Μέσα στο πλοίο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Ματίνα ταξιδεύει βράδυ και στο πλοίο γνωρίζει έναν άντρα. Αφού κουβεντιάζουν λίγο, αποφασίζουν να πάνε μαζί για φαγητό. Η ώρα πέρασε και με τα ποτά, παρασύρονται και καταλήγουν οι δυο τους στην καμπίνα της, όπου εκεί…
Η ιστορία:

Γύρισα από τις διακοπές που καλώς ή κακώς φέτος τις πέρασα στην Τουρκία. Δεν ντρέπομαι καθόλου και σας πληροφορώ ότι το κόστος των διακοπών μου ήταν χωρίς υπερβολή τρεις φορές χαμηλότερο από ότι στην Ελλάδα.

Το ταξίδι επιστροφής από την Τουρκία έγινε σκοπίμως από την Κω και έμεινα κι εκεί μια - δυο μέρες. Έβγαλα εισιτήριο επιστροφής με το Blue Star, την ημέρα που έπαιζε ο Παναθηναϊκός με μια ξένη ομάδα.

Θα γυρνούσα μόνη γιατί είχα κάποιες δουλειές και η παρέα θα πήγαινε Ρόδο. Κόσμος το βράδυ στο λιμάνι, το πλοίο έφευγε στις δέκα το βράδυ, άργησε να έρθει και σε γενικές γραμμές, χαμός. Είχα κλείσει καμπινούλα μόνη. Στο διπλανό μου αυτοκίνητο ήταν ένα ζευγάρι και το τύπος είχε ανοίξει το ραδιόφωνο και άκουγε το παιχνίδι. Τον κοίταξα φευγαλέα… ωραίος τύπος, γύρω στα σαράντα. Πλάι του άλλος και στο πίσω κάθισμα δύο γυναίκες.

Εμείς οι γυναίκες όταν θέλουμε γινόμαστε πολύ βρώμες. Δεν τους άφηναν σε χλωρό κλαρί, μέσα στο χαμό του λιμανιού, φορτηγά έμπαιναν και έβγαιναν, όλοι βιαζόντουσαν να μπουν στο πλοίο, αυτές δίπλα γκρινιάζανε, χαμός. Ο τύπος με είδε, του χαμογέλασα ανεπαίσθητα και έδειξε ότι το κατάλαβε. Μπήκαμε μέσα, δεν έδωσα σημασία, τακτοποιήθηκα στην καμπίνα και βγήκα να χαζέψω την αναχώρηση.

Αν η τύχη η πουτάνα το θέλει... Στο πάνω κατάστρωμα του πλοίου ήταν κι αυτός μόνος. Με είδε που έκατσα επιδεικτικά και με πλησίασε…

-    «Καλησπέρα! Να καθίσω;»

-    «Παρακαλώ…»

-    «Σας είδα πριν, κάτω...»

-    «Πόσο είναι το σκορ;»

-    «Μηδέν - μηδέν ακόμα. Ασχολείσαι;»

-    «Όχι ιδιαίτερα, είμαι Παναθηναϊκός».

-    Σοβαρά;»

Χαμογέλασε μέχρι τα αυτιά.....

Ο Νίκος, λοιπόν, που είχε πάει για διακοπές με το αίσθημα, συν παρέα και σε γενικές γραμμές τα πέρασε σκατά. Οι κραυγές στο πλοίο από τους θεατές που έβλεπαν το παιχνίδι στην τηλεόραση τον έκαναν να ξεθαρρέψει.

-    «Να προσφέρω κάτι;»

-    «Η παρέα σου;»

-    «Είναι στην καμπίνα και την πέσανε για ύπνο. Εμένα δεν μου κόλλαγε ύπνος...»

-    «Καλά, κι αν σε αναζητήσουν;»

Κάτι μουρμούρισε και επέμεινε:

-    «Να προσφέρω κάτι;»

-    «Πάμε να φάμε;», του αντιπρότεινα.

-    «Φύγαμε!»

Σε λίγη ώρα τα λέγαμε στο εστιατόριο έχοντας καταναλώσει τις δέουσες μπίρες. Αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα γιατί είχε πληρώσει τα πάντα. Του είπα ότι δεν θα το δεχόμουν για πολύ και σηκώθηκα και έφερα στο τραπέζι ένα μπουκάλι ουίσκι, ότι βρήκα.

Λίγο η νίκη της ομάδας, λίγο ο χαβαλές το ήπιαμε όλο και γίναμε πίτα... Η συζήτηση γύρισε γύρω από το σεξ. Κάτι οι σκέψεις ου καθενός, κάτι το οινόπνευμα και γίναμε πύραυλοι. Οι γνώστες κατάλαβαν…

Τον ξαναρώτησα αν τον έψαχνε η παρέα του αλλά αντ’ αυτού εισέπραξα ένα χάδι στο γόνατο. Ήμουν ζαλισμένη και το χάδι με καύλωσε στιγμιαία. Έσυρα το χέρι μου και του χάιδεψα τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Του είχε γίνει κάγκελο. Με κοίταγε περίεργα και του έδωσα λύση.

-    «Πάμε στην καμπίνα μου;»

Δεν χρειάσθηκε δεύτερη κουβέντα. Μέσα σε φωνές και το χαμό στο πλοίο, βρεθήκαμε στην καμπίνα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε να χαμουρευόμαστε. Φίλαγε πολύ ωραία. Του είχα ανοίξει το φερμουάρ και του είχα βγάλει τον πούτσο, τον οποίο τρομπάριζα αργά.

-    «Θέλω να σε λιώσω στο γαμήσι!», μου λέει.

-    «Κι εγώ καυλιάρη άντρα το θέλω…»

-    «Όμως προφυλακτικό;»

-    «Δικέ μου…», του αποκρίνομαι. «Χωρίς καπότα δεν έχει τίποτα!»

Νευρίασε και κάτι πήγε να πει. Τον έσπρωξα και τον έβαλα να καθίσει. Γονάτισα και κοιτώντας τον στα μάτια του λέω:

-    «Αν με λιώσεις στο γλειφομούνι θα σου πάρω την πούτσα σαν παγωτό και θα στα πιω όλα!»

Δεν χρειάστηκε άλλη κουβέντα… Με σήκωσε, με έγδυσε και άρχισε να μου ρουφάει το μουνάκι. Ήθελα εκείνη την ώρα έναν ωραίο πούτσο, αλλά τι να κάνουμε… Ο τύπος με έχυσε και τα ήπιε όλα του μουνοχύματα μου.

Είναι περιττό να σας πω ότι τον βασάνισα πάνω από ένα τέταρτο. Τέτοιο γλείψιμο δεν του είχε κάνει καμιά. Καλά, είπαμε, κάθε γυναίκα έχει το στιλ της στην πίπα. Αυτού η πούτσα μύριζε και λίγο από την απλυσιά της ημέρας.

Του έκανα την πούτσα να κελαηδήσει και να τα πετάξει όλα… και μετά τον έστειλα να πάει στη δικιά του. Μόνη έπαιξα το μουνάκι μου και ξανάχυσα. Μέσα στο σκοτάδι ήθελα ένα ωραίο ανδρικό δόρυ να με ανοίξει και να με ταξιδέψει στα ατέρμονα ταξίδια... Τι να κάνεις όμως...

(Copyright protected OW ref: 9068)