Μια καυτή γραμματέας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μάνος επικοινωνεί μέσω μηνυμάτων με μια άγνωστη που γνώρισε στο site. Κάποια στιγμή αποφασίζουν να συναντηθούν κανονίζοντας ένα "ραντεβού στα τυφλά" εφόσον δεν έχει δει ο ένας τον άλλον… Την ημέρα του ραντεβού όμως, κάτι συμβαίνει που παραλίγο να τα χαλάσει όλα. Ο προϊστάμενος της κοπέλας, την κρατάει στο γραφείο για να τελειώσει μια σημαντική δουλειά και η ίδια αποφασίζει, προκειμένου να μην χάσει τη βραδιά της, να καλέσει το Μάνο στο γραφείο μέχρι να τελειώσει και μετά να φύγουν μαζί. Εκεί όμως, ο Μάνος βρίσκεται μπροστά σε μια έκπληξη…
Η ιστορία:
Άρχισα να μιλάω μέσω μηνυμάτων με μια κοπέλα που γνώρισα εδώ. Μετά από πολλές συζητήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων, είπαμε να συναντηθούμε. Κανονίσαμε λοιπόν για την Τετάρτη το βράδυ...

Όλη μέρα ήμουν τρομερά αναστατωμένος. Με καύλωνε και μόνο η σκέψη ότι θα δω επιτέλους μια γυναίκα που ήξερε, από ότι φαινόταν, τι θέλει και πως να το παίρνει αυτό που θέλει. Μια γυναίκα μέσα στην καύλα… μια καύλα που έβγαζε ακόμα και με ένα απλό μήνυμα της.

Είχαμε ανταλλάξει κινητά φυσικά, ώστε αν συμβεί οτιδήποτε να ενημερώσει ο ένας τον άλλον. Ούτε την είχα δει, ούτε ήξερα το πως είναι.. Και ειλικρινά με τέτοια καύλα που μου έβγαζε δεν με ένοιαζε καθόλου το τι θα συναντήσω.. το μόνο που ήθελα ήταν να την απολαύσω στο έπακρο..

Είχαμε κανονίσει λοιπόν ότι θα πήγαινα να την πάρω από το σπίτι της για να πηγαίναμε για ποτάκι, γύρω στις δέκα το βράδυ. Κατά τις επτά με παίρνει τηλέφωνο. Ήταν η πρώτη φορά που την άκουγα.

- «Μωράκι…;»

- «Έλα μωρό μου…», απαντάω.

- «Χίλια συγνώμη, πρέπει να αλλάξουμε λίγο τα σχέδια μας…»

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το περίμενα με τόση λαχτάρα.. Ήθελα να της κάνω όλα αυτά που μου έλεγε ότι την καύλωναν κι άλλα τόσα...

- «Γιατί μωρό μου, τι έγινε...;»

- «Να, το αφεντικό μου (δουλεύει γραμματέας σε ένα γραφείο) μου έδωσε κάτι έγγραφα για να περάσω στον υπολογιστή και πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά ως αύριο...»

Απίστευτο ξενέρωμα!

- «Εντάξει, αν είναι θα κανονίσουμε για αύριο ή κάποια άλλη φορά...»

- «Χμμμ… είχα άλλο πράγμα στο μυαλό μου…», μου λέει. Τι θα έλεγες μια και θα μείνω ως αργά στο γραφείο να περάσεις από εδώ, να με πάρεις και βλέπουμε; Άλλωστε είμαι απίστευτα καυλωμένη και δεν νομίζω ότι μπορώ να την βγάλω άλλο πηγαίνοντας στην τουαλέτα κάθε λίγο και λιγάκι...»

Μου είχε πει ότι πολλές φορές με τα μηνύματα που ανταλλάζαμε, καύλωνε πολύ και πήγαινε στην τουαλέτα του γραφείου της να τρίψει το μουνάκι της.

Φυσικά και δεν ήθελε ιδιαίτερη σκέψη η πρότασή της. Ήθελα τόσο να την δω.. Αφού μου είπε λοιπόν το που ήταν το γραφείο και αφού μου εξήγησε ότι θα έπρεπε να πάω μετά τις οκτώ και μισή, όπου θα έμενε και μόνη της εκεί, κλείσαμε το τηλέφωνο και αμέσως άρχισα να ετοιμάζομαι..

