Παρτουζιάρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η φίλη μας, μας διηγείται μερικές από τις παρτούζες που κάνει. Της αρέσει να τους παίρνει δύο - δύο και να ξεσκίζεται. Στα ξεσκίσματα λαμβάνουν μέρος, ένας ψιλικατζής, ένας παντρεμένος, ένας ποδοσφαιριστής, ένας ξάδερφος…

Η ιστορία:

Ξεκίνησα τα γαμήσια με τον ψιλικατζή της γειτονιάς. Μια μέρα έφερε και τον συμπαίκτη του στο ποδόσφαιρο. Δεν ήξερε ότι κάνω παρτούζες, αλλά μάλλον το κατάλαβε από το πόσο γαμιόλα είμαι όταν πηδιέμαι. Διηγιόταν στο φίλο του το πόσο καριόλα είμαι κι ο άλλος είχε ανάψει, του είχε βγει το καυλί έξω από το παντελόνι και τον παρακαλούσε να μου πει να έρθει κι αυτός. Κι οι δυο τεράστια καυλιά, όρθια συνέχεια. Και κορμιά απίστευτα. Τέλεια. Η χαρά της πουτάνας. Δεν ήξερα σε ποιον πούτσο να πρωτο-ορμήσω.

Με σκίσανε. Δεν πήρα ούτε ανάσα. Με είχαν τουλάχιστον επί μισή ώρα και με τους δύο πούτσους μέσα. Τρελό γαμήσι. Ούρλιαζα από την καύλα. Δεν ξαναήρθαν μαζί όμως, γιατί ο ένας είχε σχέση και δεν ήταν πολύ άνετος. Ο άλλος όμως ερχόταν συχνά πυκνά να με σκίσει με την τεράστια πούτσα του. Έμπαινε στο σπίτι ήδη καυλωμένος. Μου έλεγε πως καυλώνει μόλις στρίβει στη γωνία του σπιτιού μου.

Με πήρε τηλέφωνο σήμερα λοιπόν ο ποδοσφαιριστής. Με ρώτησε αν θα συναντιόμασταν απόψε. Ήμουν ακόμα στη δουλειά. Του είπα όταν τελειώσω, να συναντηθούμε. Χθες με είχε σκίσει ένας παντρεμένος Είχε φέρει ένα μαστίγιο παλιό και φθαρμένο από τα πολλά κορμιά που είχε δείρει. Ήμουν ακόμα καυλωμένη από το γαμήσι και το μαστίγωμα. Το πρωί είχα τραβήξει μαλακία με τη φαντασίωση να με πηδάνε οι δυο ποδοσφαιριστές καθισμένος ο ένας στον καναπέ με εμένα πλάτη πάνω στην πούτσα του να μου σκίζει την κωλοτρυπίδα και τον άλλο να μου ξεφτιλίζει τη μουνάρα στο γαμήσι.

Με ρώτησε για να φέρει και τον ξάδερφό του. Τον ρώτησα αν είναι καλός κι αν έχει μεγάλη πούτσα. Μου είπε πως είναι εγγύηση και του είπα ότι τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου έχω πέραση στα ξαδέρφια. Όλοι σχεδόν θέλουν να με πάρουν με τους ξαδέρφους τους. Δεν έχω πρόβλημα. Καλά καυλιά να είναι μόνο, να αντέχουν, να είναι ντούρα. Περίμενα τα ψωλιά φορώντας ψηλοτάκουνα κι ένα μαύρο σετάκι σκέτη καύλα, που μου έδωσε η κουμπάρα μου για να γαμιέμαι και να φτιάχνομαι.

Ήρθαν τα καυλωμένα μου μωρά. Ωραίος ο ξάδερφος, στα γούστα μου, μελαχρινός, ψηλός, τριαντάρης. Κάθισα ανάμεσά τους κι ενώ μου έλεγε ο ξάδερφος το όνομά του, εγώ του έπιανα την πούτσα. Μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη και καύλα. Τους κέρασα μπίρα, αλλά δεν πρόλαβαν να πιουν ούτε γουλιά. Πριν καλά - καλά το καταλάβω, είχα βρεθεί με τον ένα πούτσο στο στόμα και τον άλλο στο μουνί. Χοντρός και μεγάλος ο πούτσος του ξαδέρφου, όπως γουστάρω να είναι τα ψωλιά που με σκίζουν. Μου άρεσε να τον έχω στο στόμα. Αυτός βόγκαγε συνέχεια. Βόγκαγα κι εγώ με την καυλόπουτσα του άλλου στο μουνί μου. Μου έλεγε:

-    «Τι θες μωρή πουτάνα και φωνάζεις; Την ξέχασες την πούτσα μου;»

Μετά με γάμησε κι ο ξάδερφος από το μουνί… αχ… τα γράφω και ξανακαυλώνω! Ζήτησα από τον ποδοσφαιριστή να μου ανοίξει τον κώλο. Με πονούσε με την ψωλάρα του. Ο κώλος μου πονούσε ακόμα από το χθεσινό ξέσκισμα του παντρεμένου, αλλά γούσταρα πολλή ψωλή. Σιγά - σιγά μου τον έχωσε όλον βαθιά. Τότε πήρα τον πούτσο του ξαδέρφου και τον έβαλα στη μουνάρα μου. Τους φώναζα να μου γαμάνε δυνατά και τις δύο μου τρύπες, ότι έτσι μου αρέσει να πηδιέμαι, με δύο καυλιά μέσα μου. Μου λέγανε ότι θα μου φέρουν και τρίτο πούτσο να μου γεμίσουν και το στόμα. Μου ρίχνανε σφαλιάρες στον κώλο και στο πρόσωπο.

Με σκίσανε έτσι για πολλή ώρα και μετά μπήκε από πίσω ο ξάδερφος, ενώ ο άλλος κοίταζε και την έπαιζε. Μου έριξε ένα πολύ δυνατό κωλοπήδημα. Αχ… έχω γίνει μούσκεμα… και χύσαμε μαζί. Η ψωλάρα του είχε γίνει τεράστια και μου είχε κατακαυλώσει την κωλάρα. Με πήδαγε στα τέσσερα, μ’ έσκισε. Μετά άρπαξα την ψώλα του ποδοσφαιριστή στο στόμα και του πήρα μια περιποιημένη πίπα, που του άξιζε, μετά από το γαμήσι που μου έκανε, μέχρι που μου γέμισε όλο το στόμα με χύσια.

Το όνομα του ξαδέρφου δεν το θυμάμαι, αλλά η ψωλή του θα μου μείνει αξέχαστη. Καλό παιδί, να ξανάρθει…

(Copyright protected OW ref: 9017)