Μια φίλη από το Λύκειο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν από καιρό, καθώς γύριζα από τη δουλειά, συνάντησα στο δρόμο μια κοπέλα από τις ωραιότερες που είχα δει ποτέ! Την χάζευα και με κοιτούσε κι αυτή. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Αν προσπαθείς να με θυμηθείς με ξέρεις από το σχολείο…»

Απίστευτο, ήταν η Άννα! Είχαν περάσει έξι χρόνια από τη τελευταία φορά που την είδα, την άφησα ασχημόπαπο και την βρήκα κύκνο. Γυναικάρα! Ήταν πάρα πολύ διαχυτική και πιάσαμε συζήτηση για τα παλιά.

Δώσαμε ραντεβού την ίδια μέρα για να βγούμε μαζί. Ήρθε στο ραντεβού με μια μίνι φούστα και ένα καλτσόν που σου φώναζε ότι έπρεπε να το βγάλεις το ίδιο βράδυ. Και μόνο που την είδα το μου σηκώθηκε και προσπαθούσα να το καλύψω.

Της είπα ότι εκείνο το βράδυ θα το διασκεδάζαμε αφού είχε έρθει για μόνο μια μέρα στην Αθήνα και έδειξε πρόθυμη και η ίδια. Αφού ήπιαμε αρκετά της πρότεινα να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο μου. Φρόντισα να την πάω κάπου απόμερα - και καλά για την θέα - και εκείνη μόλις σταμάτησα ήρθε στην αγκαλιά μου και μου είπε:

-    «Ξέρεις… σε όλο το Λύκειο ήμουν καψούρα μαζί σου, αλλά εσύ ούτε να με φτύσεις».

Άρχισα να απαντάω με μισόλογα, αλλά μου έκλεισε το στόμα με το χέρι και μου πρότεινε να την φιλήσω. Κατάλαβα ότι η βραδιά θα ήταν γαμάτη. Αφού το κάναμε όπως - όπως στο αμάξι συμφωνήσαμε να πάμε σπίτι μου. Στον δρόμο χάιδευε με το χέρι της τον πούτσο μου και χαιρόταν καθώς έβλεπε ότι είχε γίνει πύραυλος.

Με γρήγορα βήματα πήγαμε ανεβήκαμε στο σπίτι μου και μόλις μπήκαμε αφού με φίλησε άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα μου που είχε γίνει κάγκελο.

-    «Το καυλί σου έχει γίνει πολύ σκληρό!», μου λέει και κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού μου.

Βγάζει έξω την πούτσα μου και την βάζει μέσα στο στόμα της. Οι πρώτες ηδονικές ανάσες βγήκαν από το στόμα της.

Μου έπαιρνε τσιμπούκι για αρκετή ώρα και κάποια στιγμή μου έδωσε το οκ. Κάθισα στο κρεβάτι κι αυτή ανέβηκε επάνω μου και έβγαλε τη φουστίτσα και το καλτσόν (εκεί συνειδητοποίησα ότι πέτυχα το στόχο μου) και μετά το στρινγκάκι της.

Το κορμάκι της ήταν υπέροχο και ένα ξυρισμένο μουνάκι παρακαλούσε για ξέσκισμα. Έκατσε πάνω στο καυλί μου αργά και φώναζε ηδονικά. Καθώς ανεβοκατέβαινε επάνω μου, ταυτόχρονα έπαιζε με το ένα χέρι το μουνάκι της και με το άλλο τις καυλωμένες ρώγες της.

Αφού γαμιόμασταν για πολλή ώρα, σε μια στιγμή δεν άντεξα και της είπα:

-    «Μωρό μου είμαι έτοιμος να χύσω…»

Με το που το λέω κατεβαίνει και ξεκινάει μια φοβερή πίπα. Σε δευτερόλεπτα έχυσα και τα πήρε στο στόμα της. Λίγο αργότερα, αφού ανάκτησα δυνάμεις, συνεχίσαμε με ακόμα πιο εντατικό ρυθμό στα τέσσερα. Της άρεσε πολύ και είχε τρελαθεί.

-    «Είδες τι έχανες;»

Εκείνη φώναζε συνεχώς! Όταν τελείωσε το πανηγύρι την πήγα στο αεροδρόμιο και κανονίσαμε να την ξαναδώ την επόμενη φορά που θα έρθει στην πόλη. Το μωρό από το Λύκειο με τρέλαινε. Απορούσα πως δεν την είχα ανακαλύψει τότε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")