Μπήκα για ένα μπανάκι, ξύρισα και περιποιήθηκα τον ήδη καυλωμένο πούτσο μου και ετοιμάστηκα..

Οκτώ και δέκα ήμουν απέξω από το κτίριο που ήταν το γραφείο. Περίμενα από κάτω μιας και είχα πάει πολύ νωρίτερα από ότι έπρεπε και θα ήταν κι ο άλλος πάνω.. Κάποια στιγμή μου είδα τρεις - τέσσερις να κατεβαίνουν και να βγαίνουν έξω από την πολυκατοικία. Την πήρα τηλέφωνο ευχόμενος ένας από αυτούς να είναι και το αφεντικό της.

Μου είπε λοιπόν ότι μόλις είχε μείνει μόνη αλλά καλύτερα να πήγαινα λίγο πιο μετά ώστε να τελείωνε και την δουλειά της.. Έλα που ήμουν από κάτω. Της το είπα και αφού την έπεισα, της είπα να ανέβω και να περιμένω εκεί μέχρι να τελειώσει. Σε τρία λεπτά ήμουν στο γραφείο της. Βγαίνω από το ασανσέρ και η πόρτα μισάνοιχτη..
Ανοίγω και... Πήγα να μείνω! Η γυναίκα ήταν θεά!

- «Χαίρω πολύ, Μάνος!», λέω.

Δεν μου απάντησε, με κοίταξε απλά και κόλλησε αμέσως πάνω μου. Πρέπει να φιλιόμασταν πάνω από πέντε λεπτά, χωρίς αναπνοή. Ήταν κάτι τόσο απίστευτο και μοναδικό! Λες και δεν είχα ξαναφιλήσει ποτέ γυναίκα και ήθελα να πάρω ότι μπορούσα.. Έγλειφα τη γλωσσίτσα της η οποία έπαιζε με την δική μου ατελείωτα..

- «Και τώρα που συστηθήκαμε, θα περιμένεις λίγο… ε;», μου λέει.

Είχα μείνει σχεδόν άγαλμα.. σαστισμένος από την τόσο ευχάριστη έκπληξη μιας τόσο θερμής υποδοχής. Κάθισα στο δερμάτινο καναπέ που ήταν απέναντι από το γραφείο της.. Και τότε άρχισα και να την παρατηρώ καλύτερα..

Η γυναίκα σκέτη καύλα.. πολύ καλύτερη και από τα πιο τρελά όνειρά μου! Φορούσε μια κοντή μαύρη φουστίτσα, αρκετά κοντή θα έλεγα και ένα μαύρο μπλουζάκι. Αυτό που μου τράβηξε αμέσως την προσοχή όμως ήταν τα πόδια της. Καλοσχηματισμένα, βελούδινα..

Καθόταν σταυροπόδι και δεν μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου από εκεί.. Το κατάλαβε και χαμογέλασε παίρνοντας ένα βλέμμα όλο καύλα. Τότε άνοιξε λίγο τα ποδαράκια της..

- «Κοίτα λίγο κι εδώ…», μου λέει.

Δεν φορούσε τίποτα! Η αρχική μου αμηχανία είχε γίνει μια απίστευτη καύλα.. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να βγει από το τζιν. Ε, δεν άντεξα… Σηκώθηκα και πήγα από πίσω της όπως καθόταν.. Αυτή λοιπόν στην καρέκλα, να συνεχίζει τη δουλειά της κι εγώ από πίσω της..

- «Ξέρω είχα υποσχεθεί να είμαι καλό παιδάκι, αλλά δεν αντέχω, σε θέλω…», της ψιθύρισα καθώς τα χειλάκια μου ήταν λίγα εκατοστά από το αυτάκι της.

Ίσα που την ακούμπησα με τα χείλια μου στο αυτάκι και είδα ότι ανατρίχιασε... Ένιωθε τώρα την ανάσα μου στο λαιμουδάκι της που ήθελα τόσο να ρουφήξω. Ίσα που την ακουμπούσα και ήμουν σε τέτοια απόσταση ώστε να μην νιώθει συνεχόμενα την επαφή του δέρματος της με το στόμα μου. Το άρωμα της ακόμα πιο καυλωτικό..

