Βλέποντας την γυναίκα μου να γαμιέται

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει πέσει σε ρουτίνα και η ερωτική τους ζωή δεν έχει πια ενδιαφέρον. Ένα Σαββατοκύριακο, φεύγει το ζευγάρι σε μια απόμερη παραλία για γυμνισμό. Στη διαδρομή ένας νεαρός τους κάνει οτοστόπ και αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους. Ο νεαρός θα βάλει σε πειρασμό την γυναίκα του ζευγαριού και πολύ σύντομα θα βρεθούν σε ερωτικές περιπτύξεις... με τον σύζυγο να αντιμετωπίζει τα διλήμματα του
Η ιστορία:
Είμαι παντρεμένος με μια πολύ όμορφη γυναίκα εδώ και δέκα χρόνια. Κατοικούμε σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη. Ονομάζομαι Γιώργος είμαι 45 χρονών, ιατρός μαιευτήρας και η γυναίκα μου Μαρία είναι 38 χρονών και είναι μαία.

Στην αρχή του γάμου μας ήμασταν πολύ αγαπημένοι και υπήρχε πολύ πάθος. Σιγά - σιγά όμως εγκαταστάθηκε η ρουτίνα στην σχέση μας και το ερωτικό ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο αμβλύνθηκε. Δεν επιθυμεί πια να την αγγίζω και δεν μιλάμε ποτέ ούτε για σεξ ούτε για την ερωτική μας σχέση.

Φυσικά, και λόγω επαγγέλματος, ντύνεται πάντα πολύ όμορφα και πολύ σέξι με πολύ τακτ και λεπτότητα. Εργαζόμαστε μαζί από την αρχή της σχέσης μας στο ίδιο νοσοκομείο όπου και γνωριστήκαμε, αλλά τον τελευταίο καιρό το προσωπικό μου ιατρείο ζητά όλο και περισσότερο χρόνο και έτσι την βλέπω όλο και λιγότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα Σαββατοκύριακο που είχαμε κανονίσει να έχουμε και οι δύο ρεπό, στείλαμε τα παιδιά στα πεθερικά μου (θα έμεναν εκεί μέχρι τη Δευτέρα), και κανονίσαμε να πάμε για μπάνιο και γυμνισμό σε μια απόμακρη παραλία έξω από την πόλη. Η Μαρία φόρεσε ένα πολύ σέξι μαγιό στρινγκ που έκρυβε με δυσκολία τις ρώγες της και από πάνω έδεσε ένα παρεό.

Φύγαμε με το αμάξι μου που εγώ οδηγούσα. Η Μαρία ήταν σε καλή διάθεση. Με φιλούσε συχνά στο αφτί και έπιανε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι κάθε φορά που μπορούσε. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα!

Σε κάποια στιγμή, λίγο πριν την έξοδο από την πόλη, είδαμε στην άκρη του δρόμου έναν νεαρό που έκανε οτοστόπ για να πάει σε ένα κοντινό χωριό, καμιά εικοσαριά χιλιόμετρα πιο μακριά. Η Μαρία με παρακάλεσε να τον πάρουμε μαζί μας και έτσι εγκαταστάθηκε στο πίσω κάθισμα.

Σε λίγα λεπτά και ενώ ήμασταν στην εθνική οδό η Μαρία είπε ότι δεν αισθάνονταν πολύ καλά και με παρακάλεσε να σταματήσω. Μου εξήγησε ότι μάλλον την πείραξε η ζέστη (παρά το κλιματιστικό του αυτοκινήτου) και αφού απαλλάχτηκε από το παρεό της κάθισε ημίγυμνη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου «Για να είναι καλύτερα» όπως είπε.

