Μοιράστηκα τη γυναίκα μου με μια άλλη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Ανθή εξομολογείται στο Γιώργο ότι με αυτή που του παρουσίαζε τόσο καιρό σαν την καλύτερη της φίλη, είχαν σχέση λεσβιακή. Αμήχανος στην αρχή ο Γιώργος. Στη συνέχεια όμως, οι δύο γυναίκες ετοιμάζουν μια έκπληξη στον Γιώργο για να τον βάλουν ανάμεσα τους. Μια απίστευτοι παρτούζα έρχεται στην πορεία με τον Γιώργο σε νέες ανακαλύψεις…

Η ιστορία:

Η γυναίκα μου η Ανθή είναι αυτή που παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες στην ερωτική μας ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ έχω παθητικό ρόλο, απλά είμαι σχετικά πιο μαζεμένος και δεν τολμώ να κάνω το πρώτο βήμα σε καινούργια πράγματα.

Όταν είχα πρωτογνωρίσει τη Ανθή, μου είχε παίξει ένα από τα κλασσικά παιγνιδάκια της. Μου είχε πει ότι είχε σχέση ταυτόχρονα με εμένα και με μια φίλη της, την οποία είχα γνωρίσει αρχικά ως την καλύτερη φίλη της. Μου είχε πει επίσης ότι αυτή η σχέση δεν επηρεάζει τη δικιά μας, ότι είναι κάτι διαφορετικό... και άλλα τέτοια και ότι εγώ δεν πρέπει να αισθάνομαι ζήλια απέναντί της.

Η ιστορία αυτή μου είχε δημιουργήσει φοβερή αμηχανία. Δεν ήξερα τι έπρεπε να σκεφτώ. Η ερωτική μας ζωή ήταν πραγματικά καταπληκτική και την απολάμβανα φοβερά. Η Ανθή κατά διαστήματα με καύλωνε φοβερά με διάφορες λεσβιακές ιστορίες που μου διηγιόταν και κατά κάποιο τρόπο η παράλληλη σχέση της με μια γυναίκα ήταν το πιπέρι στο έτσι ή αλλιώς νόστιμο ερωτικό γεύμα μας.

Μου κράταγε άλλωστε μόνιμα ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθούμε όλοι μαζί στο κρεβάτι, πράγμα το οποίο κυριολεκτικά με τρέλαινε. Ωστόσο μου δημιουργούσε ένα συναίσθημα ζήλιας και ανασφάλειας, καθώς φοβόμουν ότι εγώ θα είμαι η περιστασιακή της σχέση και η φίλη της η μόνιμη.

Μετά από λίγους μήνες σχέσης και όταν ήρθε το καλοκαίρι βρέθηκα σε μια δύσκολη κατάσταση. Η Ανθή αποφάσισε να πάει διακοπές με τη φίλη της για λίγες μέρες, ενώ κανόνισε μαζί μου να πάει αργότερα σε κάποιο νησί. Τα πράγματα είχαν μπλεχτεί. Στην προοπτική ότι θα πήγαινε με τη φίλη της διακοπές, μου είχε εκτοξεύσει το μέγεθος της ζήλιας σε ανυπόφορα μεγέθη. Έκανα θέμα και της είπα ότι κάτι στραβό γίνεται τώρα μεταξύ μας. Τότε αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η όλη ιστορία ήταν ένα ψέμα, το οποίο μου το είπε για να με καυλώσει.

Φυσικά τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά, όσο ενδεχομένως φαίνονται ή όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Η Ανθή είχε μια ισχυρή λεσβιακή φαντασίωση και την εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο.

Δεν επανήλθα στο θέμα, γιατί ήταν σχετικά δύσκολη η συζήτηση. Υπήρχε μια αμηχανία, τουλάχιστον από τη μεριά μου. Δεν μου άρεσε ότι μου είχε πει αυτό το ψέμα, ωστόσο μου άρεσε το γεγονός ότι η Ανθή είχε μια τέτοια φαντασίωση.

