Η Κατερίνα από το γραφείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας δουλεύει πολλά χρόνια στο ίδιο γραφείο με την Κατερίνα και πάντα την έβλεπε ερωτικά. Ένα βράδυ που βγαίνουν οι δυο τους βόλτα, συζητούν για τις ερωτικές τους απογοητεύσεις και ο φίλος μας της εξομολογείται ότι του άρεσε από την αρχή και θέλει να κάνει κάτι μαζί της. Μετά από κάποια αντίσταση, η Κατερίνα αφήνεται και βγάζει μια πολύ πρόστυχη και καυλιάρικη πλευρά της…

Η ιστορία:

Φίλοι μου σας χαιρετώ! Ανακάλυψα αυτό το siτe εντελώς τυχαία πριν μερικές μέρες και διάβασα αρκετές ιστορίες, πολλές από τις οποίες ήταν αρκετά απολαυστικές. Θα ήθελα λοιπόν να σας αφηγηθώ κι εγώ μια εμπειρία που είχα με μια φίλη μου πριν δυο χρόνια, το καλοκαίρι, κι ελπίζω να την απολαύσετε κι εσείς...

Με την Κατερίνα γνωριζόμαστε εδώ και έξι χρόνια μιας και δουλεύουμε στο ίδιο γραφείο. Ήμουν τότε 31 ετών και η Κατερίνα συνομήλικη μου, ψηλή και με ωραίο σώμα, σχετικά μικρό όμως στήθος και λίγο λεπτή για μένα που προτιμώ τις γυναίκες με καμπύλες. Ενώ στο γραφείο έχει ένα στιλάκι σοβαρό και λίγο ψυχρό, αν την γνωρίσεις καλά είναι ακριβώς το αντίθετο, πολύ γλυκιά και ναζιάρα και πολύ σέξι με έναν απλό τρόπο, πράγμα που μου αρέσει πολύ.

Έτυχε να πιάσουμε κουβέντα κάποτε που έπρεπε να συνεργαστούμε σε κάποιο θέμα, κι έτσι πρόσεξα κάποια πράγματα που με τράβηξαν στο χαρακτήρα της. Έτσι αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, ανακαλύψαμε εξάλλου ότι μένουμε και σχετικά κοντά. Σιγά - σιγά άρχισα να της δείχνω κάποιο ενδιαφέρον, αν και από ότι μου είπε δεν ήθελε να κάνει σχέση εκείνη την περίοδο. Με την Κατερίνα βγαίνουμε συχνά, πότε μόνοι και πότε με φίλους, εξάλλου ταιριάζουμε και στον τρόπο σκέψης. Η σχέση μας ήταν μάλλον φιλική μέχρι τότε, εγώ όμως την έβλεπα πάντα ερωτικά.

Μια Παρασκευή βράδυ κανονίσαμε να βγούμε οι δυο μας. Πέρασα λοιπόν από το σπίτι της να την πάρω, όπως είχαμε πει. Μου άνοιξε φορώντας ένα απλό μαύρο φόρεμα μέχρι τα γόνατα, βαμμένη ελάχιστα. Μια απλή, καθημερινή κοπέλα, κι όμως τόσο όμορφη και σέξι!

-    «Τι ομορφιές είναι αυτές;»

-    «Πώς σου φαίνομαι;»

-    «Κούκλα όπως πάντα!»

-    «Έλα μωρέ, μη με δουλεύεις...»

Πιάσαμε την κουβέντα για λίγο, για άσχετα πράγματα και σε λίγο φύγαμε. Πήγαμε σε μια μπιραρία στην περιοχή μας, μιας και δεν είχαμε και πολύ όρεξη για τίποτε πιο μακρινό. Μετά από ώρα καθώς μιλούσαμε η κουβέντα ήρθε στις σχέσεις. Μου είπε για την προηγούμενη σχέση της με έναν τύπο λίγο μαλάκα και ότι μετά από αυτό δεν ήθελε να κάνει σχέση. Εγώ είχα χωρίσει πριν κάτι μήνες από μια μακροχρόνια σχέση, της τα είχα πει εξάλλου. Οπότε κάποια στιγμή, δήθεν στην πλάκα, της λέω:

-    «Ρε συ Κατερίνα, ταλαιπωρημένοι είμαστε κι οι δύο. Δεν κοιτάζουμε να τα βρούμε μεταξύ μας;»

-    «Τι λες μωρέ; Εμείς οι δύο;»

-    «Γιατί κυρία μου; Δεν σας αρέσουμε;»

Να σημειώσω εδώ πως δεν είμαι και κανένα μοντέλο, αλλά δεν περνάω και απαρατήρητος, καθώς είμαι ψηλός και γεροδεμένος και δείχνω πολύ μικρότερος από την ηλικία μου.

