Ο φοιτητής και η γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο σύζυγος, μετά από είκοσι χρόνια συμβίωσης, έχασε κάθε ερωτικό ενδιαφέρον για τη γυναίκα του πέφτοντας σε ρουτίνα. Μια μέρα ένα γείτονας του ανακοινώνει ότι όταν λείπει από το σπίτι, τους επισκέπτεται ένας νεαρός. Αποφασίζει να το διαπιστώσει και μια μέρα κάνει πως φεύγει για τη δουλειά, ξαναγυρίζει και κρύβεται για να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Έλα όμως που η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια και θα ανακαλύψει ότι όντως, ένας νεαρός πηδάει τη γυναίκα του. Ήρθε η ώρα να πάρει ο φίλος μας δραστικά μέτρα…
Η ιστορία:

Είμαι 48 χρονών και η γυναίκα μου είναι δέκα χρόνια μικρότερη από μένα. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και δεκαπέντε χρόνια, αν και ζούσαμε μαζί πριν τον γάμο κάπου πέντε χρόνια. Άρα είμαστε μαζί είκοσι ολόκληρα χρόνια.

Τα πρώτα χρόνια κάναμε έρωτα σχεδόν κάθε δύο μέρες και στην αρχή - αρχή μάλιστα κάθε μέρα. Σιγά - σιγά όμως το πάθος άρχισε να χάνεται μεταξύ μας (η φθορά του χρόνου που λένε). Εγώ κατά καιρούς την απατούσα και την απατάω ακόμα. Η γυναίκα μου είναι αρκετά ζουμερή θα έλεγα, αλλά είναι καλή στο κρεβάτι. Βέβαια είναι από αυτές που μπορείς να τις χαρακτηρίσεις χοντρούλες.

Έτσι λοιπόν εγώ άρχισα να κυνηγάω όσο το δυνατόν πιο αδύνατες γκόμενες από την γυναίκα μου. Βλέπεις ένιωθα σιγουριά ότι λίγοι είναι αυτοί που προτιμούν τις ευτραφείς γυναίκες. Κι όμως την πάτησα παιδιά.

Έτσι πριν μερικές εβδομάδες, ένας φίλος από το διπλανό σπίτι με πληροφόρησε, ότι και καλά όταν φεύγω για την δουλειά, επισκέπτεται (ύστερα από δύο ώρες) την γυναίκα μου ένας νεαρός, που μάλλον από ότι μου είπε ο φίλος πρέπει να είναι φοιτητής. Όταν μου τα είπε αυτά δεν θέλησα να τα πιστέψω ή μάλλον σκέφτηκα ότι επρόκειτο περί παρεξηγήσεως.

Κάποια στιγμή όμως αποφάσισα να διαπιστώσω τα λεγόμενα του φίλου με τα ίδια μου τα μάτια. Έτσι λοιπόν ενώ έκανα ότι φεύγω (όπως κάνω κάθε πρωί) για τη δουλειά, έβγαλα το αυτοκίνητο από τον κήπο μας, έκανα ένα μεγάλο γύρο στην περιοχή και μετά πάρκαρα ένα στενό πιο κάτω από το σπίτι σε ένα σημείο που θα μπορούσα να βλέπω μεν το σπίτι αλλά να μη με βλέπει κανείς από αυτό.

Αφού γέμισα ένα τασάκι με αποτσίγαρα, ύστερα από δύο ώρες το λεωφορείο σταμάτησε στην στάση που βρίσκεται δέκα μέτρα απέναντι από το σπίτι μας. Επειδή σπάνια σταματά λεωφορείο στην στάση εκείνη, κατάλαβα ότι κατέβασε κάποιον που μάλλον δεν θα ήταν από την περιοχή μας.

Πραγματικά κατέβηκε ένας νεαρός αρκετά μακρυμάλλης, ψηλός και αρκετά ωραίο παιδί. Δεν θα ήταν πάνω από είκοσι χρονών. Για να πω την αλήθεια ταράχτηκα, αν και ακόμα δεν ήμουν σίγουρος ότι ο νεαρός θα πήγαινε στο σπίτι μου. Είχα μια ελπίδα πως δεν θα πήγαινε, αλλά γρήγορα διαπίστωσα ότι δυστυχώς ο νεαρός μπήκε στον κήπο μας, τον είδα να χτυπάει το κουδούνι, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα χανόταν μέσα στο σπίτι.

