Με βίασε μια εξηντάχρονη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Στέλιος έχει δύο ηλικιωμένους γείτονες πολύ φιλικούς και κοινωνικούς. Μια μέρα όμως που ο άντρας της γειτόνισσας έφυγε στο χωριό, η γυναίκα του σκαρφίστηκε ένα τέχνασμα και κάλεσε τον Στέλιο σπίτι, με περίεργες διαθέσεις… Τι θα αντιμετωπίσει ο Στέλιος πηγαίνοντας στην εξηντάχρονη γειτόνισσα…;

Η ιστορία:
Θα σας περιγράψω τον κατά μια έννοια βιασμό μου από μια εξηντάχρονη γειτόνισσα. Με λένε Στέλιο και είμαι 26 χρονών. Εδώ και ένα χρόνο μένω μόνος σε μια γκαρσονιέρα στο κέντρο.

Το πρώτο πράγμα που είδα στο καινούριο μου σπίτι ήταν οι γείτονες μου. Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ο κύριος Γιώργος, περίπου εβδομήντα χρονών, και η κυρία Μαρία, εξήντα χρονών, χωρίς παιδιά, ευγενέστατοι, φιλικότατοι και κοινωνικότατοι.

Ήθελαν και οι δύο να με εξυπηρετήσουν σε ότι κι αν ήθελα και που και που η κυρία Μαρία μου έφερνε φαΐ. Με επισκεπτόντουσαν και πήγαινα κι εγώ καμιά φορά (σπανίως) δίπλα για καφέ.

Ένα Σάββατο μεσημέρι, χτυπάει το τηλέφωνο . Ήταν η κυρία Μαρία.

- «Γεια σου Στέλιο!», η Μαρία είμαι. «Σε παρακαλώ βρε αγόρι μου, μπορείς να έρθεις δίπλα να δεις το air condition γιατί δεν δουλεύει και έχω λιώσει μ’ αυτή τη ζέστη;»

Αμέσως πήγα να δω αν μπορώ να βοηθήσω. Χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει. Φορούσε ένα γεροντίστικο διάφανο νυχτικό και τίποτα άλλο. Τα ηλικιωμένα κρεμασμένα βυζιά της, η κοιλάρα της και γεροντίστικο μουνί της, φαινόντουσαν χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια και δεν χάρηκα ιδιαίτερα με το θέαμα.

- «Ο Γιώργος έφυγε για το χωριό και πρέπει να χάλασε και το παλιομηχάνημα και δεν μπορώ… έχω σκάσει!»

- «Μην ανησυχείτε…», της λέω. «Θα το δω και αν μπορώ να βοηθήσω, έχει καλώς…»

Προσπάθησα να το ανοίξω και δεν επικοινωνούσε το τηλεκοντρόλ με το μηχάνημα. Κοιτάω την πρίζα και την είχε βγάλει. Τότε άρχισα να ανησυχώ…! Το βάζω στην πρίζα και δούλεψε κανονικά.

- «Σε ευχαριστώ πολύ παιδί μου. Να σου φτιάξω ένα καφεδάκι;»

- «Όχι, όχι ευχαριστώ, δεν είναι ανάγκη. Λέω να πάω σπίτι…»

- «Σε παρακαλώ… μη φύγεις. Κάτσε…»

- «Οκ. Φτιάξτε μου το καφεδάκι να σας κάνω λίγη παρέα…»

Όση ώρα έφτιανε τον καφέ, διάφορες σκέψεις πέρναγαν το μυαλό μου… Μήπως θέλει να την πηδήξω; Μπα… είναι μεγάλη γυναίκα. Κι αν θέλει, τι θα κάνω; Είναι χάλια! Πω πω! Τι έπαθα τώρα…!

- «Έτοιμο το καφεδάκι σου!»

- «Ευχαριστώ…»

- «Έχει πάει ο Γιώργος στο χωριό με τον αδερφό του κι εγώ δε μπορούσα και είπα να κάτσω εδώ, αλλά νιώθω και μοναξιά τώρα και θέλω λίγη παρέα…», μου είπε.

Άρχισε να μου μιλάει για διάφορες μαλακίες κι εγώ κουνούσα το κεφάλι μου και συμφωνούσα. Κάποια στιγμή μου πιάνει τον πούτσο και μου λέει:

- «Ο Γιώργος έχει χρόνια να μου το κάνει και δεν μπορώ άλλο… καψώνω τώρα που είμαστε οι δύο μας μόνοι…»

- «Μα δεν είναι σωστό… Και ο κύριος Γιώργος; Αν το μάθει;»

- «Τι να μάθει βρε; Αυτός κοιμάται όρθιος. Αφού σου αρέσει και εσένα γιατί τώρα κάνεις πως δεν θες; Σα βασιλιά Θα σε περιποιηθώ!»

Εντωμεταξύ, όση ώρα μου μιλούσε, μου χάιδευε και τον πούτσο και είχε αρχίσει να σηκώνεται… Με ξαπλώνει στον καναπέ, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει νου μου χαϊδεύει τώρα τον πούτσο που είναι γυμνός και αρχίζει να σκληραίνει.

- «Τι ωραίο καυλάκι είναι αυτό που έχεις; Αχ αγόρι μου… Θα περάσουμε ωραία μαζί σήμερα! Αχ…»

- «Μμμμ… μ’ αρέσει τελικά. Βάλτο στο στόμα σου!»

