Απιστίες παντρεμένων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δύο φίλοι αποφασίζουν να πάνε ένα τριήμερο σε ένα νησί. Εκεί ξεκινάνε την μπαρότσαρκα και γνωρίζουν δυο κοπέλες. Η βραδιά συνεχίζεται στην παραλία του νησιού όπου εκεί τα δύο ζευγάρια θα οργιάσουν…

Η ιστορία:

Πριν ξεκινήσω να πω δυο λόγια για μένα. Λοιπόν είμαι 44 χρονών, 1.88 ύψος και 98 κιλά, μελαχρινός και παντρεμένος αρκετά χρόνια. Είμαι φύση σοβαρός αλλά λόγω εργασίας και κάποιων άλλων ιδιοτήτων παραφαίνομαι σοβαρός. Αυτό έχει σαν συνέπεια να μην είμαι εγώ αυτός που θα κάνει την πρώτη κίνηση για μια γνωριμία με ελάχιστες εξαιρέσεις και φυσικά ποτέ στον χώρο εργασίας μου ή από τον κύκλο μου. Πάντως δεν έχω παράπονο, κατά διαστήματα έχω ζήσει ωραίες περιπέτειες.

Μια από αυτές ήταν το τριήμερο που πήγα σε ένα νησί με τον φίλο μου το Μάκη, τον Αύγουστο του 2004 όταν ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η γυναίκα μου, λόγω των Αγώνων, εργαζόταν από το πρωί ως το βράδυ εκείνες τις μέρες. Έτσι την Παρασκευή ξεκίνησα με τον φίλο μου το Μάκη για να περάσουμε ένα τριήμερο σε ένα νησί του Αργοσαρωνικού.

Όταν φτάσαμε και τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει δωμάτιο, αλλάξαμε και κατεβήκαμε στην παραλία για μπάνιο. Το μάτι μας άρχισε να παίζει αλλά δεν βρίσκαμε κάτι που να μας ικανοποιούσε. Αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό και μετά για ξεκούραση στο δωμάτιο μας για να είμαστε φρέσκοι το βράδυ.

Το βράδυ λοιπόν κάτσαμε σε μία καφετέρια να παρακολουθήσουμε την τελετή έναρξης των αγώνων και μετά το τέλος πήγαμε να φάμε τα ψαράκια μας και να πιούμε και κάνα ουζάκι σε μια ταβέρνα. Κατά τις μία η ώρα, ξεκινήσαμε την μπαρότσαρκα για να δούμε τι παίζει. Μετά από σύντομη παραμονή σε δύο μπαρ, καταλήξαμε γύρω στις μιάμιση στο τρίτο. Εδώ υπήρχε αρκετός γυναικείος πληθυσμός.

Παραγγείλαμε ποτό και κάτσαμε έτσι ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε σχεδόν όλη την κίνηση. Οι ματιές από εμάς και προς εμάς έδιναν και έπαιρναν. Γρήγορα με το Μάκη επικεντρώσαμε τις ματιές μας σε δύο κοπέλες που κάθονταν στο μπαρ. Του λέω:

-    «Θα πάω να τους μιλήσω».

-    «Όχι!», μου απαντά. «Θα το παίξουμε κορώνα - γράμματα ποιος θα πάει να μιλήσει».

Το νόμισμα ευνόησε το Μάκη και έτσι σηκώθηκε και πήγε στις κοπέλες για να μιλήσει. Μετά από δυο - τρία λεπτά μου κάνει νόημα να πάω κοντά τους. Πλησιάζω, συστήνομαι και αρχίζει η συζήτηση με όλα εκείνα τα τυπικά, από που είσαστε, έχετε ξανάρθει, θα κάτσετε μέρες, που πάτε για μπάνιο κ.τ.λ.

Εγώ λόγω ύψους έδειξα αμέσως ενδιαφέρον για την πιο ψηλή. Η Κατερίνα ήταν 31 ετών, περίπου 1.70 ύψος και με λίγα κιλά παραπάνω από τα κανονικά, όχι παχιά, με μακριά καστανά μαλλιά, ωραία εκφραστικά μάτια, γλυκό πρόσωπο. Γενικά ήταν από τις γυναίκες εκείνες που μπορεί μεν να μην είχαν αυτό που λέμε εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά δεν άφηνε αδιάφορο έναν άντρα το όλο παρουσιαστικό της. Ήταν αθηναίες και είχαν έρθει με την φίλη της για να περάσουν και αυτές το τριήμερο.