Μετά από πολύ καιρό, δίχως να έχουμε κάνει καμία συζήτηση επί του θέματος και αφού είχαμε πια παντρευτεί, η Ανθή μου επανέφερε το θέμα και μάλιστα με τρόπο ανοιχτό. Αυτή τη φορά δεν αφορούσε φυσικά το παραμύθι με τη φίλη της, αλλά μια καινούργια φίλη της από την δουλειά, την Ελπίδα, η οποία ήταν μια φοβερή γκομενάρα. Μου είπε ότι οι δυο τους τα είχαν συζητήσει ήδη και δεν έμενε παρά να συμφωνήσω και εγώ.

Πραγματικά είχα πέσει από τα σύννεφα. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως είναι δυνατό να συζητιούνται τέτοια πράγματα ανοιχτά. Την προηγούμενη φορά που μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο είχε έρθει από μόνο του δίχως κανένα σχεδιασμό και είχα την εντύπωση ότι έτσι συμβαίνουν τα πράγματα, αυθόρμητα και δίχως να έχεις πρώτα κουβεντιάσει.

Η κουβέντα βέβαια μεταξύ εμού και της Ανθής έγινε στο κρεβάτι και πυροδότησε ένα φλογερό και άγριο γαμήσι, στο οποίο ανταλλάσσαμε ερωτικές φαντασιώσεις γύρω από την συμμετοχή της Ελπίδας στο κρεβάτι μας. Στη συζήτηση που ακολούθησε του άγριου πηδήματος, συμφώνησα κι εγώ να οργανώσουμε το τρίο με την Ελπίδα.

Τις επόμενες δυο- τρεις μέρες δεν έγινε άλλη συζήτηση. Βρισκόμουν σε στάση αναμονής και δεν τολμούσα να ρωτήσω τι κανόνισε με την Ελπίδα. Η ιστορία με είχε ιντριγκάρει τρελά και ανυπομονούσα για την συνέχεια.

Η συνέχεια δεν άργησε να έρθει. Την ίδια εβδομάδα, την Παρασκευή το απόγευμα, επιστρέφοντας από τη δουλειά, (η Ανθή γύρναγε συνήθως δύο ώρες νωρίτερα από εμένα) βρήκα στο σπίτι ένα σημείωμα με ένα μικρό ζωγραφισμένο χάρτη. Το σημείωμα έλεγε ότι η γυναίκα μου είχε πάει στο εξοχικό της Ελπίδας, ότι δεν μπορούσαν να με περιμένουν και θα άρχιζαν χωρίς εμένα και ότι έπρεπε να πάω κοντά τους όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Στο τέλος έλεγε με γράμματα που δεν ήταν της γυναίκας μου και υπέθετα ότι ανήκαν στην Ελπίδα: «ΥΓ: Μια διπλή πίπα θα σου έπεφτε άσχημα;». Ο ζωγραφισμένος χάρτης έδειχνε το ακριβές σημείο, στο οποίο βρισκόταν το εξοχικό της Ελπίδας στην Ανάβυσσο. Ήμουν σε τρελή κατάσταση από την καύλα και σκεφτόμουν ότι είναι κρίμα να μην μπορώ να πετάξω μέχρι εκεί. Έτρεξα και έκανα ένα γρήγορο μπάνιο.

Φόρεσα ότι πιο καλό κολακευτικό για την εμφάνισή μου και έτρεξα στο αυτοκίνητο. Η γνωστή κίνηση της Παρασκευής με είχε κυριολεκτικά διαλύσει. Σκεφτόμουν τι θα γίνεται την ίδια στιγμή μεταξύ της Ανθής και της Ελπίδας. Ήμουν τρελός από επιθυμία, αλλά το μποτιλιάρισμα δεν με άφηνε να κουνηθώ. Αφού έκανα ένα κάρο μαλακίες στο δρόμο, πέρασα με κόκκινο, καβάλησα πεζοδρόμια, έκανα σφήνες, βρέθηκα πια στην ανοιχτή παραλιακή λεωφόρο και τελικά έφτασα στην Ανάβυσσο.