Έμεινα στο αυτοκίνητο, δεν ήξερα τι να κάνω… Να πάω ξαφνικά και να τους πιάσω; Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι παράξενος που είναι ο κόσμος. Εγώ είχα βαρεθεί την γυναίκα μου ύστερα από είκοσι χρόνια μαζί της, να όμως που κάποιος άλλος την γούσταρε. Προσπάθησα να το φιλοσοφήσω… Άλλωστε γιατί να μη με κερατώνει; Μήπως κι εγώ δεν πάω με άλλες; Έτσι κράτησα την ψυχραιμία μου και αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερα να το διασκεδάσω το θέμα. Τι έκανα; Θα σας πω αμέσως.

Άφησα να περάσει κάπου μισή ώρα. Ύστερα βγήκα από το αυτοκίνητο και σιγά - σιγά, με προσοχή, μπήκα στο σπίτι. Δεν έπρεπε να με ακούσουν. Όταν διέσχιζα το μακρύ χολ του σπιτιού, προσπάθησα (κρατώντας σχεδόν την ανάσα μου) να ακούσω κάτι. Τίποτα δεν ακουγόταν. Πήγα στο δωμάτιο υπηρεσίας (δεν έχουμε υπηρεσία) που ήταν απέναντι από την κρεβατοκάμαρα μας και λίγο λοξά και μπήκα μέσα. Άφησα μια μικρή χαραμάδα στην πόρτα έτσι ώστε να βλέπω όλα όσα παίζονταν πάνω στο κρεβάτι μου.

Εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανείς στο κρεβάτι και από ότι κατάλαβα, μάλλον θα ήταν στον επάνω όροφο, γιατί κάποια στιγμή άκουσα τις φωνές τους. Γελούσαν και κάτι έλεγαν για υπολογιστές. Πρέπει να έκαναν κάτι στο γραφείο επάνω με τον υπολογιστή. Σκέφτηκα να πάω επάνω, αλλά ύστερα αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερα να μείνω στη θέση μου μιας και αργά ή γρήγορα θα κατέβαιναν για να φιστικωθούν.

Πραγματικά, άκουσα βήματα στις εσωτερικές σκάλες. Η παχουλή γυναίκα μου πρέπει να φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες (για να είναι πιο αρεστή). Εγώ όταν της έλεγα να τις φορέσει και να την ξεσκίσω μ’ αυτές, με έλεγε ανώμαλο. Τώρα όμως να που φορούσε ότι μπορούσε να προκαλέσει έναν άντρα.

Τους είδα να μπαίνουν στην κρεβατοκάμαρα. Αυτός της φιλούσε το σβέρκο καθώς της κρατούσε τα μακριά μαλλιά της, εκείνη τέντωνε προς τα μπροστά τα πλούσια στήθια της και ο νεαρός της τα χούφτωνε. Μέσα μου έβραζα, αλλά από την άλλη σκεφτόμουν και τις διάφορες ιστορίες που διάβαζα εδώ στο site με κάποιους που τους άρεσε να βλέπουν τη γυναίκα τους να το κάνει μπροστά τους με άλλον άντρα και αποφάσισα ότι έπρεπε να ζήσω μια τέτοια εμπειρία κι εγώ. Έτσι έμεινα στην θέση μου και είπα να παρακολουθήσω ή μάλλον να απολαύσω το θέαμα, αν και στο μέσα μέρος του μυαλού μου ήθελα να έχω κι εγώ συμμετοχή σε κάτι τέτοιο.