-    «Εεεε...»

-    «Εμένα πάντως το ξέρεις ότι μου αρέσεις πολύ!»

Και πριν αντιδράσει την φιλάω στο στόμα. Αυτή ανταποκρίθηκε και φιληθήκαμε για ώρα.

-    «Πω πω! Τι κάνουμε;», έκανε γελώντας.

-    «Γιατί μωρό μου; Δεν σ’ αρέσει;»

Αυτή γέλασε και με φίλησε. Την είχα σφίξει πάνω μου καθώς φιλιόμαστε και η γλώσσα της με τρέλαινε, ενώ μερικές φορές στο τέλος του φιλιού με δάγκωνε ελαφρά. Είχα τρελαθεί από την καύλα! Φιλούσε υπέροχα! Ήθελα να μπορούσα εκείνη τη στιγμή να την βάλω κάτω και να την γλείφω και να χύνει ασταμάτητα. Σε λίγο μου λέει:

-    «Τι λες, πάμε…;», και με κοιτάζει με νόημα.

Πληρώσαμε και φύγαμε. Περπατούσαμε αγκαλιά ενώ κάθε λίγο σταματούσαμε και φιλιόμαστε. Την έσφιγγα πάνω μου κι ένιωθα το κορμί της κάτω από το φόρεμα και σίγουρα θα ένιωθε κι αυτή πόσο καυλωμένος ήμουν όπως κόλλαγα πάνω της. Κοντεύαμε να φτάσουμε στο σπίτι της όταν ξαφνικά η Κατερίνα μου λέει:

-    «Πω πω! Κατουριέμαι τώρα!»

Αντί για απάντηση την αγκάλιασα σφιχτά και τη φίλησα στο λαιμό.

-    «Μη, σταμάτα...», έκανε γελώντας.

Μερικά μέτρα πιο κάτω σταματάει και μου λέει:

-    «Αχ, δεν κρατιέμαι άλλο, θέλω να κατουρήσω!»

Κάνει δυο βήματα πιο πέρα, σηκώνει το φόρεμα της, ανοίγει τα πόδια της, κάθεται και τραβάει στο πλάι το κιλοτάκι της. Αμέσως άρχισε να κατουράει δυνατά.

-    «Αααααχχχ!», έκανε όλο απόλαυση ενώ είχε μισοκλείσει τα μάτια της.

Δεν μπορούσα να σταματήσω να την κοιτάζω. Η Κατερίνα συνέχισε να κατουράει για ώρα ενώ τώρα με κοίταζε. Καθώς τελείωσε, άφησε έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Χωρίς να σκουπιστεί σηκώθηκε τακτοποιώντας τα ρούχα της. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που αμέσως την έσφιξα πάνω μου κι άρχισα να την φιλάω παντού, στο στόμα, στο λαιμό, στους ώμους. Γονάτισα μπροστά της, σήκωσα το φόρεμα της κι άρχισα να την φιλάω πάνω από το βρεγμένο κιλοτάκι της.

-    «Ααααχχ, τι κάνεις εκεί...;», είπε και πήγε να τραβηχτεί.

-    «Μωρό μου!», ήταν το μόνο που μπόρεσα να πω καθώς την έγλειφα.

Παραμέρισα το κιλοτάκι της κι άρχισα να γλείφω το μουσκεμένο μουνάκι της. Η γεύση της ήταν υπέροχη! Την ένιωσα να αφήνεται τώρα.

-    «Αααχχχ... τι μου κάνεις τώρααα...»

Είχα καυλώσει τόσο που δεν με ένοιαζε ότι μπορεί κάποιος να μας έβλεπε.

-    «Αχ, θα με κάνεις να χύσω... αααχχχ…»

Συνέχισα να τη γλείφω πιο έντονα. Αυτή έσπρωχνε το κεφάλι μου στο μουνί της.

-    «Μμμμ, έτσι... Θα χύσω! Μμμ…»

Ένιωσα τα υγρά της να τρέχουν… Την έγλειφα με μανία κι αυτή η γεύση της με τρέλαινε! Σηκώθηκα και φιληθήκαμε πάλι. Με δάγκωσε δυνατά στο κάτω χείλος.

-    «Τι μου έκανες εκεί; Πάμε σπίτι και θα δεις!», έκανε ενώ χούφτωνε τον πούτσο μου πάνω από το τζιν.