Μετά από μισή ώρα κουβεντούλας έριξα την ιδέα να πάμε να κάνουμε νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα. Η ιδέα άρεσε σε όλους και αμέσως φύγαμε από το μπαρ. Πήγαμε στα δωμάτια μας να αλλάξουμε. Όση ώρα μείναμε με το Μάκη οι δύο μας μου έκανε παράπονα ότι διάλεξα την πιο ωραία, αφού η φίλη της Κατερίνας, η Δέσποινα ήταν 34 ετών, 1.60 περίπου αλλά με αρκετά κιλά παραπάνω, ήταν δηλαδή γεματούλα. Του εξήγησα ότι η επιλογή μου έγινε με μοναδικό κριτήριο το ύψος και σταμάτησε την γκρίνια του. Πρέπει να πω ότι ο Μάκης είναι πολύ εμφανίσιμος, τότε ήταν 33 ετών, 1.75 ύψος περίπου, 75 κιλά και έχει πολλές επιτυχίες κι αυτός στο άλλο φύλο.

Πήγαμε από το ξενοδοχείο τους, τις πήραμε και πήγαμε σε μια μικρή παραλία που γνώριζα από παλιά, ερημική μεν, αλλά κάτω από τον κεντρικό δρόμο. Στις δυόμιση η ώρα είμαστε μέσα στο νερό. Αμέσως ο Μάκης με τη Δέσποινα άρχισαν τα παιχνίδια. Εγώ πλησίασα την Κατερίνα και προσπαθούσα με παιχνίδι να βρεθούνε κοντά τα κορμιά μας. Εκείνη απομακρυνόταν συνέχεια, δεν με άφηνε να την ακουμπήσω.

Μετά από λίγο βλέπουμε το Μάκη με τη Δέσποινα να βγαίνουν από τη θάλασσα και να κατευθύνονται μες στο σκοτάδι στην μια άκρη της παραλίας σε μια ξαπλώστρα. Βγήκαμε κι εμείς από το νερό, σκουπιστήκαμε και κάτσαμε στην άλλη άκρη της παραλίας, αλλά σε δύο ξαπλώστρες. Ανάψαμε τσιγάρο και μιλήσαμε για άσχετα πράγματα για λίγη ώρα.

Στην άλλη άκρη μόλις που διακρινόταν στο σκοτάδι οι φιγούρες του Μάκη και της Δέσποινας που έκαναν έρωτα πάνω στην ξαπλώστρα. Σηκώθηκα, έβαλα την μπλούζα μου γιατί έκανε ψύχρα και έκατσα δίπλα στην Κατερίνα. Συζητούσαμε… με ρώτησε τι δουλειά κάνω, πόσα χρόνια είμαι παντρεμένος κ.τ.λ., ενώ εγώ έχοντας περάσει το χέρι μου στους ώμους της, της χάιδευα τα μαλλιά και την πλάτη. Κάποια στιγμή της έδωσα ένα απαλό φιλί στον ώμο. Εκείνη γύρισε, με κοίταξε στα μάτια και τότε εγώ έσκυψα προς το μέρος για να την φιλήσω στα χείλη. Εκείνη τραβήχτηκε πίσω και μου είπε με τρυφερό τόνο:

-    «Ξέρεις Ανδρέα, δεν θα ήθελα να προχωρήσουμε να κάνουμε κάτι. Δεν ήμουν έτοιμη ότι θα μπορούσε απόψε να μου προκύψει μια τέτοια κατάσταση».

-    «Κανένα πρόβλημα!», της απαντώ.

Πραγματικά δεν με πείραξε καθόλου η άρνηση της Κατερίνας. Είχα αυτοπεποίθηση, ήξερα ότι αρέσω στις γυναίκες αλλά πάλι ήξερα ότι δεν είναι δυνατόν να αρέσω και σε όλες. Ανάψαμε τσιγάρο και συνεχίσαμε την συζήτηση για διάφορα θέματα για πάνω από μιάμιση ώρα. Η ώρα είχε πάει τέσσερις και μισή τα ξημερώματα. Ο Μάκης με τη Δέσποινα συνέχιζαν να ξεσκίζονται πάνω στην ξαπλώστρα. Πηδιόντουσαν δύο ώρες περίπου και δεν μας είχαν πει κουβέντα, λες και δεν υπήρχαμε.

