Μου πήδηξε τη γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Μαριάννα και ο Γιώργος, ο ζευγάρι της ιστορίας, είχε μια φαντασίωση.. να βάλουν κι άλλα πρόσωπα στη σχέση τους. Ένα βράδυ πάνε σ’ ένα μπαράκι όπου εκεί ένας άγνωστος άντρας αρχίζει να ερωτοτροπεί με τη Μαριάννα. Ο Γιώργος επιτρέπει το φλερτ και η βραδιά παίρνει άλλη τροπή…  Ο άγνωστος άντρας έχει άγριες διαθέσεις και θέλει να ξεσκίσει τη Μαριάννα… Πώς θα αντιδράσει ο Γιώργος...;
Η ιστορία:
Με την κοπέλα μου τη Μαριάννα συζούμε τρία χρόνια. Το σεξ ήταν πάντα πολύ καλό αλλά από καιρό ψάχναμε να κάνουμε πραγματικότητα τις φαντασιώσεις μας.

Συζητάμε τακτικά τα πράγματα που θα θέλαμε να κάνουμε και επειδή μεταξύ μας δεν υπάρχει κάτι που δεν έχουμε δοκιμάσει, οι φαντασιώσεις μας περιλαμβάνουν συμμετοχή τρίτων ανδρών και γυναικών. Να σημειώσω ότι δεν έχουμε ταμπού με άτομα του φύλου μας.

Κάποια στιγμή είπαμε να πραγματοποιήσουμε μια από τις φαντασιώσεις μας που ήταν να πάμε σε κάποιο μπαράκι και εκεί να επιτρέψουμε σε κάποιον άγνωστο να φλερτάρει τη Μαριάννα και ανάλογα με τις συνθήκες να δούμε που πάει…

Έτσι ένα Σάββατο βράδυ ετοιμαστήκαμε για την έξοδο. Η Μαριάννα είναι ψηλή με πολύ καλό κορμί και μαύρα μακριά μαλλιά. Φόρεσε λοιπόν μια φούστα φάκελο που είχε ένα άνοιγμα μέχρι τη μέση και από μέσα μαύρο στρινγκ και κάλτσες. Επάνω φόρεσε ένα πουκάμισο χωρίς σουτιέν (έχει ένα πολύ καλό και στητό στήθος) και ένα σακάκι.

Ξεκινήσαμε για ένα από τα κλαμπ-ελληνάδικο της πόλης. Όταν φτάσαμε γινόταν χαμός. Και οι τρεις όροφοι ήταν γεμάτοι κόσμο. Πήγαμε στον τρίτο όροφο και από το κενό στη μέση βλέπαμε τα εκατοντάδες άτομα που ήταν εκεί. Ήταν μισοσκότεινα και βολευτήκαμε σε ένα πάσο στην κολόνα δίπλα στον τοίχο. Η μουσική έπαιζε δυνατά και για να δώσουμε ‘χώρο’ στον επίδοξο τρίτο, εγώ το έπαιζα φίλος της και κρατούσα σχετική απόσταση.

Μετά από λίγο διέκρινα ένα σχετικά ψηλό τύπο να προσπαθεί διακριτικά να βρεθεί όσο γίνεται κοντά της. Το κατάλαβε κι εκείνη και κάποια στιγμή έβαλε ένα τσιγάρο στο στόμα της και του ζήτησε με φυσικότητα φωτιά. Εκείνος έσπευσε να της ανάψει και με την ευκαιρία της έπιασε συζήτηση κοιτώντας συνεχώς προς εμένα.

Η Μαριάννα του είπε ότι είμαι ένας φίλος απλά και αμέσως ο τύπος ξεθάρρεψε. Της συστήθηκε σαν Νίκος και με αγνόησε πλήρως περνώντας σε λίγο το χέρι του γύρω από τη μέση της. Η Μαριάννα δε τον αποθάρρυνε καθόλου (φυσικά) και σε λίγο συζητούσαν σχεδόν κολλημένοι μεταξύ τους.

Εγώ στεκόμουν δίπλα τους ακριβώς και είχα καλή θέα στο τι γινόταν. Μετά από λίγο το χέρι του Νίκου ακούμπησε πάνω στο πόδι της Μαριάννας και χώθηκε κάτω από τη φούστα της.

- «Μωρό μου…», μου λέει εκείνη. «Το χέρι του μου χαϊδεύει το μπούτι».

- «Ας τον να προχωρήσει…», της είπα ενώ ήδη είχα καυλώσει.

Μετά από λίγο την είδα να παίρνει την πολύ γνωστή έκφραση της καύλας και από τη θέση του χεριού του Νίκου κατάλαβα ότι ήδη είχε φτάσει στο μουνάκι της και της το χάιδευε. Τη σήκωσε από το πάσο και την έσπρωξε πίσω από τη κολόνα προς τον τοίχο. Το σημείο αυτό ήταν κρυμμένο από τα βλέμματα των υπολοίπων θαμώνων.

Αμέσως η Μαριάννα του κατέβασε το φερμουάρ και τράβηξε έξω τον πούτσο του που ήταν μεγάλος και καυλωμένος. Άρχισε να τον παίζει ενώ με κοίταζε τελείως λιγωμένη από την καύλα. Σταμάτησε για λίγο και τράβηξε και έβγαλε το στρινγκ που φορούσε και το έβαλε στη τσάντα της.

Ο Νίκος της σήκωσε τη φούστα και της έβαζε τα δάκτυλά του στο μουνί της ενώ ακούγονταν ήδη πνιχτά βογκητά από τη Μαριάννα. Είχε χάσει τελείως την αίσθηση του χώρου και μέσα στη καύλα της γονάτισε και πήρε τον πούτσο του στο στόμα της. Εγώ με το σώμα μου και η κολόνα την κρύβαμε τελείως από τους άλλους ενώ εκείνη ρούφαγε με μανία τον πούτσο του Νίκου.

Μετά από λίγο αυτός την σταμάτησε και τη τράβηξε επάνω λέγοντας της ότι θέλει να τη γαμήσει. Εκείνη γύρισε σε μένα μου ζήτησε ένα προφυλακτικό (είχαμε φροντίσει να πάρουμε μαζί μας) και μου είπε να τη περιμένω εκεί ενώ τον πήρε από το χέρι και τον τράβηξε προς τις τουαλέτες.

Έλειψαν περίπου είκοσι λεπτά και όταν γύρισαν ο Νίκος μου είπε πόσο ‘καλή’ είναι η φίλη μου, τη φίλησε και έφυγε. Η Μαριάννα πήρε το χέρι μου και το έβαλε κάτω από τη φούστα της. Ο κώλος της ήταν γεμάτος από χύσια.

Φύγαμε αμέσως για το σπίτι μας και στο δρόμο μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πως χώθηκαν στις γυναικείες τουαλέτες, ο Νίκος την έστησε όρθια στο τοίχο και τη πήδηξε άγρια χωρίς περιττά προκαταρκτικά. Έχυσε στον κώλο της επάνω και η δικιά μου δεν σκουπίστηκε για να τα δείξει σε εμένα.

Είχα καυλώσει πολύ και κάναμε έρωτα παθιασμένα. Ήταν η πρώτη μας εμπειρία με τρίτο πρόσωπο. Ακολούθησαν και άλλες πολλές στο μέλλον…

(Copyright protected OW ref: 8805)