- «Ότι θες αγορίνα μου! Εσύ να μου δίνεις χαρά εσύ και ότι θες!»

Μου ρούφαγε την πούτσα αργά και απολαυστικά. Το μάλαζε, το ακούμπαγε στα
μάγουλα της… Έμοιαζε να μη το πιστεύει. Με χάιδευε παντού και με ευχαριστούσε. Μετά από κανένα δεκάλεπτο της λέω:

- «Χύνωωωω!!!»

- «Μέσα μου παιδαρά μου! Να τα πιω όλα!»

- «Αχ γαμημένη κολογρια! Παρ’ τα στο στόμα σου τώρα. Παρ’ τα!!!», της λέω εκστασιασμένος.

Αρχίζω να χύνω σαν τρελός. Τα ήπιε όλα και δεν σταμάτησε να με χαϊδεύει και να μαλάζει τον πούτσο μου. Ένιωθα πως έπρεπε να την ευχαριστώ για τη πίπα που μου έκανε. Σηκωνόμαστε και πάμε στη κρεβατοκάμαρα. Τώρα αυτή ανάσκελα κι εγώ από πάνω της να πιπιλάω και να βυζαίνω τις ρώγες της.

Η απόλαυση της ήταν τώρα εμφανής. Βογκούσε συνέχεια και βαριαναστέναζε. Με τα δάχτυλα μου της έκανα μασάζ στη μουνάρα της και καταλάβαινα τους σπασμούς του σώματος της.

- «Σε παρακαλώ… γάμα με! Γάμα με! Μη με παιδεύεις άλλο… Αααααααα!!! Σε παρακαλώ…»

Τα παρακάλια της με καύλωσαν πάρα πολύ και αποφάσισα να την σκίσω με μανία ζώου. Μπήκα στο μουνί της και άρχισα να τη βρίζω:

- «Παρ’ τα μωρή ξεκωλιάρα παλιόγρια που θες και πούτσο,! Σου αρέσει; Σου αρέσει;»

- «Ναι βασιλιά μου. Σκίσε με! Σκίσε με! Αααααααααα!!! Γάμα με και δεν θα σου χαλάω κανένα χατίρι. Αααχχχχχχχ!!! Κάνε με πάλι να νιώσω γυναίκα γιατί με αυτόν το μαλάκα που παντρεύτηκα δεν έχω δει χαρά. Ααααααχχχχχχχ…»

Μετά από περίπου δεκαπέντε λεπτά που πηδιόμασταν σαν σκυλιά, δεν είχα βγει από μέσα της. Το μουνί της είχε παπαριάσει από τα χύσια της. Έχυνε συνέχεια και βόγκαγε. Την χύνω με μανία. Έβγαλα πάρα πολύ σπέρμα και τα βογκητά μας ακούγονταν δυνατά. Ξαπλώνω δίπλα και κάνω τσιγάρο.

Αυτή αρχίζει πάλι να μου γλείφει την πούτσα που ήταν λερωμένη με τα χύσια μου και τα χύσια της και με ευχαριστούσε που την γάμησα, γιατί ο άντρας την τελευταία φορά που τη γάμησε ήταν πριν δεκαπέντε χρόνια (!!!). Δεν άργησα να ξανακαυλώσω και αποφάσισα να την πάρω και από τον κώλο.

- «Σήκω και κάτσε στα τέσσερα να σου σκίσω και την κωλοτρυπίδα τώρα!»

- «Δεν το έχω ξανακάνει αυτό…»

- «Δεν πειράζει… Θα το κάνεις τώρα!»

- «Σιγά - σιγά όμως γιατί θα πονέσω…»

Κάθεται στα τέσσερα και σιγά - σιγά της τον έβαλα. Παρά την ηλικία της ο κώλος της ήταν σφιχτός.

- «Αααααααχχχχχχχ! Τι μου κάνεις; Τι μου κάνεις; Τι είναι αυτό που έχανα τόσο καιρό; Ααααααχχχχχχχ… Αααααααχχχχχ… Αααααχχχχ… Ααααααααχχχχχχχ… Αααααααααχχχχ… Ααααχχχ…»

- «Σ’ αρέσει; Σ’ αρέσει;»

- «Πολύ παιδαρά μου, πολύ! Αααχχχχχ… ααααααααχχχχχ… Αααααααααχχχχχ!!!»

Ο πούτσος μου της πήδαγε τον κώλο της, το αριστερό μου χέρι της χάιδευε τα βυζιά και το δεξί μου χέρι χωνόταν στο μουνί της. Αυτή βογκούσε και χτυπιόταν από την καύλα. Την έχυσα στον κώλο. Γείραμε και οι δύο δίπλα και το χέρι μου δεν το έβγαλα από το μουνί της ώσπου με πήρε ο ύπνος…

Ξύπνησα όταν ένιωσα να μου πιπιλάει πάλι τον πούτσο μου. Είχε φτιάξει διάφορα φαγητά για να καρδαμώσω και εκείνο στο σαββατοκύριακο δεν έφυγα από το διαμέρισμα της.

Από τότε έρχεται πολύ συχνά σε μένα και… μου κάνει όλα τα χατίρια όταν ο κύριος Γιώργος κοιμάται!!! Δεν έχω παράπονο, με περιποιείται πάρα πολύ και ο (βιασμός μου) δεν με χάλασε…

(Copyright protected OW ref: 8634)