Η Κατερίνα είχε ξαπλώσει στην ξαπλώστρα και προσπαθούσε με τα χέρια της να ζεστάνει λίγο το σώμα της. Το φανελάκι που φορούσε δεν μπορούσε να την προφυλάξει από την υγρασία και την ψύχρα. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κρύωνα. Είπα όμως να εκμεταλλευτώ κι αυτή την ευκαιρία. Έτσι την ρώτησα:

-    «Σε ενοχλεί να ξαπλώσω κι εγώ μαζί σου για να ζεσταθούμε λίγο;»

Με κοίταξε και χωρίς να το πολυσκεφτεί μου απάντησε:

-    «Έλα…»

Ξάπλωσα από πίσω της, πέρασα το δεξί μου χέρι κάτω από το κεφάλι της και με το αριστερό άρχισα να την χαϊδεύω διακριτικά ώστε να την ζεστάνω. Έτσι η Κατερίνα κούρνιασε μέσα στην αγκαλιά μου απολαμβάνοντας το απαλό μου χάδι ενώ πλέον τα κορμιά μας είχαν γίνει ένα. Ο κώλος της ακουμπούσε στον πούτσο μου που χωρίζονταν από τα μαγιό. Ευτυχώς λόγω της ψύχρας δεν μου σηκώθηκε και έτσι είχα την ευκαιρία να οδηγήσω τα πράγματα χωρίς βιαστικές κινήσεις, σκεφτόμενος τις δύο προηγούμενες απορρίψεις της Κατερίνας στη θάλασσα και στην ξαπλώστρα πριν από δύο ώρες. Τράβηξα τα μαλλιά της στο πλάι και της ψιθύρισα στ’ αφτί:

-    «Μου αρέσεις πολύ! Είσαι όμορφη γυναίκα και σε θέλω!»

Εκείνη δεν μου απάντησε καθόλου, την ένιωσα όμως ότι ήταν τώρα πιο χαλαρή. Άρχισα να την φιλάω απαλά στο λαιμό και στην πλάτη. Εκείνη δεν αντέδρασε καθόλου και αποφάσισα να γίνω πιο τολμηρός. Με το αριστερό χέρι που την χάιδευα στο σώμα. Το κατέβασα πιο χαμηλά, σήκωσα το μαγιό της και το πέρασα μέσα. Με την αφή κατάλαβα ότι το μουνάκι της ήταν ξυρισμένο και είχε στην κορυφή ένα μόνο μικρό τρίχωμα.

Συνέχισα να της χαϊδεύω το μουνάκι τρυφερά. Εκείνη γύρισε προς το μέρος μου, με κοίταξε στα μάτια και τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα τρυφερό φιλί στην αρχή, που έγινε μετά παθιασμένο. Παράλληλα η Κατερίνα άνοιξε τα πόδια της ώστε να διευκολύνει το δάχτυλο μου να μπει πιο μέσα της. Εγώ είχα πάρει φωτιά. Της έβγαλα την μπλούζα κι άρχισα να την φιλάω στο λαιμό, στο στόμα, να γλείφω και να δαγκώνω τα στήθη της και τις ρώγες της. Είχε πολύ όμορφα στήθη, όχι πολύ μεγάλα αλλά στητά και οι θηλές της ήταν πολύ ερεθιστικές. Ο πούτσος μου είχε γίνει σαν τον Φασούλα έτοιμος να καρφώσει.

Συνέχισα με το δάχτυλο μου να παίζω το καυτό μουνάκι της Κατερίνας. Αισθανόμουν τα υγρά της. Την έβλεπα που δάγκωνε τα χείλη της από καύλα και φτιανόμουν περισσότερο. Η ώρα είχε πάει πεντέμισι. Είχε αρχίσει να ξημερώνει αλλά εμείς πλέον δεν νιώθαμε την πρωινή ψύχρα, απεναντίας τώρα νιώθαμε και οι δύο μας μια κάψα, μια φλόγα που έπρεπε να ξεσπάσει…

Έβγαλα το χέρι μου από το μουνάκι της και της κατέβασα το μαγιό. Πραγματικά η Κατερίνα είχε πάρα πολύ όμορφο μουνάκι, ξυρισμένο με μια λεπτή λωρίδα τρίχωμα. Κατέβηκα πιο χαμηλά και έβαλα την γλώσσα μου ανάμεσα στα πόδια της. Άρχισα να την γλείφω παντού, μέσα - έξω, πάνω - κάτω, να της δίνω ελαφρές δαγκωματιές, να σταματώ και να κοιτάζω το μουνάκι της κάθε τόσο και ξανά να συνεχίζω… Εκείνη μου χάιδευε το κεφάλι, ανάσαινε βαριά και έβγαζε διάφορους φθόγγους από την καύλα της.

-    «Σταμάτα Ανδρέα. Δεν θέλω να τελειώσω έτσι…», μου είπε. «Έλα μέσα μου. Σε θέλω πολύ μωρό μου!», συνέχισε η Κατερίνα.

