Το απόλυτο μασάζ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι πηγαίνει διακοπές στην Κρήτη. Το ξενοδοχείο που έμειναν είχε spa και το ζευγάρι αποφάσισε να κλείσει ραντεβού για μασάζ. Τα ραντεβού τους ήταν ξεχωριστά και όταν ο σύζυγος μπήκε στο δωμάτιο του μασάζ, διαπίστωσε ότι θα η μασέρ ήταν κοπέλα. Εκεί τον περιμένει μια αναπάντεχη εξέλιξη… Γρήγορα το μασάζ εξελίχθηκε σ’ ένα τρελό ξέσκισμα μόνο που ο χρόνος πίεζε τον σύζυγο. Τι θα κάνει στη συνέχεια ο σύζυγος με την καυλιάρα μασέρ…; Η ιστορία:
Φέτος το καλοκαίρι είχα πάει διακοπές με την γυναίκα μου σε μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην Κρήτη που είχε μέχρι και spa. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε μια μέρα μασάζ. Κλείσαμε ραντεβού αλλά οι μόνες ελεύθερες ώρες ήταν τα δύο τελευταία ραντεβού.


Όταν ήρθε η ώρα των ραντεβού μας βρισκόμασταν ακόμα στην παραλία. Πρώτη πήγε η γυναίκα μου και μετά εγώ. Όταν μπήκα στο δωμάτιο συνάντησα την κοπέλα που θα μου έκανε το μασάζ. Ήταν λίγο παχουλή αλλά με πολύ ωραίο πρόσωπο. Αφού συστηθήκαμε, την έλεγαν Μάρθα, μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα για να ξεκινήσουμε…

Μόλις ξάπλωσα μου μάζεψε το μαγιό από τα πόδια προς τα πάνω και πήγε να μου το κατεβάσει αλλά το είχα δεμένο και δεν μπόρεσε. Τότε σήκωσα την λεκάνη μου, έλυσα το κορδόνι και ξεκούμπωσα το κουμπί. Πριν προλάβω να ξαναξαπλώσω, μου έπιασε το μαγιό από τα πλάγια και το τράβηξε προς τα κάτω. Έτσι όπως το τράβηξε είχε σαν αποτέλεσμα να κατέβει μέχρι την μέση του κώλου μου και ο μισός μου πούτσος να είναι έξω.

Ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ στα πόδια και όπως ανέβαινε άρχισα να καυλώνω γιατί τα χέρια της έφταναν οριακά στα αρχίδια μου. Η καύλα μου μεγάλωσε όταν μου έκανε την πλάτη χαμηλά, αφού κατέβαζε τα χέρια της και τα πέρναγε μέσα από το μαγιό και μου έπιανε τον κώλο.

Ξαφνικά σταμάτησε και μου ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα. Τότε κώλωσα γιατί έτσι όπως ήταν κατεβασμένο το μαγιό μου θα φαινόταν πεντακάθαρα η καύλα μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι και σκέφτηκα ότι δεν θα ήμουν και ο μοναδικός πελάτης που είχε καυλώσει. Έτσι λοιπόν γύρισα περιμένοντας να ακούσω πως θα αντιδράσει η Μάρθα.

Όμως δεν είπε τίποτα, το μόνο που έκανε ήταν να μου βάλει μια πετσέτα στα μάτια. Αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο στην ιδέα και μόνο ότι η Μάρθα έβλεπε τον πούτσο μου.
Ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ, αλλά αντί να ξεκινήσει από τα πόδια μου ξεκίνησε από το στήθος μου…

Ένιωθα τα μάτια της να είναι καρφωμένα στον πούτσο μου και ήθελα να την αρπάξω και της τον χώσω στο στόμα. Τα χέρια της άρχισαν να κατεβαίνουν στην κοιλιά ώσπου ξαφνικά ένιωσα τα δάχτυλα της να ακουμπούν ελάχιστα τον πούτσο μου. Η καύλα μου έφτασε στα ύψη και ένιωθα τον πούτσο μου ότι θα σπάσει.

Η Μάρθα συνέχισε το μασάζ στην κοιλιά σαν να μην τρέχει τίποτα και τα δάχτυλα της ξανακούμπησαν τον πούτσο μου, αυτή τη φορά λίγο περισσότερο. Το μαρτύριο της καύλας συνεχίστηκε και κάθε φορά η επαφή γινόταν όλο και πιο έντονη, μέχρι που είχε φτάσει σε σημείο κάθε φορά που πέρναγε τα χέρια της να μου τον πιάνει κανονικά.

Ξαφνικά σταμάτησε και έφυγε. Δεν καταλάβαινα τι έκανε, πολύ γρήγορα όμως ξαναγύρισε και αντί για να συνεχίσει το μασάζ μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να μου τον παίζει. Ένιωσα κάτι ζεστό να αγκαλιάζει το κεφάλι του πούτσου μου. Ήταν το στόμα της το οποίο μπαινόβγαινε μόνο στο κεφάλι για λίγο και μετά τον ρούφηξε όλο μέσα.

Πέταξα την πετσέτα από τα μάτια μου και όσο με τσιμπούκωνε της έτριβα το μουνάκι της, μέχρι που κατέβασε την φόρμα και το κιλοτάκι της και ανέβηκε επάνω στο κρεβάτι σε στάση για 69. Είχε ένα πολύ περιποιημένο μουνάκι με ένα τριγωνάκι από τρίχες. Άρχισα να το γλείφω σαν τρελός μέχρι που τελείωσε και ρούφηξα όλα τα υγρά της.

Τότε, όπως μου έπαιρνε πίπα, μου φόρεσε με το στόμα ένα προφυλακτικό, σηκώθηκε και πήγε να κάτσει επάνω στον πούτσο μου. Τον έπιασε και άρχισε να τον τρίβει για λίγο στα μουνόχειλα της. Ήμουν έτοιμος να χύσω από την καύλα αλλά κρατιόμουνα.

Το παιχνίδι της συνεχίστηκε, όμως αυτή την φορά έβαζε λίγο το κεφαλάκι μέσα και ξαναέβγαινε. Δεν άντεχα άλλο και την επόμενη φορά που το έκανε σήκωσα την λεκάνη μου και της τον κάρφωσα όλο μέσα στο μουνί της. Καύλωσε τόσο πολύ που από την κραυγή που έβγαλε φοβήθηκα ότι θα μας άκουγε όλο το ξενοδοχείο. Ήταν απίστευτα στενή και υγρή.

Δυστυχώς με τέτοια καύλα που είχα και με την πίεση του χρόνου δεν άργησα να χύσω. Έτσι αφού ντυθήκαμε ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη ημέρα…

Συνεχίσαμε να γαμιόμαστε όλη την υπόλοιπη εβδομάδα που βρισκόμουν εκεί σε όλες σχεδόν τις γωνιές του ξενοδοχείου.

(Copyright protected OW ref: 8571)