Περνάω τα χέρια μου από μπροστά της και αρχίζω πάνω από το μπλουζάκι (το οποίο είχε ντεκολτέ αρκετά ανοικτό) να χαϊδεύω απαλά το σώμα της... Τόσο απαλά που σχεδόν ανατρίχιαζα κι εγώ... Τα χάδια όλο και πιο τολμηρά και κάποια στιγμή τα χέρια μου χώθηκαν μέσα από το ντεκολτέ πιάνοντας τις ήδη καυλωμένες της ρώγες. Απίστευτη αίσθηση! Δεν ξέρω πως συνέχιζε να γράφει στον υπολογιστή, ο ρυθμός της σίγουρα είχε πέσει όμως και η ανάσα της έγινε πιο βαριά, πιο γρήγορη..

Πλέον είχα βγάλει τη γλωσσίτσα και την έγλειφα στο λαιμό. Της έκανα ακριβώς αυτό που μου είπε ότι της άρεσε. Ίσα - ίσα να ακουμπάω τη γλώσσα στο δέρμα της κι αυτή να ανατριχιάζει και να πετάγεται. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να σταματήσω γιατί δεν μπορούσε πλέον να γράψει αλλά μόλις είχα αρχίσει...

Αρπάζω την καρέκλα και την γυρίζω. Τώρα πια με κοιτούσε και με είχε μπροστά της.. εγώ όρθιος και εκείνη στη καρέκλα. Γονατίζω και αρχίζω να της γλείφω τα ποδαράκια.. από κάτω, αργά και βασανιστικά μέχρι τα μπουτάκια της. Δεν ανέβαινα παραπάνω αν και ήθελα τόσο πολύ να δοκιμάσω επιτέλους την γεύση της! Μέχρι τα μπουτάκια της όμως...

Δεν θυμάμαι για πόση ώρα πρέπει να την έγλειφα μέχρι που σκέφτηκα να την τυραννήσω ακόμα πιο πολύ.. Πάντα με αυτό τον τρόπο, ακουμπώντας δηλαδή την άκρη της γλωσσίτσας διακεκομμένα πάνω στο δέρμα της, τώρα άρχισα να πηγαίνω προς το εσωτερικό στα μπουτάκια της.

Τα πόδια της τα είχε ανοίξει όσο της επέτρεπε η καρέκλα και έκανε κίνηση να βάλει το χέρι στο ήδη καυλωμένο και υγρό μουνάκι της που γυάλιζε από τα υγρά της. Ένα ξυρισμένο τελείως μουνάκι που είχα σκοπό να το τρελάνω. Τράβηξα το χέρι της λέγοντας της:

- «Σήμερα αυτό το μουνάκι μόνο εγώ θα το αγγίξω και όπως και όποτε θέλω…»

Υπάκουσε σαν υπνωτισμένη και βυθίστηκε λίγο στη καρέκλα φέρνοντας την τρυπούλα της σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό μου... Της ζήτησα να σηκωθεί όρθια. Ήταν κάτι που της το είχα περιγράψει και ήξερα ότι είχε χύσει πολλές φορές γι’ αυτό. Της κατέβασα τελείως την φουστίτσα και εκείνη έβγαλε το μπλουζάκι της μένοντας μόνο με τα κοσμήματά της..

Σήκωσα το βλέμμα μου και την κοίταξα στα μάτια. Ήταν θεά! Τα βυζάκια της μέσα στην καύλα! Τα μαύρα μαλλιά της πέφτανε πάνω στους υπέροχους ώμους της και με κοιτούσε.. Άνοιξα πιο πολύ τα πόδια της και χώθηκα από κάτω της.. δεν άντεχα, ήθελα να την ρουφήξω και να μαζέψω τα υγρά της που είχαν αρχίσει ήδη να τρέχουν δειλά από την τρυπούλα της..

Είχα καθίσει τελείως στο πάτωμα κι αυτή από πάνω μου όρθια απλά στηριζόταν στο γραφείο. Την έγλειφα.. τόσο απαλά, τόσο σιγά.. Οι κινήσεις της γλώσσας μου ήρεμες και από ότι καταλάβαινα από τους αναστεναγμούς της μάλλον βασανιστικές.. Δεν είχα ακουμπήσει ακόμα την τρυπούλα της.. την έγλειφα γύρω από τα καυλωμένα κόκκινα χειλάκια της... στη διαδρομή ανάμεσα στις δύο τρυπούλες της... αλλά χωρίς να ακουμπάω καμία από τις δύο.