Σηκώθηκα όρθιος, έβγαλα το μαγιό μου κι ο ‘Φασούλας’ έστεκε κλαρίνο. Έπεσα από πάνω της και προσπάθησα να βολευτώ πρώτα, αφού η ξαπλώστρα δεν είναι ότι καλύτερο για τέτοιες καταστάσεις. Τα κατάφερα και οδηγώντας τον πούτσο μου μέσα της, της έλεγα το πόσο πολύ την ήθελα κι εγώ.

Η ηδονή που ένιωσα μπαίνοντας μέσα στην Κατερίνα εκείνη την στιγμή ήταν το κάτι άλλο. Δεν ήταν μόνο η σωματική ικανοποίηση που ένιωθα λόγω του σεξ, ήταν η πνευματική και ψυχική ευφορία που με ικανοποιούσε περισσότερο επειδή είχα καταφέρει τελικά να την κατακτήσω. Το παιχνίδι που έγινε, η συζήτηση που κάναμε, ο όλος τρόπος δηλαδή που την κατέκτησα μου ανέβαζε το εγώ μου, την αυτοεκτίμηση μου.

Αυτό μπορούν να το καταλάβουν περισσότερο άντρες της ηλικίας μου και καθαρόαιμα αρσενικά που εκτιμούν όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση αλλά και το μυαλό της γυναίκας. Απολάμβανα το κάθε δευτερόλεπτο που ήμουν μέσα στην Κατερίνα και της έκανα έρωτα. Την φιλούσα παντού, κοιτούσα τις εκφράσεις του προσώπου της, αφουγκραζόμουν τις καυλιάρικες κραυγούλες της, άκουγα το παραμιλητό της:

-    «Ναι Ανδρέα μωρό μου. Ναι, συνέχισε… Αγάπη μου με λιώνεις!», και άλλα τέτοια που με έκαναν να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου.

Συνέχιζα να μπαινοβγαίνω στο μουνάκι της Κατερίνας με σταθερό ρυθμό, όταν δεν είχαν περάσει πάνω από δυο - τρία λεπτά από την ώρα που μπήκα μέσα της και ξαφνικά ακούω δυνατά χαχανητά και γέλια. Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω πάνω στον δρόμο τον μαλάκα το Μάκη με τη Δέσποινα να μας κοιτάνε και να γελάνε. Είχαν τελειώσει αυτοί και είχαν ανέβει επάνω χωρίς να τους αντιληφθούμε.

-    «Τι θες ρε μαλάκα;», του λέω.

-    «Ξημέρωσε. Έξι πήγε η ώρα!», μου απαντά.

-    «Εντάξει, τράβα παρακάτω και θα έρθουμε σε λίγο…», του ανταπάντησα.

Προσπάθησα να συνεχίσω με την Κατερίνα αλλά πλέον είχα ξενερώσει. Ο ‘Φασούλας’ μου, μου είχε μισοπέσει, δεν είχε την αρχική του αίγλη. Το κατάλαβε και η Κατερίνα και έτσι τραβήχτηκα. Προσπάθησε η καημένη να με ξαναφτιάξει αλλά δεν γινόταν τίποτα.

-    «Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Σπάστηκα. Λυπάμαι που σ’ άφησα στη μέση. Ίσως κάποια άλλη φορά…», της λέω ενώ παράλληλα αρχίσαμε να ντυνόμαστε.

-    «Όχι Ανδρέα, δεν φταις εσύ. Εγώ φταίω που σε κούρασα όλη νύχτα με την διστακτικότητα μου…», μου απαντά η Κατερίνα, ενώ διέκρινα στο πρόσωπο της μια απογοήτευση.

-    «Όχι, κορίτσι μου, δεν φταις εσύ. Ήσουν τέλεια. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου…», της απάντησα.

-    «Ανδρέα, θέλω να σε δω να τελειώνεις. Άφησε με να προσπαθήσω πάλι. Σε παρακαλώ… το θέλω πολύ!», μου είπε.

Σήκωσα το κεφάλι μου και κοίταξα επάνω. Ο Μάκης με τη Δέσποινα καθόταν και μας κοίταζαν ενώ επειδή είχε ξημερώσει περνούσαν και αυτοκίνητα.

-    «Εντάξει!», της λέω. «Αλλά μην με γλείψεις γιατί έχουμε γίνει δημόσιο θέαμα!»

Όπως καθόμασταν στην ξαπλώστρα με γυρισμένες πλάτες στο δρόμο άνοιξα τα πόδια μου. Η Κατερίνα τράβηξε το μαγιό μου, έβγαλε έξω τον πούτσο μου και άρχισε πρώτα να τον χαϊδεύει και μετά να μου τον παίζει, ενώ φιλιόμασταν με πάθος. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ερεθιστεί τελείως, αλλά δεν ήθελα να της χαλάσω το χατίρι.

