Η Κατερίνα με το στραπόν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιώργος ανακαλύπτει ένα λογιστικό λάθος που έκανε η νέα του βοηθός, και θα ζημίωνε οικονομικά την εταιρία που εργάζεται. Αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το λάθος για να κατορθώσει να γαμήσει τη βοηθό του. Σκαρφίζεται λοιπόν έναν τρόπο, της εκμυστηρεύεται και την… ιδιαιτερότητα του και πηγαίνει σπίτι της. Εκεί θα ακολουθήσει μια βραδιά με πολύ ξέσκισμα και ανταλλαγές ρόλων…

Η ιστορία:

Δεν ήταν πολύς καιρός από τότε που είχα γίνει διευθυντής τμήματος και μου έφεραν μια καινούρια βοηθό. Η  Κατερίνα ήταν είκοσι οκτώ χρονών, ψηλή, μελαχρινή και αδύνατη. Ίσως όχι η πιο εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο μιας και είχε μικρό στήθος και γενικά το στιλ της ήταν πιο ροκ παρά κυριλέ αλλά ήταν πολύ ευχάριστη και πρόσχαρη οπότε την συμπαθούσαν όλοι.

Το ντύσιμο της ήταν περισσότερο άνετο παρά σέξι, με παντελόνια και άνετα φλατ παπούτσια και πουκαμισάκια ή μπλουζίτσες. Μάλιστα την είχα πετύχει κάνα δυο φορές σε κοινές παρέες στον χώρο εργασίας, μιας και δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας (ήμουν τριαντατεσσάρων) οπότε μπορούσαμε να μιλάμε άνετα. Και για να πω την αλήθεια την έκανα πάντα κέφι αλλά μέσα στη δουλειά δεν είχα την κατάλληλη ευκαιρία για να εκδηλωθώ.

Παρόλα αυτά η ευκαιρία ήρθε λίγο καιρό αργότερα. Καθώς έλεγχα κάτι τιμολόγια πελατών παρατήρησα μια σοβαρή παρατυπία της που είχε ως αποτέλεσμα η εταιρία να ζημιωθεί αρκετά χρήματα. Όπως ήταν φυσικό μπορούσα να την καλύψω κάνοντας με συνένοχο στο λάθος της αλλά αυτό ήταν η ευκαιρία που ζητούσα. Ήξερα ότι η  Κατερίνα είχε μεγάλη ανάγκη τη δουλειά γιατί έμενε μόνη της και χρειαζόταν τα χρήματα, οπότε θα έκανε ότι της ζητούσα. Έτσι την κάλεσα στο γραφείο μου για να μιλήσουμε.

Στην αρχή ήταν έκπληκτη, ειδικά όταν της έδειξα τα τιμολόγια και το λάθος της αφού ήταν σίγουρη ότι τα είχε κάνει όλα σωστά, αλλά μετά από λίγο το κατάλαβε και εκείνη και αγχώθηκε σκεπτόμενη τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει αν μαθευόταν στα ανώτερα στρώματα της ιεραρχίας. Εγώ της εξήγησα ότι μπορεί να καλυφθεί το λάθος αλλά θα χρειαστώ κάτι για τον κόπο μου αφού γίνομαι συνένοχος και άμα μας πιάσει κάποιος θα πάρουμε πόδι και οι δύο. Φυσικά κατάλαβε αμέσως για τι μιλούσα.

Ομολογώ ότι η αντίδραση της ήταν πιο ήρεμη από ότι περίμενα. Αντί να με βρίσει, το δέχτηκε χαμογελώντας πονηρά και μάλιστα μου είπε ότι της άρεσα αλλά δεν ήξερε πως να κάνει κίνηση μέσα στο γραφείο. Επίσης αντέδρασε ψύχραιμα όταν της είπα για κάποιες «ιδιαιτερότητες» που είχα και τι ακριβώς ήθελα από αυτή αλλά πάλι χαμογέλασε διαβεβαιώνοντας με ότι δεν θα φύγω παραπονεμένος. Εν τέλη κανονίσαμε εκείνο το βράδυ να περνούσα από το σπίτι της.