Κάποια στιγμή και μην αντέχοντας κι εγώ άλλο, άνοιξα το στόμα μου και πήρα μέσα όλο το μουνάκι της.. σαν να ήθελα να το φάω. Τινάχτηκε! Τώρα πια η τρυπούλα είχε γεμίσει με την γλώσσα μου.

Δεν θυμάμαι κυριολεκτικά πόση ώρα την έγλειφα αφού άλλωστε αυτό είναι και ότι μου αρέσει πιο πολύ.. θυμάμαι απλά κάποια φάση που πρόσεξα σπασμούς στην κοιλίτσα της και τα γόνατα της να λυγίζουν.. το στόμα μου γέμισε με υγρά τόσο υπέροχα στη γεύση.. με είχε χύσει, όπως ακριβώς μου περιέγραφε και στα μηνύματα της.. τώρα όμως είχε γίνει στη πραγματικότητα...

Την άφησα λίγο να ηρεμήσει πιο πολύ γιατί είχε κουραστεί όρθια προσπαθώντας να μη λυγίσουν τα γόνατά της. Αφού της έγλειψα μέχρι και την τελευταία σταγόνα της, σηκώθηκα. Εγώ ήμουν με τα ρούχα ακόμα. Μου είπε ότι δεν ήταν δίκαιο και ότι έπρεπε να την αφήσω να πάρει την ρεβάνς αλλιώς θα θύμωνε πολύ..

Ε, δεν ήθελα και πολύ... Κάθισα στον καναπέ και άρχισε να με ξεντύνει. Οι γλώσσες μας ξανάπαιζαν και τυλιγόντουσαν με απίστευτο πάθος. Κατέβασε το τζιν και το μαύρο κολλητό μποξεράκι μου και πήρε αμέσως τον πούτσο μου στα χέρια της.

Έκανε κάτι το οποίο αν και φαίνεται απλό δεν μου είχε ξανακάνει καμία! Έβαλε τα χέρια της στο μουνάκι της που ήταν γεμάτο από υγρά πασάλειψε τις παλάμες της. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τα υγρά της σαν λιπαντικό άρχισε να μου τον παίζει... ανανεώνοντας κάθε τόσο τα υγρά της.. απίστευτη ηδονή!

Λίγο πριν χύσω και μόνο με τα χέρια της, της είπα να έρθει πάνω μου, στην κλασσική στάση του 69 για να την γλείψω. Ξάπλωσα έτσι στον καναπέ και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Τον έβαλε μέσα στο στόμα της.. αρχικά μόνο το κεφάλι παίζοντας με την γλώσσα της και στη συνέχεια όλο. Αυτό που επίσης με τρέλανε ήταν ότι πλέον δεν χρησιμοποιούσε καθόλου τα χέρια της.

Εγώ της έγλειφα με μανία το μουνάκι και το γαμούσα με την γλώσσα μου. Έσπρωχνε με δύναμη την λεκάνη της και έμπαινε όλη η γλώσσα μέσα. Χύσαμε ταυτόχρονα... ο καθένας στο στόμα του άλλου.. δεν αφήσαμε σίγουρα καμία σταγόνα να πάει χαμένη...

Ήταν η σειρά μου να ζητήσω λίγο χρόνο για να συνέλθω... Μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα ώστε να χαλαρώσω και εκείνη θα μου έκανε μασάζ. Ένιωθα τα χέρια της στην πλάτη μου και στον κώλο μου. Στη συνέχεια άρχισε να με φιλάει και να κατεβαίνει προς τα κάτω..

Εκεί κοκάλωσα λίγο.. άλλωστε δεν είχα αφήσει ποτέ καμία να κατεβεί με τη γλώσσα της προς την τρυπούλα μου. Όμως είχα παραδοθεί στο άγγιγμά της και στην αίσθηση της γλώσσας της... Άρχισε να με γλείφει στον κώλο. Περίεργη αίσθηση! Ένα είναι το σίγουρο.. ο πούτσος μου έγινε σκληρός σαν πέτρα σχεδόν αμέσως. Το έκανε να φαίνεται τόσο φυσιολογικό...