Το σχεδιάγραμμα ήταν αρκετά ακριβές. Βρήκα το σπίτι εύκολα. Μπήκα από την ανοιχτή αυλόπορτα και μόλις πλησίασα στο σπίτι, ανέβηκα στο μπαλκόνι από την εξωτερική σκάλα δίχως να γνωρίζω, που είναι η κύρια είσοδος. Από το μπαλκόνι μπορούσα να ακούσω, δεν μπορούσα όμως να δω γιατί όλες οι πόρτες ήταν κλειστές.

Έκατσα λοιπόν για να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και να απολαύσω τα ακούσματα. Άκουγα ελαφρούς αναστεναγμούς ηδονής δίχως να μπορώ να ξεχωρίσω αν επρόκειτο για τη Ανθή ή την Ελπίδα. Το γεγονός αυτό ότι οι δύο γυναίκες γινόντουσαν στη φαντασία μου ένα και ότι σε λίγα δεύτερα θα μπορούσα να βρίσκομαι ανάμεσά τους και να απολαμβάνω τα κόλπα τους, ήταν ένα συναίσθημα δυναμίτης. Η πούτσα μου κόντευε να σπάσει το φερμουάρ του παντελονιού μου. Νόμιζα ότι θα χύσω πριν με αγγίξουν.

Η σκηνοθεσία του όλου παιγνιδιού, που πίστευα πως ήταν έργο της γυναίκας μου ήταν πραγματικά τέλεια. Σε αυτό το επίπεδο η Ανθή είναι κυριολεκτικά άριστη. Τύφλα να ‘χει ο Αλμοδοβάρ. Εδώ μπορεί από το τίποτα και με τα ψέματα να σου φτιάξει ερωτικό σκηνικό. Τώρα που είχε και βοηθό την Ελπίδα πραγματικά αρίστευε.

Νιώθω πραγματικά τυχερός που την παντρεύτηκα. Ένιωθα τεράστια καύλα για τη γυναίκα μου και τεράστιο πόθο να την κατακτήσω ξανά και ξανά, ενώ η παρουσία της Ελπίδας, την οποία φυσικά ήθελα να πηδήξω, με έκανε να αισθάνομαι ο ωραιότερος και γοητευτικότερος άντρας του κόσμου. Με άλλα λόγια ο μεγαλύτερος γαμιάς.

Στο μπαλκόνι άντεξα να κάθομαι περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Μετά έκανα ένα γύρο του σπιτιού και βρήκα την κεντρική είσοδο. Χτύπησα το κουδούνι. Άκουσα βήματα και η Ελπίδα γυμνή μου άνοιξε την πόρτα, με καλωσόρισε, μου έκλεισε πονηρά το μάτι, μου κούνησε το δάκτυλο να την ακολουθήσω και πήγαμε προς το σαλόνι.

Εκεί η γυναίκα μου με περίμενε όρθια και φυσικά γυμνή. Μου έριξε ένα φιλί στο στόμα και έκατσε στον καναπέ, πάνω στον οποίο ήταν αραδιασμένοι τρεις δονητές, ο ένας με ζώνη, μια - δυο πετσέτες και κάτι κρέμες. Στο κέντρο του σαλονιού ήταν ένα στρώμα με τα σεντόνια ανάκατα, όπου προφανώς είχαν γίνει αυτά που άκουγα από το μπαλκόνι.

