Δυο αλβανοί και η γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Ο Γιάννης με τη γυναίκα του συμμετέχουν συνειδητοποιημένα σε ανταλλαγές ζευγαριών και όταν προκύψει κανένα τρίο. Σε μια συζήτηση με έναν φίλο, αποφασίζουν να πάνε στη φάρμα του για να διαθέσει την γυναίκα του στους Αλβανούς που έχει εκείνος στη δούλεψη του. Όντως πηγαίνουν και η γυναίκα του μένει κατενθουσιασμένη από το γαμήσι των Αλβανών που δεν την χορταίνουν…

Η ιστορία:

Με τη γυναίκα μου εδώ και τρία χρόνια περίπου κάνουμε ανταλλαγές με άλλα ζευγάρια. Μας αρέσει το σεξ και είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι σε αυτό που κάνουμε. Δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουμε κάνει και τρίο, είτε με κάποιον άλλο άντρα ή και με άλλη γυναίκα. Ένα από τα ζευγάρια που κάνουμε ερωτική παρέα εδώ και δύο χρόνια είναι ένα ζευγάρι από ένα χωριό, στη Νεοχωρούδα κοντά στη Θεσσαλονίκη. Ο άντρας είναι κτηνοτρόφος με πρότυπη φάρμα ζώων.

Σε μια κουβέντα μας περί φαντασιώσεων και ερωτικών σεναρίων, μου είπε ότι θα ήθελε να δει τη γυναίκα του με τους δύο Αλβανούς βοσκούς που είχε. Τους είχε στη δούλεψη του τέσσερα χρόνια και ήξερε ότι τουλάχιστον ήταν καθαροί. Αυτό που φοβόταν όμως ήταν μην ανοίξουν το στόμα τους και πουν τίποτα και μαθευτεί. Έτσι λοιπόν μου είπε να πάμε τη γυναίκα μου. Παρόλο που δεν ήθελα στην αρχή, η επιμονή της γυναίκας μου τελικά νίκησε. Η Κούλα, η γυναίκα μου είναι τριάντα χρονών, μια καθημερινή όμορφη γυναίκα, χωρίς την απίστευτη σωματάρα, αλλά χωρίς περιττά κιλά, γενικά μια όμορφη γυναίκα!

Τελικά το αποφασίσαμε.. Μιλήσαμε με τον Στέφανο (το φίλο μας) και ξεκινήσαμε να πάμε στο χωριό και από εκεί στη φάρμα του. Δεν είχε κρύο για την εποχή (άλλωστε Οκτώβριο τι κρύο να είχε;). Η Κούλα φόρεσε ένα παλτό ως το γόνατο και λίγο πιο πάνω και από μέσα ένα μαύρο σετ εσώρουχα από αυτά που αποτελούνται μόνο από κορδονάκια! Η φάρμα ήταν στα χωράφια έξω από το χωριό χωρίς καμιά οπτική επαφή με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Φτάνοντας στη φάρμα βγήκε ο ένας Αλβανός να ανοίξει την πόρτα και μίλησε με το αφεντικό του, προφανώς για τα ζώα. Βγήκαμε έξω.. δεν είχε σκοτεινιάσει, είχε αρκετό φως ακόμα. Από ότι κατάλαβα δεν είχαν ιδέα για το τι θα συνέβαινε…

Μετά από κανένα δεκάλεπτο και ενώ μας είχε δείξει τη φάρμα γιατί ποτέ δεν την είχαμε δει και μας εξηγούσε διάφορα (πράγματι χέρι ανθρώπου δεν έμπαινε εκεί...) και ενώ οι Αλβανοί στέκονταν αρκετά πιο πέρα, η Κούλα έκανε να γυρίσει πίσω στο αμάξι για να πάρει τάχα τσιγάρα. Πέρασε δίπλα τους και άφησε λίγο το παλτό της να ανοίξει τόσο ώστε να δουν ότι κάτι έλειπε από εκεί… Τα ρούχα της. Εμείς πιο εκεί κοιτούσαμε και τους είδαμε να σχολιάζουν κρυφογελώντας και κοιτώντας. Πλησιάσαμε κι εμείς και κάναμε ένα πηγαδάκι. Ο Στέφανος άρχισε να ρωτάει τους Αλβανούς αν η Κούλα τους άρεσε και τέτοια. Οι Αλβανοί με θρασύτητα απαντούσαν πως ναι είναι γυναικάρα. Ο Στέφανος ρώτησε:

-    «Θα τη γαμούσατε;»

-    «Θα την ξεσκίζαμε!», απάντησε ο ένας.

Οι Αλβανοί, γύρω στα τριάντα ο ένας, δεν μιλούσε και πολύ καλά ελληνικά γιατί έμειναν κυρίως στη φάρμα και δεν κυκλοφορούσαν πολύ έξω, αδύνατοι, είχε γυαλίσει εντελώς το μάτι τους γιατί από ότι μου έλεγε ο Στέφανος το χωριό δεν είχε και διαθέσιμες γυναίκες και αυτοί δεν έβγαιναν σχεδόν ποτέ από το χωριό. Η Κούλα κάθισε μπροστά από το αυτοκίνητο και άνοιξε το παλτό της αφήνοντας να φανούν τα κάλλη της... Οι Αλβανοί κοιτούσαν τόσο λαίμαργα…

-    «Θες να τη γαμήσουμε;», είπε ο ένας στο Στέφανο.

-    «Γι’ αυτό σας την έφερα εδώ. Και άμα είσαστε καλά παιδιά θα περνάτε πολύ καλά…!»

Ο άλλος με κοίταξε σαν να περίμενε την άδεια μου και του έκανα ένα νόημα ok. Την πλησίασαν και την χούφτωσαν δυνατά.

-    «Ρε! Τραβάτε κάντε κανένα μπάνιο πρώτα!», τους είπε ο Στέφανος. «Όλη μέρα εδώ είσαστε».

Και μας είπε να περάσουμε μέσα στο σπίτι που υπήρχε εκεί. Μπήκε ο πρώτος και ο άλλος καθόταν δίπλα στη γυναίκα μου που είχε ανοίξει το παλτό και καθόταν προκλητικά σταυροπόδι και την ψιλοχούφτωνε. Βγήκε ο ένας από το μπάνιο και μπήκε ο άλλος. Άφησε να πέσει η πετσέτα του αποκαλύπτοντας έναν κανονικό πούτσο που ήθελε να σηκωθεί αλλά ήθελε ένα μικρό ερέθισμα! Κάθισε δίπλα στην Κούλα που του τον άρπαξε και τον έπαιζε.

Μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα είχε σηκωθεί. Βγήκε και ο άλλος γρήγορα - γρήγορα γιατί δεν ήθελε να χάσει τίποτα.. Πήγε κι αυτός δίπλα της και η Κούλα σηκώθηκε και έβγαλε το παλτό της. Γονάτισε και τους είχε και τους δύο μπροστά της. Έβαλε στο στόμα τιης την πούτσα του ενός και σχεδόν αμέσως σηκώθηκε σαν σημαία ενώ ταυτόχρονα χάιδευε την άλλη πούτσα που βρίσκονταν μπροστά της. Ρουφούσε τα καυλιά που είχε μπροστά της με λαιμαργία ενώ οι Αλβανοί μούγκριζαν από καύλα.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο τσιμπουκιών η Κούλα στήθηκε στα τέσσερα και ο ένας Αλβανός πήγε από πίσω της. Έβαλε προφυλακτικό και κάρφωσε την ψωλή του στο μουνί της Κούλας που είχε στο στόμα της τον άλλο πούτσο. Μουρμούριζαν στα αλβανικά κάτι και γελούσαν ενώ η Κούλα βογκούσε από καύλα. Ξέρω ότι της αρέσει πολύ να την παίρνουν δύο. Ενώ τώρα εκτός από τους γαμιάδες είχε και κοινό να την παρακολουθεί. Ξαφνικά ο ένας Αλβανός κρατούσε το κεφάλι της και άδειαζε τα χύσια του μέσα στο στόμα της γυναίκας μου που φάνηκε σαν να πνιγόταν.

