Η καυλιάρα συμμαθήτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν από ένα μήνα είχα μια εμπειρία που θα θυμάμαι για καιρό. Είχα μια συμμαθήτρια με την οποία δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις. Ένα απλό γεια και τίποτα παραπάνω.

Κάποια μέρα την βρήκα σε ένα club της περιοχής και ήταν η πρώτη φορά που πιάσαμε πραγματική συζήτηση. Ήταν με δυο φίλες της και τις κέρασα όλες. Η Δήμητρα (η συμμαθήτρια) με κάλεσε να πάω σπίτι της την επόμενη μέρα, Σάββατο. Οι γονείς της έλειπαν μια εβδομάδα και είπε πως ήταν μόνη. Όσο ανόητο και να φαίνεται, δεν υποπτεύτηκα τίποτα. Γνωριζόμαστε σκέφτηκα τόσα χρόνια, θα γινόταν κάτι σε μια μέρα;

Την επόμενη μέρα πήγα στο σπίτι της στις 8 το βράδυ όπως είχαμε πει. Όταν άνοιξε την πόρτα, έμεινα με ανοικτό στόμα. Ήταν με την πετσέτα του μπάνιου και μου είπε ότι ξεχάστηκε στο μπάνιο. Της είπα ότι την περίμενα, αλλά το κορίτσι είχε σκοπό. Μου είπε να την περιμένω στο δωμάτιο. Αφού ξαναμπήκε στο μπάνιο, ξαναήρθε στο δωμάτιο με την πετσέτα μόνο και, ανοίγοντας μόνο τη μια πόρτα της ντουλάπας για να την καλύπτει, άρχισε να αλλάζει.

Από ένα μικρό καθρέφτη στον απέναντι τοίχο, έκανα το απόλυτο μπανιστήρι. Αυτή το ήξερε σίγουρα και κάποια στιγμή, είδα από τον καθρέφτη ότι με πήρε χαμπάρι και δεν αντέδρασε καθόλου, ίσα-ίσα συνέχισε ακόμα πιο αισθησιακά!

Όταν τελείωσε, έφτιαξε καφέ για τους δυο. Ήρθε κοντά μου φορώντας μια μίνι φουστίτσα που με ξεσήκωνε και ένα κολλητό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν. Έλιωνα καθώς έβλεπα τις ρώγες να ξεπετάγονται από το μπλουζάκι. Της είπα ότι τόσο καιρό δεν γνωριζόμασταν και χάρηκα που τα είπαμε. Μου εξομολογήθηκε ότι από καιρό της έκανα κλικ, αλλά απλά δεν έτυχε να με γνωρίσει.

Λίγο μετά, άρχισε να με αγγίζει φιλικά μέχρι να φτάσει στον πούτσο μου. Αυτό το σύνθημα χρειαζόμουν για να ορμήσω. Άρχισα να της χαϊδεύω τα μπούτια. Της έβγαλα το μπλουζάκι και αντίκρισα τα γεμάτα καύλα βυζάκια της. Αφού έγλυψα κάθε σημείο από το στήθος, έβαλα το χέρι μου στη φουστίτσα της και άρχισα να τρίβω το άτριχο μουνάκι της.

Ο πούτσος μου είχε φύγει από το παντελόνι καθώς έβγαζα τη φουστίτσα της. Αυτή άρχισε να γλύφει τον πούτσο μου και φαινόταν πολύ έμπειρη στο είδος. Εγώ ανταπέδωσα γλύφοντας το μουνάκι της που σπαρταρούσε για ηδονή.

Συνεχίσαμε για κάμποση ώρα στη στάση 69. Θέλαμε και οι δυο να συνεχίσουμε σε περισσότερα, αλλά ξέραμε ότι έλειπαν τα προφυλακτικά. Από την ηδονή δεν αντέξαμε και μου ζήτησε να μπω μέσα της γρήγορα.

Πέρασα ένα απίστευτο βράδυ στο σπίτι της, χωρίς να έχουμε το άγχος των γονιών της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")