Η είσοδός μου είχε δημιουργήσει μια σχετική αμηχανία. Προφανώς δεν ήμουν τόσο χαλαρός κι αυτό φαινόταν. Η Ανθή πήρε αμέσως την πρωτοβουλία και μου είπε ότι αν δεν έχω αντίρρηση να συνεχίσουν αυτά που κάνανε και να συμμετάσχω όταν αισθανθώ ότι θέλω. Στο μεταξύ θα μπορούσα να απολαμβάνω το θέαμα. Η Ελπίδα ήρθε προς το μέρος μου, μου άγγιξε ελαφρά τον φουσκωμένο πούτσο και αμέσως έπεσε στο στρώμα στη μέση του σαλονιού, αγκαλιάζοντας τη Ανθή.

Άρχισαν αμέσως τα φιλιά και γρήγορα η Ελπίδα άρχισε να γλείφει τις ρώγες της Ανθής. Απίστευτο θέαμα. Η Ανθή προσπαθούσε να βάλει κωλοδάχτυλο στην Ελπίδα. Γρήγορα άλλαξαν στάση και άρχισαν ένα τρελό αμοιβαίο γλειφομούνι. Γυναίκες να κάνουν 69 είναι το πιο ωραίο θέαμα που μπορεί να δει άντρας στη ζωή του.

Δεν κράτησε όμως για πολύ… Η Ανθή έμοιαζε κάπως αγριεμένη. Σηκώθηκε, έπιασε ένα δονητή με ζώνη και τον φόρεσε. Το στραπόν κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια της σε ένα πρωτόγνωρο θέαμα. Γύρισε στην Ελπίδα, την ξάπλωσε με τα πόδια ανοιχτά και λίγο - λίγο με επιδέξιες κινήσεις της τον έχωσε στο μουνί. Βρισκόμουν μπροστά σε μια απίστευτη σκηνή. Η γυναίκα μου γαμούσε μια άλλη γυναίκα. Το έκανε σαν άντρας. Εδώ μου γεννήθηκε η κρυφή επιθυμία να το δοκιμάσω κι εγώ. Αλλά δεν τόλμησα να πω τίποτα…

Το γαμήσι τους γινόταν ολοένα και πιο έντονο και γρήγορο. Η Ελπίδα έσκουζε κανονικά και ζητούσε κι άλλο. Ήταν μια στιγμή, που δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Με βιαστικές κινήσεις κατέβασα το παντελόνι μου, πέταξα το πουκάμισο και όρμησα. Το μουνί της Ελπίδας ήταν ανοιχτό και το ήθελα. Παραμέρισα τη γυναίκα μου, η οποία ευγενικά μου παραχώρησε τη θέση της και όρμησα σαν άγριο θηρίο. Ήταν αδύνατο να συγκρατηθώ για πολύ. Γαμούσα τη φίλη της μπροστά στα μάτια της γυναίκας μου.

Η Ανθή επιδοκίμαζε με προστυχόλογα τις κινήσεις μου και η Ελπίδα βογκούσε. Το σκηνικό ήταν τέλειο. Έχυσα αμέσως με σπασμούς σε όλο μου το σώμα. Απίθανος οργασμός. Άγγιζε το τέλειο. Οι δύο γυναίκες φάνηκε να το απολαμβάνουν. Δεν ενοχλήθηκαν από τη μικρή μου διάρκεια. Χαμογελούσαν και οι δύο και αντάλλασσαν εκφράσεις επιδοκιμασίας για την ικανότητά τους να κάνουν τους άντρες να τελειώνουν.

Δεν πρόφτασα να ξεκουραστώ δύο λεπτά και όπως βρισκόμουν ξαπλωμένος, έπεσαν και οι δύο πάνω μου να με φάνε. Άρχισαν να με γλείφουν παντού, για να καταλήξουν γρήγορα στη πούτσα μου, η οποία σηκώθηκε αμέσως. Θεϊκό πράγμα. Όπως ήμουν ξαπλωμένος δεν μπορούσα να βλέπω ποια το είχε στο στόμα της. Μία η μία και μία η άλλη. Τα χέρια τους μαλάκιζαν την πούτσα μου και οι γλώσσες την έγλειφαν.