Την είδα να ξαπλώνει στο κρεβάτι, χωρίς να βγάζει ούτε ένα ρούχο από πάνω της. Εκείνος κάθισε σε έναν μικρό καναπέ, εκείνη άνοιξε τα πόδια και άρχισε να χαϊδεύει το μουνί της, κάνοντας λίγο άκρη την κιλότα της. Ο νεαρός κατέβασε το παντελόνι και το σλιπάκι του και άρχισε κι αυτός να παίζει το καυλί του.

Για να λέω την αλήθεια το καυλί του νεαρού δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Πήρα θάρρος μιας και το δικό μου ήταν πολύ πιο μεγάλο και χοντρό από το δικό του, άλλωστε ήξερα ότι στην Στέλλα άρεσαν τα μεγάλα εργαλεία μιας και τότε που με γνώρισε της είχε κάνει εντύπωση το μέγεθος μου και το πόσο χοντρό ήταν. Τώρα θα μου πεις αφού αρέσκεται στα μεγάλα εργαλεία πώς και με τον νεαρό; Χμ… ίσως λόγω της ηλικίας του ή δεν είχε βρει κάτι άλλο.

Τέλος πάντων, χαϊδεύονταν μόνοι τους περίπου για δέκα λεπτά μακριά ο ένας από τον άλλον. Σε λίγο εκείνη άρχισε να αναστενάζει από καύλα, ενώ το δακτυλάκι της χάιδευε όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά, την σίγουρα μουσκεμένη κλειτορίδα της, εκείνος σάλιωνε και ξανά σάλιωνε το πουτσοκέφαλο του. Ξαφνικά δίνει ένα σάλτο και πάει κοντά στην γυναίκα μου. Εκείνη με τις γόβες ακόμα στα πόδια (είναι το φετίχ μου) τα ανοίγει. Ο νεαρός πέφτει με τη μούρη μέσα στο μουσκεμένο μουνί της και αρχίζει να της το γλείφει με μανία.

Εκείνη αναστενάζει και βάζει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της στο στόμα της και αρχίζει να το γλείφει με ηδονή σαν να κάνει πίπα. Πέντε λεπτά κράτησε το γλείψιμο του μουνιού της. Ύστερα ο νεαρός ξαπλώνει και εκείνη αναλαμβάνει το καυλάκι του. Αρχίζει να του κάνει πίπα (κάνει πραγματικά υπέροχες πίπες, μέχρι τώρα σχεδόν καμιά γκόμενα δεν μου έχει κάνει τόσο καλή πίπα είναι η αλήθεια), χώνει το καυλί του νεαρού μέχρι την ρίζα μέσα στο στόμα της, ενώ παράλληλα συνεχίζει να παίζει με το μουνάκι της.

Πέντε λεπτά αργότερα ανοίγει τις μπουτάρες της και κάθεται πάνω το καυλί του νεαρού. Αρχίζει να χαϊδεύει με μαεστρία πόρνης τα βυζιά της και να βάζει τις ρώγες της στο στόμα του νεαρού που τις ρουφάει άπληστα. Ξαφνικά ο νεαρός την σπρώχνει στο πλάι και την βάζει να κάτσει στα τέσσερα. Πάει από πίσω και προσπαθεί με μανία να το χώσει στον κώλο της. Αυτή του φωνάζει:

-    «Σου είπα πονάω από εκεί ρε πούστη μου! Σταμάτα. Αχ, αχ… πονάω! Με σκίζεις καριόλη μου. Με σκίζεις. Σταμάτα ρε μαλάκα. Δεν θέλω σου είπα! Σκίσε το μουνί μου. Όχι στον κώλο ρε μαλάκα!»

Εκείνος δεν ακούει τίποτα.. βυθίζει το καυλάκι του στην τρύπα της, ενώ αρχίζει να την βρίζει χυδαία λέγοντας της:

-    «Μωρή πουτάνα, σου το είχα πει από την αρχή της σχέσης μας, ότι μου αρέσει πολύ να ξεσκίζω κώλους. Συμφώνησες πουτανάρα ότι κάποια στιγμή θα με άφηνες. Τώρα ήρθε η ώρα… Δύο μήνες όλο μη και μη μωρή πουτάνα. Έτσι θα σε ξεσκίσω και δεν θέλω να βγάλεις άχνα. Να μωρή, μπήκε. Τώρα φώναζε όσο θέλεις!»