- «Είδες; Αφού αρέσει σ’ εμένα γιατί να μην αρέσει και σε εσένα;», μου λέει.

Συνέχισε για πολλή ώρα.. κάποια στιγμή όμως θεώρησα ότι είχε πάρει πολύ τον έλεγχο στα χέρια της και είχα άλλα στο μυαλό μου. Της είπα ότι ήταν η σειρά μου. Την έβαλα στην αρχή να ξαπλώσει ανάσκελα. Έγλειψα τα βυζάκια, τις ρώγες της που τις ήθελα τόσο πολύ, τις καμπύλες που έκαναν τα βυζάκια της, όλη την περιοχή... δάγκωσα απαλά τις ρώγες και σχεδόν τις μούλιασα με τα σάλια μου... και μετά την έβαλα να κάτσει αυτή ξαπλωμένη μπρούμυτα.

Πέρασα την γλώσσα μου από κάθε σημείο του κορμιού της.. από το λαιμό της ως τους αστραγάλους... Άρχισα να της γλείφω κι εγώ την πίσω τρυπούλα της βάζοντας τα δαχτυλάκια μου στο καταμουσκεμένο μουνί της. Βογκούσε και μου ζητούσε απεγνωσμένα να μη σταματήσω.. Έχωσα ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της και τότε πετάχτηκε. Σηκώθηκε και μου είπε να περιμένω..

Δεν ήξερα τι είχε στο μυαλό της.. Πήγε ως την καρέκλα του γραφείου της, άνοιξε την τσάντα της και πήρε έναν δονητή. Μου είχε πει ότι είχε αλλά δεν περίμενα να τον έχει και μαζί της! Χαμογέλασα. Ήρθε ξανά στον καναπέ. Κάθισε γονατιστή στα τέσσερα και άρχισα ξανά να γλείφω τον κώλο της. Η τρυπίτσα της υπέροχη! Μου έδωσε τον δονητή και μου ζήτησε να της το καρφώσω στο μουνάκι της..

Γαμιόταν τώρα από μπροστά ανάλογα με τις κινήσεις μου με τον πλαστικό πούτσο και από τον κώλο από την γλωσσίτσα μου. Με κοιτάει και μου λέει:

- «Δεν θες να βάλεις κάτι πιο σκληρό στην καυλωμένη μου τρυπούλα..;»

Δεν το σκέφτηκα εννοείται.. Φτύνω λίγο την τρυπούλα της και χώνω τον πούτσο μου με την μία μέσα της. Ούρλιαξε από τον πόνο και την καύλα και άρχισε να γαμιέται πλέον με μανία. Είχε αρπάξει τον δονητή και τον έχωνε τόσο βαθιά που νομίζω ότι τον ένιωθα μέσα από τον κώλο της.

Έβλεπα τον κώλο της να καρφώνεται με μανία πάνω στο σκληρό πούτσο μου και την τραβούσα από την μέση της πάνω μου ώστε να μπαίνουν σχεδόν και τα αρχίδια μου μέσα. Απίστευτο γαμήσι! Την γαμούσα πάρα πολλή ώρα. Μου φώναζε, με έβριζε, έβγαζε άναρθρες κραυγές...

Την έχυσα τρελά και άδειασα το καυτό σπέρμα μου βαθιά στο κώλο της ενώ αυτή έχυνε και ξαναέχυνε... Τον έβγαλα, μου τον καθάρισε καλά - καλά με το στόμα της και τότε κοίταξα το ρολόι που είχε στον τοίχο.. είχε πάει ήδη μία παρά τέταρτο…!!!

Φυσικά η δουλειά δεν βγήκε εκείνο το βράδυ.. αναγκάστηκε να πάει το πρωί πολύ πιο νωρίς στο γραφείο ξανά για να προλάβει ότι μπορούσε. Φυσικά και πήγε άυπνη όμως.. γιατί μετά από το γραφείο.... Η βραδιά συνεχίστηκε.. Αυτό όμως θα το αφήσω για εμάς τους δύο…

(Copyright protected OW ref: 8702)