Η Μαιρούλα η φοιτήτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Νίκος βάζει στο μάτι μια θεσπέσια ύπαρξη που είδε μέσα στο Μετρό. Της δίνει με τρόπο το τηλέφωνο του για να μην χαθούν. Προς έκπληξη του η Μαιρούλα τον παίρνει τηλέφωνο και κλείνουν ραντεβού. Εκεί διαπιστώνει πως η Μαιρούλα ήταν το πιο ερωτικό πλάσμα που είχε συναντήσει αλλά δυστυχώς η μοίρα του επιφυλάσσει εμπόδια...


Η ιστορία:

Κατέβαινα τις σκάλες του σταθμού του μετρό στον Αγ. Αντώνιο. Μπροστά μου ήταν μια πολύ ωραία κοπέλα, με πυρόξανθα μαλλιά, κοντή μπλούζα ώστε να φαίνεται το σώμα της στο σημείο μεταξύ του παντελονιού της και της μπλούζας της και λευκό λινό παντελόνι. Διέκρινα ότι φορούσε ένα μικροσκοπικό βρακάκι (όχι στρινγκ).

Εντύπωση μου έκαναν το πεταχτό κωλαράκι της και τα γυμνασμένα μπράτσα της. Κατεβήκαμε στις αποβάθρες και περίμενα να καθίσει. Μόλις αυτό έγινε φυσικά εγώ πήγα και κάθισα δίπλα της. Μπορούσα να τη δω καλύτερα. Το πρόσωπό της δεν ήταν κάτι το εντυπωσιακό, όμως ήταν πολύ γλυκό κορίτσι με ωραία κοιλίτσα που έμενε ακάλυπτη.

Μόλις ήρθε το τρένο μπήκε μέσα κι εγώ πίσω της. Κάθισα στο διπλανό κάθισμα. Στα σκοτεινά σημεία της διαδρομής την κοιτούσα μέσα από το τζάμι και προσπαθούσα να διασταυρωθούν τα βλέμματά μας. Ήθελα να της μιλήσω. Κάποιες φορές αυτό έγινε. Όμως τραβούσε τα μάτια της σχεδόν αμέσως. Περιττό να πω ότι ο πούτσος μου είχε γίνει πύραυλος. Άνοιξα την τσάντα μου και έβγαλα την εφημερίδα και έκανα πως διαβάζω.

Είδα που έριχνε μερικές ματιές. Τότε το πήρα απόφαση: Έβγαλα το στιλό μου και σ’ ένα λευκό σημείο της σελίδας της έγραψα: «Μου αρέσεις πολύ. Θέλω να σε γνωρίσω». Έπειτα το τηλέφωνό μου και μετά «Νίκος» (το όνομά μου). Έσκισα το χαρτάκι και της το έδωσα λέγοντάς : «Για σένα».

Αμέσως σηκώθηκα και περίμενα να σταματήσει το τρένο. Είδα την έκπληξη στο πρόσωπό της. Κοιταζόμασταν στα μάτια αλλά κανείς δεν είπε τίποτα. Κατέβηκα, έμεινα να την κοιτάω απ’ έξω και ξεκινώντας το τρένο της κούνησα το χέρι μου σ’ ελαφρύ χαιρετισμό. Πέρασαν ώρες χωρίς να μπορώ να την ξεχάσω. Και τότε χτύπησε το τηλέφωνό μου.

-     «Είσαι ο Νίκος; Είμαι η Μαίρη, που ήμουν στο τρένο».

Είπαμε διάφορα, ώστε να γνωριστούμε κάπως και κλείσαμε ραντεβού για το βράδυ. Πήγα και την πήρα με το αυτοκίνητο.

-     «Δε χρειαζόμαστε άλλο μετρό σήμερα…», της είπα και γέλασε.

Ήταν εντυπωσιακή. Τα βυζιά της ήταν μεσαία και η επιδερμίδα της μαυρισμένη και ροδαλή. Μετά το καφεδάκι, που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, κάναμε βόλτα. Την έβλεπα να περπατάει και τρελαινόμουν. Το κωλαράκι της ήταν τέλειο. Οι κινήσεις και το στήσιμο του κορμιού της με είχαν σε διαρκή ερεθισμό. Μπορούσα να διακρίνω το πάνω μέρος από τα βυζιά της και ήθελα να τα χαϊδέψω εκείνη τη στιγμή. Το επεδίωκα τα κορμιά μας να αγγίζονται σε κάθε ευκαιρία και είδα πως δεν τραβιόταν.

Μόλις τη γύρισα σπίτι της και πριν βγει από το αυτοκίνητο της είπα πως ήθελα τώρα κάτι από εκείνη. Μου είπε τι και της είπα ένα φιλί. Χαμογέλασε, έσκυψε και με φίλησε πεταχτά στο στόμα. Έκανε να βγει αλλά την τράβηξα, την έπιασα από τα χέρια και τη φίλησα παθιασμένα. Είχε υπέροχα χείλη. Βγήκε και έμεινα να την κοιτάζω. Γύρισε, με κοίταξε και χαμογελώντας μου φύσηξε ένα φιλί. Έκανα την κίνηση, το έπιασα και το ακούμπησα στην καρδιά μου.