Όλα αυτά που έβλεπα να διαδραματίζονται μπροστά μου και ιδίως το ξέσκισμα της άρχισαν να με καυλώνουν πολύ άσχημα. «Φαντάσου, αφού πονάει με το μικρό καυλί του νεαρού, πόσο μάλλον όταν θα της χώσω το δικό μου τι θα κάνει η πουτάνα!», σκέφτηκα. Μάλιστα σκεφτόμουν όταν θα έφευγε ο νεαρός, το απόγευμα που δήθεν θα γυρνούσα από τη δουλειά, θα την έβαζα να της ξεσκίσω το άντερο της πουτάνας.

Όταν ο νεαρός ήταν έτοιμος να χύσει, το έβγαλε από τον κώλο της και αφού την ξάπλωσε, της έχωσε το καυλί του μέσα στο στόμα της. Εκείνη το πήρε και άρχισε να το γλείφει. Εκείνος συνέχιζε να της λέει με τα μάτια του στραμμένα στο ταβάνι:

-    «Πάρε μωρή πουτάνα! Πάρε μωρή άρρωστη! Καθάρισε μου το καυλί μου από τα σκατά σου. Αχ, να μωρή… σου αδειάζω τα αρχίδια μου μέσα στο στομάχι σου. Αααχχ…»

Και ξαφνικά την πήραν τα ζουμιά του στην μούρη και στο στόμα. Μισή ώρα αργότερα ο νεαρός έφευγε. Εκείνη έδειχνε νευριασμένη και την άκουσα να του λέει:

-    «Άλλη φορά αν τολμήσεις κάτι τέτοιο, θα σου κόψω το καυλί από την ρίζα, στο λέω!»

Εκείνος την κοίταξε, χαμογέλασε με ειρωνεία και της είπε:

-    «Άντε γαμήσου μωρή ξεφτιλισμένη πόρνη! Τόσο καιρό μου έλεγες ότι ο άντρας σου δεν σε γαμάει γιατί βαρέθηκε, τώρα που έχεις βρει γαμιά, λες μη; Άντε γαμήσου μωρή ξεφτίλα! Θα σε γαμάω όποτε και από όπου γουστάρω εγώ μωρή πουτάνα, ξεσκισμένη, που κάνεις σαν τρελή για πούτσο. Α, ρε ο κακομοίρης ο κερατάς ο άντρα σου… Πού να ξέρει τι πουτανάρα έχει δίπλα του; Με πόσους άλλους πας μωρή τσούλα; Ε, τσούλα;»

Ο νεαρός βρόντησε πίσω του την πόρτα και έφυγε. Εκείνη έμεινε για λίγο σαν να σκεφτόταν κάτι, ενώ τα χύσια του άλλου ήταν ακόμα στο πρόσωπο της. Την άκουσα να πηγαίνει προς το μπάνιο για να πλυθεί. Εκείνη την ώρα βρήκα την ευκαιρία και έφυγα. Ήμουν πολύ καυλωμένος. Ήθελα να την γαμήσω, αλλά δεν ήθελα ακόμα να μάθει ότι τα ξέρω όλα. Πάντως για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό απέκτησα ενδιαφέρον για τη γυναίκα μου. Δεν ξέρω αλλά ήθελα να κάνω σαν τρελός έρωτα μαζί της.

Πήγα στη δουλειά μου και όλη μέρα σκεφτόμουν την ώρα που θα γυρνούσα στο σπίτι και θα την έβαζα κάτω. Πράγματι, το απόγευμα κατά τις πέντε η ώρα μπήκα στο σπίτι. Με υποδέχτηκε κάπως σκεφτική, ήταν φανερό ότι τα λόγια του νεαρού την είχαν προβληματίσει. Έσκυψα και την φίλησα στο στόμα, με αγκάλιασε (είχε καιρό να με αγκαλιάσει με τόσο πάθος) και άρχισε να με φιλάει σαν τρελή. Την πήγα στο κρεβάτι, ενώ στο μυαλό μου ερχόταν ξανά και ξανά η σκηνή που τη γαμούσε ο νεαρός.

