Άλλος την έχει κι άλλος την ξεκωλιάζει

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιάννης έχει βάλει στο μάτι την ξαδέρφη του κολλητού του που είναι μεγάλο πουτανάκι. Μια βραδιά που βγήκαν βόλτα όλοι μαζί, έφυγε ο κολλητός του αφήνοντας εκεί την ξαδέρφη του για να την πάει ο Γιάννης στο σπίτι της. Στο δρόμο όμως ο Γιάννης, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, κάνει μια… μικρή παράκαμψη περνώντας από ένα ξενοδοχείο. Την πείθει να ανέβουν επάνω και στο δωμάτιο ακολουθεί ένα απίστευτο ξέσκισμα.

Η ιστορία:

Η ιστορία αποτελεί ένα μεγάλο μυστικό που υπάρχει μεταξύ εμένα και της πρώτης ξαδέλφης ενός πολύ καλού μου φίλου. Μετά από χρόνια που κάναμε παρέα με τον φίλο μου κάποια στιγμή γνωριστήκαμε με την ξαδέρφη του.

Η Αλέκα λοιπόν είναι μια αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα, γύρω στα τριάντα την εποχή που έγινε η φάση. Πανύψηλη, αδύνατη, με γυμνασμένο σφιχτό σώμα,  με μόνο της μείον το σχετικά μικρό στήθος, το οποίο όμως είναι αρκετά σφιχτό σαν πέτρα, και όπως αποδείχτηκε την εκείνη νύχτα μεγάλες σκληρές ρώγες.

Η Αλέκα γρήγορα μπήκε στην παρέα και πέρασαν κάνα δυο χρόνια μέχρι την μεγάλη βραδιά. Όλο αυτό το διάστημα βγαίναμε συχνά για καφέδες και ποτά, πάντα όμως με παρέα, ποτέ μόνοι μας. Αυτή γενικά κατά διαστήματα έπαιζε με διάφορους γκόμενους, ενώ γενικά όπως μαθαίναμε ήταν λίγο περίεργη στο θέμα του σεξ.

Από τη μία το έπαιζε μαζεμένη, αλλά από την άλλη δεν δίσταζε να πηδηχτεί χύμα με όποιον της γυάλιζε στο μάτι. Μάλιστα κάποια στιγμή τσακώθηκε πολύ άσχημα με την κολλητή της φίλη, γιατί αποκαλύφθηκε  ότι έκανε μια αρπαχτή με τον αδερφό της.

Επίσης η Αλέκα πολλές φορές ήταν αρκετά προκλητική, ντυνότανε με πολύ κοντές φούστες, και αρκετά συχνά καθότανε με τρόπο που έβλεπες το βρακάκι της. Όλοι είχαμε την απορία (ακόμα και ο ξάδερφός της) αν είναι απλά απρόσεχτη ή αν το κάνει επίτηδες γιατί γουστάρει να τη βλέπουν.

Μεταξύ μας υπήρχε μια πολύ καλή σχέση αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπήρχε κάτι το ερωτικό ανάμεσα μας σε φάση να κάνουμε σχέση, αλλά πάντα μου άρεσε να κάνω μια αρπαχτή μαζί της. Αυτό που με έκανε να κολλάω όμως είναι ότι δεν ήθελα να γίνει καμιά παρεξήγηση με τον φίλο μου.

Κάποια φορά είχε ανοιχτεί η κουβέντα αυτή βλέποντας την συμπεριφορά της (καθώς η ξαδέρφη του αρκετές φορές ήταν αρκετά διαχυτική μαζί μου) και εκείνος μου απάντησε ότι όσο να ναι ξαδέρφη του είναι και δεν θα ήθελε εγώ να την εκμεταλλευτώ.

Τον τελευταίο χρόνο η Αλέκα είχε έναν δεσμό αλλά με ένα τύπο που την είχε κανονικά γραμμένη, και την κακομεταχειριζόταν. Μέχρι και ξύλο της είχε δώσει. Αυτή όμως εκεί κολλημένη μαζί του, παρότι από τι είχαμε μάθει δεν είχε χάσει και τον χρόνο της  και τον είχε κερατώσει κάνα δυο φορές (τη μια με τον αδερφό της κολλητής της όπως ανέφερα).

