και αν δεν αντιδρούσε η Γιάννα, θα παριστάναμε ότι τα φτιάξαμε. Η Φανή είναι ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα, με ωραίο σώμα και καμπύλες εκεί που πρέπει, άγγελος δηλαδή.

Παριστάναμε λοιπόν πως τα είχαμε φτιάξει και έβλεπα την Γιάννα που ζήλευε, αλλά δεν έκανε κάτι ακόμη. Αρχίσαμε και παίρνουμε πιο δραστικά μέτρα με την Φανή. Φιλιόμασταν μπροστά της, χουφτωνόμασταν, αλλά η Γιάννα εκεί… μη ρίξει τα μούτρα της. Μια μέρα που καθόμασταν με τα φιλαράκια με ρωτάει ένας φίλος:

-    «Πως πάει με την Φανή;»

-    «Τι πως πάει;»

-    «Ρε αφού σε γουστάρει, γιατί την αφήνεις έτσι; Πλησίασε την στ’ αλήθεια…»

-    «Τι; Πλάκα κάνεις! Εγώ με την Φανή είμαστε φίλοι. Όχι, αποκλείεται!»

Το ίδιο βράδυ που βγήκαμε με την Φανή σε ένα κλαμπ που θα έβγαιναν συμμαθητές μας. Ήταν εκεί και η Γιάννα οπότε συνεχίσαμε το ίδιο σχέδιο. Εγώ σκεφτόμουν συνέχεια αυτά που μου είπαν οι φίλοι μου αλλά δεν ήθελα να επηρεαστώ. Τελικά επηρεάστηκα και νόμιζα πως ήμουν ερωτευμένος εκείνη την στιγμή. Όχι με την Γιάννα αλλά με την Φανή.

Σε μια στιγμή θολούρας την έπιασα και την φίλησα. Φυσικά εκείνη δεν αντιστάθηκε γιατί ήταν στο σχέδιο. Εγώ όμως δεν το έκανα λόγω σχεδίου. Όταν τελείωσε το φιλί κοίταξε γύρω και μου είπε:

-    «Αφού δεν είναι η Γιάννα εδώ, γιατί με φίλησες;»

-    «Θέλω να τα φτιάξουμε στ’ αλήθεια…», της λέω.

Δεν απάντησε και έδειχνε σκεπτική. Μετά από κανένα μισάωρο, φύγαμε, την πήγα σπίτι της και της είπα να ανεβώ πάνω να πιούμε κανένα ποτό. Οι δικοί της δεν μένανε μαζί στο ίδιο σπίτι. Συμφώνησε και ανεβήκαμε. Μου έβαλε ένα ποτό, το ήπια και μόνο που την έβλεπα καύλωνα.

Φορούσε ένα κοντό μίνι φόρεμα με σκίσιμο στο μπούτι και στο στήθος που κολάζει και άγιο. Την έβλεπα όλο το βράδυ αλλά τώρα ήταν αλλιώτικα μόνο στην ιδέα ότι είμαστε μόνοι μας. Την έπιασα και την ξαναφίλησα. Αυτή δεν αντιδρούσε αλλά σε λίγο τραβήχτηκε χωρίς να πει τίποτα. Της είπα κι εγώ..

-    «Φανή, θέλω να κάνουμε έρωτα…»

-    «Όχι, έχεις πιει. Δεν ξέρεις τι κάνεις και τι θες…»

-    «Όχι, σε θέλω. Αλήθεια».

Την έπιασα ξανά και την φίλησα. Έπεσα πάνω της στον καναπέ και την φιλούσα στο στόμα. Την ξάπλωσα καλά και εκεί που πήγα να την γδύσω, με σταμάτησε και μου είπε:

-    «Δεν μπορώ να το κάνω…»

-    «Γιατί…», την ρώτησα.

-    «Είμαι παρθένα και φοβάμαι…»

Την φίλησα και της είπα:

-    «Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Θα είμαι τρυφερός μαζί σου…»

Με άρπαξε, με φίλησε και μου έβγαλε την μπλούζα. Της έβγαλα κι εγώ το φόρεμα και το κιλοτάκι και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της. Ήταν ζεστό υγρό και ξυρισμένο. Της έπιανα και τα βυζιά της που ήταν μεγάλα και στητά. Αυτή είχε απλωθεί και άρχισε να βογκάει. Σε λίγο έβγαλα το παντελόνι μου και άρχισε να μου κάνει ένα αρχάριο τσιμπούκι.

Πήγε μέσα, πήρε ένα σεντόνι και ήρθε το άπλωσε, ξάπλωσε και μου ζήτησε να το κάνω. Έτσι με αργές κινήσεις έμπαινα μέσα της. Σε μια στιγμή την άκουσα και φώναξε από πόνο. Αργότερα όμως είχε καυλώσει και αναστέναζε από καύλα. Βγήκα από μέσα της και είδα που είχε ματώσει. Πήγαμε κάναμε μπάνιο και έφυγα μετά από κανένα δεκάλεπτο.

Με την Φανή τα φτιάξαμε και δεν χρειαζόταν να προσποιούμαστε ότι τα έχουμε. Ξέχασα και την Γιάννα. Σήμερα με την Φανή χωρίσαμε και είμαστε καλοί φίλοι.

(Copyright protected OW ref: 9578)