Η Ανθή δεν είχε βγάλει το στραπόν από τη μέση της. Σηκώθηκε και πήγε πίσω από την Ελπίδα. Την έγλειψε για λίγο και άρχισε να τη γαμάει από πίσω, ενώ αυτή συνέχιζε να παίζει με την ψωλή μου μέσα στο στόμα της. «Θα την ξεσκίσουμε σήμερα την Ελπίδα!», σκέφτηκα μέσα μου. Η Ανθή συνέχισε να λέει διάφορα προστυχόλογα, ενθαρρύνοντάς με να πω και εγώ.

Έχοντας το οκ της Ανθής άρχισα και εγώ να λέω διάφορα στην Ελπίδα και να παροτρύνω τη γυναίκα μου να τη γαμάει δυνατά. Της πρότεινα μάλιστα να την πάρουμε παρτούζα. Η Ελπίδα μη θέλοντας και πολύ, σηκώθηκε και έκατσε με το μουνί της πάνω στην πούτσα μου, ενώ η Ανθή ήρθε πίσω της και άρχισε να της χώνει στον κώλο το στραπόν. Μετά από λίγο με τη Ανθή αλλάξαμε στάση και τρύπα.

Τώρα εγώ γαμούσα τον στενό κώλο της Ελπίδας, η οποία φώναζε κυριολεκτικά σα δαρμένο σκυλί. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούσαμε κρέμες, τα απανωτά γαμήσια στον κώλο της πρέπει να την είχαν τσούξει αρκετά. Το απολάμβανε όμως κι αυτό φάνηκε από τον τρελό οργασμό τον οποίο απόλαυσε μετά από λίγο.

Είχε έρθει η ώρα για τη γυναίκα μου. Ήθελα να τη γαμήσω με τον καλύτερο τρόπο. Όπως δεν την είχα γαμήσει ποτέ. Η Ελπίδα ήταν ξαπλωμένη και μας κοιτούσε κι εγώ με αποφασιστικές κινήσεις έβαλα τη Ανθή στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω με όλη μου τη δύναμη. Πάνω που ήμουν έτοιμος να χύσω, η Ανθή τραβήχτηκε λίγο και με έκοψε. Μου είπε να μη βιάζομαι να χύσω, γιατί έχει εκείνη προτεραιότητα. Στη σχέση μας είναι η αλήθεια πάντα φροντίζαμε να χύνει πρώτα εκείνη και μετά εγώ ή να χύνουμε ταυτόχρονα.

Μου είπε πως έχει μια καλύτερη ιδέα. Να τη γλείψουμε και οι δύο μαζί. Εγώ τον κώλο και η Ελπίδα το μουνί. Η επιθυμία της έγινε αμέσως πράξη. Όπως ήταν στα τέσσερα, εγώ ανέβηκα από πάνω της, έκατσα ελαφρά στην πλάτη της και άρχισα της γλείφω τον κώλο ενώ η Ελπίδα από κάτω της έγλειφε το μουνί. Οι γλώσσες μας αναμειγνύονταν για λίγο και μαζί αναμειγνύονταν τα υγρά της γυναίκας μου. Σε ένα δύο λεπτά η Ανθή έχυσε, φωνάζοντας και βρίζοντας. Το κορμί της συνταρασσόταν από κύματα ηδονής. Στην πλάτη της τα κύματα ήταν πολύ φανερά και τα αισθανόμουν έντονα.

Μετά την πρώτη της κορύφωση και όπως ήταν ξαπλωμένη στο στρώμα, πήγα πίσω της και τη πήδηξα ξανά. Ξέρω πολύ καλά ότι όταν έχει χύσει είναι πολύ ευαίσθητο το μουνί της και κάθε κίνηση είναι δυνατό να της προκαλέσει νέο οργασμό. Παρά το γεγονός ότι με παρακαλούσε να σταματήσω γιατί δεν αντέχει τόση καύλα, εγώ συνέχιζα να τη γαμάω, μέχρι που έχυσε ξανά. Και τότε έσκυψα και της έγλειψα το μουνί. Σπαρταρούσε και μου έδινε κλωτσιές, αλλά εγώ συνέχιζα, μέχρι που κουράστηκα από την αντίσταση που πρόβαλε.