Την άλλη μέρα μιλήσαμε ξανά και κανονίσαμε να ξαναβρεθούμε. Μόλις ήρθε φιληθήκαμε για πολλή ώρα. Την άγγιζα και ήμουν στους ουρανούς. Τη φιλούσα και είχα όλο τον κόσμο δίπλα μου. Μετά το φαγητό και καθώς ήμασταν στο αμάξι της πρότεινα να βγούμε και να δούμε το φεγγάρι. Η τοποθεσία ήταν ερημική. Βγήκαμε και αισθανθήκαμε την υπέροχη μυρωδιά των δέντρων. Την κρατούσα από τη μέση. Βλέπαμε το φεγγάρι και τη θέα. Έσκυψα και άρχισα να τη φιλάω με ορμή.

Ανταποκρίθηκε με θέρμη. Άρχισα να τη χαϊδεύω παντού. Τότε πρώτο άγγιξα τα υπέροχα βυζιά της. Ήταν όπως τα φανταζόμουν: Ολόστητα και σκληρά. Άρχισε να γουργουρίζει και να βαριανασαίνει. Συνέχισα να τη χαϊδεύω σε όλο το σώμα της. Στην πλάτη της, στην κοιλίτσα της και στο κωλαράκι της. Έβαλα το χέρι μου μέσα από την μπλούζα της. Χάιδευα τα στήθη της πάνω από το σουτιέν. Μετά μέσα από το παντελόνι της και της χάιδεψα το κωλαράκι της.

Παραμέρισα το βρακάκι της και άγγιζα τη σάρκα της. Τα ημισφαίρια του κώλου της ήταν σφιχτά. Ήμουν τρομερά καυλωμένος. Τριβόμουν επάνω της. Το ελεύθερο χέρι μου της παραμέρισε το βρακάκι και άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι της. Δεν ήταν ξυρισμένο. Τη χάιδευα για ώρα ενώ τώρα της είχα σηκώσει και το σουτιέν. Προχωρήσαμε λίγο πιο πέρα και άρχισα να τη γδύνω. Έμεινε ολόγυμνη. Τα χέρια μου είχαν τώρα αντικατασταθεί από τη γλώσσα μου. Τη φίλησα και την έγλειψα παντού. Πρώτα όρθια και μετά ξαπλωτή, χρησιμοποιώντας τα ρούχα της για πρόχειρο σεντόνι.

Έχυσε δύο φορές στη διάρκεια αυτής της ώρας. Το μουνάκι της ήταν σφιχτό ενώ η τρύπα του κώλου της αδιαπέραστη. Της έχωσα δύο δάχτυλα στο μουνάκι και η ανάσα της ακουγόταν ολοκάθαρα ενώ τα λόγια της με καύλωναν όσο δε λέγεται.

-     «Ναι Νίκο μου, ναι αγόρι μου, έτσι… συνέχισε... μου αρέσει πολύ!»

Όταν έχυσε για δεύτερη φορά έμεινα στο μουνάκι της, της χάιδευα την κοιλίτσα της και το κωλαράκι της. Μου είπε:

-     «Σήκω».

Τη φίλησα στον αφαλό και σηκώθηκα. Ήρθε γονατιστή και μου κατέβασε το παντελόνι. Πριν βγάλει το μποξεράκι μου με χάιδεψε και με φίλησε πάνω από το ύφασμα. Κάποιες φορές με κοιτούσε κι αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Είχε την πρωτοβουλία τώρα. Μου κατέβασε το μποξεράκι με άρχισε να μου τον παίζει. Το έκανε γλυκά και απαλά. Της είπα πως ήμουν έτοιμος να χύσω.

-     «Αυτό θέλω κι εγώ, να σε δω να χύνεις…», μου είπε.

Συνέχισε σε αυτό το ρυθμό και σε λίγο της λέω:

-     «Χύνω μωρό μου!»

Έφερε τα βυζιά της στο ύψος του πούτσου μου και άρχισε να μου τον τρομπάρει πιο γρήγορα. Άρχισα να χύνω κι εγώ δεν ξέρω πόση ποσότητα. Όλη εκείνη η ποσότητα πήγε πάνω στα βυζιά της. Με τα χέρια της μου τον στράγγισε και τον σκούπισε πάνω στα βυζιά της. Μετά έσκυψε και τον φίλησε πεταχτά στο πουτσοκέφαλο. Μέχρι να μου πέσει συνέχισε να μου τον παίζει πολύ απαλά, να με κοιτά και να μου χαμογελά. Μετά πήρε το σουτιέν της και καθάρισε τα χύσια μου από τα βυζιά της. Καθίσαμε και αγκαλιαστήκαμε.

-     «Μαιρούλα μου... Μωρό μου...», της ψιθύριζα εγώ.