Μετά από λίγη ώρα έχυσα στα χέρια της. Μου έκανε εντύπωση η χαρά που είδα στο βλέμμα της και το χαμόγελο της. Πήγε στη θάλασσα, ξέπλυνε τα χέρια της και ήρθε με αγκάλιασε και φιληθήκαμε τρυφερά στο στόμα. Μαζέψαμε τα πράγματα μας, ανεβήκαμε επάνω και φύγαμε με τους άλλους. Αφήσαμε τα κορίτσια στο ξενοδοχείο τους και πήγαμε και εμείς στο δικό μας. Η ώρα ήταν επτά το πρωί. Τότε γύρισα και είπα νευριασμένα στο Μάκη:

-    «Καλά ρε μαλάκα, τι σε έπιασε και μου την έσπασες; Εσύ γαμούσες όλη νύχτα και δεν σ’ ενόχλησα. Τι έπαθες;»

-    «Ρε μαλάκα, έτσι που σε έβλεπα να γαμάς και τον άσπρο κώλο σου να πηγαίνει πάνω - κάτω, με έπιασαν τα γέλια!», μου απάντησε.

-    «Αφού ρε δεν ήταν η πρώτη φορά που με είδες να γαμάω!», του είπα ενώ τώρα γελούσα κι εγώ.

Δεν μπορούσα να του κρατήσω κακία. Είμαστε πολύ δεμένοι φίλοι και έτσι πέσαμε για ύπνο, αφού ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Κοιμηθήκαμε μέχρι το απόγευμα. Η υπόλοιπη μέρα πέρασε χωρίς να συναντηθούμε με τα κορίτσια, αν και ο Μάκης τηλεφωνήθηκε με τη Δέσποινα, εγώ δεν είχα ανταλλάξει τηλέφωνα με την Κατερίνα.

Κυριακή, τρίτη μέρα στο νησί. Πάω με το Μάκη για μπάνιο και το μεσημέρι πάμε για φαγητό σε μια ταβέρνα. Εκεί συναντούμε συμπτωματικά την Κατερίνα και τη Δέσποινα. Καθίσαμε στο τραπέζι τους, φάγαμε, αστειευτήκαμε, συζητήσαμε και μετά τις χαιρετίσαμε αφού θα έφευγαν με άλλο καράβι για Πειραιά. Η Κατερίνα λίγο πριν φύγουμε μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και μου έδωσε το δικό της.

Δευτέρα πλέον είμαι στην εργασία μου όταν μου τηλεφωνεί η Κατερίνα. Μετά τα τυπικά μου ζήτησε να με δει και κλείσαμε ραντεβού για την Τετάρτη το μεσημέρι σε μία καφετέρια στο Καλαμάκι. Ήθελα κι εγώ να την δω βέβαια.

Τετάρτη μεσημέρι, στις τρεισήμισι, συναντιόμαστε και καθόμαστε στην καφετέρια. Εκεί άρχισε πλέον να μου λέει όσα δεν μου είχε πει το πρώτο βράδυ. Μου αποκάλυψε ότι ήταν παντρεμένη τέσσερα χρόνια, είχε παιδιά, την συμβατική συμβίωση με τον άντρα της και ότι είχε στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση που είχε μοιραία άσχημο χωρισμό και άλλα πολλά. Στο τέλος μου είπε ότι της αρέσω και μου ζήτησε να κάνουμε σχέση αν μου άρεσε και μένα αυτή. Της είπα ότι και μένα μου άρεσε πολύ αλλά θα προτιμούσα να είμαστε μαζί χωρίς δεσμεύσεις. Η Κατερίνα έσκυψε και με φίλησε στα χείλη.

Ήμασταν μαζί για δύο μήνες. Κάθε φορά που βρισκόμασταν και κάναμε έρωτα ήταν φανταστικά. Όταν διαπίστωσα ότι η Κατερίνα άρχισε να δένεται μαζί μου, έδωσα τέλος. Δεν ήθελα να ξαναζήσω καταστάσεις που είχα ζήσει στο παρελθόν και είχαν ταλαιπωρήσει την οικογένεια μου και μένα.

Η Κατερίνα στην αρχή πληγώθηκε αλλά στο τέλος κατάλαβε και μείναμε φίλοι. Βγαίνουμε και καμιά φορά για καφέ μέχρι σήμερα ή τα λέμε, πάντα φιλικά από το τηλέφωνο.

(Copyright protected OW ref: 9204)