Για το διορισμό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η γυναίκα του Κώστα περιμένει να διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ αλλά μάταια… Σκαρφίζεται λοιπόν ένα κόλπο για να διοριστεί.. να κάνει τα γλυκά μάτια στον διευθυντή που ήταν παράλληλα και βουλευτής. Το κόλπο της αυτό όμως έχει απρόσμενες εξελίξεις και για τους δύο…

Η ιστορία:

Λοιπόν, με λένε Κώστα και είμαι παντρεμένος με μια καυλιάρα, τη Γαρουφαλιά. Είναι 1.73 ύψος, 62 κιλά, μακριά καστανά μαλλιά, μεγάλα και στρογγυλά βυζάκια και πολύ ωραίο κώλο. Λοιπόν, είμαι 35 και αυτή 28 χρονών.

Είμαστε παντρεμένοι τέσσερα χρόνια. Αυτή έχει τελειώσει ένα ΤΕΙ το οποίο της δίνει το δικαίωμα να διδάξει σε τεχνικό σχολείο ένα συγκεκριμένο μάθημα και κάθε τόσο δίνει εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ για να διοριστεί, αλλά τίποτα. Μέχρι που πριν δύο μήνες της ήρθε στο μυαλό ένα σχέδιο για να διοριστεί μόνιμη, αφού μέχρι τώρα δούλευε ωρομίσθια.

Λοιπόν, στο τελευταίο σχολείο που δούλευε ωρομίσθια, διευθυντής ήταν ένας βουλευτής (φυσικά όνομα δε λέω) και τότε η γυναίκα μου, μου είπε ότι έχει τρόπο να διοριστεί και μάλιστα γρήγορα. Μου εξήγησε ότι ο διευθυντής της είναι μπουχέσας και ότι αν του κάνει τα γλυκά μάτια, εύκολα θα τον κάνει ότι θέλει και θα τον πείσει να μεσολαβήσει για να διοριστεί.

Εγώ συμφώνησα μαζί της γιατί ήξερα πως όντως είναι πολύ φλώρος και μπουχέσας, χοντρός και λαπάς και κοντός και γενικά άμαθος με τις γυναίκες και ιδιαίτερα τις μουνάρες. Έτσι λοιπόν, από την επόμενη μέρα έβαλε η γυναίκα μου το σχέδιο της σε εφαρμογή…

Άρχισε να ντύνεται κάπως προκλητικά, όχι πολύ για να μην την κράξουν οι άλλοι καθηγητές, αλλά έβαζε κολάν και μπλούζες στενές, με λίγο άνοιγμα μπροστά ή καμιά φούστα, όχι μίνι, αλλά λίγο κοντή και φρόντιζε όποτε έμενε μόνη της στο γραφείο μαζί του, συνέχεια να κάνει κάτι για να τον ανάψει.

Μια φορά μου είπε ότι φορούσε κολάν και μια μπλούζα λίγο κοντή και από κάτω στρινγκάκι και όταν έσκυψε στο γραφείο φάνηκε το στρινγκάκι της και αυτός δεν είπε τίποτα, αλλά φάνηκε πως είχε φουντώσει πολύ. Τέλος πάντων, κάθε φορά όποτε έβρισκε ευκαιρία όλο και κάτι έκανε. Πότε έσκυβε μπροστά του για να φανεί το στήθος της και διάφορα τέτοια.

Ώσπου μια μέρα ήρθε χαρούμενη από το σχολείο ενώ είχε αργήσει κανένα δίωρο κι εγώ είχα ανησυχήσει. Λοιπόν, μου είπε πως ο διορισμός της στην πόλη μας ήταν τελειωμένη υπόθεση και όταν τη ρώτησα τι έγινε, μου είπε ότι δεν άντεξε και όταν έμειναν μόνοι τους στο γραφείο σήμερα της την έπεσε.