Έφτασα στις επτά ακριβώς φορώντας απλά ρούχα, αφού δεν είχα σκοπό να την βγάλω έξω για φαγητό αλλά θα περνούσαμε τον χρόνο μας ικανοποιώντας τις φαντασιώσεις μου. Εκείνη φορούσε μια φόρμα γυμναστικής και σαγιονάρες. Χαμογέλασε όταν με είδε.

-    «Μπες και κάθισε στον καναπέ όσο πιο αναπαυτικά μπορείς. Πάω να ετοιμάσω μερικά πράγματα, ενώ εσύ στο ενδιάμεσο βγάλε τα ρούχα σου. Οκ;», είπε.

Έκανα ότι μου είπε. Γδύθηκα και κάθισα αναπαυτικά στον καναπέ. Το σπίτι της ήταν διακοσμημένο με μοντέρνο στιλ αλλά φαινόταν ότι το είχε έτσι από τα φοιτητικά της χρόνια. Μετά από λίγο η  Κατερίνα ήρθε χαμογελώντας. Παρατήρησα στο παντελόνι της φόρμας διαγράφονταν ένα εξόγκωμα. Εκείνη ήρθε και έκατσε πάνω μου φροντίζοντας να ακουμπήσει το μουνάκι της πάνω στον πούτσο μου που σιγά - σιγά σκλήραινε. Μου χαμογέλασε και με κοίταξε στα μάτια ενώ τα χέρια της μου τσιμπούσαν τις ρώγες.

-    «Λοιπόν εσύ είσαι η πουτανίτσα που θέλει καυλί;», μου ψιθύρισε στο αφτί μου.

-    «Ναι!», απάντησα.

-    «Ναι, τι;»

-    «Ναι, θέλω καυλί!», είπα ενώ εκείνη μου έγλειφε το αφτί και με φίλαγε στο λαιμό.

-    «Ναι ε; Θέλεις καυλί έτσι;», είπε αισθησιακά. «Σε κατάλαβα αμέσως τι τσουλάκι είσαι. Γουστάρεις καυλί ε;»

-    «Ναι, γουστάρω!», είπα εγώ.

Ξαφνικά με χαστούκισε και σηκώθηκε από πάνω μου. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έριξε στο πάτωμα.

-    «Σιγά μωρή κυρία που θα σου δώσουμε από τώρα να γλείψεις καυλιά. Για ξεκίνα να γλείφεις τα πόδια μου και βλέπουμε…»

Ξεκίνησα κι εγώ να γλείφω τα ιδρωμένα πόδια της. Τα νύχια της ήταν πολύ περιποιημένα, βαμμένα μοβ, μακριά, συμμετρικά και λεπτά όπως τα ήθελα. Είχε μια ελαφριά μυρωδιά ιδρώτα ανακατεμένη με την μυρωδιά της πλαστικής σαγιονάρας. Η  Κατερίνα είχε σκύψει από πάνω μου και μου χάιδευε τον κώλο ενώ ταυτόχρονα έριχνε baby oil.

-    «Μωρή κυρία, τόσο καιρό το παίζεις γαμιάς και είσαι ο πρώτος στις πίπες. Πάω στοίχημα ότι έχεις γλείψει περισσότερες πούτσες από κάθε άλλη κοπέλα στην επιχείρηση!»

Φυσικά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά απάντησα καταφατικά. Συνέχιζα να γλείφω ώσπου η Κατερίνα με διέταξε να ξαπλώσω ανάσκελά και έκατσε στον καναπέ πάνω μου. Με το ένα πόδι μου πάταγε το σκληρό καυλί μου ενώ το άλλο το έχωνε στο στόμα μου.

-    «Γλείψε ξευτίλα. Που να ήταν εδώ τα παιδιά να σε θαυμάσουν. Θα έγλειφες και τα πόδια από τα άλλα κορίτσια;», είπε.

-    «Ναι!», απάντησα καθώς μου έχωνε και τα πέντε δάχτυλα στο στόμα μου, μπουκώνοντας με.

Αφού τα έγλειψα για αρκετή ώρα με ανάγκασε να γυρίσω μπρούμυτα και έβαλε τις σαγιονάρες της ακριβώς μπροστά στη μούρη μου. Μπορούσα να μυρίσω τον ιδρώτα από τα πόδια της ενώ εκείνη μου πίεζε το κεφάλι με την πατούσα της. Ταυτόχρονα μου έριχνε χαστούκια στα κωλομέρια και με ταπείνωνε συνεχώς.

