Τα βίτσια της Αφέντρας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο σκλάβος της ιστορίας μας έχει ραντεβού με την Αφέντρα του. Τον παίρνει απ’ το σταθμό για να τον πάει σπίτι της. Εκεί τον περιμένει μια βραδιά διαφορετική… Η Αφέντρα δοκιμάζει τις αντοχές του στις βίαιες ορέξεις της και βρίσκεται αντιμέτωπος με διάφορα… ‘εργαλεία’. Πως θα αντιδράσει ο σκλάβος; Θα αντέξει το ξέσκισμα της Αφέντρας;
Η ιστορία:
Το απόγευμα είχα ραντεβού με την Αφέντρα μου. Ήρθε και με πήρε απ’ το σταθμό στις έξι και με πήγε στο σπίτι της. Εκεί μόλις μπήκαμε μέσα, γδύθηκα έμεινα μόνο με το μαύρο δαντελένιο κιλοτάκι να αγκαλιάζει τον πούτσο και τ’ αρχίδια.


- «Δεν είναι δικά μου Αφέντρα, σας ανήκουν, όπως σας ανήκω ολόκληρη…»

Ύστερα μπουσουλώντας στα τέσσερα, πάω στο δωμάτιο της Αφέντρας μου και βγάζω απ’ τη ντουλάπα την τσάντα με τα όργανα εξουσίας της. Εκεί γονατίζω κι αφού βγάζω απ’ την τσάντα το περιλαίμιο, το φιλάω και με κατεβασμένα μάτια το προσφέρω στην Αφέντρα μου για να μου δέσει μ’ αυτό το λαιμό μου. Από το κουτάκι βγάζει τα μεταλλικά κλιπ με την αλυσίδα και μου τα βάζει στις ρώγες μου ενώ τα υπόλοιπα κλιπ τα παίρνει μαζί της.

Ύστερα παίρνω μαζί μου το μαστίγιο και τη φαρδιά δερμάτινη ζώνη της Αφέντρας μου και μπουσουλώντας πηγαίνω από πίσω της στο σαλόνι. Η Αφέντρα μου είχε φέρει τις χειροπέδες και μου έδεσε τα χέρια μου μπροστά.

Κάθισε στον καναπέ κι εγώ με δεμένα χέρια και τα μανταλάκια να μου πονάνε τις ρώγες γονατίσω μπροστά της. Της προσφέρω το μαστίγιο και τη ζώνη και σέρνομαι στα πόδια της αρχίζοντας να τα γλείψω. Γλείψω τις γόβες της και στη συνέχεια τις βγάζω και γλείψω τα δάχτυλα της.

Η Αφέντρα μου αρχίζει να με μαστιγώνει με όποιο από τα δύο όργανα της αρέσει ή και με τα δύο εναλλάξ κι εγώ συνεχίζω να γλείφω σαν καλή δούλα. Σε λίγο η Αφέντρα μου, μου δίνει την άδεια θα ανεβώ προς τα πάνω γλείφοντας τα πόδια της… Σε λίγο μου επιτρέπει να γλείψω και το θεϊκό μουνάκι της.

Κάποια στιγμή μου βάζει τα υπόλοιπα κλιπ στ’ αρχίδια μου συνεχίζοντας το ανελέητο μαστίγωμα του ανάξιου κορμιού μου. Δεν φαίνεται όμως να είναι ικανοποιημένη από τα κλιπ και με στείλετε στη βεράντα να της φέρω και μανταλάκια για να με πιάσετε και μ’ αυτά. Εγώ συνεχίζω να γλείφω το θείο μουνί της και σε λίγο άρχισα να καταπίνω τα υγρά της που έρρεαν άφθονα…

Η Αφέντρα μου συνεχίζει πιο άγρια το μαστίγωμα όπως της αρέσει για να καταλάβω μια και καλή ποιος είναι το αφεντικό και ποιος έχει το πάνω χέρι. Κάποια στιγμή νιώθω τον οργασμό της να έρχεται και να με χύνει. Αφού έχυσε στο στόμα μου και ήπια όλα τα υγρά της, με στήνει στα τέσσερα να περιμένω…

Σε λίγο βλέπω την Αφέντρα μου να έρχεται φορώντας το μικρό στραπόν της. Μόλις έφτασε κοντά μου, με βάζει να το τσιμπουκώσω. Εγώ το γλείψω και το λατρεύω, σα διψασμένη ψώλα που είμαι. Μετά μου το χώνει στο κωλαράκι μου και αρχίζει με γαμάει με τον δικό της τρόπο… άλλοτε αργά και γλυκά, κι άλλοτε άγρια και δυνατά χωρίς να μου βγάζει στιγμή τα κλιπ και τα μανταλάκια απ’ τ’ αρχίδια μου και τις ρώγες μου. Με γαμάει και με ξεσκίζει χωρίς να μου επιτρέπει να χύσω. Σε λίγο χύνει πάλι η Αφέντρα μου… και αφού ηρεμήσει με βάζει να της γλείψω πάλι το θείο μουνί της.

Ύστερα βγάζει το στραπόν της και κάθεται πάνω στο πρόσωπο μου για να της γλείφω καλύτερα το θεϊκό μουνί της και τη θεία κωλοτρυπίδα της. Κάποια στιγμή, έτσι όπως την γλείφω, αισθάνομαι τα υγρά της και τη θεϊκή χρυσή βροχή της να πέφτει στο στόμα μου. Με βάζει να τα πιω όλα, να τα προσκυνήσω και να τα λατρέψω.

Αφού έγλειψα και καθάρισα εντελώς το θεϊκό μουνί της Αφέντρας μου, με στέλνει στο κρεβάτι να στηθώ και να την περιμένω. Μετά από κάμποση ώρα έρχεται, αφού με έχει πολλή ώρα στην αναμονή και με βλέπει να είμαι ακόμα στημένη στα τέσσερα και να την περιμένω σαν καλή και υπάκουη σκλάβα.

Τότε φοράει το μεγάλο στραπόν της και με βάζει πάλι να το λατρέψω και να το τσιμπουκώσω. Με διατάζει να της λέω πόσο γαμημένη καριόλα είμαι την ώρα που άρχισε να μου το χώνει στην ανοιχτή πια τρύπα μου. Με γαμάει σε όλες σχεδόν τις στάσεις… Μπρούμυτα, ανάσκελα, στο πλάι, στημένη στο πάτωμα, με τα πόδια μου στους ώμους της…

Αφού χόρτασε γαμήσι, άρχισε να με ξαναχύνει και τότε μου επιτρέπει να χύσω κι εγώ. Κι αφού μου δίνει την άδεια να χύσω πάνω στον δικό της πούτσο κι αφού τον γεμίσω με τα χύσια μου, με βάζει να τον τσιμπουκώσω και να τα πιω σαν καλό κοριτσάκι από εκεί.

Ήταν μια απίθανη βραδιά και θα μου μείνει αξέχαστη. Γονατίζω και σας προσκυνώ κυρία μου, αφέντρα μου, θεά μου. Η σκλάβα σας…

(Copyright protected OW ref: 8688)