Εκείνο το βράδυ λοιπόν είχαμε κανονίσει να πάμε για ποτάκι σε ένα μπαράκι, εγώ ο φίλος μου, η ξαδέρφη του και μερικοί ακόμα φίλοι. Η Αλέκα για άλλη μια φορά είχε έρθει με ένα αρκετά κοντό και αποκαλυπτικό φόρεμα. Πολύ σύντομα διαπιστώσαμε ότι πάλι καθόταν και φαινόταν το βρακάκι της. Ένα μαύρο από αυτά που είναι αρκετά λεπτά ημιδιάφανα. Εγώ δεν άντεχα και αρκετά συχνά έριχνα ματιές εκεί κάτω από το φόρεμα της ανάμεσα στα πόδια της. Το ίδιο όμως έκανε και ο ξάδερφός της.

-    «Τι έγινε;», του λέω. «Η ξαδερφούλα σου για άλλη μια φορά μας προσφέρει πλούσιο θέαμα!»

-    «Μα, τελικά είναι πουτανάκι!», μου απαντάει. «Δεν πρέπει να το λέω βέβαια γιατί ξαδέρφη μου είναι, αλλά δεν μπορώ να μην την κοιτάω. Ρε συ πραγματικά, αν δεν ήμασταν συγγενείς, εγώ πρώτος θα την είχα πηδήξει!»

Η βραδιά συνέχισε με την Αλέκα να πίνει τα ποτά το ένα πίσω από το άλλο και να έχει αρχίσει να κάνει κεφάλι. Όσο έπινε τόσο πιο διαχυτική και προκλητική γινόταν. Εγώ από την άλλη δεν κρατιόμουν και έλεγα από μέσα μου πως θα γίνει να την πηδήξω… Κάποια στιγμή ο φίλος μου κουράστηκε. Μου λέει:

-    «Λέω να φύγω εγώ. Αλλά η ξαδέρφη μου; Ποιος θα τη γυρίσει σπίτι;»

-    «Ρε συ, αν θέλεις μπορώ να τη γυρίσω εγώ με το δικό μου αμάξι…», του λέω.

Έτσι έφυγε αφήνοντας μου ανοιχτό το πεδίο γι’ αυτό που είχα βάλει στο μυαλό μου. Περνώντας η ώρα ένας - ένας από την παρέα έφυγαν και μείναμε μόνοι. Παρατήρησα ότι το μάτι της Αλέκας έπαιζε και κοιτούσε σαν λυσσασμένη τους άντρες.

Μετά από λίγο φύγαμε και μπήκαμε στο αμάξι για να την γυρίσω στο σπίτι της. Για καλή μου τύχη ήξερα ότι στον δρόμο προς το σπίτι της υπήρχε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Όπως είχε καθίσει η Αλέκα στη θέση του συνοδηγού, το φόρεμα της πλέον είχε σηκωθεί τόσο ψηλά, που άφηνε στην κοινή θέα το βρακάκι της πλέον ξεκάθαρα. Ακόμα αλλάζοντας τις ταχύτητες το χέρι μου δήθεν τυχαία ακουμπούσε στο γυμνό της πόδι.

Εκείνη από την πλευρά της και όπως ήταν ζαλισμένη από το ποτό, δεν έκανε καμία κίνηση ούτε να τραβήξει το πόδι της πιο ‘κει, ούτε να τραβήξει λίγο τη φούστα της να σκεπάσει το εσώρουχό της. Σκεπτόμενος το πως θα τη προτείνω ένα πήδημα άρχισα να φέρνω την κουβέντα γύρω από το σεξ. Σε μια φάση της λέω:

-    «Έλα τώρα… Σε είδα πως έπαιζε το ματάκι σου μέσα. Δεν άφησες άντρα για άντρα να μην τον κοιτάξεις!»