Αφού βεβαιώθηκε ότι είχα καθαρίσει τις σαγιονάρες με διέταξε να σηκωθώ στα γόνατα. Εκείνη έκατσε μπροστά μου και γδύθηκε πετώντας τα ρούχα της στον καναπέ. Όπως περίμενα, το σώμα της ήταν πολύ αδύνατο με μικρό στήθος, αλλά σχετικά σφιχτό. Είχε βέβαια καμπύλες αλλά όχι ιδιαίτερα έντονες. Κάτω από το κιλοτάκι της φορούσε ένα στραπόν, όπως της είχα ζητήσει, όχι πολύ μεγάλο, περίπου δεκατέσσερα εκατοστά και όχι χοντρό.

-    «Μμμ…», είπε πλησιάζοντας το στο στόμα μου.

Προσπάθησα να το γλείψω αλλά το απομάκρυνε.

-    «Θες το καυλί μου ε; Πρώτα πρέπει να αποδείξεις ότι σου αξίζει να σε γαμήσω!», είπε και κάθισε στον καναπέ.

Σήκωσε τα πόδια της και είδα ότι το στραπόν είχε από κάτω μια σχισμή όπου φαινόταν το μουνάκι της. Εκείνη με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσπρωξε προς τα εκεί. Ξεκίνησα να γλείφω το ήδη υγρό μουνί της ενώ η  Κατερίνα έσκουζε από ηδονή. Κάθε λίγο με διέταζε να γλείψω καλύτερα κι εγώ έχωνα την γλώσσα μου όλο και πιο βαθιά. Ξαφνικά με απομάκρυνε και έχωσε το στραπόν στο στόμα μου.

Ξεκίνησα να γλείφω το πλαστικό πέος και η  Κατερίνα με κοιτούσε γελώντας. Έλεγε ότι είμαι και το πρώτο τσιμπούκι στην επιχείρηση και αναρωτιόταν που είναι οι υπόλοιποι να με θαυμάσουν. Καθώς έγλειφα, εκείνη έσπρωχνε το στραπόν όλο και περισσότερο μέσα στο στόμα μου ενώ μερικές φορές το έβγαζε έξω για να μου ρίξει σκαμπιλάκια στα μάγουλα. Είχε βάλει κιόλας το ένα πόδι της πάνω στην πλάτη μου και όταν απομακρυνόμουνα το λύγιζε για να με ξαναφέρει πίσω.

Αφού την πίπωσα για αρκετή ώρα, με έσπρωξε και σηκώθηκε όρθια. Με διέταξε να στηθώ στα τέσσερα με ανοιχτά τα πόδια. Έκανα όπως ακριβώς μου είπε και εκείνη έκατσε από πίσω μου λέγοντας:

-    «Για να δούμε τώρα…»

Μου χάιδεψε λίγο την κωλοτρυπίδα και άρχισε να τη γλείφει. Το καυλί μου είχε γίνει πέτρα καθώς ένιωθα την υγρή γλωσσίτσα της να διαπερνάει την σούφρα μου. Αφού έγλειψε για λίγο σηκώθηκε όρθια και άρχιζε να βάζει το στραπόν στον κώλο μου. Καθώς το στραπόν γλιστρούσε μέσα εκείνη έλεγε:

-    «Βλέπω Γιώργο, ότι δεν είσαι καμιά παρθένα. Τι γίνεται; Έχουμε κάτσει σε πολλές;»

-    «Ναι!», είπα εγώ νιώθοντας το πλαστικό πέος να με διαπερνά.

-    «Ναι ε; Για πες, καμιά από τη δουλειά;», με ρώτησε.

-    «Όχι».

-    «Ε τότε γκόμενα, ε;», είπε καθώς το είχε βάλει μέσα.

Άρχισε να κινείται ρυθμικά μέσα - έξω, στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα μέχρι να βρει ένα ρυθμό. Δεν ήταν έμπειρη, φαινόταν αυτό, αλλά το είχε μέσα της. Με γαμούσε δυνατά, χωρίς όμως τόσο ώστε να πονάω. Εκείνη φαινόταν να το ευχαριστιέται.