Σε λίγο ήμασταν σπίτι της. Μόλις μπήκαμε την αγκάλιασα από πίσω κι άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό. Αυτή έτριβε τον πούτσο μου πάνω από το τζιν.

-    «Κοίτα τι μου έχεις κάνει!», της είπα πιέζοντας το χέρι της στον πούτσο μου.

Αυτή γυρνάει τότε, γονατίζει μπροστά μου κι αρχίζει να μου ξεκουμπώνει το τζιν κοιτώντας με πονηρά ενώ μου τον έβγαλε έξω.

-    «Για μένα είναι έτσι;», έλεγε καθώς άρχισε να μου τον παίζει.

Μου έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο κεφαλάκι και αμέσως τον βύθισε όλον στο στόμα της. Τι καύλα ήταν αυτή! Άρχισε να μου τον γλείφει τώρα κρατώντας τον από τη βάση. Η γλώσσα της έπαιζε με το κεφαλάκι. Ένιωθα ότι αν συνέχιζε έστω και για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα, θα τελείωνα, αλλά δεν ήθελα να τελειώσω ακόμα. Όχι πριν την κάνω να χύνει συνέχεια…

Τη σήκωσα κι άρχισα να την φιλάω ενώ το χέρι μου κάτω από το φόρεμα της χάιδευε τα μπούτια και τον κώλο της. Με τράβηξε τότε στην κρεβατοκάμαρα. Την έριξα απότομα στο κρεβάτι. Αυτό φάνηκε να την ανάβει περισσότερο. Άνοιξε τα πόδια της έτσι που το φόρεμα της σηκώθηκε μέχρι πάνω αποκαλύπτοντας το μαύρο κιλοτάκι της. Γονάτισα μπροστά της κι άρχισα να τη φιλάω πάνω από το κιλοτάκι. Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπάει έντονα... Τι καύλα ήταν αυτή!

-    «Αααχχχ, έτσι παιδί μου, τρέλανε με πάλι!», έλεγε αυτή καυλωμένη.

Τράβηξα απότομα το κιλοτάκι της βγάζοντας το και βρέθηκα μπροστά σε ένα τέλειο μουνί, εντελώς ξυρισμένο εκτός μια μικρή γραμμούλα από πάνω. Όχι απλά μουνί… Μουνάρα!!!

-    «Μωρό μου εσύ!», της λέω και αρχίζω να την γλείφω αργά στη αρχή και στη συνέχεια πιο δυνατά.

Ένιωθα ότι θα έχυνα και μόνο που την έγλειφα, μιας και το γλειφομούνι μου αρέσει υπερβολικά. Ήθελα να την κάνω να χύσει ξανά και ξανά…

-    «Έλα μωρό μου, βάλτον μου...», έλεγε όλο καύλα καθώς την έγλειφα. «Έλα.. αχχχ… Δεν βλέπεις πως έχω γίνει;»

Ήταν μούσκεμα, ένιωθα τα υγρά της να τρέχουν και την έγλειφα δυνατά. Της σήκωσα τα πόδια και η γλώσσα μου κατευθύνθηκε στην τρύπα του κώλου της. Την έγλειφα τώρα γύρω - γύρω και έσπρωχνα τη γλώσσα μου στην τρυπούλα της.

-    «Καυλιάρη μου! Τι μου κάνεις!!! Μμμμ…»

Κατευθύνθηκα πάλι στη μουνάρα της... ήθελα να τη φάω! Την φιλούσα, την έγλειφα, ρούφαγα τα χείλη του μουνιού και την κλειτορίδα της ενώ με είχε κάνει μούσκεμα.

-    «Αχχ, τι μου κάνεις... θα χύσω πάλι… αχχχ...»

-    «Όχι ακόμα μωρό μου…»

Σηκώθηκα και γδύθηκα ενώ έβγαλε κι αυτή το φόρεμα της μένοντας εντελώς γυμνή. Άρχισα τώρα να φιλάω τα βυζάκια της ρουφώντας τις ρωγούλες της.

-    «Αχχχ, με έχεις καυλώσει για τα καλά… Έλα, γάμησε με!!!», φώναζε.

Της τον έβαλα απότομα. Τι αίσθηση ήταν αυτή τη στιγμή που μπήκα στη μουσκεμένη μουνάρα της!

-    «Αααχχχ! Ναι!!!»

Η φωνή της θα πρέπει να ακούστηκε σε όλη την πολυκατοικία.

-    «Έτσι παιδί μου, αααχχχ... αχ! Καύλαααα! Καύλα μου!!!», έκανε καθώς τη γαμούσα.

Τι μουνάρα ήταν αυτή!