-    «Σιγά…», μου λέει. «Γιατί εσύ δεν κοιτούσες τις κοπέλες;»

-    «Ναι αλλά εγώ είμαι ελεύθερος!», της λέω. «Εσύ έχεις γκόμενο…»

-    «Ναι καλά, αλλά ξέρεις ότι έχω και δεν έχω… Σας έχω πει ότι δεν πάει καλά…»

-    «Ναι αλλά είσαι μαζί του ακόμα…»

-    «Και τι μ’ αυτό; Άλλωστε βλεπόμαστε πλέον μια στο τόσο. Και εκτός αυτού αυτός έχει τόσους μήνες να με ‘ταχτοποιήσει’…»

-    «Εννοείς ότι δεν σε πηδάει; Μα είναι δυνατόν; Έχει το μέλι μέσα στα δάχτυλα και δεν το γλείφει;»

-    «Μα αφού το ξέρω ότι πηγαίνει με άλλες. Φαίνεται ότι αυτές τον καυλώνουν πιο πολύ από το δικό μου το μουνί…»

-    «Ναι αλλά κι εσύ από τι έχω μάθει δεν είσαι φρόνιμη. Το έχεις προσφέρει και σε άλλους το μουνάκι σου…»

-    «Ναι αφού το έχετε μάθει δεν το κρύβω. Αλλά έγινε δυο - τρεις φορές αυτό. Τι να κάνω; Δεν άντεχα άλλο…»

-    «Καταλαβαίνω… Είχε χτυπήσει κόκκινο…»

-    «Η αγαμία; Ναι!! Και τώρα μην νομίζεις, έχει κάνα τρίμηνο να με πάρει κάποιος. Πότε θα την κάνω πάλι την αρπαχτή; Κι εγώ δεν ξέρω πως αντέχω..»

Εκείνη την ώρα ακριβώς πλησιάζαμε προς εκείνο το ξενοδοχείο. Αρπάζω την ευκαιρία και της λέω:

-    «Κοίτα! Τι ξενοδοχείο είναι αυτό…;»

-    «Ααα!», μου λέει. «Αυτό πρέπει να είναι από αυτά που φέρνεις την κοπέλα να την πηδήξεις ε; Έλα τώρα για λέγε πόσες έχεις φέρει εδώ;»

-    «Δε σου λέω. Εσένα πόσοι σε έχουν πάρει εδώ μέσα;»

-    «Κανένας. Όλοι είχανε κάπου να με πάνε να με πηδήξουν. Δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιο ξενοδοχείο, έστω για την εμπειρία να δω πως είναι…»

Αρπάζω την ευκαιρία και χουφτώνοντας με το χέρι μου του μπούτι της, της λέω:

-    «Τι λες γλυκούλα μου; Πάμε μέσα; Ευκαιρία είναι…»

Εκείνη χωρίς καν να δείξει ότι ξαφνιάζεται, μου ρίχνει ένα πονηρό χαμόγελο και απαντά:

-    «Ε, και δεν πάμε;»

Μπαίνω γρήγορα στο παρκινγκ του ξενοδοχείου και αφήνοντας το αμάξι πάμε στη ρεσεψιόν. Παίρνω ένα δωμάτιο και μπαίνουμε στο ασανσέρ να ανεβούμε. Μέσα στο ασανσέρ εκείνη κολλάει επάνω μου και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα. Εγώ χώνω τα χέρια μου κάτω από τη φούστα και χουφτώνω τα σφιχτά της κωλομέρια.

Μπαίνουμε στο δωμάτιο και σαν λυσσασμένοι φιλιόμαστε ενώ εγώ να της χουφτώνω τον κώλο συνεχώς. Εκείνη αρχίζει γρήγορα σαν μανιακή να μου βγάζει τα ρούχα. Κι εγώ το ίδιο. Της ξεκουμπώνω το φόρεμα και το αφήνω να πέσει κάτω. Ξεκουμπώνω το σουτιέν της και το τραβάω με δύναμη. Τα μικρά σφιχτά της βυζάκια πετάγονται έξω.

Ξαφνικά με σπρώχνει με δύναμη και με ξαπλώνει στο κρεβάτι. Με γρήγορες κινήσεις μου βγάζει το παντελόνι και το μποξεράκι, πιάνει τον ήδη όρθιο πούτσο μου και τον βάζει στο στόμα της. Με τσιμπουκώνει γρήγορα και με μανία. Εγώ αρχίζω να της τραβάω σιγά - σιγά το στρινγκάκι. Εκείνη σε κατάσταση μανίας φωνάζει:

-    «Ξεβράκωσε με!!!»