Ο νεαρός που ήταν δεν ήταν 25 χρονών, καθισμένος στο πίσω κάθισμα επίσης, κοίταζε το στήθος της γυναίκας μου και δεν το πίστευε! Του είχαν βγει τα μάτια έξω! Η γυναίκα μου ξάπλωσε στο πίσω κάθισμα ακουμπώντας το κεφάλι της στα πόδια του νεαρού και μου είπε:

-    «Μην τρέχεις πολύ γιατί δεν αισθάνομαι πολύ καλά…»

Έβλεπα στον καθρέφτη μου τον νεαρό να έχει ιδρώσει και να βαριανασαίνει. Σε λίγο η γυναίκα μου άναψε ένα τσιγάρο το οποίο κάπνιζε χωρίς να αλλάξει θέση, πάντα το κεφάλι της στα γόνατα του νεαρού ενώ με το άλλο χέρι της χάιδευε διακριτικά το μηρό του νεαρού, που η πούτσα είχε πάρει διαστάσεις τέτοιες που μπορούσα να τη δω να φουσκώνει στο παντελόνι του από τον καθρέφτη.

Η Μαρία είχε αρχίσει να νιώθει καλύτερα όπως είπε και σηκώθηκε από τον νεαρό. Ο νεαρός όμως είχε καταλάβει και δεν τραβήχτηκε από το πλευρό της Μαρίας. Αντιθέτως άπλωσε το χέρι του και αγκάλιασε διακριτικά την Μαρία, χαϊδεύοντας σιγά - σιγά το στήθος της γυναίκας μου που δέχονταν με ευχαρίστηση. Εκείνη είχε πια βάλει το χέρι της μέσα στο παντελόνι του νεαρού και του χάιδευε τον πούτσο του.

Βγήκα στην πρώτη έξοδο και έψαξα την κοντινότερη διαδρομή για μια ερημική παραλία. Ευτυχώς, ήμασταν ακόμα στον μήνα Μάιο και δεν υπήρχε πολύς κόσμος στις παραλίες. Σταμάτησα το αμάξι και απομακρύνθηκα πίσω από τους θάμνους. Όμως δεν μπορούσα, έπρεπε να ικανοποιήσω την περιέργειά μου. Επέστρεψα χωρίς να με καταλάβουν και κρυφοκοίταξα.

Η γυναίκα μου εντωμεταξύ είχε σκύψει και έπαιρνε τον πούτσο του νεαρού στο στόμα. Του έκανε μια πίπα, τέτοια που δεν μου είχε ποτέ ξανακάνει. Έδειχνε πεινασμένη, επιθετική. Σε λίγο ο μικρός την είχε βάλει να καθίσει στα γόνατα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, πήγε από πίσω της, της παραμέρισε το στρινγκ του μαγιό της και άρχισε να της κάνει πινέλο τον ορθωμένο του πούτσο πάνω στο μουνάκι της.

Ο νεαρός, αφού την βασάνισε λίγο, άρχισε να της χώνει το κατάρτι του αργά - αργά μέσα στο μουνί της. Την άκουσα να αναστενάζει σαν παρθένα. Έβλεπα το μουνί της γυναίκας μου να παραβιάζεται από τον χοντρό του πούτσο. Η γυναίκα μου, η μητέρα των παιδιών μου, αναστέναζε σαν πουτάνα.

Είχα ερεθιστεί τρομερά από το θέαμα και άρχισα να αυνανίζομαι. Έχυσα μέσα στο παντελόνι μου την ίδια ώρα που η γυναίκα μου βρίσκονταν στους ουρανούς από τους πολλαπλούς οργασμούς.

Σε λίγο, με φώναξαν, ξεκινήσαμε, αφήσαμε τον νεαρό στο χωριό του και πήγαμε στην παραλία. Εκεί, όντας μόνοι, και πολύ ερεθισμένοι από αυτό που είχαμε ζήσει, της έγλειψα το μουνάκι που ήταν πλημμυρισμένο από τα χύσια του νεαρού. Μετά γαμηθήκαμε σαν τρελοί.

(Copyright protected OW ref: 8867)