Ο άγνωστος νεαρός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Μίνα πάει σε μια δεξίωση που την κάλεσε μια φίλη της. Η φίλη της την στήνει και η Μίνα αρχίζει να βαριέται σε ένα άγνωστο γι’ αυτήν περιβάλλον. Στη διάρκεια διαπιστώνει ότι ένας νεαρός την κοιτάζει επίμονα. Κάποια στιγμή που η Μίνα πάει στην τουαλέτα, ο νεαρός την ακολουθεί της κάνει μια έκπληξη…
Η ιστορία:

Είχα πάει σε μια δεξίωση που παρέθετε μια γνωστή μιας φίλης μου. Η φίλη μου, που αρχικά μου είχε προτείνει να τη συνοδεύσω, δεν είχε έρθει ακόμα… Έτσι, δεν υπήρχε κανένας γνωστός μου και είχα βαρεθεί αφάνταστα.

Έκανα βόλτες στη σάλα περιμένοντας τη φίλη μου που με είχε στήσει μισή ώρα και βάλε… Ένας ξανθός νεαρός, γύρω στα 25, με κοιτούσε επίμονα. Προσπαθούσα να μη συναντηθεί το βλέμμα μου με το δικό του, αλλά με κοιτούσε όλη την ώρα και αυτό ήταν σχεδόν αδύνατο.

Φορούσα ένα μακρύ ροζ φόρεμα που σταματούσε στο μπούστο και είχε σκίσιμο στο πλάι. Πέδιλα στο ίδιο χρώμα. Στους ώμους μου είχα ριγμένη μια γαλάζια εσάρπα και κρατούσα ένα μικροσκοπικό τσαντάκι στην ίδια γαλάζια απόχρωση. Ο νεαρός με συνέχιζε να με κοιτάει σε κάθε βήμα που έκανα.

Πήγαινα προς την τουαλέτα για να φρεσκαριστώ. Ο νεαρός ήρθε λίγο προς το μέρος μου, με κοίταξε ακόμα πιο έντονα, αλλά τελικά μου γύρισε την πλάτη και άρχισε να ασχολείται με το κινητό του τηλέφωνο.

Μπήκα στην τουαλέτα και έκλεισα την πόρτα ρίχνοντας μια κλεφτή ματιά στη σάλα. Ο νεαρός είχε κλείσει το τηλέφωνο και είχε αρχίσει να με κοιτάει επίμονα και πάλι. Τώρα, η κλειστή πόρτα με χώριζε από το βλέμμα του. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Έβγαλα το κραγιόν από το τσαντάκι μου και το ακούμπησα στα χείλη μου.

Την ώρα που έβαζα το κραγιόν και πάλι στο τσαντάκι μου, κόπηκε το ρεύμα. Έβρισα την τύχη μου και προσπάθησα να βρω την πόρτα μέσα στο σκοτάδι. Την ίδια στιγμή, άκουσα την πόρτα να ανοίγει και έμεινα ακίνητη στήλη άλατος…

Πέρασαν πέντε δευτερόλεπτα αμηχανίας και τότε ένιωσα τα χέρια του να με αγκαλιάζουν, το στόμα του ψάχνει να βρει το δικό μου και το κορμί του να κολλάει πάνω στο δικό μου. Με φιλούσε με πάθος και τα χέρια του χάιδευαν το κορμί μου. Είχα αρχίσει να ερεθίζομαι πάρα πολύ και το είχε καταλάβει.

Με έβαλε να κρατηθώ από τον νιπτήρα και χωρίς να μιλάει, μου σήκωσε το φόρεμα και έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου. Είδε πόσο ερεθισμένη ήμουν. Παραμέρισε το στρινγκ μου, με έπιασε από τη μέση, με κόλλησε πάνω στο κορμί του και άρχισε να μπαίνει μέσα μου…

Τη μία έμπαινε πολύ αργά και την άλλη με κάρφωνε με μανία. Δεν μπορούσα να προβλέψω τι θα έκανε την επόμενη στιγμή κι αυτό ήταν που με ερέθιζε περισσότερο. Οι ανάσες μας ήταν πολύ βαριές και τα βογκητά μας πολύ δυνατά. Τώρα είχε αλλάξει ρυθμό. Έμπαινε μέσα μου με περισσότερα, βαθιά, πολύ βαθιά… Ομολογώ ότι πονούσα λίγο. Μου άρεσε όμως και δεν διαμαρτυρήθηκα.

Ήμουν πολύ ερεθισμένη. Βογκούσα πολύ δυνατά. Το ένα του χέρι με κρατούσε σφιχτά από την κοιλιά και το άλλο έτριβε επίμονα την κλειτορίδα μου. Ένιωθα σαν τσούλα που τον παίρνει οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Η σκέψη αυτή με ερέθισε ακόμα περισσότερο και άρχισα να του λέω:

-    «Σκίσε με την τσούλα! Πιο δυνατά! Σκίσε με!!! Είμαι μια ξεσκισμένη τσούλα!»

Εκείνος εκπλήρωσε την επιθυμία μου και άρχισε να με καρφώνει πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Ήμουν πολύ ερεθισμένη για να μπορέσω να κρατηθώ ακόμα περισσότερο. Ήδη ένιωθα ότι είχα ξεπεράσει τα όρια μου.

Ο οργασμός που με κυρίευσε ήταν πολύ έντονος και ίσα που κατάφερα να κρατηθώ και να μην φωνάξω. Συσπάσεις απλώθηκαν σε όλο μου το κορμί και μια ανατριχίλα με διαπέρασε από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Εκείνος συνέχισε να με καρφώνει με την ίδια ένταση. Με κρατούσε πολύ σφιχτά, σαν να ήθελε να μείνουμε εκεί για πάντα.

Τώρα είχε αλλάξει και πάλι ρυθμό. Ο ρυθμός αυτός μαρτυρούσε ότι έφτανε στην ολοκλήρωση. Και πράγματι… δέκα δευτερόλεπτα αργότερα, ένιωσα το σπέρμα του να χύνεται πάνω στα κωλομέρια μου. Του ψιθυρίζω στο αφτί:

-    «Θα σε σκοτώσω! Και εσένα και την φίλη μου και τον φίλο σου τον ξανθομάλλη που σε πήρε τηλέφωνο…»

Ένα άρθρο ξέφυγε από τα χείλη του, μα εγώ συνέχισα:

-    «Σσσς… Μη λες τίποτα… Μπορεί να μη βλέπω τα ρούχα σου και μάτια σου, αλλά αυτή τη φορά σε πρόδωσε το άρωμά σου!!!»

(Copyright protected OW ref: 9103)