-    «Για πες ρε, ποια σε πρωτογάμησε;»

-    «Πουτάνα!», είπα.

-    «Πλήρωσες ρε για να σε γαμήσουν; Τόσο ξευτίλας είσαι;», είπε.

-    «Ναι».

-    «Ρε ξευτίλα!», είπε καθώς έσπρωχνε με δύναμη σε κάθε συλλαβή. «Ρε ρεζίλι, είσαι ξευτίλας ρε!»

-    «Ναι, είμαι!», είπα καθώς εκείνη άρχισε να επιταχύνει όλο και περισσότερο.

Η καύλα που ένιωθα ήταν ατελείωτη. Δοκίμασα να πιάσω το καυλί μου για να χύσω αλλά με διέταξε να το αφήσω. Ξαφνικά με πέταξε μπροστά, πάνω στον καναπέ και μου είπε να ξαπλώσω ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια. Το έκανα και με καβάλησε ιεραποστολικά. Πλησίασε το πρόσωπο της στο δικό μου και με κοίταζε καθώς με γαμούσε. Τα μαλλιά της τα είχε πιάσει κοτσίδα.

-    «Σου άρεσε να σε γαμάνε, ε;»

-    «Ναι!», είπα.

Συνέχισε να με γαμάει ενώ ταυτόχρονα μου έγλειφε τα αυτιά και το λαιμό. Με τα χέρια της με τσιμπούσε στις ρώγες ή με γρατζούναγε στην πλάτη. Δεν άντεχα άλλο και της είπα ότι ήθελα να χύσω.

-    «Όχι ακόμα…», είπε και βγήκε από μέσα μου.

Σηκώθηκε όρθια και έβγαλε το στραπόν.

-    «Δεν νομίζεις ότι πρέπει να διασκεδάζω κι εγώ;», είπε και ανέβηκε πάνω μου.

Έβαλε το καυλί μου μέσα της και με διέταξε να την γαμήσω, πράγμα που έκανα αμέσως. Το μουνί της ήταν ζεστό και υγρό, πραγματική απόλαυση, αν και κάπως στενό, μιας και το καυλί μου είχε γίνει γαϊδουρίσιο.

-    «Πιο γρήγορα, πιο γρήγορα!», είπε κι εγώ την γαμούσα όσο πιο δυνατά και γρήγορα μπορούσα.

Κόντευα να εκραγώ αλλά κρατήθηκα ακόμα. Την έσπρωξα από πάνω μου και την έστησα στα τέσσερα. Μπήκα από πίσω της ακριβώς όπως είχε κάνει κι αυτή, στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα. Εκείνη έσκουζε από ηδονή και συνεχώς φώναζε:

-    «Ξέσκισε με ρε μαλάκα! Εγώ καλά σε γάμησα. Εσύ μόνο αυτό μπορείς;»

Την γάμησα δυνατά και γρήγορα, σαν να παίρνω το αίμα μου πίσω, ενώ κρατιόμουν για να μην χύσω. Εκείνη φώναζε και έσκουζε ενώ κάποια στιγμή έβαλε τα κλάματα λέγοντας μου ότι τελειώνει. Πράγματι το μουνί της γέμισε με υγρά, και τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να τελειώνω κι εγώ.

Έχυσα μέσα της, μια τεράστια ποσότητα σπέρματος, το οποίο κόντεψε να φύγει προς τα έξω. Βγάζοντας το καυλί μου είδα ότι το μουνί της είχε λερωθεί από υγρά και σπέρμα και εκείνη, αφού είχε ολοκληρώσει με άρπαξε από τα μαλλιά και με έχωσε ανάμεσα στα πόδια της διατάζοντας με να την καθαρίσω. Έγλειψα τα πάντα, καθοδηγούμενος πάντα από αυτήν και με αντάμειψε με ένα βαθύ γλωσσόφιλο.

-    «Λοιπόν κύριε προϊστάμενε, σας άρεσε;», με ρώτησε.

-    «Και βέβαια!», απάντησα.

-    «Ωραία λοιπόν! Θα το επαναλάβουμε, έτσι; Κάτι μου λέει ότι αυτή θα είναι μια άκρως αποδοτική συνεργασία…»

(Copyright protected OW ref: 9455)