Επίσης μου είπε πως την γάμησε κιόλας (τότε εγώ τρελάθηκα και άρχισα να φωνάζω και πήγα να τη χτυπήσω) όμως μου είπε ότι του έκατσε για καλό σκοπό έτσι δεν με πείραξε τόσο, γιατί μου εξήγησε πως δεν της άρεσε και δεν το ευχαριστήθηκε, το έκανε για το διορισμό. Εγώ την είχα πιστέψει.

Ώσπου μια μέρα, γύρισα από τη δουλειά στη διπλανή πόλη νωρίτερα από όσο υπολόγιζα, περίπου τρεις ώρες νωρίτερα, και με το που άνοιξα την πόρτα, μόλις έκανα τα πρώτα βήματα στο σπίτι, άρχισα να ακούω στο βάθος του σπιτιού βογγητά και μετά άκουσα το εξής:

-    «Αχ, αχ, αχ, αχ, μέσα! Μέσα! Μέσα! Ναι! Ναι! Αχ αχ αχ αχ… Χώστο! Χώστο! Χώστο! Ναι! Αχ, αχ, αχ, αχ, ναι! Βαθιά! Βαθιά! Αχ, αχ, αχ, αχ…»

Ακούγοντας αυτά, τρελαμένος τρέχω προς την κρεβατοκάμαρα. Ανοίγω ελαφρώς την πόρτα σιγά - σιγά και βλέπω την γυναίκα μου την Γαρουφαλιά γυμνή μόνο με τα εσώρουχα, ένα στρινγκ και ένα σουτιέν, στο κρεβάτι, με έναν παχουλό άντρα, που όταν κοίταξα καλύτερα τρελάθηκα γιατί κατάλαβα πως ήταν ο διευθυντής της και βουλευτής. Φυσικά γι’ αυτό και τον γνώρισα.

Το θέαμα ήταν για εγκεφαλικό. Να βλέπεις μια μουνάρα που είναι η γυναίκα σου να την παίρνει πισωκολλητό ένας χοντρός και χάλιας τύπος. Είχε στηθεί στα τέσσερα η γυναίκα μου και στην αρχή νόμιζα πως της γαμούσε τον κώλο όμως τελικά της γαμούσε το μουνί!

Ειδικά όταν τον είδα να πιάνει με τις παλάμες του το καυλιάρικο και τουρλωτό κωλαράκι της Γαρουφαλιάς και να της χαϊδεύει συνεχώς τα κωλομέρια της με τα άσπρα και αδούλευτα χέρια του, ήμουν έτοιμος να εκραγώ από οργή και σκέφτηκα: «Καλά να του κάτσει μια φορά για να την διορίσει και μετά να τον αφήσει, αλλά να έρχεται να την γαμάει ξανά και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας…; Στην κρεβατοκάμαρα μας, στο κρεβάτι μας; Αυτό ήταν εξωφρενικό!». Και τότε ακούω το εξής:

-    «Μουνάρα μου! Τι κωλάρα που έχεις! Δεν χορταίνω να τη χουφτώνω!»

Κι αυτή του λέει με πολύ καυλωμένη και ναζιάρικη φωνή:

-    «Γάμα με κύριε διευθυντά! Αχ, αχ, αχ, αααα!!! Σκίσε με! Σκίσε με παλικάρι μου! Ναι… ναι!!! Αχ, αχ, αου, αου, αχ, αχ, αχ…»

Και μετά συνέχισε ένα μονότονο και γρήγορο και από τους δύο.