Αρχίσαμε ξανά τα χάδια. Της σήκωσα ψηλά τα πόδια ώστε να φαίνεται το μουνάκι της αλλά και η τρυπούλα του κώλου της. Την έγλειψα με πάθος παντού. Τώρα που ήταν πιο ήρεμη και χαλαρή διαπίστωσα πως το κωλαράκι της άνοιγε περισσότερο. Έβαλα προσεχτικά το δάχτυλό μου και είδα πως σταδιακά το ρουφούσε. Όχι βέβαια όλο αλλά το περισσότερο. Μου είπε πως πονάει και ήμουν πολύ προσεχτικός.

Όπως ήμουν ξαπλωμένος μπροστά της σηκώθηκε, με έριξε πίσω και άρχισε να μου τον γλείφει. Ο πούτσος μου ήταν ήδη καυλωμένος ξανά. Η αίσθηση του στόματός της στον πούτσο μου ήταν μοναδική. Μου έπαιρνε φοβερή πίπα και το κεφαλάκι του πούτσου μου ήταν στον έβδομο ουρανό. Τα χέρια της χάιδευαν τα αρχίδια μου. Σηκωθήκαμε και την έβαλα να στηριχθεί σ’ ένα δέντρο.

-     «Ή μάλλον όχι…», της είπα. «Θέλω να σε βλέπω…»

Την έβαλα ξανά να ξαπλώσει ανάσκελα και προσεχτικά μπήκα μέσα της. Η έκφραση του προσώπου της ήταν το καλύτερο δώρο για μένα. Της άνοιξα τα μουνόχειλα με τα δάχτυλα και μπήκα μέσα της. Το μουνάκι της ήταν στενό. Όμως ήταν πολύ υγρή και δεν πονούσε καθόλου. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της.

-     «Μωρό μου, Νίκο μου !», να μου λέει.

Δεν τη γαμούσα, της έκανα έρωτα. Το κάναμε για ώρα. Δεν ήθελα να χύσω. Τη σήκωσα και πήγαμε ξανά στο δέντρο. Πήγα πίσω της και μπήκα μέσα της. Βογκούσε. Ήταν πολύ ερεθισμένη. Αλλάξαμε όλες τις στάσεις. Της χούφτωνα τα βυζιά, της χάιδευα το κορμί. Σε κάποια στιγμή που ήταν στα τέσσερα άρχισα να της χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα της.

Έβαλα το δάχτυλό μου στο στόμα της και άρχισε να μου το πιπιλάει. Το υγραμένο από το στόμα της δάχτυλό μου το πήρα και το έτριψα στην τρυπούλα του κώλου της. Συνέχισα να της το δίνω στο στόμα, να του βάζει σάλιο και εγώ να πασαλείβω το κωλαράκι της. Μας άρεσε αυτό το παιχνίδι και το συνεχίσαμε για ώρα. Έσπρωξα το δάχτυλό μου στο κωλαράκι της. Με το σάλιο που έβαζα τόση ώρα μπήκε σχετικά εύκολα μέσα, μέχρι τη μέση. Το κουνούσα μέσα της ώστε να συνηθίσει. Είδα πως ο σφικτήρας της τώρα ήταν χαλαρός.

-     «Μωρό μου θέλω να έχεις κάτι από μένα συνέχεια μαζί σου…», της είπα στο αφτί της.

Βγήκα απαλά από το μουνί της και πήγα μπροστά της. Με έγλειψε ξανά. Πήγα πίσω της και άρχισα να την τρίβω στο κωλαράκι της. Το έβαλα μπροστά στην τρυπούλα της και το έσπρωξα απαλά. Βόγκησε σιγανά. Με υπομονή άρχισα να το βυθίζω μέσα της. Σιγά - σιγά το πουτσοκέφαλό μου μπήκε μέσα της. Η καύλα μου ήταν μεγάλη. Ο πούτσος μου πήγαινε να εκραγεί. Το έβαζα και το έβγαζα με ρυθμό. Της χάιδευα το μουνάκι και σε λίγο μου είπε ότι θα χύσει ξανά. Το κορμάκι της άρχισε να τραντάζεται.

Τότε κι εγώ έγινα πιο αποφασιστικός. Ο πούτσος μου είχε μπει μέχρι τη μέση στο κωλαράκι της. Την έπαιρνα και σε λίγο ήξερα ότι θα χύσω.

-     «Μωρό μου είμαι έτοιμος να χύσω…», της είπα. «Και θέλω να χύσω μέσα στο κωλαράκι σου. Θέλω να έχεις κάτι από μένα συνέχεια μαζί σου, τα χύσια μου…»

-     «Αχ, ναι αγόρι μου!», μου είπε.

Τα λόγια της ήταν η χαριστική βολή. Άρχισα να αδειάζω τα χύσια μου μέσα στον κώλο της.

Φύγαμε από ‘κει και ήμασταν ευτυχισμένοι. Την πήγα σπίτι της. Εκεί μου είπε πως είναι φοιτήτρια και ετοιμάζεται να φύγει για την Κομοτηνή, όπου και σπουδάζει. Δεν ήταν δυνατό να βλεπόμαστε και να είμαστε κοντά. Αργά τη νύχτα μου έστειλε ένα μήνυμα και μου έλεγε πως τουλάχιστον θα είχε κάτι από εμένα μαζί της, όπως της είπα.

(Copyright protected OW ref: 8726)