Την έγδυσα και άρχισα να της γλείφω το μουνί. Κάναμε ένα απίθανο 69 και καθώς κάθισε πάνω στο καυλί μου, την είδα να ρίχνει πίσω το κεφάλι καθώς της γέμιζα τη μουνάρα της με το χοντρό καυλί μου. Άρχισε να κουνιέται γεμάτη καύλα και αισθανόμουν τα καυτά υγρά της να στάζουν ηδονικά πάνω στην βάση του καυλιού μου. Εκείνη την ώρα της είπα:

-    «Ξέρω ότι το πρωί ξεσκιζόσουν με έναν νεαρό. Μην το αρνηθείς, σας είδα. Ήμουν στο δωμάτιο υπηρεσίας…»

Σταμάτησε να καρφώνεται στον πούτσο μου και ήταν έτοιμη να κατέβει από το ’θρόνο’ της. Την κράτησα από τα μπράτσα και της είπα:

-    «Μη σε νοιάζει μουνάρα μου. Για να σου πω την αλήθεια, αυτό με έκανε να σε θέλω ακόμα πιο πολύ, όπως τότε που σε γνώρισα. Κάτσε μωράκι μου, γιατί μου άρεσε αυτό που είδα!»

Χαμογέλασε και άρχισε να το απολαμβάνει ακόμα πιο πολύ. Δεν άντεξα άλλο.. ήθελα να χύσω, όπως την είχε χύσει ο νεαρός, αλλά κρατήθηκα λίγο ακόμα, ήθελα να δω την αντίδραση της άμα της ζητούσα να την γαμήσω και από τον κώλο. Της το είπα και εκείνη μου είπε:

-    «Εντάξει, αλλά θα σε παρακαλέσω να μη μου το βάλεις όλο αυτό μέσα μου γιατί δεν έχει καμιά σχέση με εκείνο του νεαρού. Έλα, το αξίζεις ρε πούστη μου. Έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι οι άντρες γουστάρετε να το κάνετε από εκεί. Άντε λοιπόν, αλλά με προσοχή…»

Πήγα και έφερα ένα βαζάκι με βαζελίνη, της πασάλειψα την στενή τρύπα και μετά άρχισα να της το χώνω σιγά - σιγά μέσα της.

-    «Αχ, πονάω ρε! Αλλά αρχίζει και μου αρέσει ρε πούστηδες!»

Τότε έσπρωξα και έχωσα το μισό καυλί μου μέσα της. Ούρλιαξε από τον πόνο. Της έπιασα τα μαλλιά και άρχισα να την ξεσκίζω με πάθος. Τώρα πια είχε σταματήσει να φωνάζει, το μόνο που έκανε ήταν να λέει:

-    «Αχ… με κάνατε την χειρότερη πουτανάρα. Έτσι μωρό μου, ξέσκισε με. Έτσι… Τι να σου κάνω; Σου πήρε άλλος την παρθενιά. Έτσι… ξέσκισε με! Έτσι… ναι! Ναι!!!»

Και άρχισε να τραντάζεται όλο της το σώμα χύνοντας από το μουνάκι της. Βγήκα, καθώς μου ήταν αδύνατον να κρατήσω άλλο. Το πήρε στο στόμα και άρχισα να την χύνω με μανία.

Δεν ξέρω αλλά ήταν το καλύτερο γαμήσι που είχα κάνει μετά από τόσο καιρό. Τώρα εκείνο που θέλω είναι να βρίσκομαι συνέχεια στο κρεβάτι μαζί της. Εκείνη έχει κόψει πλέον κάθε επαφή με τον νεαρό μιας και κάθε πρωί έρχεται μαζί μου στη δουλειά (έχουμε δική μας επιχείρηση), αν και φοβάμαι μην αρχίσει και πάλι η ρουτίνα στην σχέση μας. Λέω να της προτείνω να βρεθούμε με κάποιον ή κάποια και να κάνουμε τρίο.

(Copyright protected OW ref: 9267)