-    «Αχ, αχ, αχ, αχ, αχ, αχ, αχ, αχ, αχ, αχ, αχ…»

Την κάρφωνε πολύ δυνατά. Δεν πίστευα ότι αυτός ο φλώρος με τα κουστούμια θα γαμούσε τόσο σκληρά. Τους κοιτούσα κανένα πεντάλεπτο ακόμα χωρίς να με πάρουν χαμπάρι. Ήταν πολύ καυλωμένοι και οι δύο και αναστέναζαν δυνατά και δεν με πήραν χαμπάρι. Όμως εγώ δεν άντεξα άλλο να τον βλέπω να γαμάει τη γυναίκα μου πάνω στο κρεβάτι μου και μπήκα κανονικά στο δωμάτιο και τους φώναξα:

-    «Τι γίνεται εδώ;»

Τότε γύρισαν τα κεφάλια τους προς τη μεριά μου γιατί με είχαν πλάτη και τα έχασαν. Σταμάτησε αυτός να τη γαμάει και η γυναίκα μου, μου λέει:

-    «Κώστα! Γύρισες κιόλας απ’ τη δουλειά;»

Αυτός είχε παγώσει. Αφού να φανταστείτε δεν κουνήθηκε καθόλου από την ώρα που φανερώθηκα, έμεινε άγαλμα. Αφού δεν έβγαλε ούτε το πουλί του απ’ το μουνί της και τα χέρια του είχαν μείνει κοκαλωμένα έτσι όπως ήταν πριν τους φανερωθώ. Δηλαδή το ένα του χέρι ήταν κολλημένο πάνω στον κώλο της Γαρουφαλιάς και το άλλο κρατούσε το βυζί της, ενώ αυτή ήταν στημένη στα τέσσερα. Μετά από τρία δευτερόλεπτα όμως ξεκόλλησαν και απομακρύνθηκε ο ένας απ’ τον άλλον και προσπάθησαν να κρύψουν τη γύμνια τους.

Μετά εγώ είπα του διευθυντή να εξαφανιστεί κι αυτός μισό-έβαλε τα ρούχα του προσπαθώντας να μου εξηγήσει. Και μόλις του έβαλα τις φωνές εξαφανίστηκε από το σπίτι. Τώρα είχα μείνει μόνος με τη γυναίκα μου και άρχισα να τη βρίζω και να την κυνηγάω να τη δείρω σε όλο το σπίτι, ενώ αυτή μου ζητούσε συγγνώμη κι εγώ της έλεγα:

-    «Τι συγγνώμη μωρή πουτάνα! Εσύ μου είπες ότι του έκατσες για το διορισμό μια φορά και τώρα που έφυγα τον έβαλες μες στο σπίτι;»

Τελικά μόλις την έπιασα απ’ το μαλλί και πήγα να της το ξεριζώσω, άρχισε να με παρακαλάει να σταματήσω και θα μου πει όλη την αλήθεια. Τελικά την άφησα γιατί δεν μου αρέσει να δέρνω γυναίκες. Βέβαια τον άλλον ήθελα να τον σαπίσω στο ξύλο και θα το έκανα, αλλά ήταν βουλευτής και είχε δύναμη… φοβόμουν μη μπλέξω και γι’ αυτό τον άφησα να φύγει.

Μετά η γυναίκα μου, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως πριν πάει μαζί του, μου έλεγε αλήθεια ότι του κουνιότανε για να τη διορίσει. Όμως από τότε που τη γάμησε εκείνος κόλλησε μαζί της και έτσι της ζήτησε να το ξανακάνουν για μια τελευταία φορά και μετά θα κανονιζόταν το θέμα του διορισμού. Έτσι αυτή αναγκάστηκε να υποκύψει, αφού θα ήταν για τελευταία φορά.

Εγώ αναγκάστηκα να τη συγχωρέσω και της είπα ότι την επόμενη φορά που θα με κερατώσει θα τη σκοτώσω στο ξύλο κι αυτή μου ορκίστηκε ότι δεν θα ξαναπάει ποτέ και για κανέναν λόγο με άλλον άντρα.

Τώρα έχει περάσει ενάμισης μήνας από αυτό το περιστατικό και ακόμα το θυμάμαι και τρελαίνομαι. Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω ότι με κεράτωσε και μάλιστα επανειλημμένα με αυτόν τον μπουχέσα. Λέτε να έκανα καλά που τη συγχώρεσα; Η είμαι πολύ μεγάλος μαλάκας; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;


(Copyright protected OW ref: 9157)