Και οι δύο γυναίκες φαίνονταν διαλυμένες. Αυτό μου ανέβαζε το αντρικό μου εγώ. Ένιωθα τεράστια υπερηφάνεια έτσι όπως τις έβλεπα πεθαμένες πάνω στο κρεβάτι. Όρμησα για λίγο στην Ελπίδα και άρχισα να της γλείφω το μουνί, ενώ ορισμένες ξώφαλτσες πήγαιναν και στον κώλο. Δεν ήθελα να την αφήσω παραπονεμένη. Το μουνί της άλλωστε και κυρίως ο κώλος της ήταν πολύ θελκτικοί.

Ωστόσο είχα λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ξενοδόχος και σκηνοθέτης ήταν η Ανθή. Όπως ήμουν στα τέσσερα και έγλειφα την Ελπίδα ήρθε από πίσω μου, μου τράβηξε προς τα πίσω την πούτσα και άρχισε να μου τη γλείφει. Πονούσα από την αφύσικη θέση της πούτσας μου και αντιδρούσα ελαφρά. Έτσι γρήγορα την άφησε και άρχισε να μου γλείφει τον κώλο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και ρυθμούς. Άλλοτε ακουμπούσε ελαφρά τη γλώσσα της γύρω - γύρω στη κωλοτρυπίδα μου και άλλοτε μου τον άνοιγε όσο μπορούσε και την έχωνε όσο πιο βαθιά γινόταν.

Ήταν η σειρά μου να βογκήξω. Άφησα το γλειφομούνι στην Ελπίδα και απολάμβανα το γλείψιμο του κώλου. Η Ανθή ζήτησε από την Ελπίδα να μου πάρει τσιμπούκι. Εκείνη γλίστρησε από κάτω μου και τον έχωσε στο στόμα της. Ήταν η καλύτερη μου στιγμή. Η μία μου έγλειφε τον κώλο και η άλλη με τσιμπούκωνε. Τέτοια καύλα δεν περιγράφεται. Ήμουν εκστασιασμένος. Από την υπερβολική καύλα δεν μπορούσα να χύσω.

Όταν όμως η Ανθή έβγαλε λίγο τη γλώσσα της από τον κώλο μου και την αντικατάστησε με ένα δάκτυλο δεν άντεξα. Τα έριξα όλα στο στόμα της Ελπίδας, η οποία φάνηκε για μια στιγμή να πνίγεται, γεγονός που εκτίναξε την καύλα μου στα ύψη. Μετά πέσαμε όλοι μαζί στο στρώμα κι εγώ τουλάχιστον ξεράθηκα στον ύπνο. Δεν ξέρω αν και αυτές με ακολούθησαν στην αγκαλιά του Μορφέα. Ξέρω όμως ότι ήταν ο πιο γλυκός ύπνος που έχω κάνει ποτέ. Δεν θυμάμαι τι ονειρεύτηκα. Θυμάμαι μόνο τη γλύκα.

Το σκηνικό αυτό συνεχίστηκε και την επομένη μέχρι την Κυριακή το πρωί που θα έρχονταν κάτι φίλοι της Ελπίδας και φυσικά έπρεπε να σταματήσουμε. Άλλωστε ήμασταν ξεθεωμένοι.