Βγάζω πλέον το βρακάκι της και εκείνη με καβαλάει σε στάση 69. Βλέπω ένα πολύ όμορφο και καλοξυρισμένο μουνάκι. Η αρχίζω να την γλείφω και εγώ και να της βάζω δάχτυλο εναλλάξ. Εκείνη με την πούτσα μου στο στόμα να μουγκρίζει από ηδονή. Τότε τραβάει την τσάντα της, βγάζει από μέσα μια καπότα και με γρήγορες κινήσεις μου την φοράει.

Καβαλάει τον πούτσο μου και αρχίζει να χοροπηδάει. Πραγματικά ήταν σε κατάσταση έκστασης. Είχε πάρει το πάνω χέρι και μου έκανε άγριο σεξ. Ταυτόχρονα να ουρλιάζει τόσο δυνατά που πρέπει να μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο:

-    «Έτσι γαμιέμαι! Αυτό θέλω. Σε θέλω μέσα μου…»

Εγώ να της απαντάω αναλόγως και όσο πιο πρόστυχα να της μιλάω τόσο πιο πολύ να ανάβει και να ουρλιάζει.

-    «Γαμιέσαι πολύ καλά πουτανίτσα μου! Έτσι πάει το μουνάκι σου…»

Με μια γρήγορη και βίαιη κίνηση την γυρίζω και ανεβαίνω εγώ από πάνω. Αρχίζω να την γαμάω εξίσου δυνατά.

-    «Τώρα εγώ θα σε σκίσω μουνάρα μου. θα το ξεσκίσω του μουνί σου!»

-    «Ναι γαμιά μου ξέσκισέ με!!!», να ουρλιάζει. «Αυτό θέλω!!!»

Την γυρνάω πισωκολλητά και την πηδάω μέχρι πλέον να τελειώσω. Τότε ξαπλώνουμε αγκαλιά στο κρεβάτι και την χαϊδεύω ετοιμάζοντάς την για δεύτερο γύρο. Όπως την έχω αγκαλιά με πλάτη σε εμένα κατεβαίνω προς τα κάτω και παρατηρώ ότι η σουφρίτσα της φαίνεται καλοδουλεμένη. Χωρίς σκέψη το δάχτυλό μου πηγαίνει εκεί και αρχίζω να την περιεργάζομαι…

-    «Βλέπω μικρό μου τσουλάκι το κωλαράκι σου το έχεις δουλέψει αρκετά…!»

-    «Ε, ναι. Γιατί όχι; Αφού μου αρέσει να μου πηδάνε τον κώλο. Γιατί να μην το κάνω;»

-    «Έτσι ε;»

-    «Ε, ναι. Αφού όλες το θέλουμε. Γιατί να κρυβόμαστε; Εγώ δεν κολλάω να πηδηχτώ από πίσω».

Εγώ ακουμπάω τότε στην άκρη της σουφρίτσας της το πουτσοκέφαλό μου και την χαϊδεύω με αυτό. Εκείνη μου λέει:

-    «Γιατί δεν τον σπρώχνεις να μπει μέσα; Δε θες να γαμήσεις το κωλαράκι μου;»

Την γυρνάω μπρούμυτα και της καρφώνω τον πούτσο μέσα στον κώλο. Δεύτερος γύρος αναστεναγμών και ουρλιαχτών ξεκινάει… Ο κώλος της ήταν τόσο δουλεμένος που να την γαμάω δυνατά και εκείνη να μην πονάει αλλά να φτιάχνεται και να ουρλιάζει:

-    «Ξεκώλιασε με! Σκίσε τον κώλο της τσούλας σου!!!»

Μετά από αρκετά λεπτά ξεκωλιάσματος αδειάζω τα χύσια μου μέσα της. Εκείνη πλέον να έχει ξαπλώσει και να αναστενάζει όλο ανακούφιση. Φεύγοντας μου λέει:

-    «Αυτό που μου έκανες ήταν πραγματικά ότι μου χρειαζότανε. Μετά από καιρό αγαμίας ένα τόσο δυνατό πήδημα ήταν ότι μου έλειπε…»

(Copyright protected OW ref: 8759)