-    «Καυλάκι μου εσύ... Θέλω να σε κάνω να χύνεις συνέχεια!»

-    «Ναι! Έεετσι! Αχχχ... Δώσ’ τον μου... Ναι!»

Τη γαμούσα μία δυνατά και μία σταματούσα και αφού τον έβγαζα τελείως, τον έβαζα πάλι σιγά - σιγά μέσα. Η Κατερίνα είχε τρελαθεί από την καύλα.

-    «Μη σταματάς αγόρι μου! Σκίσε με! Γάμα με! Θα χύσω… Αχχχ!»

Τη φίλαγα στο λαιμό, στους ώμους, ρουφούσα τις ρώγες της... Αυτή πίεζε το κεφάλι μου πάνω της σαν να μη χόρταινε τα φιλιά μου. Έβαλα τότε το χέρι μου από κάτω της κι άρχισα να χαϊδεύω την τρυπούλα του κώλου της.

-    «Μμμμμ… Ναιιι! Εκεί...»

Έσπρωξα το δάχτυλο μου μέσα. Τα υγρά της είχαν τρέξει μέχρι πίσω και σιγά - σιγά το δάχτυλο μου γλίστρησε στον κώλο της. Την ένιωσα να σφίγγεται λίγο.

-    «Αχ, τι μου κάνεις!»

Την ένιωσα να χαλαρώνει τώρα κι έσπρωξα κι άλλο ώσπου το δάχτυλο μου χώθηκε όλο στον κώλο της.

-    «Ααα... σιγά.. έτσι... έτσι, κι από πίσω. Αχχχ... ναι!!!», έκανε ενώ έσπρωχνα άλλο ένα δάχτυλο στον κώλο της. «Ααα… αχ, έτσι, θα χύσω. Θα χύσω, γάμα με!!!»

-    «Ναι κούκλα μου, χύσε! Χύσε τον πούτσο μου!»

-    «Είναι, στον χύνω... χύνω! Μμμ…»

Δεν είχα ξαναδεί γυναίκα να χύνει τόσο έντονα. Σπαρταρούσε στην κυριολεξία, ενώ ένιωθα τα υγρά της να τρέχουν. Κρατιόμουν κι εγώ με το ζόρι τώρα.

-    «Θα χύσω κι εγώ μωρό μου, δεν αντέχω άλλο!», της είπα και τον έβγαλα προσπαθώντας να κρατηθώ λίγο ακόμα.

-    «Ναι, έλα, χύσε με!»

-    «Πού μωρό μου;»

-    «Στο μουνί μου... στο μουνί μου τα θέλω. Χύσε με, μη σε νοιάζει. Κάνε με χάλια!»

-    «Ναι κούκλα μου, στη μουνάρα σου!»

Τον έβγαλα ενώ η Κατερίνα άρχισε να μαλακίζεται έντονα.

-    «Έλα, χύσε με. Θα χύσω κι εγώ πάλι. Αχχχ...»

Χαϊδευόταν ενώ είχε βάλει δυο δάχτυλα στο μουνί της τώρα. Άρχισα να τον παίζω.

-    «Ναι! Παίξε τον για μένα. Χύσε στη μουνάρα μου! Αχ, χύνω πάλι αγόρι μου. Ναι!!!», έκανε ενώ τι συγκλόνιζε ένας δεύτερος, εξίσου έντονος οργασμός.

Αυτό ήταν, στο θέαμα αυτό δεν άντεξα άλλο.

-    «Χύνω καύλα μου! Χύνω στη μουνάρα σου!»

-    «Ναι!!! Δώστα μου!!!  Έτσι!!!», φώναζε ενώ έχυνα μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος στο μουνί της.

Ξάπλωσα εξαντλημένος δίπλα της κι αυτή στην αγκαλιά μου. Το βράδυ έμεινα σπίτι της και την επόμενη μέρα κάναμε και πάλι έρωτα. Μερικές μέρες μετά μου ζήτησε να ξεχάσουμε ότι έγινε, είχαμε πιει, εξάλλου είμαστε φίλοι κλπ.

-    «Όπως θέλεις, να ξέρεις όμως πως εγώ δεν θα το ξεχάσω. Έτσι κι αλλιώς γι’ αυτό είναι οι φίλοι…», της απάντησα με νόημα.

-    «Γι’ αυτό σ’ αγαπάω κι εγώ!», είπε γελώντας και με φίλησε στο στόμα.

Με την Κατερίνα συνεχίζουμε να κάνουμε παρέα μέχρι σήμερα... αν και καμιά φορά μας προκύπτει και κάτι παραπάνω!

(Copyright protected OW ref: 9338)