Την Ελπίδα την συναντήσαμε άλλη τρεις φορές στην ίδια φάση κάθε φορά μετά από δύο Σαββατοκύριακα. Στο μεταξύ το καθημερινό σεξ ήταν καταπληκτικό. Ωστόσο τα πράγματα την τρίτη και τελευταία φορά δεν ήταν σαν την πρώτη. Κυρίως η Ανθή δεν ήταν πια τόσο ένθερμη. Το συζητήσαμε δυο μας και είπαμε ότι περάσαμε καλά, ήταν μια ωραία εμπειρία, αλλά εφόσον σκοπεύαμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας μαζί, να κάνουμε παιδιά κλπ., δεν θα ήταν καλό να έχουμε μόνιμα τέτοιες επαφές.

Οι ιδέες αυτές ήταν της Ανθής κι εγώ συμφώνησα ότι ήταν λογικές και σωστές. Συμφωνήσαμε επίσης ότι θα μπορούσε στο μέλλον να επαναληφθεί, αλλά με κάποιο άλλο άτομο. Εγώ όμως έβαλα βέτο στην περίπτωση το τρίτο άτομο να είναι άντρας. Είμαι μάλλον πολύ ζηλιάρης για να αντέξω να μοιράζομαι μια τέτοια φοβερή γυναίκα με άλλον άντρα.

Η αλήθεια είναι ότι έκτοτε δεν είχαμε άλλη τέτοια ιστορία. Ίσως όμως να γίνει κάτι στο μέλλον. Άλλωστε κατά διαστήματα δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Αυτό που έχω να πω για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει μια άποψη για αυτές τις ιστορίες, που περιέχουν πράγματα που η κοινωνία τα θεωρεί ανώμαλα, είναι τα εξής:

Όποιος έχει μια μόνιμη μακροχρόνια σχέση και θέλει να κάνει τέτοιες ιστορίες, πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι εύκολα. Παιδιά, άλλο φαντασίωση και άλλο πράξη. Η φαντασίωση είναι εύκολο πράγμα δίχως κόστος. Στην πράξη υπάρχουν ψυχικές ισορροπίες, οι οποίες μπορεί να διαλυθούν. Θέλει μεγάλη προσοχή. Πολλοί μου έλεγαν ότι έχω φοβερή γυναίκα και ότι οι δικές τους γυναίκες δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

Εγώ τη γυναίκα μου την έχω βασίλισσα. Την προσέχω περισσότερο και από τα μάτια μου. Πρώτα οι δικές της επιθυμίες και μετά οι δικές μου στα περισσότερα πράγματα. Της κάνω διαρκώς κομπλιμέντα για το πόσο όμορφη και πόσο σέξι είναι. Και δεν είναι λόγια. Για μένα είναι η καλύτερη του κόσμου.

Την εμπιστεύομαι τυφλά και φροντίζω διαρκώς να της τονώνω την εκτίμηση, που μου έχει. Της δείχνω διαρκώς ότι αυτή είναι για μένα ότι καλύτερο έχω. Το ίδιο κάνει και εκείνη. Όχι ότι δεν τσακωνόμαστε. Φυσικά και αυτό συμβαίνει. Αλλά πάντα υπάρχει ειλικρίνεια και καλή διάθεση. Και μετά τον καυγά όλα λύνονται με προσπάθεια να κατανοήσεις γιατί το έκανε ο άλλος αυτό που σε εκνεύρισε.

Η ζωή είναι μεγάλη και έχει τεράστιες δυσκολίες. Θέλει αγώνα για να πάρεις αυτό που σου ανήκει. Όταν όμως δώσεις πολλά σε έναν άνθρωπο, σε μια γυναίκα στην περίπτωσή μου, και τα δώσεις με ειλικρίνεια και δίχως να περιμένεις άμεσες ανταμοιβές, να ξέρεις ότι θα πάρεις πίσω στο δεκαπλάσιο.

Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αυτό. Αρκεί να σπάσουν λίγο τον χαζό εγωισμό τους και θα κάνουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους πιο ευτυχισμένους. Παιδιά. πάνω από όλα η γυναίκα μας.

(Copyright protected OW ref: 9042)