-    «Πόσο καιρό έχεις να χύσεις;», τον ρώτησε.

Χύσια έφευγαν από το στόμα της ενώ συνέχιζε να γλείφει ικανοποιημένη την πούτσα του Αλβανού που όχι μόνο δεν του είχε πέσει αλλά ήθελε κι άλλο. Όταν ο άλλος είδε τον φίλο του να χύνει στο στόμα της γυναίκας μου, μου είπε:

-    «Θέλω κι εγώ να χύσω στο στόμα της».

Άλλαξε μέρος η Κούλα και στήθηκε στον άλλον ενώ πήρε στο στόμα της τον άλλο αλβανικό πούτσο. Μέχρι να καταλάβουμε, ο άλλος Αλβανός είχε πάρει θέση πίσω από την Κούλα και της το έβαζε... στον κώλο. Σχεδόν αμέσως το στόμα της γέμισε και με τα χύσια του άλλου. Την γαμούσε στα τέσσερα από τον κώλο ενώ ο άλλος απολάμβανε το τσιμπούκι που του έπαιρνε η Κούλα. Πολύ γρήγορα έχυσε ξανά μέσα στον κώλο της γυναίκας μου. Σταμάτησαν να πάρουν μια ανάσα ενώ η γυναίκα μου σηκώθηκε και με πλησίασε…

-    «Με ξεκώλιασε ο πούστης!», μου είπε με φωνή όσο καυλωμένη που ήταν σαν να έχυνε!

Δεν ήξερα τι να της πω…

-    «Να με ξαναφέρεις εδώ!», μου είπε.

Ο Στέφανος ευχαριστημένος από την κατάσταση της είπε ότι μπορεί να έρθει όποτε θέλει. Οι Αλβανοί ντύθηκαν και ετοιμαστήκαμε να φύγουμε. Βγήκαμε έξω, πλησιάσαμε το αυτοκίνητο και πριν μπούμε μέσα, οι Αλβανοί την άρπαξαν, της άνοιξαν το παλτό και άρχισαν να γλείφουν τα βυζιά της. Καύλωσε τόσο που μας είπε να ξαναμπούμε μέσα. Μπήκαμε ξανά μέσα και η Κούλα ξάπλωσε στο κρεβάτι ανοίγοντας τα πόδια της. Ο ένας Αλβανός έπεσε πάνω της βγάζοντας το παντελόνι του και της το έβαλε μέσα στο μουνί. Ούτε δέκα λεπτά δε γαμούσε μέχρι που με ένα σπασμό άδειασε για δεύτερη φορά τα χύσια του μέσα στο μουνί της γυναίκας μου.

-    «Κοίτα τι της έκανα!», μου λέει χαμογελώντας με φανερή ικανοποίηση.

Αμέσως έπεσε κι ο άλλος πάνω της και συνέχισε να τη γαμάει. Ο άλλος κάθισε δίπλα της και η Κούλα αμέσως του τον πήρε στο στόμα. Της χούφτωναν τα βυζιά μέχρι που και ο άλλος Αλβανός έχυσε μέσε στο μουνί της.

-    «Θα σε γκαστρώσουμε και θα κάνεις αλβανάκι καριόλα!», της είπε ο ένας.

Σηκώθηκε η Κούλα, έβαλε το παλτό και βγήκαμε έξω. Στο δρόμο δεν μιλούσε πολύ, σταματήσαμε μόνο σε ένα φαρμακείο και κατέβηκα να πάρω τα λεγόμενα χάπια μαλακίας. Αργότερα όταν την ξαναρώτησα αν ήθελε τελικά να ξαναπάμε μου απάντησε:

-    «Φυσικά μωρό μου και θέλω…!»

(Copyright protected OW ref: 9543)